Gyakori kérdések

♥︎ Kérdéseid vannak a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching a boldogság konzultációval, a képzésekkel kapcsolatban? ♥︎ Megválaszoltuk neked! :)

 

Mennyi idő a személyes SzuperTudatos Önfejlesztés coaching, a boldogság konzultáció?

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

Milyen témákban segíthet a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching, konzultáció?

Mi történik egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching, konzultáció során?

Mennyibe kerül a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching, konzultáció?

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel?

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel?

Menstruációs és női problémáim vannak. Ebben is tud a SzuperTudatos Önfejlesztés segíteni?

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Lehet ezen a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, az érzelmek átalakításával segíteni?

Lehet valakin úgy is segíteni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, hogy nincs jelen?

Még sosem hallottam a SzuperTudatos Önfejlesztésről, mióta működik és ki hozta létre?

Van szervezete, nemzetközi hálózata a SzuperTudatos Önfejlesztésnek?

 

GYIK A KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN

Milyen tanfolyamok vannak?

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

Hol van a tanfolyamok / tréningek helyszíne?

Ha megtanulom a SzuperTudatos Önfejlesztést™, akkor mire leszek képes? 

 

 

Mennyi idő a személyes SzuperTudatos Önfejlesztés coaching, a boldogság konzultáció?

1 órát szánj rá.

 

 

Hány alkalomra van szükség ahhoz, hogy megoldódjon a problémám?

  

Az általánosan javasolt a 3-5 alkalom mint minden egyéb coaching folyamatnál is; természetesen ez egyéntől függ és a te választásod. Ez alatt az idő alatt feldolgozzuk a múltból származó (család, generáció, gyerekkor stb.) és a jelenben is gondot okozó érzéseidet, hogy megtapasztald te is a boldogság felszabadító állapotát, és elindulj a céljaid megvalósítása felé, egy új és szép jövőbe.

 

Vannak olyan kliensek, akik (hasonlóan a sikeres vállalkozókhoz, akik már felismerték, hogy egy coach, mentor segítségével sokkal gyorsabban elérik a céljaikat) a folyamatos SzuperTudatos „lélekedzést", „lelki röntgenezést” választják, mert hamar akarnak eljutni a céljukhoz (a tudatos élethez, a boldogsághoz), illetve folyamatosan akarják fenntartani az elért boldogság és maga tudatossági szintet. 

 

Fontos tudnod, hogy a coaching egy együttes munka eredménye lesz. A SzuperTudatos coach mentorál, segítséget ad neked abban, hogy meglásd és felismerd azokat a gátló tényezőket, amik akadályoznak a boldogságod és a tudatosságod útján. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ segítségével ezeket az akadályokat át is alakítjuk, mintha csak egy hókotróval takarítanánk el a nagy hókupacokat az útról. 

 

Olvasási problémákat (és tanulási nehézségeket) is lehet változtatni?

 

Igen lehet. Ilyenkor többek között a két agyféltekét hangoljuk össze, valamint a születéskor kialakult esetleges berögzült gondolatokat, félelmeket (az élettől) és az azon alapuló egyéb tévhiteket, hiedelmeket változtatjuk támogató hitekké.

 

A születéskori traumák okozta hiedelmek meghatározzák az életünket, melyekre további - általában önértékelési és pénzzel kapcsolatos - negatív, korlátozó gondolatok, hiedelmek épülnek. Ezeket a hiedelmeket, tévhiteket egyszerűen át lehet alakítani támogató gondolatokká - a László Erika által kifejlesztett - DEMERT Módszerrel™, egy egyszerű írásos technikával.

 

A DEMERT Módszerrel™ gyakorlatilag újraprogramozod az agyad, az ideghálózatod, és új idegpályákat írsz az régiek helyett. Az ideghálózat ilyetén változtatása lehetséges, sőt tudományosan bizonyított.

 

Tárgyak, terek, házak negatív kisugárzását, energiáját is meg lehet változtatni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel™? 

 

Igen, lehet, hiszen minden energia, ami körülvesz bennünket. Már te is biztosan tapasztaltad, hogy van olyan hely, ami nyugalmat áraszt, és van, ahol nem érzed jól magad, szinté érezhetően „lógnak a kések" a levegőben. De például egy energiavámpír (egy olyan ember, aki szívja mások energiáit) szintén hagyhat maga után kellemetlen, negatív energiákat a térben.

Ismerd meg az 5 fő okot, ami miatt negatív energiákkal lehet tele a lakás, a munkahely, hogy felismerd és tudd, mit tehetsz ellenük!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést™ használva nem kell a helyszínen lenni ahhoz, hogy egy ilyen energiaátalakítást elvégezzünk, melynek eredménye pozitív érzéseket, jó hangulatot és boldogságot árasztó tiszta tér lesz. (Más technikákban a tértisztítás elnevezést használják, de az energiákat nem lehet tisztítani, csak átalakítani. Ezért mi nem használjuk a tértisztítás elnevezést.) Ez az átalakítás az ún. morfogenetikus mezőben  (az illető tárgyhoz, helyhez tartozó energiamező) történik.

 

 

Menstruációs és női problémáim vannak. Ebben is tud a SzuperTudatos Önfejlesztés segíteni?

Igen! Bővebben...

 

 

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Tud a SzuperTudatos Önfejlesztés™, az érzelmek átalakításával segíteni a gyermekvállalásban és a teherbeesésben?

