Intuyching ® Konzultáció


KINEK VALÓ AZ INTUYCHING KONZULTÁCIÓ?
Klienseknek, akik egy aktuális problémát, élethelyzetet szeretnének megváltoztatni, jobbá tenni.

(Ha már az utadon jársz, esetleg klienseknek segítesz te is, és segítőként működsz, akkor ez az oldal nem neked való. Ezért inkább nézd meg, hogy az Intuyching® - intuitív, energetikai coaching - táblázatrendszer segítségével hogyan segíthetnél másoknak!)

 

Neked milyen gondjaid, kihívásaid vannak az életben?

 

 • Sóvárogsz egy jobb élet (párkapcsolat, szerelem, pénz, autó, ház, gyerekáldás, netán több kliens stb.), a boldogság után?
 • Stagnál az életed, a céged? Úgy érzed megakadtál?
 • Reggeli rohanás, veszekedés a gyerekekkel, gond a munkádban?
 • Úgy érzed, hogy elúsznak a napjaid, az évek, és nem találod az életed célját? A kiégés határán állsz?
 • Kamaszodik a gyerek, és nem tudod hogyan kezeld?
 • Utálod a munkád, a főnököd, a munkatársad, az anyósod, a sógornőd?
 • Rossz a hangulat a cégedben?
 • Épp a válás küszöbén állsz?
 • Nem látod a kiutat a hitelekből?
 • Félsz a betegségtől, a jövőtől, az öregségtől, az egyedülléttől?
 • Pozitív gondolkodásról olvasol, gyakorolsz, elkötelezetten tanulsz és mégsem tapasztalsz változást?


A listát szerintem te is tudnád folytatni... :)

 

TE hogy kezeled ezeket a gondokat? Ideges vagy? Feszült? Hízol? Fogysz? Rosszul alszol? Elégedetlen vagy? Veszekszel? Sírsz? Eleged van? Kellemetlenül érzed magad, hogy másoknak bezzeg sikerül, neked meg milyen nehéz? Mindent megteszel, de már belefáradtál, már szinte feladtad, elvégre hiába is csinálsz bármit, úgyse sikerül úgy, ahogy szeretnéd?

 

Vagy csak vársz a csodára, mint oly sokan. Te is a csodavárók közé tartozol? Ha igen, akkor NE olvass tovább, mert ez nem neked való!

 

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha az ilyen helyzetekre, - csakúgy mint a mosógéphez :) - lenne - egy szép színes - kézikönyv, amit felütnél, és azonnal tudnád, hogy mi okozza a gondokat, mit tegyél, mit változtass, amivel azonnal jobban és megkönnyebbültnek érezheted magad? Ha egy kicsit is hasonlítasz a 30 országból származó klienseimhez és hallgatóimhoz, akkor valószínűleg Te is rég szerettél volna egy ilyen kézikönyvet! Ami ráadásul applikációban működik, úgyhogy még lapozni sem kell! :)

 

Szinte mindenhol a pozitív gondolkodás erejéről és a boldogság eléréséről hallani, de a konkrét módszer ez idáig hiányzott. Nemzetközileg aktív, transzformációt elősegítő instruktorként több évtizedes tanulás, kutatás és gyakorlati tapasztalat alapján fejlesztettem ki hozzá azt a megoldást, mely világszerte működik!

 

A világon egyedülálló, Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai és integrált coaching-szemléletű táblázatrendszer neked is segíthet, mert már több, mint 30 országban, 5 kontinensen emberek ezreinek változtatta meg az életét!

 

Az Intuyching® az Élet kézkönyve, olyan, mint egy lelki röntgen, amivel felfedezheted és átalakíthatod a benned rejlő negatív programozást, azért, hogy több boldogságot élhess meg az életedben, magasabb tudatossággal.


A Szupertudatos Világ™ az Intuyching® (Szupertudatos Önfejlesztés™) rendszer nemzetközi közösségének oldalán még további információkat is találsz: SCC.WORLD

 

Nem érted, hogy miért nem az történik, amit akarsz, pedig igyekszel pozitív gondolkodással teremteni az életedet?

 

Talán baj van a pozitív gondolkodásoddal, amiért nem hozza meg a kívánt boldogságot? 

