László Erikáról

♥︎ László Erika és az általa kifejlesztett Intuyching©™ (SzuperTudatos Önfejlesztés©™) táblázatrendszer segítségével gyorsan eljuthatsz a pozitív gondolkodás és a boldogság útjára!

 

5 nap alatt rálépni a boldogság, megkönnyebbültség útjára?

 

Minden kliensemre és tanítványomra érvényes, hogy a boldogságot, a nyugalmat, sikert keresik az életükben és gyors MEGOLDÁST a problémáikra. Ha ezt olvasod, akkor gondolom, te is eljutottál már oda, hogy elég a problémákból!

 

A régi életed helyett, mely fájdalmakkal, boldogtalansággal, netán sikertelenséggel volt tarkítva, egy könnyebb felé indultál a pozitív gondolkodás és a boldogság felé.

 

Életkríziseink, nyugtalansági időszakaink (munkahelyi kiégés, párkapcsolati válság, komoly betegségek, netán közeli hozzátartozónk halála) legtöbbször azt jelzik, hogy a nagy változások küszöbéhez értünk.

 

Ezek az időszakok esélyt adnak továbblépni, hogy elinduljunk a legszebb álmaink megvalósítása felé és akár arra is, hogy teljesen új utakra térjünk. Ahogy én ezt annak idején megléptem, és ma csodás életet élek, úgy ez neked is lehetséges!

 

Tudtad? Létezik egy táblázatrendszer, amivel megteremtheted magadnak a boldogságot, és elérheted, hogy a fejedben a pozitív gondolkodásod legyen túlsúlyban!

 

Biztosan sokat próbálkoztál már, hogy beépítsd az életedbe a pozitív gondolkodást, hogy olyan életet teremts, amit szeretnél. Lehet, hogy használod is a pozitív megerősítéseket, ismered a Titok könyvben leírtakat sőt lehet, hogy szakmabeliként foglalkozol másokkal, és mégis, nem (vagy nem teljesen) az történik és valósul meg az életedben, amit akarsz.

 

Mintha valami nem engedne haladni felfelé, a személyes megvalósuláshoz vezető úton. Másoknak talán könnyebb segítened, mint magadnak. Vajon mi húzhat vissza, amikor szárnyalni szeretnél te is?

 

Talán nem is mondok újdonságot azzal, hogy a leggyakoribb problémáinkat a múltból hozzuk magunkkal, feldolgozatlan, félelem-alapú érzések és belénk rögzült programok formájában. Nincs az a normális felnőtt ember, aki egészen mentes lenne ettől a visszahúzó holtsúlytól, ami szinte észrevétlenül rakódik ránk az élettapasztalattal (akár előző életekből, a családból hozottan), és nem enged följebb emelkedni a céljaink és végső soron a boldogságunk felé. 

 

A tudatalattinkban, a lelkünkben kísértő megoldatlan gondjaink, - a folyamatosan fennálló stressz -, ha nem kezeljük őket, láthatatlan gátlásokként kezdenek viselkedni, míg egyszer csak azt érezzük, hogy meg vagyunk akadva az életünkben. Mintha csak egy láthatatlan plafonba vernénk a fejünket és nem is értjük, hogy mi a gond. Addig, míg valami tudattalanul működik, nem lehet tudatosan kezelni, hiszen nem tudunk róla. Úgyhogy akármennyit is foglalkoztál már magaddal, ha a tudatalattidban még gátló programok vannak, addig ezek fogják működtetni az életed.

 

Ezek az öntudatlanul magunkban hordozott, korlátozó programok, negatív beidegződések leggyakrabban a következő formákban csapódnak le:

 

