Gyakori kérdések - Intuyching

♥︎ Kérdéseid vannak az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) coaching-szemléletű konzultációval és a programokkal kapcsolatban? ♥︎ Megválaszoltuk neked! :)

 

Mennyi idő a személyes Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) coaching-szemléletű konzultáció?

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

Milyen témákban segíthet az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció?

Mi történik egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció során?

Mennyibe kerül az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultáció?

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) segítségével?

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni az Intuyching® segítségével?

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Lehetnek ezen olyan blokkok, negatív energiák, melyeket az Intuyching® segítségével át lehet alakítani?

Lehet valakin úgyis segíteni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerrel, hogy nincs jelen? Igen! Kattints!

Még sosem hallottam az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerről, mióta működik és ki hozta létre?

Van szervezete, nemzetközi hálózata az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) rendszernek?

 

GYIK AZ INTUYCHING® TÁBLÁZATRENDSZER MEGTANULÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Milyen programok, lehetőségek vannak?

Hol van a programok helyszíne?

Ha megtanulom az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszer használatát, akkor mire leszek képes? 

Mennyibe kerülnek a programok?
A programok ára az adott program meghirdetésénél, az SCC World közösség weboldalán található.

 

Mennyi idő a személyes Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű konzultáció?

1 órát szánj rá.

 

 

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

  

Az általánosan javasolt a minimum 2-5 alkalom. Természetesen ez egyéntől függ, és a te választásod. Vannak olyan kliensek, akik (hasonlóan a sikeres vállalkozókhoz), már felismerték, hogy egy coach, mentor segítségével sokkal gyorsabban elérik a céljaikat, ezért a folyamatos Intuyching® „tudatosság-edzést", „tudatosság-röntgenezést” és folyamatos fejlődést választják, mert hamar akarnak eljutni a céljukhoz. Például a tudatos élethez, a boldogsághoz, illetve folyamatosan akarják fenntartani az elért boldogság és magas tudatossági szintet. Folyamatos mentorálásra a havi vagy kéthavi 1 alkalmat javasoljuk, ha az a célod, hogy mindig magas tudatossági szinten légy.

 

Fontos tudnod, hogy az Intuyching® az energiákat tudja felismertetni, tudatos szintre hozni, és a te tudatos változtatásodra is szükség lehet (pl. a DEMERT Módszert™© alkalmazni). Az intuytor (Intuyching® mentor) mentorál, segítséget ad neked abban, hogy meglásd azokat a gátló tényezőket, amik akadályoznak a boldogságod és a tudatosságod útján. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével ezeket az akadályokat át is alakítjuk, mintha csak egy hókotróval takarítanánk el a nagy hókupacokat az útról.  Az együttes munka eredménye pedig sokszor az azonnali megkönnyebbülés és a dolgok gyors változása az életedben.

 

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni?

 

Igen lehet. Ilyenkor többek között a születéskor kialakult esetleges berögzült gondolatokat, és az ezeken alapuló egyéb tévhiteket, hiedelmeket változtatjuk támogató hitekké. A hiedelmek meghatározzák az életünket, melyekre további - általában önértékelési és pénzzel kapcsolatos - negatív, korlátozó gondolatok, hiedelmek épülnek. Ezeket a hiedelmeket, tévhiteket egyszerűen át lehet alakítani támogató gondolatokká - a László Erika által kifejlesztett - DEMERT Módszerrel™©, egy egyszerű írásos technikával.

 

A DEMERT Módszerrel™© gyakorlatilag átírod a berögzült gondolatokat, és új idegpályákat írsz az régiek helyett. 

 

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével? 

 

Igen, lehet, hiszen minden energia, ami körülvesz bennünket. Már te is biztosan tapasztaltad, hogy van olyan hely, ami nyugalmat áraszt, és van, ahol nem érzed jól magad, szinté érezhetően „lógnak a kések" a levegőben. De például egy energiavámpír (egy olyan ember, aki szívja mások energiáit) szintén hagyhat maga után kellemetlen, negatív energiákat a térben.
 

Ismerd meg az 5 fő okot, ami miatt negatív energiákkal lehet tele a lakás, a munkahely, hogy felismerd és tudd, mit tehetsz ellenük!

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszert használva nem kell a helyszínen lenni ahhoz, hogy egy ilyen energiaátalakítást elvégezzünk, melynek eredménye pozitív, jó hangulatot és boldogságot árasztó tiszta tér lesz. (Más technikákban a tértisztítás elnevezést használják, de az energiákat nem lehet tisztítani, csak átalakítani. Ezért mi nem használjuk a tértisztítás elnevezést.) Ez az átalakítás az ún. morfogenetikus mezőben  (az illető tárgyhoz, helyhez tartozó energiamező) történik.

 

Lehet valakin úgyis segíteni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés)™ táblázatrendszerrel, hogy nincs jelen?

