Konzultáció

Konzultáció

♥︎ Lehet, hogy a régmúltban van a mostani problémád gyökere? ♥︎ Úgy érzed, hogy elakadtál, mintha valami láthatatlan gátolna a boldogság elérésében? ♥︎ Hogyan segíthet ebben a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching?

 

A világon egyedülálló, SzuperTudatos Önfejlesztés  coaching rendszerrel, -  ami már 25 országban, 5 kontinensen emberek ezreinek segíti az életét -, elérhető még a boldogság is!

 

Nem érted, hogy miért nem az történik, amit akarsz, pedig igyekszel pozitív gondolkodással hatni az életedre?

 

Szeretnél sikeres lenni, boldogságot elérni ez életed különböző területein:

  • emberi kapcsolatok,
  • anyagi jólét,
  • pozitív gondolkodás,
  • egészség?

 

Biztosan így van, és nyilván mindent meg is teszel érte, amit csak tudsz!

 

Talán baj van a pozitív gondolkodásoddal, amiért nem hozza meg a kívánt boldogságot? 

A tudat alatt működő, a lelkünk és az agyunk különböző „rétegeiben” lévő érzések, blokkok és a családból (is) származó minták, programok láthatatlan akadályokat állíthatnak elénk. Így nem azt a boldogságot vonzod be a pozitív gondolkodásoddal, amit tudatosan szeretnél, hanem azt a jövőbeli valóságot, ami a tudatalattidban (és az agyadban beprogramozott programként) rejtőzik. Mintha csak egy robot működtetné az életed...

 

Már sok mindent kipróbáltál és mégis úgy érzed, hiányzik valami? 

De az is lehet, hogy most keresel először segítséget a valamilyen elakadásodban. Mindkét esetben ajánlom a SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching-ot, mert ez a világon egyedülálló coaching rendszer ötvözi a keleti és a nyugati tudást, és teljességében foglalkozik az elakadásokkal: szupertudatos (intuitív), tudatos és tudatalatti szinten, sőt még a környezeti gátak, családi minták felismerését is magába foglalja, sok egyéb mellett. A SzuperTudatos Önfejlesztés rendszer ezzel jóval többet ad, mint a hagyományos coaching.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a téged gátló tudatalatti blokkokat, érzéseket és korlátozó gondolatokat is tudatosítjuk, sőt,  mindezeket azonnal átalakítjuk pozitív támogató gondolatokká és érzésekké. 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ működését és alapelveit a kvantumfizika bizonyítja.

 

Miért érdemes megtapasztalnod? Mert...

 

1. Időt, energiát, pénzt - és rengeteg problémát - takaríthatsz meg vele!

Nem kell évekig különböző helyekre járnod, hogy megtudd, mi okoz gondot. Megtudod, hogy mit tegyél a fizikai síkon a változáshoz (ha erre szükség van), és készségszinten begyakorolod a pozitív gondolkodást. Olyan dolgokat hallhatsz magadról, amik mindig is benned voltak (AHA-élmény), csak esetleg sosem ismerted fel, hogy ezek a gátak akadályoznak a boldogságodban, a továbblépésben!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) egyedi, védjegyeztetett intuitív módszer és a módszerhez tartozó SzuperTudatos Csakra kártya™ használatával nagyon GYORS (akár azonnal bekövetkező) változásokat és felismeréseket is megtapasztalhatsz – a klienseim többsége azonnali változásokról számol be, és nem csak nálam történnek ilyen hirtelen változások, hanem azoknál a mentoroknál, instruktoroknál is, akik a SzuperTudatos közösségünk tagjaiként segítenek az embereknek.

 

A SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösséget ketten alapítottuk a férjemmel, és jelenleg több, mint 100 tagja van a szervezetünknek, akik sok ezer ember életére vannak hatással az általam létrehozott SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel. További információért menj a közösségi oldalunkra: SCC.WORLD, illetve az executive mentorok oldalán más mentorokat is találhatsz.

 

2. Megkönnyebbülsz

Egy témát tekintve általában 3-5 alkalomra van szükség ahhoz, hogy mindent megváltoztassunk és tudatosítsunk (pl.: önértékelés, boldogság hiánya, párkapcsolati problémák, pénzügyek, régóta fennálló egészségi gondok), hiszen kialakulni sem egy nap alatt alakultak ki a gondok, igaz?

De nyugodtan számíthatsz arra, hogy már az első alkalom után is minimum nagy megkönnyebbülést érzel, és a változás is elindul!

 

3. Azonnal segítséget kapsz

Akár az előttünk álló feladatokhoz, kihívásokhoz (mint például egy vizsga teljesítése, költözés, műtét stb.) kapcsolódó félelmeket és egyéb érzéseket is át lehet alakítani, hogy nagyobb önbizalommal nézz bármilyen kihívásod elé. Az átalakítás után - a tapasztalatok alapján -  sokkal könnyebben tudjuk „teljesíteni” az életben felmerülő dolgainkat tudatosabb hozzállással, pozitív gondolkodással. :)

  

Miben segíthet neked a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching? Kattints!

 

Ha kíváncsi vagy rá, mit mondanak mások egy-egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching után, a Referenciák oldalon találod a visszajelzéseket.

 

Ha további információkat szeretnél a SzuperTudatos Önfejlesztésről™ és a SzuperTudatos Világ™ közösségről látogasd meg az oldalunkat: SCC.WORLD

 

Szabadulj meg mihamarabb a nyomasztó gondoktól, problémáktól, amelyeket akár már sok éven (évszázadokon átívelően akár a családfádon) keresztül hordozol, és haladj tudatosabban pozitív gondolkodással a boldogságod felé!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-ra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

A caoching nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Coachként, SzuperTudatos Önfejlesztés mentorként abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a coaching során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A coach semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.