  • kommunikációs nehézségek, személyes kapcsolati ügyek – a társkeresés során vagy a már meglévő párkapcsolatban, valamint a családon belül; nem csak a házastársi viszonyban, hanem a szülő-gyermek és a hozzátartozóinkhoz fűződő kapcsolatunkban is – amikor úgy érezzük, hogy még társaságban is egyedül vagyunk, senki sem ért meg, és nincs kivel együtt megélnünk a boldogságot; 
  • elakadás a szakmánkban, karrierrünkben, és az ennek nyomában vészesen közelítő megélhetési gondok – amikor hiábavalónak, üres szólamnak tűnik a „pozitív gondolkodás”, mert nincs inspirációnk a továbblépésre, se több erőnk a napi taposómalomra, és úgy érezzük, hogy végleg kiégtünk; 
  • hiába igyekszünk a pozitív gondolkodást beépíteni a napjainkba (elvégre mindenki azt mondja, csak ezt kell csinálnunk, ugye?), és próbálunk minden maradék erőnket mozgósítva hetente új életet kezdeni, egyedül kimászni a mocsárból – a távolabbi vagy a közelmúltban ért események hatására önbizalmunk a padlón van, még akkor is, ha kívülre igyekszünk továbbra is mosolyogni (ebben a közösségi médián látható „mindenki, mindig boldog, jól van és sikeres” nemhogy segítene, de még inkább elkeserítő lehet);
  • nem tudjuk elfogadni a minket ért, vélt vagy valós veszteséget, és nincs erőnk elengedni a múltat, hogy végre mi is megtaláljuk a számunkra még mindig lehetséges boldogságot – pozitív gondolkodás és a jövőre való nyitottság helyett gondolataink minduntalan rágódnak a múltbéli dolgokon és egyidejűleg aggódunk a jövőn, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatait; 
  • a világ szeme elől rejtegetett sebek, „övön aluli” személyes gondok – olyan érzékeny pontok, amiknek még az érintésétől is félünk, nemhogy kezelni tudnánk őket – a teherbeesési problémáktól a fájó megcsaláson át, egészen az elszegényedés fenyegető réméig.

 

Még felsorolni is kimerítő, hát még naponta megbirkózni mindezzel!

 

Már régóta egyedül oldod meg a tudásoddal a gondjaidat...

 

Igen, de mi szokott lenni a sokáig egyedül hurcolt, tonnás terhek cipelésének, a magányosan folytatott hősi küzdelmünknek az eredménye? A kimerülés, a további gondok, az érzés, hogy mindent egyedül kell megoldani, hogy nincs, aki segítene, a szakmai kiégés...

 

Mivel ezekkel a gondokkal sok évvel ezelőtt én is szembesültem, tudom, hogy miről beszélek, amikor azt mondom, nem vagy egyedül a gondjaiddal. Mindenki a boldogságot keresi, mégsem találja... és sokan küzdenek egyedül, úgy, hogy nincs támogató közösségük és általában eszközük sem, amivel magukon tudnának segíteni.

 

Ezért fejlesztettem ki sok tanulással és szerte a nagyvilágban önfejlesztéssel eltöltött évtizedek munkája nyomán az Intuyching©™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™)  táblázatrendszert, ami egy gyorsan és könnyen alkalmazható rendszer a gondjaink (negatív energiáink) megoldására és a boldogságot teremtő, pozitív gondolkodás begyakorlására, egy boldogabb és elégedettebb élet megteremtésére. Amivel nem kell boldog-boldogtalanhoz rohangálnod segítségért, mert a magad segítője tudsz lenni.

 

És amivel másoknak úgy tudsz segíteni, mintha csak olvasni tudnál a fejükben/lelkükben. Ezért is nevezzük az Intuyching táblázatrendszert Lelki röntgennek, mert tényleg olyan, mintha a lelkünket röntgeneznénk vele. Ezért sokkal gyorsabban eljutunk a problémák gyökeréhez, amit egyéb módszerekkel lehet, hogy hónapok vagy évek munkája után tudnánk csak felderíteni (vagy még akkor sem).

 

A férjemmel együtt létrehoztuk a SzuperTudatos Világ™ - az Intuyching™ rendszert licenszjoggal használó tagok, tanácsadók és instruktorok  - intuytorainak nemzetközi közösségét is, azért, hogy soha többet egyik mentorunk se legyen egyedül, hogy legyen egy hely, ahol támogatást, segítséget adunk/kapunk személyes gondjaink esetén, de akár szakmai kérdésekben is. Egy igazi támogató közösség, ahol egy-egy mentor, vagy akár az egész közösség segítségét is tudod kérni, ha erre szükséged volna.

 

Intuyching©™ (SzuperTudatos Önfejlesztés©™) táblázatrendszer  – mi ez, és mit adhat Neked?

 

1. Talán már sok mindent kipróbáltál, és úgy látod, semmi sem működik.

2. Még nem próbáltál semmit sem, elvégre mindig azt hallottad, hogy az élet nehéz, küzdeni kell, ezen nem lehet változtatni. 

3. Lehet, hogy sok mindent tanultál már, és a sokféle tudással próbálsz az ügyfeleiddel boldogulni. Egyedül érzed magad, támogató közösség nélkül, netán kiégve, elfáradva.

