Árak és információk

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció fontos információi

HELYSZÍN

Internet, Skype vagy Zoom

Kivételes esetekben és régi klienseknek: személyes találkozó

 

EGYÉNI INTUYCHING™ (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS) KONZULTÁCIÓ

Ár: 24 999 Ft/ 1 óra (Ha tovább tart, akkor 300 forint/ perc.)
A covid-ra való tekintettel, (előre meghatározatlan ideig - bármikor változhat) Magyarországon élőknek bizonyos esetekben kedvezmény, csak 19 999 Ft/óra.

Egyéni Mini csomag: 39 999 Ft/ 2 alkalom

Időtartam: alkalmanként 1 óra

 

Egy alkalommal egy témával foglalkozunk és egyre koncentrálunk. A koncentráció segíti az energiák (gondolatok, érzések, archetípusok, attitűd stb.) azonnali átalakulását, egy új szemlélet létrejöttét a kvantummezőben. Bár egy témára koncentrálunk, sok egyéb dolog is helyreállhat egy alkalommal.

 

PÁRKAPCSOLATI INTUYCHING™ (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS) KONZULTÁCIÓ (2 FŐ)

Ár: 27 999 Ft/ 1 óra

Párkapcsolati Mini csomag: 63 999 Ft/ 3 alkalom, összesen 3 óra

Időtartam: alkalmanként 1 óra

 

Azoknak szól, akik a párkapcsolati energiák megváltoztatásával, kommunikációs technikákkal és a férfi-női különbségek ismeretével gyorsan akarnak visszatalálni az eredeti jó kapcsolatukhoz és feléleszteni a tüzet a kapcsolatban.

 

A párkapcsolati konzultáció során a kapcsolatban lévő energiákat (gátló hiedelmeket, fogadalmakat, régről származó konfliktusok energiáit) alakítjuk át a kvantummezőben a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer segítségével.

 

Ezen felül kommunikációs helyzetek megoldásaival, a férfi-női alapvető viselkedésbeli különbségekkel és a szeretetnyelvek különbségeivel ismerkedhetenek meg a párok, hogy ezeket a kapcsolatban jól tudják használni.

 

PÁRKAPCSOLATI INTENZÍV INTUYCHING™ (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS) KONZULTÁCIÓ (2 FŐ)

Ár: 42 999 Ft/ 2 óra

Párkapcsolati Intenzív csomag: 119 999 Ft/ 3 alkalom, összesen 6 óra

Időtartam: alkalmanként 2 óra

 

Ugyanazt tartalmazza és azoknak szól, ami a Párkapcsolati Intuyching™ konzultációban bennefoglaltik, de itt alkalmanként 2 órában foglalkozunk, és így intenzívebb a folyamat.

 

ÜZLETI/BUSINESS INTUYCHING™ (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS) KONZULTÁCIÓ

Ár: 45 999 Ft/ 90 perc

Business Csomag: 145 999 Ft/ 4,5 óra, 3 alkalom

Időtartam: alkalmanként 90 perc

 

Cégügyek, vállalkozásfejlesztés, munkatársak kiválasztása, marketing és pénzügyek, időgazdálkodás, alapítói és cégenergiák, harmónia létrehozása a cégben és partnerek között, valamint egyéb céges témák

 

CSOMAGÁRAK

Amennyiben csomagot választasz, a csomag kiválasztásakor megbeszéljük az időpontokat és a csomag árát előre ki kell fizetni. Ellenkező esetben az óradíjak érvényesek.

 

IDŐPONTFOGLALÁS

Időpontot az időpontegyeztető naptáramban tudsz foglalni. (Messengeren és egyéb módokon nem.) Kérlek írj emailt, hogy elküldjem a naptár linkjét!

 

FONTOS

Késés esetén a saját idődből késel, és a teljes árat ki kell fizetni.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondásra a foglalt időpont előtt 48 órával van lehetőség. A 48 órán belül lemondott lefoglalt idő árának felét ki kell fizetni. 

Amennyiben a lefoglalt időpontot aznap mondja le valaki, (vagy nem mondja le egyáltalán) a következő alkalommal a lemondott alkalmat is ki kell fizetni. 

Kérlek a fentiek tudatában felelősséggel válassz időpontot, és időben mondd le, ha valami közbejön! Köszönöm! :)

 

MIVEL KÉSZÜLJ?

Gondold át, hogy mi az, amit meg szeretnél változtatni az életedben, az adott helyzetben, amiben vagy. Nem baj, ha több téma merül fel benned, a konzultáció alkalmával az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer segítségével ki fogjuk választani, hogy melyik jelenleg a legfontosabb, amivel elkezdünk foglalkozni.

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Egy kellemes beszélgetésre, mely közben az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatokat használjuk és onnan kapjuk az információt, illetve kommunikációs helyzetek megbeszélésére.

 

A legnehezebb helyzetben is számíthatsz arra, hogy nagyobb megértéssel és ennek következtében megkönnyebbüléssel távozol. Megértést, ítélkezésmentességet, elfogadást, egy kívülálló objektív rálátását, valamint megerősítést kapsz, bármilyen helyzetben is legyél.

 

Számíthatsz könnyen elvégezhető (írásbeli) feladatokra. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer - bár a gyors eredményeket elérve néha varázspálcának is tűnhet :) -, a legjobban azoknak válik be, akik elkötelezettek a fejlődésük mellett, intuitívak, nyitottak és tudják, hogy ők a felelősek az életük alakulásáért.

 

Ebben a folyamatban tudok neked segíteni, mint ahogy már több ezer hallgató és kliens élete változott meg a világ 30 országában, 5 kontinensén az általam tartott Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció, workshop és egyéb önfejlesztő találkozók hatására.

 

 

Szeretettel várlak!

László Erika

 

Szerződéskötés esetén a szolgáltatást a Szuperc Limited (Hong Kong) nyújtja és vele kötsz szerződést.
 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó, intuytor semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

 

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!