Konzultáció

Konzultáció

Lehet, hogy a régmúltban van a mostani problémád gyökere? Úgy érzed, hogy elakadtál, mintha valami láthatatlan gátolna a boldogság elérésében?

BOLDOGSÁG KONZULTÁCIÓ

 

Nem érted, hogy miért nem azt vonzod be, amit akarsz, pedig igyekszel pozitív gondolkodással hatni az életedre?

 

Szeretnél sikeres lenni, boldogságot elérni ez életed különböző területein:

  • emberi kapcsolatok,
  • anyagi jólét,
  • pozitív gondolkodás,
  • egészség?

 

Biztosan így van, és nyilván mindent meg is teszel érte, amit csak tudsz!

 

DE HOL A PROBLÉMA A POZITÍV GONDOLKODÁSODDAL, MIÉRT NEM HOZZA MEG A KÍVÁNT BOLDOGSÁGOT?

 

A tudat alatt működő, a lelkünk és a fizikai agyunk különböző „rétegeiben” lévő érzések, blokkok és programok láthatatlan akadályokat állíthatnak elénk.

 

Így nem azt a boldogságot vonzod be pozitív gondolkodásoddal, amit tudatosan szeretnél, hanem azt a jövőbeli valóságot, ami a tudatalattidban (és az agyadban beprogramozott programként) rejtőzik.

 

Mintha csak egy robot működtetné az életed...

A konzultáció alkalmával a téged gátló blokkokat és programokat tudjuk felderíteni és átalakítani.

 

Már mindenhol jártál, kipróbáltál, és semmi sem működött?

 

Szerinted nincs is mód arra, hogy változzanak a dolgaid? Eleged van már mindenből, főleg ebből a pozitív gondolkodásos maszlagból?

 

Elhiszem, hogy elkeserítő, amikor már fogalmad sincs, hogy mit tehetnél. És ezért is ajánlom a SzuperTudatos Önfejlesztést, mert ez nagyon más, mint amit eddig tapasztaltál!

 

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

 

MERT:

1. IDŐT, ENERGIÁT, PÉNZT – ÉS RENGETEG PROBLÉMÁT – TAKARÍTHATSZ MEG VELE!

Nem kell évekig különböző helyekre járnod, hogy megtudd, mi okoz gondot. Megtudod, hogy mit tegyél a fizikai síkon a változáshoz (ha erre szükség van), és készségszinten begyakorolod a pozitív gondolkodást. Olyan dolgokat hallhatsz magadról, amik mindig is benned voltak (akár ismerősök is lehetnek), csak esetleg sosem ismerted fel, hogy ezek a gátak akadályoznak a boldogságodban!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) egyedi, védjegyeztetett intuitív módszer és a módszerhez tartozó SzuperTudatos Csakra kártya™ használatával nagyon GYORS (akár instant bekövetkező) változásokat és felismeréseket is megtapasztalhatsz – a klienseim többsége azonnali változásokról számol be!

 

2. MEGKÖNNYEBBÜLSZ

Természetesen sok olyan téma van, amelyre esetleg több alkalommal kell ránézni ahhoz, hogy véglegesen megszűnjön (pl.: önértékelés, boldogság hiánya, párkapcsolati problémák, pénzügyek, régóta fennálló egészségi gondok), hiszen kialakulni sem egy nap alatt alakultak ki a gondok, igaz?

De nyugodtan állíthatom, hogy mindenki, már az első alkalom után is minimum nagy megkönnyebbülést érez, azután pedig elindul a változás!

 

3. AZONNALI SEGÍTSÉGET KAPSZ

Akár az előttünk álló feladatokhoz, kihívásokhoz (mint például egy vizsga teljesítése, költözés, műtét stb.) kapcsolódó energiákat és programokat is át lehet alakítani.

 

Ettől a feladat még megmarad, de sokkal könnyebben tudjuk „teljesíteni” tudatosabb hozzállással, pozitív gondolkodással. :)

 

4. MEGKAPOD A SAJÁT SEGÍTŐ SZÁMKÓDOD (NUMEROPÁTIA™)

A SzuperTudatos coaching alkalmával egy egyedi számsort is kaphatsz egy adott ügyeddel kapcsolatban, (akár vizsgáról, akár pénzügyi, egészségügyi gondról van szó) ami nagyon hatékonyan tud segíteni.

 

A Numeropátia™ a SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszer egyik eleme, egy teljesen egyedi számsor, csak Neked és csak a jelenlegi gondodra!

 

Ha kíváncsi vagy rá, mit mondanak mások egy-egy konzultáció után, a Referenciák  oldalon találod a visszajelzéseket.

 

Ha további információkat szeretnél a SzuperTudatos Önfejlesztésről™ és a SzuperTudatos Világ™ közösségről látogasd meg az oldalunkat: SCC.WORLD

 

Szabadulj meg mihamarabb a nyomasztó gondoktól, problémáktól, amelyeket akár már sok éven (évszázadokon átívelően akár a családfádon) keresztül hordozol, és haladj tudatosabban pozitív gondolkodással a boldogság felé!

 

Kattints, és jelentkezz be most!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Kattints tovább a részletekért, hogy pozitív gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

A caoching nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Coachként abban segítek, hogy megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a coaching során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A coach semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.