A bennünk, az energiamezőnkben lévő energiák, blokkok és a családból (is) származó minták, programok láthatatlan akadályokat állíthatnak elénk. Így nem azt a boldogságot vonzod be a pozitív gondolkodásoddal, amit tudatosan szeretnél, hanem azt a jövőbeli valóságot, ami beprogramozott programként rejtőzik benned valahol. Mintha csak egy robot működtetné az életed...

 

Úgy gondolod, már mindent kipróbáltál és már feladtad, hogy semmi sem segít, úgyse? 

 

És az is lehet, hogy most keresel először segítséget valamilyen elakadásodban. Nem könnyű magunknak sem bevallani, hogy valamivel nem boldogulunk egyedül. A társadalom azt várja el, hogy oldj meg mindent: légy sikeres a munkádban, otthon, szülőként, és persze gondoskodj a szüleidről is. Ja, és persze mindeközben ne panaszkodj, vágj mindenhez jó pofát. Viseld el a nehézségeket zokszó nélkül. Szakadj hatfelé, ha kell, felelj meg mindenki kívánságainak. Még leírva is szörnyen hangzik, hát még, amikor ezt csináljuk a mindennapok során! És utána csodálkozunk, amikor jönnek a testi-lelki problémák.
 

Mást szeretnél megélni, mint az elődeid? A jó hír, hogy a kezedbe veheted az életed irányítását, mintha csak az autó kormányát fognád a kezedbe, és itt az idő erre, a jobb életedre! Talán túlzottnak gondolhatod, és mégis, az Intuyching® konzultációval pontosan ez történik. Változtatja a gondolkodásod, hat a szemléletedre, sőt még a környezeti gátak, családi minták felismerését is magába foglalja, sok egyéb mellett. 

 

Mi az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™)?

 

Az Intuyching® egy táblázatrendszer, mely ötvözi a keleti és a nyugati tudást. A táblázatrendszerben szerepelnek a csakrák, meridiánok is.  Emeli a tudatossági szinted, mivel a szupertudatos (intuitív) részedet is igénybe veszi (a tudatos és a tudatalatti mellett).  Ezért az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszerrel így egészen mást csinálunk, mint a hagyományos coachinggal, ezért is érdemes kipróbálni.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer színes kör alakú ábrákból áll, melyben szavak, mondatok találhatók. A táblázaton az intuíciónk segítségével (ingát, a szemünket, vagy az ujjunkat használva), megtaláljuk azokat a dolgokat (sérelmek, neheztelések, korlátozó gondolatok, hiedelmek), melyek akadályozzák, hogy boldogságban és pozitívan élhessük a mindennapokat. Ezeket felismerjük és tudatosítjuk, sőt,  a tudatosítás, a felismerés hatására mindezek azonnal átalakulnak pozitív támogató energiákká a kvantummezőben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) működését és alapelveit a kvantumfizika bizonyítja.
 

Az élethez, másokhoz, a munkához, tanuláshoz, egészséghez, pénzhez, szexualitáshoz stb. való viszonyulásunkat alapvetően meghatározza, hogy mit gondolunk, illetve mit hiszünk az adott témáról. Ezek a régmúltból származó, sokszor a családból áthozott korlátozások befolyásolják, hogy milyen lesz az életünk, boldogsággal vagy inkább nyomorúsággal, bajokkal teli. Ráadásul ezek egy jó részéről nem is tudunk, annyira a mélyben vannak belénk programozva.

 

Az Intuyching®, táblázatrendszer applikáció olyan, mint egy interaktív könyv, melyben minden titokra fény derül, és azonnal meg is változtathatsz vele mindent, ami gátolja, hogy jobb életed lehessen és elérd a boldogságot és a nagyobb tudatosságot!

 

Az teljesen egyéni, hogy a fizikai síkon a változás mikor, mennyi idő alatt jön létre. A valódi és tartós változás eléréséhez, - mint minden változtatási (és coaching) folyamatban, és ugyanúgy mint bármilyen fizikai edzésnél - itt is több alkalomra van általában szükség. Némi idő kell ahhoz, hogy a szellemiséged, a lelked „izmai", megerősödjenek, a rossz szokások és minták véglegesen megváltozzanak, és az újak kezdjenek el működni.

