Mi történik egy konzultáción?

Mi történik egy konzultáción?

♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés™ intuitív coaching-szemléletű rendszer ♥︎ Segít az önbizalom növelésben, stresszoldásban ♥︎ A boldogság elérésben és a tudatosításban ♥︎ Emeli a rezgéseidet

 

Mire számíthatsz a SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching-szemléletű, boldogság konzultáción?

  • Megbeszéljük, hogy milyen változást szeretnél, mit szeretnél elérni, mi jelentene valódi áttörést, boldogságot számodra, és mi az, ami úgy érzed, jelenleg blokkol, gátol abban, hogy jól érezd magad az életedben.

 

  • Ezek után kérdéseket teszünk fel, melyekre a SzuperTudatos Önfejlesztés™ táblázatokból a szupertudatunk segítségével (bio-feedback mechanizmuson keresztül) kapjuk meg a válaszokat, így nem csak a tudatos gondolataid, de a szupertudatodból (intuíció) származók is a felszínre kerülhetnek. (Ez nagyon más mindenféle coaching-technikához, egyéb módszerekhez képest, mivel mi egy táblázatrendszerből kapjuk meg az információt.)

 

  • Azonosítjuk, felismerjük és a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer segítségével átalakítjuk a felmerülő korlátozó és félelem-alapú programokat és berögzült negatív gondolatokat, családi mintákat azért, hogy a tudatos változtatás is megtörténhessen, különösen a hiedelmek és a berögzült szokások tekintetében. (Ez akkor is működik, ha az illető nincs is jelen, mivel a kvantumfizika szerint az energiamezőben mindannyian össze vagyunk kapcsolódva. A hagyományos coaching-ban az illetőnek jelen kell lennie.)

 

  • A berögzült gondolatokhoz, negatív, félelem-alapú programokhoz (pl.: szégyen, megfelelési kényszer, alacsony önértékelés, pénzzel kapcsolatos negatív gondolatok) kapcsolódóan az is felszínre kerülhet a SzuperTudatos Önfejlesztés (SuperConscious-Self Coaching) táblázatrendszerből, hogy mi történt a régmúltban, a családfában, és hogy ez milyen hatással van rád a jelenben, hogy ezt is megváltoztathassuk. (Ezzel a hagyományos coaching nem foglalkozik.)

 

  • A pozitív gondolkodás megerősítéséhez megkapod az átalakított berögzült gondolatok helyett az új, pozitív, támogató gondolatokat.

 

  • Az egy óra alatt elkezd megváltozni a tudatosságod szintje, átalakítjuk a tudatos gondolkodásod támogató hitekkel, pozitív energiákkal, gondolatokkal és új mintákkal, új szemléletet kapsz a helyzeteddel kapcsolatban, valamint mintha csak a számítógéped indítanád újra, nálad is frissül a Lélekrendszered.

 

  • Megkapod azokat a könnyű gyakorlatokat, melyekkel tartóssá teheted az átalakulást (gondolati sémák átalakítása, megkérdőjelezés módszere, Numeropátia™, DEMERT Módszer™).

 

  • Mindent, amit a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel teszünk, a kvantumfizika alátámasztja, és bizonyítottan működik!

 

Mit jelent az, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszer coaching-szemléletű?

A coaching szemlélet arról szól, hogy felismerjük a hibás működést (egy edző - angolul coach - is ezt teszi, például megmondja, hogyan tartsd másképp a teniszütőt a kezedben), és valami jobbal helyettesítjük. A coaching szemlélettel a jövő és a jobb megoldás van a fókuszban. Ebben az értelemben a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-szemléletű, de egészen másképp működik, mint a coaching.

 

A kérdezéstechnikánk is coaching-szemléletű, mivel mi nem a blokkokat keressük (mint sok egyéb más módszerben), hanem azt, amit érdemes átalakítani. Így a kérdezés is pozitív érzést kelt, magasabb rezgésen van és jobb érzéseket okoz a kérdezőben.

A SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel bár a múltbéli (akár előző életekből, a családodból származó)  energiákat is fel lehet ismerni, és ezáltal ezek át is alakulnak, mégis, sokkal nagyobb a fókusz a megoldáson, a változtatáson és a jövőn.

 

Ezzel szintén a coaching-hoz hasonlít, abban azonban már nem, hogy a múlt energiáit is átalakítjuk, és hogy mindehhez a .SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszert, valamint a szupertudatunkat használjuk a bio-feedback mechanizmuson keresztül.

 

 

Ha még többet szeretnél tudni a SzuperTudatos Önfejlesztésről valamint a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®) egyre bővülő nemzetközi közösségéről, látogasd meg az oldalunkat:  SCC.WORLD!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés konzultációra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
A SzuperTudatos Önfejlesztéssel abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadó semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.