László Erikáról

László Erikáról

♥︎ László Erika segítségével nagyon gyorsan eljuthatsz a pozitív gondolkodás és a boldogság útjára az általa kifejlesztett SzuperTudatos Önfejlesztés intuitív coaching rendszerrel!

 4 nap alatt eljutni a boldogsághoz?

 

Ugyan hogyan lehetne? Mégis mindenki erre vágyik, és talán már te is eljutottál oda, hogy szívesen nyitnál az életedben új fejezetet, vagy csupán a személyiséged fejlődésének új lépcsőfokára lépnél, de nem tudod, hogy merre vedd az irányt a pozitív gondolkodás és a boldogság felé.

 

Életkríziseink, nyugtalansági időszakaink legtöbbször azt jelzik, hogy a nagy változások küszöbéhez értünk. Ezek az időszakok esélyt adnak továbblépni, hogy elinduljunk a legszebb álmaink megvalósítása felé és akár arra is, hogy teljesen új utakra térjünk.

 

Létezik egy szupertudatos rendszer a boldogság és a pozitív gondolkodás eléréséhez

 

Vajon mi nem enged haladni felfelé, a személyes megvalósuláshoz vezető úton? Mi húz vissza, amikor szárnyalni szeretnél?

 

Leggyakoribb problémáinkat a múltból hozzuk magunkkal, feldolgozatlan, félelem-alapú érzések formájában. Nincs az a normális felnőtt ember, aki egészen mentes lenne ettől a visszahúzó holtsúlytól, ami szinte észrevétlenül rakódik ránk az élettapasztalattal, és nem enged följebb emelkedni a céljaink és végső soron a boldogságunk felé.

 

A tudatalattinkban kísértő megoldatlan gondjaink, - a folyamatosan fennálló stressz -, ha nem kezeljük őket, láthatatlan gátlásokként kezdenek viselkedni, míg egyszer csak azt érezzük, hogy meg vagyunk akadva az életünkben.

 

Ezek az öntudatlanul magunkban hordozott, korlátozó programok, negatív beidegződések leggyakrabban a következő formákban csapódnak le:

 

  • kommunikációs nehézségek, személyes kapcsolati ügyek – a társkeresés során vagy a már meglévő párkapcsolatban, valamint a családon belül; nem csak a házastársi viszonyban, hanem a szülő-gyermek és a hozzátartozóinkhoz fűződő kapcsolatunkban is – amikor úgy érezzük, hogy még társaságban is egyedül vagyunk, senki sem ért meg, és nincs kivel együtt megélnünk a boldogságot; 
  • elakadás a szakmánkban, karrierrünkben, és az ennek nyomában vészesen közelítő megélhetési gondok – amikor hiábavalónak, üres szólamnak tűnik a „pozitív gondolkodás”, mert nincs inspirációnk  a továbblépésre, se több erőnk a napi taposómalomra, és úgy érezzük, hogy végleg kiégtünk; 
  • hiába igyekszünk a pozitív gondolkodást beépíteni a napjainkba (elvégre mindenki azt mondja, csak ezt kell csinálnunk, ugye?), és próbálunk minden maradék erőnket mozgósítva hetente új életet kezdeni, egyedül kimászni a mocsárból – a távolabbi vagy a közelmúltban ért események hatására önbizalmunk a padlón van, még akkor is, ha kívülre igyekszünk továbbra is mosolyogni; 
  • nem tudjuk elfogadni a minket ért, vélt vagy valós veszteséget, és nincs erőnk elengedni a múltat, hogy végre mi is megtaláljuk a számunkra még mindig lehetséges boldogságot – pozitív gondolkodás és a jövőre való nyitottság helyett gondolataink minduntalan rágódnak a múltbéli dolgokon és egyidejűleg aggódunk a jövőn, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatait; 
  • a világ szeme elől rejtegetett sebek, „övön aluli” személyes gondok – olyan érzékeny pontok, amiknek még az érintésétől is félünk, nemhogy kezelni tudnánk őket – a teherbeesési problémáktól a fájó megcsaláson át, egészen az elszegényedés fenyegető réméig.

 

Még felsorolni is kimerítő, hát még naponta megbirkózni mindezzel!

 

Már régóta egyedül oldod meg a tudásoddal a gondjaidat...

 

Igen, de mi szokott lenni a sokáig egyedül hurcolt, tonnás terhek cipelésének, a magányosan folytatott hősi küzdelmünknek az eredménye? A kimerülés, a további gondok, az érzés, hogy mindent egyedül kell megoldani, hogy nincs, aki segítene, a szakmai kiégés...