 

Igen! A kvantumfizika bizonyította, hogy mindannyian EGYEK vagyunk, ezt már hinni sem kell.  Ezért rajtunk keresztül másoknak is tudunk segíteni. Segítő szándékodat egyfajta „imának” is felfoghatod, imádkozni pedig mindenkiért lehet.

 

Mivel a kvantum térben nincs sem idő, sem távolság, így ez a fajta áthangolás pontosan olyan hatékony, mint amikor valaki jelen van. (Ha ismered a családállítást, akkor tudod, hogy ott is hasonló történik. Például: ha egy másik földrészen lakik az illető családtag, a változások akkor is hatnak rá, hiába nincs jelen.)

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszerrel a családi generációból származó blokkoló mintákat, (pl.: szegénység, sikertelenség, elválás) is át tudjuk alakítani, hogy megtapasztalj egy újfajta minőséget, ezért a boldogság állapota végre neked is természetes lesz. Mindehhez nem kell ismerned a családod felmenőit, és a családállítással ellentétben, szereplők sem kellenek hozzá. Az Intuyching® táblázatrendszer segítségével a generációs szinteken lévő negatív és korlátozó energiákat alakítjuk át pozitív, támogatókká.

  

 

Még nem hallottam az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről, mióta működik és ki hozta létre?

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) egyedi, védjegyeztetett és licenszált módszerét László Erika fejlesztette ki, és ezt a rendszert legelőször, próbaként Magyarországon 2014 decemberében bocsátotta az útjára. Az Intuyching® táblázatrendszer olyan mint az Élet Kézikönyve, amiben minden elakadásodra választ tudsz kapni és meg is tudod változtatni az energiákat.

 

2016-ban, majd azóta már többször, nagy változáson (és 2020. nyara óta az új védjeggyel: Intuyching®) nagy ütemben terjed szerte a világon, és már közel 100 tagja, licensz használója, instruktora van a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®©™) közösségének, akik mind abban segítenek az embereknek, hogy egy magasabb tudatossági szintre kerülve elérjék a vágyott boldogságot, harmóniát az életükben. Ha többet szeretnél a rendszerről és a közösségről megtudni, - esetleg tagként szeretnél csatlakozni -, látogasd meg a SzuperTudatos Világ™ közösség oldalát, illetve fordulj hozzánk bizalommal: info-kukac-scc.world. 

 

Van szervezete, nemzetközi hálózata az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszernek?

 

Igen, a SzuperTudatos Világ™ közösség (SuperConscious World®©™ - a Szuperc Limited Hong Kongban bejegyzett társaság égisze alatt), ami a társaság által kínált programokat, termékeket az egész világon összefogja, szervezi. A társaságot László Erika a férjével alapította, és vele, valamint nemzetközi támogató SzuperTudatos csapatukkal építik a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösségét.

 

Hol van a programok helyszíne?

 

A programok helyszíne a létszám függvényében változik. A pontos címet (illetve, hogy a program offline, személyes, illetve interneten keresztül zajló, webinar) a meghirdetett program oldalán találod, (az SCC.WORLD oldalon - a link átvezet a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösség oldalára), illetve a programra való jelentkezés után emailben kapod meg. Erika - és a többi Intuyching® isntruktor is -, az interneten keresztüli tanításhoz a Zoom.us alkalmazást használja.

 

Figyelem!

Az SCC.WORLD oldalon már az Erika által kiképzett instrukotorok programjait is megtalálod. Így ha Erika programjára akarsz menni, figyelj, hogy az ő programjára - Alkotó tanfolyamaként megkülönböztetve - jelentkezz!

 

Ha megtanulom az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatát, akkor mire leszek képes?

 

Az intenzív (5 napos) tanfolyam képessé tesz arra, hogy - mintha csak egy tudatosság-röntgent használnál -, azonnal és pontosan ráláss bármilyen elakadás okára, és ezt meg is szüntesd. Családi, párkapcsolati gondok, munkahelyi és pénzügyek, illetve még a céget/vállalkozást érintő elakadásokat is átalakíthatsz vele, sőt másoknak is segíthetsz!

 

Könnyebben fogsz tudni a boldogság tudatállapotára jutni, és a magas, pozitív tudatossági szintet meg is tartani.
Mindezek mellett egy letisztult életszemléletet kapsz, AHA-érzésekben lesz részed, fejlődni fog az intuíciód, valamint megismered Erika DEMERT Módszerét™©, a hiedelmek és a harag átalakításának legegyszerűbb írásos technikáját! 

 

Fontos: Csak a képesített intuytorok (Intuyching® mentorok) és annál magasabb szinten lévő SCCW licenszhasználók végezhetnek nyilvános, ellenszolgáltatás fejében végzett munkát.

További információért lásd a Intuyching-SzuperTudatos Önfejlesztés™ almenüt a programok között vagy kattints az SCC.WORLD oldalára.

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) tanácsadó/intuytor semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!