 

A jó hír az, hogy már egyetlen egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció is azonnali megkönnyebbülést, új szemlélelet adhat, magasabb tudatosságra hangol, és ezáltal elindítja a változást a boldogságod irányába.

 

Miért érdemes megtapasztalnod? Mert...

 

1. Időt, energiát, pénzt - és rengeteg problémát - takaríthatsz meg vele!

Nem kell évekig különböző helyekre járnod, hogy megtudd, mi okoz gondot. Megtudod, hogy mit tegyél a fizikai síkon a változáshoz (ha erre szükség van), és készségszinten begyakorolod a pozitív gondolkodást. Olyan dolgokat hallhatsz magadról, amik mindig is benned voltak (AHA-élmény), csak esetleg sosem ismerted fel, hogy ezek a gátak akadályoznak a boldogságodban, a  harmónia elérésében és a továbblépésben.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) védjegyeztetett, intuitív, energetikai táblázatrendszer és a módszerhez tartozó SzuperTudatos Csakra kártya™ használatával nagyon GYORS (akár azonnal bekövetkező) változásokat és felismeréseket is megtapasztalhatsz. Megkönnyebbülést és felismeréseket okoz általában, ezért a változást azonnal elindítja.

 

A SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösséget ketten alapítottuk a férjemmel, és jelenleg több, mint 100 tagja van a szervezetünknek, akik sok ezer ember életére vannak hatással az általam létrehozott Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszerrel. További információért menj a közösségi oldalunkra: SCC.WORLD, illetve az executive mentorok oldalán más mentorokat is találhatsz.

 

2. Megkönnyebbülhetsz

Egy témát tekintve általában 2-5 alkalomra van szükség (témától és egyéntől függően) ahhoz, hogy mindent megváltoztassunk az energiamezőben, és tudatosítsunk (pl.: önértékelés, boldogság hiánya, párkapcsolati problémák, pénzügyek stb.), hiszen kialakulni sem egy nap alatt alakultak ki a gondok, igaz?

 

A klienseink többsége sokszor azonnali változásokról számol be, például:

- hirtelen bejön a pénz, amire már régen vártak, 

- kibékülnek a családban azok, akik eddig évek óta nem beszéltek egymással, 

- a gyerek szívesebben megy az óvodába, és már nincs baja az óvónénivel

- új munkahelyet sikerül találni, és fizetésemelést kapni stb.

 

3. Segítséget kaphatsz a nehéz helyzetekben

Akár az előttünk álló feladatokhoz, kihívásokhoz (mint például egy vizsga teljesítése, költözés, új munkahely stb.) kapcsolódó blokkoló energiákat is át lehet alakítani, hogy nagyobb önbizalommal nézz bármilyen kihívásod elé. Az átalakítás után - a tapasztalatok alapján -  sokkal könnyebben tudjuk teljesíteni az életben felmerülő dolgainkat tudatosabb hozzállással, pozitív gondolkodással. :)

  

Miben segíthet neked az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció? Kattints! 

Miben nagyon más az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) boldogság konzultáció a life vagy business coachinghoz, a pszichológiához vagy a tanácsadáshoz képest?

 

Ha kíváncsi vagy rá, mit mondanak mások egy-egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű konzultáció után, a Referenciák oldalon találod a visszajelzéseket.

 

Ha további információkat szeretnél az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) és a SzuperTudatos Világ™ közösségről, látogasd meg a közösségi oldalunkat: SCC.WORLD

 

Szabadulj meg mihamarabb a nyomasztó gondoktól, problémáktól, amelyeket lehet, hogy már sok éven (sőt, évszázadokon átívelően akár a családfádon) keresztül hordozol, és haladj tudatosabban pozitív gondolkodással a boldogságod felé! Tapasztald meg, hogy milyen sokkal magasabb rezgésen és tudatállapoton lenni!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatát, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy az Intuyching® rendszer, és az általa megerősített pozitív életszemlélet és gondolkodás téged is eljuttasson a célodhoz!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® - intuitív, energetikai coaching - táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!