Gyakori kérdések

♥︎ Kérdéseid vannak a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-szemléletű boldogság konzultációval és a képzésekkel kapcsolatban? ♥︎ Megválaszoltuk neked! :)

 

Mennyi idő a személyes SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-szemléletű boldogság konzultáció?

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

Milyen témákban segíthet a SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció?

Mi történik egy SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció során?

Mennyibe kerül a SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció?

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel?

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel?

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Lehet ezen a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, az energiák átalakításával segíteni?

Lehet valakin úgyis segíteni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, hogy nincs jelen? Igen! Kattints!

Még sosem hallottam a SzuperTudatos Önfejlesztésről, mióta működik és ki hozta létre?

Van szervezete, nemzetközi hálózata a SzuperTudatos Önfejlesztésnek?

 

GYIK A KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN

Milyen tanfolyamok vannak?

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

Hol van a tanfolyamok / tréningek helyszíne?

Ha megtanulom a SzuperTudatos Önfejlesztést™, akkor mire leszek képes? 

 

 

Mennyi idő a személyes SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-szemléletű boldogság konzultáció?

1 órát szánj rá.

 

 

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

  

Az általánosan javasolt az 1-3 alkalom mint minden egyéb coaching folyamatnál is; természetesen ez egyéntől függ, és a te választásod. Vannak olyan kliensek, akik (hasonlóan a sikeres vállalkozókhoz, akik már felismerték, hogy egy coach, mentor segítségével sokkal gyorsabban elérik a céljaikat) a folyamatos SzuperTudatos „tudatosság-edzést", „tudatosság-röntgenezést” választják, mert hamar akarnak eljutni a céljukhoz (a tudatos élethez, a boldogsághoz), illetve folyamatosan akarják fenntartani az elért boldogság és magas tudatossági szintet. 

 

Fontos tudnod, hogy a coaching egy együttes munka eredménye lesz. A SzuperTudatos coach mentorál, segítséget ad neked abban, hogy meglásd és felismerd azokat a gátló tényezőket, amik akadályoznak a boldogságod és a tudatosságod útján. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ segítségével ezeket az akadályokat át is alakítjuk, mintha csak egy hókotróval takarítanánk el a nagy hókupacokat az útról. 

 

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni?

 

Igen lehet. Ilyenkor többek között a születéskor kialakult esetleges berögzült gondolatokat, és az ezeken alapuló egyéb tévhiteket, hiedelmeket változtatjuk támogató hitekké.

 

A hiedelmek meghatározzák az életünket, melyekre további - általában önértékelési és pénzzel kapcsolatos - negatív, korlátozó gondolatok, hiedelmek épülnek. Ezeket a hiedelmeket, tévhiteket egyszerűen át lehet alakítani támogató gondolatokká - a László Erika által kifejlesztett - DEMERT Módszerrel™, egy egyszerű írásos technikával.

 

A DEMERT Módszerrel™ gyakorlatilag átírod a berögzült gondolatokat, és új idegpályákat írsz az régiek helyett. 

 

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel™? 

 

Igen, lehet, hiszen minden energia, ami körülvesz bennünket. Már te is biztosan tapasztaltad, hogy van olyan hely, ami nyugalmat áraszt, és van, ahol nem érzed jól magad, szinté érezhetően „lógnak a kések" a levegőben. De például egy energiavámpír (egy olyan ember, aki szívja mások energiáit) szintén hagyhat maga után kellemetlen, negatív energiákat a térben.

Ismerd meg az 5 fő okot, ami miatt negatív energiákkal lehet tele a lakás, a munkahely, hogy felismerd és tudd, mit tehetsz ellenük!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést™ használva nem kell a helyszínen lenni ahhoz, hogy egy ilyen energiaátalakítást elvégezzünk, melynek eredménye pozitív, jó hangulatot és boldogságot árasztó tiszta tér lesz. (Más technikákban a tértisztítás elnevezést használják, de az energiákat nem lehet tisztítani, csak átalakítani. Ezért mi nem használjuk a tértisztítás elnevezést.) Ez az átalakítás az ún. morfogenetikus mezőben  (az illető tárgyhoz, helyhez tartozó energiamező) történik.

 

 

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Tud a SzuperTudatos Önfejlesztés™, az energiák átalakításával segíteni a gyermekvállalásban és a teherbeesésben?

 

Igen. Bármilyen energiablokk a témán (félelem, bizonytalanság, milyen anya leszek, mit kezdek a gyerekkel, jaj, csak nehogy sérült legyen a gyerek stb.), gátolhatja, hogy a terhesség létrejöjjön. Mivel mindennek sajátos rezgése van, és minden energia, így a gondolatnak is van rezgése, és az nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív. A gyermekvállaláshoz kapcsolódó energiablokkot, tévhitet fel lehet tárni és meg lehet változtatni.


Meg tudjuk nézni, hogy melyek azok a programok és energiák, melyek a gyermekvállaláshoz és a terhességhez, várandóssághoz kapcsolódnak és blokkolják azt az életterületet, hogy utána magasabb tudatossági szinttel és boldogságot okozó pozitív gondolatokkal (és ne kétségekkel) viszonyulj a témához.

