Mi történik egy konzultáción?

Mi történik egy konzultáción?

♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés™ intuitív coaching rendszer ♥︎ Segít az önbizalom növelésben, stresszoldásban ♥︎ A boldogság elérésben és a tudatosításban

 

Mire számíthatsz a SzuperTudatos Önfejlesztés™ boldogság konzultáción, coaching-on?

  • Megbeszéljük, hogy milyen változást szeretnél, mit szeretnél elérni, mi jelentene valódi áttörést, boldogságot számodra, és mi az, ami úgy érzed, jelenleg blokkol, gátol abban, hogy jól érezd magad az életedben. 

 

  • Kérdéseket teszünk fel, melyekre a SzuperTudatos Önfejlesztés™ táblázatokból kapjuk meg a válaszokat, így nem csak a tudatos gondolataid, de szupertudatodból (intuíció) származók is a felszínre kerülnek.

 

  • Megbeszéljük, azonosítjuk és átalakítjuk a felmerülő korlátozó és félelem-alapú programokat és berögzült negatív gondolatokat, családi mintákat azért, hogy a tudatos változtatás is megtörténhessen, különösen a hiedelmek és a berögzült szokások tekintetében.

 

  • A berögzült gondolatokhoz, negatív, félelem-alapú programokhoz (pl.: szégyen, megfelelési kényszer, alacsony önértékelés, pénzzel kapcsolatos negatív gondolatok) kapcsolódóan az is felszínre kerülhet a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching rendszerből, hogy mi történt a régmúltban, a családfában, és hogy ez milyen hatással van rád a jelenben, hogy ezt is megváltoztathassuk.

 

  • A pozitív gondolkodás megerősítéséhez megkapod az átalakított berögzült gondolatok helyett az új, pozitív, támogató gondolatokat.

 

  • Az egy óra alatt elkezd megváltozni a tudatosságod szintje, átalakítjuk a tudatos gondolkodásod támogató hitekkel, pozitív energiákkal, gondolatokkal és új mintákkal, új szemléletet kapsz a helyzeteddel kapcsolatban, valamint mintha csak a számítógéped indítanád újra, nálad is frissül a szellemi rendszered.

 

  • Megkapod azokat a könnyű gyakorlatokat, melyekkel tartóssá teheted az átalakulást (gondolati sémák átalakítása, megkérdőjelezés módszere, Numeropátia™, DEMERT Módszer™).

 

  • Minden, amit a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel teszünk, a kvantumfizika alátámasztja és bizonyítottan működik!

  

Ha még többet szeretnél tudni a SzuperTudatos Önfejlesztésről valamint a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World™) egyre bővülő nemzetközi közösségéről, látogasd meg az oldalunkat:  SCC.WORLD!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-ra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, semmilyen terápiás folyamatot (mivel nem az), illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
SzuperTudatos Önfejlesztés mentorként abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A mentor semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.