Gyakori kérdések - Intuyching

♥︎ Kérdéseid vannak az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés) coaching-szemléletű konzultációval és a programokkal kapcsolatban? ♥︎ Megválaszoltuk neked! :)

 

Mennyi idő a személyes Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) coaching-szemléletű konzultáció?

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

Milyen témákban segíthet az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció?

Mi történik egy Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció során?

Mennyibe kerül az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció?

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) segítségével?

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni az Intuyching segítségével?

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Lehetnek ezen olyan blokkok, negatív energiák, melyeket az Intuyching segítségével át lehet alakítani?

Lehet valakin úgyis segíteni az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerrel, hogy nincs jelen? Igen! Kattints!

Még sosem hallottam az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerről, mióta működik és ki hozta létre?

Van szervezete, nemzetközi hálózata az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) rendszernek?

 

GYIK AZ INTUYCHING TÁBLÁZATRENDSZER MEGTANULÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Milyen programok, lehetőségek vannak?

Hol van a programok helyszíne?

Ha megtanulom az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszer használatát, akkor mire leszek képes? 

Mennyibe kerülnek a programok?
A programok ára az adott program meghirdetésénél, az SCC World közösség weboldalán található.

 

Mennyi idő a személyes Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű konzultáció?

1 órát szánj rá.

 

 

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

  

Az általánosan javasolt a minimum 2-5 alkalom. Természetesen ez egyéntől függ, és a te választásod. Vannak olyan kliensek, akik (hasonlóan a sikeres vállalkozókhoz), már felismerték, hogy egy coach, mentor segítségével sokkal gyorsabban elérik a céljaikat, ezért a folyamatos Intuyching™ „tudatosság-edzést", „tudatosság-röntgenezést” és folyamatos fejlődést választják, mert hamar akarnak eljutni a céljukhoz. Például a tudatos élethez, a boldogsághoz, illetve folyamatosan akarják fenntartani az elért boldogság és magas tudatossági szintet. Folyamatos mentorálásra a havi vagy kéthavi 1 alkalmat javasoljuk, ha az a célod, hogy mindig magas tudatossági szinten légy.

 

Fontos tudnod, hogy az Intuyching az energiákat tudja felismertetni, tudatos szintre hozni, és a te tudatos változtatásodra is szükség lehet (pl. a DEMERT Módszert™© alkalmazni). Az intuytor (Intuyching mentor) mentorál, segítséget ad neked abban, hogy meglásd azokat a gátló tényezőket, amik akadályoznak a boldogságod és a tudatosságod útján. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével ezeket az akadályokat át is alakítjuk, mintha csak egy hókotróval takarítanánk el a nagy hókupacokat az útról.  Az együttes munka eredménye pedig sokszor az azonnali megkönnyebbülés és a dolgok gyors változása az életedben.

 

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni?

 

Igen lehet. Ilyenkor többek között a születéskor kialakult esetleges berögzült gondolatokat, és az ezeken alapuló egyéb tévhiteket, hiedelmeket változtatjuk támogató hitekké. A hiedelmek meghatározzák az életünket, melyekre további - általában önértékelési és pénzzel kapcsolatos - negatív, korlátozó gondolatok, hiedelmek épülnek. Ezeket a hiedelmeket, tévhiteket egyszerűen át lehet alakítani támogató gondolatokká - a László Erika által kifejlesztett - DEMERT Módszerrel™©, egy egyszerű írásos technikával.

 

A DEMERT Módszerrel™© gyakorlatilag átírod a berögzült gondolatokat, és új idegpályákat írsz az régiek helyett. 

 

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével? 

 

Igen, lehet, hiszen minden energia, ami körülvesz bennünket. Már te is biztosan tapasztaltad, hogy van olyan hely, ami nyugalmat áraszt, és van, ahol nem érzed jól magad, szinté érezhetően „lógnak a kések" a levegőben. De például egy energiavámpír (egy olyan ember, aki szívja mások energiáit) szintén hagyhat maga után kellemetlen, negatív energiákat a térben.
 

Ismerd meg az 5 fő okot, ami miatt negatív energiákkal lehet tele a lakás, a munkahely, hogy felismerd és tudd, mit tehetsz ellenük!

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszert használva nem kell a helyszínen lenni ahhoz, hogy egy ilyen energiaátalakítást elvégezzünk, melynek eredménye pozitív, jó hangulatot és boldogságot árasztó tiszta tér lesz. (Más technikákban a tértisztítás elnevezést használják, de az energiákat nem lehet tisztítani, csak átalakítani. Ezért mi nem használjuk a tértisztítás elnevezést.) Ez az átalakítás az ún. morfogenetikus mezőben  (az illető tárgyhoz, helyhez tartozó energiamező) történik.

 

Lehet valakin úgyis segíteni az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés)™ táblázatrendszerrel, hogy nincs jelen?