 

Garancia nincs a terhesség, várandósság létrejöttére, - mint ahogy az orvoslásban sincs (és az életben sincs) semmire -, mindenki saját választásán múlik, hogy mi történik egy-egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ boldogság konzultáció után. Azonban ha a negatív, - félelem-alapú - energiák, és gondolatok okozzák a megrekedést (sokszor így van), akkor az energiák áthangolása után könnyedén megváltozhat a helyzet... tovább

 

 

Lehet valakin úgyis segíteni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel™, hogy nincs jelen?

 

Igen! A kvantumfizika bizonyította, hogy mindannyian EGYEK vagyunk, ezt már hinni sem kell.  Ezért rajtunk keresztül másoknak is tudunk segíteni. Segítő szándékodat egyfajta „imának” is felfoghatod, imádkozni pedig mindenkiért lehet.

 

Mivel a kvantum térben nincs sem idő, sem távolság, így ez a fajta áthangolás pontosan olyan hatékony, mint amikor valaki jelen van. (Ha ismered a családállítást, akkor tudod, hogy ott is hasonló történik. Például: ha egy másik földrészen lakik az illető családtag, a változások akkor is hatnak rá, hiába nincs jelen.)

 

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a családi generációból származó blokkoló mintákat, (pl.: szegénység, sikertelenség, elválás) is át tudjuk alakítani, hogy megtapasztalj egy újfajta minőséget, ezért a boldogság állapota végre neked is természetes lesz. Mindehhez nem kell ismerned a családod felmenőit, és a családállítással ellentétben, szereplők sem kellenek hozzá. A SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer segítségével a generációs szinteken lévő energiákat alakítjuk át.

  

 

Még nem hallottam a SzuperTudatos Önfejlesztésről™, mióta működik és ki hozta létre?

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (László System - SuperConscious Self-Coaching™, SSC)  teljesen egyedi, védjegyeztetett és licenszált módszerét László Erika fejlesztette ki, és ezt a rendszert legelőször Magyarországon 2014 decemberében bocsátotta az útjára. A SzuperTudatos Önfejlesztés olyan mint az Élet Kézikönyve, amiben minden elakadásodra választ tudsz kapni és még meg is tudod változtatni az energiákat.

 

Azóta nagy ütemben terjed szerte a világon, és már közel 100 tagja, licensz használója, instruktora van a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®©™) közösségének, akik mind abban segítenek az embereknek, hogy egy magasabb tudatossági szintre kerülve elérjék a vágyott boldogságot, harmóniát az életükben. Ha többet szeretnél a rendszerről és a közösségről megtudni, - esetleg tagként szeretnél csatlakozni -, látogasd meg a SzuperTudatos Világ™ közösség oldalát.

 

 

Van szervezete, nemzetközi hálózata a SzuperTudatos Önfejlesztésnek™?

 

Igen, a SzuperTudatos Világ™ közösség (SuperConscious World®©™ - a Szuperc Limited Hong Kongban bejegyzett társaság égisze alatt), ami a társaság által kínált tanfolyamokat, termékeket az egész világon összefogja, szervezi. A társaságot László Erika a férjével alapította, és vele, valamint nemzetközi támogató csapatukkal építik a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösségét.

 

 

Hol van a tanfolyamok / tréningek helyszíne?

 

A tréningek helyszíne a létszám függvényében változik mindig. A pontos címet a meghirdetett tanfolyam oldalán találod, (az SCC.WORLD oldalon - a link átvezet a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösség oldalára) illetve a tanfolyamra való jelentkezés után emailben kapod meg. Erika interneten keresztüli tanításhoz a Zoom.us alkalmazást használja.

 

Figyelem!

Az SCC.WORLD oldalon már az Erika által kiképzett instrukotorok tanfolyamait is megtalálod, így ha Erikához akarsz menni, figyelj, hogy az ő tanfolyamára - Alkotó tanfolyamaként megkülönböztetve - jelentkezz!

 

Ha megtanulom a SzuperTudatos Önfejlesztést™, akkor mire leszek képes?

 

Az intenzív (5 napos) tanfolyam képessé tesz arra, hogy - mintha csak egy tudatosság röntgent használnál -, azonnal és pontosan ráláss bármilyen elakadás okára, és ezt meg is szüntesd. Családi, párkapcsolati gondok, munkahelyi és pénzügyek, illetve még a céget/vállalkozást érintő elakadásokat is átalakíthatsz vele, sőt másoknak is segíthetsz!

 

Fontos: Csak a képesített tanácsadók és annál magasabb szinten lévő SCC licenszhasználók végezhetnek nyilvános, ellenszolgáltatás fejében végzett munkát.

 

Könnyebben fogsz tudni a boldogság tudatállapotára jutni, és a magas, pozitív tudatossági szintet meg is tartani.
Mindezek mellett egy letisztult életszemléletet kapsz, AHA-érzésekben lesz részed, fejlődni fog az intuíciód, valamint megismered Erika DEMERT Módszerét™, a hiedelmek és a harag átalakításának legegyszerűbb írásos technikáját! 

 

További információért lásd a SzuperTudatos Önfejlesztés™ almenüt a Tanfolyamok között vagy kattints az SCC.WORLD oldalára.

 

Fontos figyelmeztetés:

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
A SzuperTudatos Önfejlesztéssel abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadó semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!