 

Mivel ezekkel a gondokkal sok évvel ezelőtt én is szembesültem, tudom, hogy miről beszélek, amikor azt mondom, nem vagy egyedül a gondjaiddal. Mindenki a boldogságot keresi, mégsem találja... és sokan küzdenek egyedül, úgy, hogy nincs támogató közösségük és általában eszközük sem, amivel magukon tudnának segíteni.

 

Ezért fejlesztettem ki sok tanulással és szerte a nagyvilágban önfejlesztéssel eltöltött évtizedek munkája nyomán a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszert, ami egy gyorsan és könnyen alkalmazható és elsajátítható technika a gondjaink megoldására és a boldogságot teremtő, pozitív gondolkodás begyakorlására, egy boldogabb és elégedettebb élet megteremtésére.

 

És ezért hoztuk létre a férjemmel a SzuperTudatos Világ - a SzuperTudatos mentorok, instruktorok és tagok - nemzetközi közösségét is, hogy legyen egy hely, ahol támogatást, segítséget kapunk, akár szakmai kérdésekben is.

 

SzuperTudatos Önfejlesztés™ – mi ez, és mit adhat Neked?

 

Talán már sok mindent kipróbáltál, és úgy látod, semmi sem működik. Vagy, még nem próbáltál semmit sem, elvégre mindig azt hallottad, hogy az élet nehéz, küzdeni kell, ezen nem lehet változtatni. És az is lehet, hogy sok mindent tanultál már, és a sokféle tudással próbálsz az ügyfeleiddel boldogulni.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés azonban többet és mást nyújt, mint bármilyen egyéb tréning, tanácsadás és coaching, mivel a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott és egy teljesen egyedi, összefoglaló megközelítés ahhoz, hogy mindenki elérhesse a boldogság magas rezgéseit és fenn is tudja tartani!

 

Élettapasztalatomat és minden tudásomat hoztam össze benne úgy, hogy ez mindenki számára könnyen érthető és gyorsan használnató legyen. A SzuperTudatos Önfejlesztésben 30 módszert találhatsz egy strukturált, jól használható rendszerben.


Persze én sem nemzetközileg aktív személyiségfejlesztő - boldogság és pozitív gondolkodást oktató - trénerként, hanem intenzív útkereséssel kezdtem pályafutásomat.

 

Nekem sem volt mindig könnyű, viszont ha én meg tudtam változtatni mindent az életemben, akkor te is képes vagy rá, hogy elérd a vágyott boldogságodat!

 

1992-ben az International Gordon Institute keretében kommunikációs módszereket, majd humanisztikus pszichológiát, később pedig Berne-féle tranzakcióanalízist, regressziós és -hipnoterápiát sajátítottam el a tudományos, nyugati pszichológia eszköztárából. (Eközben egy kis alapítványi iskolában voltam gazdasági igazgató.)

 

Ezeket a segítő módszereket, majd pedig coaching technikákat kezdtem el önállóan ötvözni az emberiség évezredes spirituális bölcsességével, ahogy utazásaim során egyre mélyebben elmerültem a tradicionális kínai gyógyászatban, a feng shui és a csakrák, meridiánok tanulmányozásában, sőt az inga és a kártya használatában is. Többek között ezeket is belefoglaltam a SzuperTudatos Önfejlesztésbe.

 

Egyszerű útkeresőből eljutottam odáig, hogy éveken át az amerikai (washingtoni) Spiritual Response Association alelnökeként tevékenykedjem. 13 éven át voltam a szervezet aktív Spirituális Választerápia tanácsadója, tanára, és azóta is 3 nyelven oktatom - a mára már - a világ 25 országából származó hallgatóimat, és segítem világszerte klienseim ezreit.

 

Tengerentúli tisztségemről a társaság alapítójának halála után 2013-ban lemondva, hoztam létre a sokirányú érdeklődésem és gyakorlatom alapján kialakított saját rendszeremet, a SzuperTudatos Önfejlesztés™-t, amelybe egységes egészként integráltam mindazt a pozitív gondolkodással és boldogsággal kapcsolatos tudást, ami a gyakorlati tapasztalatom szerint bárhol a világon a legjobban működik, hogy boldog és harmonikus életet teremthessünk.

 

Ez az a tréning, amivel valóban 4 nap alatt eljuthatsz a boldogsághoz pozitív gondolkodással! Sőt mi több, ez a tréning egy életre egy olyan eszközt ad a kezedbe, amivel nemcsak eljuthatsz a boldogság vágyott területére, de ott is tudsz maradni!

 

Mindebben a SzuperTudatos Közösség nemzetközi hálózata is segít tagjainknak. A SzuperTudatos nemzetközi közösség az elmúlt évek alatt folyamatosan növekszik, több, mint száz tagot számlál, akik közül az általam kiképzett SzuperTudatos Instruktorok már nem csak Magyarországon tanítják a SzuperTudatos Önfejlesztést a világban.