 

Igen! A kvantumfizika bizonyította, hogy mindannyian EGYEK vagyunk, ezt már hinni sem kell.  Ezért rajtunk keresztül másoknak is tudunk segíteni. Segítő szándékodat egyfajta „imának” is felfoghatod, imádkozni pedig mindenkiért lehet.

 

Mivel a kvantum térben nincs sem idő, sem távolság, így ez a fajta áthangolás pontosan olyan hatékony, mint amikor valaki jelen van. (Ha ismered a családállítást, akkor tudod, hogy ott is hasonló történik. Például: ha egy másik földrészen lakik az illető családtag, a változások akkor is hatnak rá, hiába nincs jelen.)

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerrel a családi generációból származó blokkoló mintákat, (pl.: szegénység, sikertelenség, elválás) is át tudjuk alakítani, hogy megtapasztalj egy újfajta minőséget, ezért a boldogság állapota végre neked is természetes lesz. Mindehhez nem kell ismerned a családod felmenőit, és a családállítással ellentétben, szereplők sem kellenek hozzá. Az Intuyching táblázatrendszer segítségével a generációs szinteken lévő negatív és korlátozó energiákat alakítjuk át pozitív, támogatókká.

  

 

Még nem hallottam az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről, mióta működik és ki hozta létre?

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) egyedi, védjegyeztetett és licenszált módszerét László Erika fejlesztette ki, és ezt a rendszert legelőször Magyarországon 2014 decemberében bocsátotta az útjára. Az Intuyching™ táblázatrendszer olyan mint az Élet Kézikönyve, amiben minden elakadásodra választ tudsz kapni és meg is tudod változtatni az energiákat.

 

2016-ban majd azóta már többször nagy változáson (és 2020. nyara óta az új védjeggyel: Intuyching) nagy ütemben terjed szerte a világon, és már közel 100 tagja, licensz használója, instruktora van a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®©™) közösségének, akik mind abban segítenek az embereknek, hogy egy magasabb tudatossági szintre kerülve elérjék a vágyott boldogságot, harmóniát az életükben. Ha többet szeretnél a rendszerről és a közösségről megtudni, - esetleg tagként szeretnél csatlakozni -, látogasd meg a SzuperTudatos Világ™ közösség oldalát, illetve fordulj hozzánk bizalommal: info-kukac-scc.world. 

 

Van szervezete, nemzetközi hálózata az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszernek?

 

Igen, a SzuperTudatos Világ™ közösség (SuperConscious World®©™ - a Szuperc Limited Hong Kongban bejegyzett társaság égisze alatt), ami a társaság által kínált programokat, termékeket az egész világon összefogja, szervezi. A társaságot László Erika a férjével alapította, és vele, valamint nemzetközi támogató SzuperTudatos csapatukkal építik a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösségét.

 

Hol van a programok helyszíne?

 

A programok helyszíne a létszám függvényében változik. A pontos címet (illetve, hogy a program offline, személyes, illetve interneten keresztül zajló, webinar) a meghirdetett program oldalán találod, (az SCC.WORLD oldalon - a link átvezet a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösség oldalára), illetve a programra való jelentkezés után emailben kapod meg. Erika - és a többi Intuyching isntruktor is -, az interneten keresztüli tanításhoz a Zoom.us alkalmazást használja.

 

Figyelem!

Az SCC.WORLD oldalon már az Erika által kiképzett instrukotorok programjait is megtalálod. Így ha Erika programjára akarsz menni, figyelj, hogy az ő programjára - Alkotó tanfolyamaként megkülönböztetve - jelentkezz!

 

Ha megtanulom az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatát, akkor mire leszek képes?

 

Az intenzív (5 napos) tanfolyam képessé tesz arra, hogy - mintha csak egy tudatosság-röntgent használnál -, azonnal és pontosan ráláss bármilyen elakadás okára, és ezt meg is szüntesd. Családi, párkapcsolati gondok, munkahelyi és pénzügyek, illetve még a céget/vállalkozást érintő elakadásokat is átalakíthatsz vele, sőt másoknak is segíthetsz!

 

Könnyebben fogsz tudni a boldogság tudatállapotára jutni, és a magas, pozitív tudatossági szintet meg is tartani.
Mindezek mellett egy letisztult életszemléletet kapsz, AHA-érzésekben lesz részed, fejlődni fog az intuíciód, valamint megismered Erika DEMERT Módszerét™©, a hiedelmek és a harag átalakításának legegyszerűbb írásos technikáját! 

 

Fontos: Csak a képesített intuytorok (Intuyching mentorok) és annál magasabb szinten lévő SCCW licenszhasználók végezhetnek nyilvános, ellenszolgáltatás fejében végzett munkát.

További információért lásd a Intuyching-SzuperTudatos Önfejlesztés™ almenüt a programok között vagy kattints az SCC.WORLD oldalára.

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) tanácsadó/intuytor semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!