Konzultáció

♥︎ Lehet, hogy a régmúltban van a mostani problémád gyökere? ♥︎ Úgy érzed, hogy elakadtál, mintha valami láthatatlan gátolna a boldogság elérésében? ♥︎ Hogyan segíthet ebben a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-szemléletű konzultáció?

 

A világon egyedülálló, SzuperTudatos Önfejlesztés intuitív és integrált coaching-szemléletű rendszerrel, -  ami már 25 országban, 5 kontinensen emberek ezreinek segíti az életét -, elérhető még a boldogság is!

 

Nem érted, hogy miért nem az történik, amit akarsz, pedig igyekszel pozitív gondolkodással teremteni az életedet?

 

Szeretnél sikeres lenni, boldogságot elérni ez életed különböző területein:

  • emberi kapcsolatok,
  • anyagi jólét,
  • pozitív gondolkodás,
  • tudatosság?

 

Biztosan így van, és nyilván mindent meg is teszel érte, amit csak tudsz!

 

Talán baj van a pozitív gondolkodásoddal, amiért nem hozza meg a kívánt boldogságot? 

A bennünk, az energiamezőnkben lévő energiák, blokkok és a családból (is) származó minták, programok láthatatlan akadályokat állíthatnak elénk. Így nem azt a boldogságot vonzod be a pozitív gondolkodásoddal, amit tudatosan szeretnél, hanem azt a jövőbeli valóságot, ami beprogramozott programként rejtőzik benned valahol. Mintha csak egy robot működtetné az életed...

 

Már sok mindent kipróbáltál és mégis úgy érzed, hiányzik valami? 

De az is lehet, hogy most keresel először segítséget valamilyen elakadásodban. Mindkét esetben ajánlom a SzuperTudatos Önfejlesztés™ konzultációt mert ez a világon egyedülálló coaching-szemléletű rendszer ötvözi a keleti és a nyugati tudást, és emeli a tudatossági szinted, mivel szupertudatos (intuitív) részedet veszi igénybe. Változtatja a gondolkodásod, hat a szemléletedre, sőt még a környezeti gátak, családi minták felismerését is magába foglalja, sok egyéb mellett. A SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel így egészen mást csinálunk, mint a hagyományos coachinggal.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszert és az intuíciónkat, szupertudatunkat használva a téged gátló blokkokat, programokat, korlátozó gondolatokat is tudatosítjuk, sőt,  mindezek azonnal átalakulnak pozitív támogató energiákká a kvantummezőben. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ működését és alapelveit a kvantumfizika bizonyítja.

 

Miért érdemes megtapasztalnod? Mert...

 

1. Időt, energiát, pénzt - és rengeteg problémát - takaríthatsz meg vele!

Nem kell évekig különböző helyekre járnod, hogy megtudd, mi okoz gondot. Megtudod, hogy mit tegyél a fizikai síkon a változáshoz (ha erre szükség van), és készségszinten begyakorolod a pozitív gondolkodást. Olyan dolgokat hallhatsz magadról, amik mindig is benned voltak (AHA-élmény), csak esetleg sosem ismerted fel, hogy ezek a gátak akadályoznak a boldogságodban, a továbblépésben!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) egyedi, védjegyeztetett intuitív módszer és a módszerhez tartozó SzuperTudatos Csakra kártya™ használatával nagyon GYORS (akár azonnal bekövetkező) változásokat és felismeréseket is megtapasztalhatsz.

 

A SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösséget ketten alapítottuk a férjemmel, és jelenleg több, mint 100 tagja van a szervezetünknek, akik sok ezer ember életére vannak hatással az általam létrehozott SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel. További információért menj a közösségi oldalunkra: SCC.WORLD, illetve az executive tanácsadók oldalán más tanácsadókat is találhatsz.

 

2. Megkönnyebbülhetsz

Egy témát tekintve általában 1-3 alkalomra van szükség ahhoz, hogy mindent megváltoztassunk az energiamezőben, és tudatosítsunk (pl.: önértékelés, boldogság hiánya, párkapcsolati problémák, pénzügyek stb.), hiszen kialakulni sem egy nap alatt alakultak ki a gondok, igaz?

 

A klienseink többsége azonnali változásokról számol be, például:

- hirtelen bejön a pénz, amire már régen vártak, 

- kibékülnek a családban azok, akik eddig évek óta nem beszéltek egymással, 

- a gyerek szívesebben megy az óvodába és már nincs baja az óvónénivel

- új munkahelyet sikerül találni, vagy fizetésemelést kapni stb.

 

3. Azonnal segítséget kaphatsz

Akár az előttünk álló feladatokhoz, kihívásokhoz (mint például egy vizsga teljesítése, költözés, új munkahely stb.) kapcsolódó blokkoló energiákat is át lehet alakítani, hogy nagyobb önbizalommal nézz bármilyen kihívásod elé. Az átalakítás után - a tapasztalatok alapján -  sokkal könnyebben tudjuk „teljesíteni” az életben felmerülő dolgainkat tudatosabb hozzállással, pozitív gondolkodással. :)

  

Miben segíthet neked a SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció? Kattints!

 

Ha kíváncsi vagy rá, mit mondanak mások egy-egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-szemléletű konzultáció után, a Referenciák oldalon találod a visszajelzéseket.

 

Ha további információkat szeretnél a SzuperTudatos Önfejlesztésről™ és a SzuperTudatos Világ™ közösségről látogasd meg az oldalunkat: SCC.WORLD

 

Szabadulj meg mihamarabb a nyomasztó gondoktól, problémáktól, amelyeket akár már sok éven (évszázadokon átívelően akár a családfádon) keresztül hordozol, és haladj tudatosabban pozitív gondolkodással a boldogságod felé! Tapasztald meg, hogy milyen sokkal magasabb rezgésen és tudatállapoton lenni!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés konzultációra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
A SzuperTudatos Önfejlesztéssel abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadó semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!