 

Bármelyikbe is tartozz a fenti három körül, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer többet és mást nyújt, mint bármilyen egyéb tréning, tanácsadás és coaching, mivel a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott és egy teljesen egyedi, összefoglaló megközelítés ahhoz, hogy mindenki elérhesse a boldogság magas rezgéseit és fenn is tudja tartani!

 

Élettapasztalatomat és minden tudásomat hoztam össze benne úgy, hogy ez mindenki számára könnyen érthető és gyorsan használnató legyen. Az Intuyching táblázatrendszerben több, mint 30 módszert találhatsz egy strukturált, jól használható rendszerben, ami a kvantumfizika bizonyításai alapján működik.


Persze én sem nemzetközileg aktív transzformációt elősegítő - boldogság és pozitív gondolkodást oktató - instruktorként, hanem intenzív útkereséssel kezdtem pályafutásomat.

 

Nekem sem volt mindig könnyű, viszont én is meg tudtam változtatni mindent az életemben, ezért te is képes vagy rá, hogy elérd a vágyott boldogságodat!

 

1992-ben az International Gordon Institute keretében kommunikációs módszereket, majd humanisztikus pszichológiát, később pedig Berne-féle tranzakcióanalízist, regressziós és hipnoterápiát sajátítottam el a tudományos, nyugati pszichológia eszköztárából. (Eközben egy kis alapítványi iskolában voltam gazdasági igazgató, úgyhogy tévedések elkerülése végett, nem vagyok pszichológus, és van egy meglehetősen jól működő racionális énem is.)

 

Ezeket a segítő módszereket, majd pedig coaching technikákat és a coaching szemléletét (megoldás fókusz a probléma helyett) kezdtem el önállóan ötvözni az emberiség évezredes spirituális bölcsességével, ahogy utazásaim során egyre mélyebben elmerültem a tradicionális kínai gyógyászatban, a feng shui és a csakrák, meridiánok tanulmányozásában, sőt az inga és a kártya használatában is. Többek között ezeket is belefoglaltam az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerbe, amit azóta is folyamatosan fejlesztek.

 

Egyszerű útkeresőből eljutottam odáig, hogy éveken át az amerikai (washingtoni) Spiritual Response Association alelnökeként tevékenykedjem. 13 éven át voltam a szervezet aktív Spirituális Választerápia tanácsadója, SVT nemzetközi instruktora, és azóta is 3 nyelven oktatom - a mára már - a világ 30 országából származó hallgatóimat, és segítem világszerte klienseim ezreit az általam kifejlesztett programokkal.

 

Tengerentúli tisztségemről a társaság alapítójának halála után nem sokkal lemondva, hoztam létre a saját rendszeremet. Így jött létre az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer iPad applikációban, amelybe egységes egészként integráltam mindazt a pozitív gondolkodással és boldogsággal kapcsolatos tudást, ami a gyakorlati tapasztalatom szerint bárhol a világon a legjobban működik, hogy boldog és harmonikus életet teremthessünk.

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel, a használati útmutató workshop során, 5 nap alatt valóban ráléphetsz a boldogság, a magasabb tudatosság útjára! Sőt mi több, ez a rendszer olyan eszköz lesz a  kezedben, amivel nemcsak eljuthatsz a boldogság vágyott területére, de ott is tudsz maradni, fenntartva a magas rezgéseket a gondolkodásodban!

 

Mindebben a SzuperTudatos Közösség nemzetközi hálózata is segít tagjainknak. A SzuperTudatos nemzetközi közösség az elmúlt évek alatt folyamatosan növekszik, akik közül az általam kiképzett Intuyching™ instruktorok már nemcsak Magyarországon tanítják az Intuyching™ táblázatrendszer használatát a világban.

 

Én imádom azt, amit csinálok és amit létrehoztam, és tudom, hogy mennyivel könnyebb és jobb az élet akkor, ha az ember boldogságban, elégedettségben lubickol a depresszió helyett. A klienseimnek és a hallgatóimnak is ezzel a lelkesedéssel adom át az összes tudást, hogy ők is képesek legyenek a boldogság megtapasztalására, és arra, hogy tudják, a pozitív gondolkodás, a teremtésünk működik!

 

Minden kliensem és hallgatóm egyedi úttal rendelkezik és nekem a legnagyobb öröm, amikor csillogó szemmel teljes átalakuláson mennek keresztül egy-egy tanácsadás, vagy workshop alatt, azonnal megtapaszvalva mindazt, amit itt a leírt szavak nem tudnak átadni. :) Hihetetlen látni a boldogságtól sugárzó arcokat, és nekem ez a fontos, hogy nagyobb boldogságot hozzunk létre a pozitív gondolkodásunkkal a világban, mert tudom, hogy ez lehetséges!