 

Igen. Bármilyen stressz a témán (félelem, bizonytalanság, milyen anya leszek, mit kezdek a gyerekkel, jaj, csak nehogy sérült legyen a gyerek stb.), gátolhatja, hogy a terhesség létrejöjjön. Mivel mindennek sajátos rezgése van és minden energia, (a test is abból áll), így minden energia-változtatás a testre is kihat. A gyermekvállaláshoz kapcsolódó energiablokkot, tévhitet fel lehet tárni és meg lehet változtatni.


Meg tudjuk nézni, hogy melyek azok a programok és energiák, melyek a gyermekvállaláshoz és a terhességhez, várandóssághoz kapcsolódnak és blokkolják azt az életterületet, hogy utána magasabb tudatossági szinttel és boldogságot okozó pozitív érzésekkel (és ne kétségekkel) viszonyulj a témához.

 

Garancia nincs a terhesség, várandósság létrejöttére, - mint ahogy az orvoslásban sincs (és az életben sincs) semmire -, mindenki saját (tudatos vagy tudattalan) választásán múlik, hogy mi történik egy-egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching, boldogság konzultáció után. Azonban ha a negatív, - félelemmel teli és azon alapuló - érzések, (tudattalan) gondolatok okozzák a megrekedést (sokszor így van), akkor az energiák áthangolása után könnyedén megváltozhat a helyzet... tovább

 

 

Lehet valakin úgy is segíteni a SzuperTudatos Önfejlesztéssel™, hogy nincs jelen?

 

Igen! A kvantumfizika bizonyította, hogy mindannyian EGYEK vagyunk, ezt már hinni sem kell!  Ezért rajtunk keresztül másoknak is tudunk segíteni. Segítő szándékodat egyfajta “imának” is felfoghatod, imádkozni pedig mindenkiért lehet.

 

Mivel a kvantum térben nincs sem idő, sem távolság, így ez a fajta áthangolás pontosan olyan hatékony, mint amikor valaki jelen van. (Ha ismered a családállítást, akkor tudod, hogy ott is hasonló történik. Például: ha egy másik földrészen lakik az illető családtag, a változások akkor is hatnak rá, hiába nincs jelen.)

 

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a családi generációból származó blokkoló mintákat, (pl.: szegénység, sikertelenség, elválás) is át tudjuk alakítani, hogy megtapasztalj egy újfajta minőséget, ezért a boldogság állapota végre neked is természetes lesz.

  

 

Még nem hallottam a SzuperTudatos Önfejlesztésről™, mióta működik és ki hozta létre?

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (László System - SuperConscious Self-Coaching™, SSC)  teljesen egyedi, védjegyeztetett és licenszált módszerét László Erika fejlesztette ki, és ezt a rendszert legelőször Magyarországon 2014 decemberében bocsátotta az útjára.

 

Azóta nagy ütemben terjed szerte a világon, és már közel 100 tagja, mentora, instruktora van a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®©™) közösségének, akik mind abban segítenek az embereknek, hogy egy magasabb tudatossági szintre kerülve elérjék a vágyott boldogságot, harmóniát az életükben. Ha többet szeretnél a rendszerről és a közösségről megtudni, - esetleg tagként szeretnél csatlakozni -, látogasd meg a SzuperTudatos Világ™ közösség oldalát.

 

 

Van szervezete, nemzetközi hálózata a SzuperTudatos Önfejlesztésnek™?

 

Igen, a SzuperTudatos Világ™ közösség (SuperConscious World®©™ - a Szuperc Limited Hong Kongban bejegyzett társaság égisze alatt), ami a társaság által kínált tanfolyamokat, termékeket az egész világon összefogja, szervezi. A társaságot László Erika a férjével alapította, és vele, valamint nemzetközi támogató csapatukkal építik a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösségét.

 

 

Hol van a tanfolyamok / tréningek helyszíne?

 

A tréningek helyszíne a létszám függvényében változhat, de Erika élő tréningjei általában a XIV. kerületben szoktak lenni. A pontos címet a meghirdetett tanfolyam oldalán találod, (az SCC.WORLD oldalon - a link átvezet a SzuperTudatos Világ nemzetközi közösség oldalára) illetve a tanfolyamra való jelentkezés után emailben kapod meg. Erika interneten keresztüli tanításhoz a Zoom.us alkalmazást használja.

 

Figyelem!

Az SCC.WORLD oldalon már az Erika által kiképzett instrukotorok tanfolyamait is megtalálod, így ha Erikához akarsz menni, figyelj, hogy az ő tanfolyamára - Alkotó tanfolyamaként megkülönböztetve - jelentkezz!

 

Ha megtanulom a SzuperTudatos Önfejlesztést™, akkor mire leszek képes?

 

A 4 napos intenzív tanfolyam képessé tesz arra, hogy - mintha csak egy lelki röntgent használnál -, azonnal és pontosan ráláss bármilyen elakadás okára, és ezt meg is szüntesd. Családi, párkapcsolati gondok, munkahelyi és pénzügyek, illetve még az egészségedet érintő elakadásokat is átalakíthatsz vele, sőt másoknak is segíthetsz!

 

Fontos: Csak a képesített mentorok és annál magasabb titulust szerzett SCC licenszhasználók végezhetnek nyilvános, ellenszolgáltatás fejében végzett munkát.

 

Könnyebben fogsz tudni a boldogság tudatállapotára jutni, és a magas, pozitív tudatossági szintet meg is tartani.
Mindezek mellett egy letisztult életszemléletet kapsz, AHA-érzésekben lesz részed, fejlődni fog az intuíciód, valamint megismered Erika DEMERT Módszerét™, a hiedelmek és a harag átalakításának legegyszerűbb technikáját! 

 

További információért lásd a SzuperTudatos Önfejlesztés™ almenüt a Tanfolyamok között vagy kattints az SCC.WORLD oldalára.

 

László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.