Mi történik egy Intuyching® konzultáción?

 

Mire számíthatsz az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű konzultáción?
 

  • Megbeszéljük, hogy milyen változást szeretnél, mit szeretnél elérni, mi jelentene valódi áttörést, boldogságot számodra, és mi az, ami úgy érzed, jelenleg blokkol, gátol abban, hogy jól érezd magad az életedben.

 

  • Ezek után kérdéseket teszünk fel, melyekre az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatokból a szupertudatunk segítségével (bio-feedback mechanizmuson keresztül, általában ingát használva) kapjuk meg a válaszokat. Így nem csak a tudatos gondolataid, de a szupertudatodból (intuíció) származók is a felszínre kerülhetnek. (Ez nagyon más mindenféle coaching-technikához, egyéb módszerekhez képest, mivel mi egy táblázatrendszerből kapjuk meg az információt, az energiamezőből.)

 

  • Azonosítjuk, felismerjük és az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer segítségével átalakítjuk a felmerülő korlátozó és félelem-alapú programokat és berögzült negatív gondolatokat, családi mintákat azért, hogy a tudatos változtatás is megtörténhessen, különösen a hiedelmek és a berögzült szokások tekintetében. (Ez akkor is működik, ha az illető nincs is jelen, mivel a kvantumfizika szerint az energiamezőben mindannyian össze vagyunk kapcsolódva. A hagyományos coaching-ban az illetőnek jelen kell lennie.)

 

  • A berögzült gondolatokhoz, negatív, félelem-alapú programokhoz (pl.: szégyen, megfelelési kényszer, alacsony önértékelés, pénzzel kapcsolatos negatív gondolatok) kapcsolódóan az is felszínre kerülhet az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerből, hogy mi történt a régmúltban, a családfában, (előző életekben) és hogy ez milyen hatással van rád a jelenben, hogy ezt is megváltoztathassuk. (Ezzel a hagyományos coaching nem foglalkozik.)

 

  • A pozitív gondolkodás megerősítéséhez megkapod az átalakított berögzült gondolatok helyett az új, pozitív, támogató gondolatokat.

 

  • Az egy óra alatt elkezd megváltozni a tudatosságod szintje, átalakítjuk a tudatos gondolkodásod támogató hitekkel, pozitív energiákkal, gondolatokkal és új mintákkal. Új szemléletet kapsz a helyzeteddel kapcsolatban, valamint mintha csak a számítógéped indítanád újra, nálad is frissül a Lélekrendszered.

 

  • Megkapod azokat a könnyű (szóbeli, vagy írásos) gyakorlatokat, melyekkel tartóssá teheted az átalakulást (gondolati sémák átalakítása, megkérdőjelezés módszere, Numeropátia™, DEMERT™ Módszer).

 

  • Mindent, amit az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™)  táblázatrendszerrel teszünk, a kvantumfizika bizonyításai alátámasztják, és működik!

 

Mit jelent az, hogy az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszer coaching-szemléletű?

 

A coaching szemlélet arról szól, hogy felismerjük a hibás működést (egy edző - angolul coach - is ezt teszi, például megmondja, hogyan tartsd másképp a teniszütőt a kezedben), és valami jobbal helyettesítjük. A coaching szemlélettel a jövő és a jobb megoldás van a fókuszban. Ebben az értelemben az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) coaching-szemléletű, de egészen másképp működik, mint a coaching.

 

A kérdezéstechnikánk is coaching-szemléletű, mivel mi nem a blokkokat keressük (mint sok egyéb más módszerben), hanem azt, amit érdemes átalakítani. Így a kérdezés is pozitív érzést kelt, magasabb rezgésen van és jobb érzéseket okoz a kérdezőben és a kliensben is.
 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel bár a múltbéli (akár előző életekből, a családodból származó)  energiákat is fel lehet ismerni, és ezáltal ezek át is alakulnak, mégis, sokkal nagyobb a fókusz a megoldáson, a változtatáson és a jövőn.

 

Ezzel szintén a coaching-hoz hasonlít, abban azonban már nem, hogy a múlt energiáit is átalakítjuk, és hogy mindehhez az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszert, valamint a szupertudatunkat használjuk a bio-feedback mechanizmuson keresztül.

 

Mitől működik az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerben az energia-átalakítás?

 

Sokszor felmerült már kérdésként, hogy mitől működik ez a rendszer? Elvégre ha senkihez sem fordulunk és nem is kérünk az átalakításra senkit sem (mint ahogy ezt más rendszerekben, vagy akár a vallásban Istenhez fordulva teszik), és még hinni sem kell benne, akkor mégis mitől működik?

 

Azért és attól működik, mert az eddig tudattalan tartalmak tudatos szintre kerülnek a táblázatrendszer segítségével, és így képesek vagyunk ezt megfigyelni, felismerni. A megfigyelés (a megfigyelő) hatással van a megfigyelt dologra ezt a kvantumfizika bizonyítja, és mi az Intuyching® táblázatrendszerünkkel pontosan ezt tesszük. Megfigyeljük azokat a dolgokat, amiket eddig nem tudtunk felismerni, mert tudattalanul működtek bennünk.


Abban egyetértünk, hiszen te is tanulhattad, hogy minden energia, rezgés, és az energia nem vész el, csak átalakul. Ezért is használjuk az átalakítás szót, mert az energiát nem lehet sem oldani, sem elengedni, sem tisztítani, viszont átalakítani könnyen lehet, különösen az Intuyching® táblázatrendszer segítségével.

 

Ha még többet szeretnél tudni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről, valamint a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®) egyre bővülő nemzetközi közösségéről, látogasd meg az oldalunkat:  SCC.WORLD!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) konzultációra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni ezt a csodás rendszert, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!