 

Még órákig tudnék áradozni, :) hogy ez a rendszer mennyire csodálatos, és hogy mennyire kiteljesítette az életem!!! A saját életem varázslója lettem, akármennyire is furcsán hangzik! Ha többet akarsz rólam tudni, akkor menj fel a Youtube csatornámra, és nézd meg a videóimat!

 

A kérdésem most az hozzád, hogy vajon Te készen állsz-e rá, hogy pozitív gondolkodással és magasabb szintű tudatossággal tegyél a boldogságodért? Én mindent megtettem érte, hogy neked ez a legkönnyebb legyen. Most rajtad a sor! :)

 

Vedd kezedbe az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerét!

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™ )táblázatrendszer a kulcs az élethez, mellyel megnyithatod saját rejtett kincsesládád, sőt, másokét is! Megváltoztathatod a gátló tényezőket, felfedezheted az erősségeket, és másoknak is segíthetsz a boldogságuk útján! Végre te is varázslóvá válhatsz a saját életedben!

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) önállóan, intuitív módon használható (inga stb.) energetikai, coaching-szemléletű táblázatrendszerrel:

 

  • pozitív gondolkodást, sikeres irányt és harmonikus rendet vihetsz az életbe, nagy változásokat indít el benned, egyszerűen és gyorsan;
  • már az alap táblázatok is „aha”-élményeket és nagy felismeréseket okozhatnak; 
  • akárcsak egy robusztus hókotróval, eltakaríthatod vele az útról a blokkoló energiákat, gátlásokat, hogy a pozitív gondolkodás útján egyenesen haladhass a célod, a boldogság felé;
  • megszabadulhatsz az öngátló hiedelmektől, öntudatlanul magunkban hordozott gátaktól, és a boldogságot karnyújtásnyira hozó pozitív gondolkodást, a szeretet erejét a környezetre is sugározni tudod;
  • a pénzgondok megoldásától a kapcsolatok rendbehozásán keresztül egészen a régóta dédelgetett, legnagyobb titkos vágyad valóra váltásáig segít téged, mintha csak varázspálcát kapnál a kezedbe!

 

Ha már idáig értél az olvasásban..., most vegyél egy mély lélegzetet..., és tedd ÚJ kezdetté ezt a pillanatot!

 

Kételkedsz, vagy úgy gondolod, ez már nem adhat neked újat?

 

Lehet, hogy sokat csalódtál, már mindenfélét kipróbáltál, rosszakat tapasztaltál, vagy csak eleged van a pozitív gondolkodásból, mert úgy látod, hiába használod, nem működik.

Lehet, hogy már nagyon sokat tanultál,  most is kliensekkel dolgozol, és úgy gondolod, hogy ez nem fog újat mondani neked.

 

Mégis, az a tapasztalatom, hogy a szakmabeliektől (pszichológusok, coachok, trénerek) elkezdve azokig, akik még sosem tanultak előzőleg hasonlót, ezzel a rendszerrel olyat ismernek meg (magukról is), amit máshol még soha!  Az ausztrál pszichológusok le voltak döbbenve a rendszer hatékonyságától és pontosságától.

 

Én kitapostam előre az utat, és megmutatom, hogy TE hogyan járhatsz rajta. Neked nem kell éveket kínlódni, keresgélni, csalódásokat begyűjteni, sok időt, energiát és több milliót rászánni, hogy jobb legyen akár neked, akár az ügyfeleidnek.

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatával, szinte beleláthatsz a klienseid fejébe, vagy a gyerekedébe! Olyan, mint egy lelki röntgen, amit azért hoztam létre, hogy Neked és másoknak is könnyebb legyen elérni a boldogságot a pozitív gondolkodással! Ha elkötelezetten és rendszeresen használod az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerem, garantálom, hogy a magas rezgésű frekvencián, a boldogság tudatállapotán élheted az életed!

 

Hallgass arra a megérzésre, mely idáig hozott, mert itt az idő, hogy te is a saját életed varázslójává válj az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel, hiszen ennél jobb nem is történhetne veled!

 

Kattints ide, hogy végre jobb legyen az életed, mert TE IS megérdemled!

 

Sok szeretettel várom, hogy megismerjük egymást! :)

 

László Erika

 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!