Mi történik egy konzultáción?

Mi történik egy konzultáción?

♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés™ intuitív coaching rendszer ♥︎ Segít az önbizalom növelésben, stresszoldásban ♥︎ A boldogság elérésben és a tudatosításban

 

Mire számíthatsz a SzuperTudatos Önfejlesztés™ boldogság coaching-on?

  • Megbeszéljük, hogy milyen változást szeretnél, mit szeretnél elérni, mi jelentene valódi áttörést, boldogságot számodra, és mi az, ami úgy érzed, jelenleg blokkol, gátol abban, hogy jól érezd magad az életedben. 

 

  • Kérdéseket teszünk fel, melyekre a SzuperTudatos Önfejlesztés™ táblázatokból (is) kapjuk meg a válaszokat, így nem csak a tudatos gondolataid, de a tudattalanok is a felszínre kerülnek.

 

  • Megbeszéljük, azonosítjuk és átalakítjuk a felmerülő korlátozó és félelem-alapú érzéseket és berögzült negatív gondolatokat, családi mintákat azért, hogy a tudatos változtatás is megtörténhessen, különösen a hiedelmek és a berögzült szokások tekintetében.

 

  • A berögzült gondolatokhoz, negatív, félelem-alapú érzésekhez (pl.: szégyen, megfelelési kényszer, szorongás, alacsony önértékelés, pénzzel kapcsolatos negatív gondolatok) kapcsolódóan - az is felszínre kerülhet a SzuperTudatos Önfejlesztés coaching rendszerből, hogy mi történt a régmúltban, a családfában, és hogy ez milyen hatással van rád a jelenben, hogy ezt is megváltoztathassuk.

 

  • A pozitív gondolkodás megerősítéséhez megkapod az átalakított berögzült gondolatok helyett az új, pozitív, támogató gondolatokat.

 

  • Az egy óra alatt elkezd megváltozni a tudatosságod szintje, átalakítjuk a tudatos gondolkodásod támogató hitekkel, pozitív energiákkal, gondolatokkal és új mintákkal (szokások), új szemléletet kapsz a helyzeteddel kapcsolatban, valamint mintha csak a számítógéped indítanád újra, újraindul és frissül a teljes szervezeted.

 

  • Megkapod azokat a könnyű gyakorlatokat, melyekkel tartóssá teheted az átalakulást (gondolati sémák átalakítása, megkérdőjelezés módszere, Numeropátia™, DEMERT Módszer™).

 

  • Minden, amit a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel teszünk, tudományosan alá van támasztva és bizonyítottan működik!

  

Ha még többet szeretnél tudni a SzuperTudatos Önfejlesztésről valamint a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World™) egyre bővülő nemzetközi közösségéről, látogasd meg az oldalunkat:  SCC.WORLD!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-ra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

A caoching nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Coachként, SzuperTudatos Önfejlesztés mentorként abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a coaching során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A coach semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.