Árak és információk

Az Intuyching® intuitív, energetikai coaching (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció fontos információi

Erika már csak kivételes esetekben fogad új klienseket. Amennyiben mégis szeretnél hozzá jelentkezni, kérjük, töltsd ki a kérdőívet, itt.
 

 

HELYSZÍN

Zoom (esetleg Messenger vagy Skype)

Kivételes esetekben és régi klienseknek: személyes találkozó

Kérdés esetén, (csomagárak, időpont-egyeztető naptár), kérlek emailt írj: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

 

EGYÉNI INTUYCHING® (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS™) KONZULTÁCIÓ

Ár: 29 999 Ft/ 1 óra
(Kizárólag Magyarországon élő magánemberek számára. Külföldön élő magánembereknek: 100 Euro.)

Időtartam: alkalmanként 1 óra

Egy alkalommal egy témával foglalkozunk és egyre koncentrálunk. A koncentráció segíti az energiák (gondolatok, érzések, archetípusok, attitűd stb.) azonnali átalakulását, egy új szemlélet létrejöttét a kvantummezőben. Bár egy témára koncentrálunk, sok egyéb dolog is helyreállhat egy alkalommal.

 

PÁRKAPCSOLATI INTUYCHING® (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS™) KONZULTÁCIÓ (2 FŐ)

Ár: 59 999 Ft/ 2 óra
(Kizárólag Magyarországon élő magánemberek számára.)

Időtartam: alkalmanként 2 óra (Minimum javasolt alkalmak száma: 3)

Azoknak szól, akik a párkapcsolati energiák megváltoztatásával, kommunikációs technikákkal és a férfi-női különbségek ismeretével gyorsan akarnak visszatalálni az eredeti jó kapcsolatukhoz és feléleszteni a tüzet a kapcsolatban.

A párkapcsolati konzultáció során a kapcsolatban lévő energiákat (gátló hiedelmeket, fogadalmakat, régről származó konfliktusok energiáit) alakítjuk át a kvantummezőben a az Intuyching® táblázatrendszer segítségével.

Ezen felül kommunikációs helyzetek megoldásaival, a férfi-női alapvető viselkedésbeli különbségekkel és a szeretetnyelvek különbségeivel ismerkedhetenek meg a párok, hogy ezeket a kapcsolatban jól tudják használni.

 

ÜZLETI/BUSINESS INTUYCHING® (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS) KONZULTÁCIÓ

Ár: 250 Euro/ 90 perc

Időtartam: alkalmanként 90 perc

Cégügyek, vállalkozásfejlesztés, munkatársak kiválasztása, marketing és pénzügyek, időgazdálkodás, alapítói és cégenergiák, harmónia létrehozása a cégben és partnerek között, valamint egyéb céges témák

 

CSOMAGÁRAK

3 vagy több alkalomra való elköteleződés esetén, illetve havi többszöri tanácsadás esetén (előre fizetendő) kedvezőbb csomagárak elérhetők, magánemberek számára.

Amennyiben csomagot választasz, a csomag kiválasztásakor megbeszéljük az időpontokat és a csomag árát előre ki kell fizetni. Ellenkező esetben az óradíjak érvényesek. (Kizárólag magánemberek számára.)

A csomagárakért kérlek, írj emailt.

 

IDŐPONTFOGLALÁS

Időpontot az időpontegyeztető naptáramban lehet foglalni. (Messengeren és egyéb módokon nem.) A linket emailben kapod meg.

 

FONTOS!

Késés esetén a saját idődből késel, és a teljes óradíjat ki kell fizetni. 

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondásra a foglalt időpont előtt 48 órával van lehetőség. A 48 órán belül lemondott lefoglalt idő árának felét ki kell fizetni. 

Amennyiben a lefoglalt időpontot aznap mondja le valaki, (vagy nem mondja le egyáltalán) a következő alkalommal a lemondott alkalmat is ki kell fizetni. 

Kérlek a fentiek tudatában felelősséggel válassz időpontot, és időben mondd le, ha valami közbejön! Köszönöm! :)

 

MIVEL KÉSZÜLJ?

Gondold át, hogy mi az, amit meg szeretnél változtatni az életedben, az adott helyzetben, amiben vagy. Nem baj, ha több téma merül fel benned, a konzultáció alkalmával az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer segítségével ki fogjuk választani, hogy melyik jelenleg a legfontosabb, amivel elkezdünk foglalkozni.

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Egy kellemes beszélgetésre, mely közben az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatokat használjuk és onnan kapjuk az információt, illetve kommunikációs helyzeteid megbeszélésére.

A legnehezebb helyzetben is számíthatsz arra, hogy az energiarendszered pozitív energiákkal töltődik fel, nagyobb megértésed lesz a helyzetedről és ennek következtében megkönnyebbüléssel távozol. Megértést, ítélkezésmentességet, elfogadást, egy kívülálló objektív rálátását, valamint megerősítést kapsz, bármilyen helyzetben is legyél.

Számíthatsz könnyen elvégezhető (írásbeli) feladatokra. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer - bár a gyors eredményeket elérve néha varázspálcának is tűnhet :) -, a legjobban azoknak válik be, akik elkötelezettek a fejlődésük mellett, intuitívak, tudatosak, nyitottak és tudják, hogy ők a felelősek az életük alakulásáért, és ezért hajlandóak tenni is.

Ebben a folyamatban tudok neked segíteni, mint ahogy már több ezer hallgató és kliens élete változott meg a világ több, mint 30 országában, 5 kontinensén az általam tartott Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció, workshop és egyéb önfejlesztő találkozók hatására.

 

Szeretettel várlak!

László Erika

 

Szerződéskötés esetén a szolgáltatást a Szuperc Limited (Hong Kong) nyújtja és vele kötsz szerződést.
 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!