 

Én imádom azt, amit csinálok és amit létrehoztam, és tudom, hogy mennyivel könnyebb és jobb az élet akkor, ha az ember a boldogságban lubickol a depresszió helyett. A klienseimnek és a hallgatóimnak is ezzel a lelkesedéssel adom át az összes tudást, hogy ők is képesek legyenek a boldogság megtapasztalására, és arra, hogy tudják, a pozitív gondolkodás, a teremtésünk működik!

 

Minden kliensem és hallgatóm egyedi úttal rendelkezik és nekem a legnagyobb öröm, amikor csillogó szemmel teljes átalakuláson mennek keresztül egy-egy coaching vagy tréning alatt, azonnal megtapaszvalva mindazt, amit itt a leírt szavak nem tudnak átadni. :) Hihetetlen látni a boldogságtól sugárzó arcokat, és nekem ez a fontos, hogy nagyobb boldogságot hozzunk létre a pozitív gondolkodásunkkal a világban, mert ez lehetséges!

 

Röviden ennyit rólam, bár még órákig tudnék áradozni, :) hogy ez a rendszer mennyire csodálatos, és hogy mennyire kiteljesítette az életem!!! Ha többet akarsz rólam tudni, akkor menj fel a Youtube csatornámra, és nézd meg a videóimat!

 

A kérdés most az, hogy vajon Te készen állsz rá, hogy pozitív gondolkodással és magasabb szintű tudatossággal tegyél a boldogságodért? Én mindent megtettem érte, hogy neked ez a legkönnyebb legyen. Most rajtad a sor! :)

 

Vedd kezedbe a SzuperTudatos Önfejlesztést!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ a kulcs az élethez, mellyel megnyithatod saját rejtett kincsesládád, sőt, másokét is! Megváltoztathatod a gátló tényezőket, felfedezheted az erősségeket, és másoknak is segíthetsz a boldogságuk útján!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés önállóan használható táblázatrendszere:

 

  • pozitív gondolkodást, sikeres irányt és harmonikus rendet visz az életbe, nagy változásokat indít el, egyszerűen és gyorsan;
  • már az első tréning napon és azt követően folyamatosan „aha”-élményeket, nagy felismeréseket és szerencsés „véletlenek” sorozatát okozza; 
  • akárcsak egy robusztus hókotróval, eltakaríthatjuk vele az útról a blokkoló energiákat, gátlásokat, hogy a pozitív gondolkodás útján egyenesen haladhassunk a célunk, a boldogság felé;
  • megszabadulhatunk az öngátló hiedelmektől, öntudatlanul magunkban hordozott gátaktól, és a boldogságot karnyújtásnyira hozó pozitív gondolkodást, a szeretet erejét a környezetre is sugározni tudjuk;
  • a pénzgondok megoldásától a kapcsolatok rendbehozásán keresztül egészen a régóta dédelgetett, legnagyobb titkos vágyunk valóra váltásáig segít bennünket!

 

Ha már idáig értél az olvasásban..., most vegyél egy mély lélegzetet..., és tedd ÚJ kezdetté ezt a pillanatot!

 

Lehet, hogy kételkedsz, mert sokat csalódtál, már mindenfélét kipróbáltál, rosszakat tapasztaltál, vagy csak eleged van a pozitív gondolkodásból, mert úgy látod, hiába használod, nem működik. Sőt, az is lehet, hogy más nagyon sokat tanultál, és úgy gondolod, hogy ez nem fog újat mondani neked.

 

Mégis, az a tapasztalatom, hogy a szakmabeliektől elkezdve azokig, akik még sosem tanultak semmilyen coaching-ot, az én tanfolyamomon olyat tanulnak, amit máshol még soha!  Én kitapostam előre az utat, és megmutatom, hogy TE hogyan járhatsz rajta. Neked nem kell éveket kínlódni, keresgélni, csalódásokat begyűjteni, sok időt, energiát és több milliót rászánni, hogy jobb legyen akár neked, akár az ügyfeleidnek.

 

Csupán élned kell a lehetőséggel, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ használatával, amit azért hoztam létre, hogy Neked és másoknak is könnyebb legyen elérni a boldogságot a pozitív gondolkodással, mert ez lehetséges! Ha azt teszed, amit tőlem tanulsz, garantálom, hogy boldogsággá változik minden az életedben!

 

Hallgass arra a megérzésre, mely idáig hozott, mert itt az idő: kattints át a kurzoroddal – és legfőképpen fejben is :) – a pozitív gondolkodást és a boldogságot generáló módszerre, a SzuperTudatos Önfejlesztésre™, hiszen megérdemled TE is!

 

Kattints ide, hogy végre jobb legyen az életed, mert TE IS megérdemled!

 

Sok szeretettel várom, hogy megismerjük egymást! :)

 

László Erika

 

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.