Mi történik egy konzultáción?

Mi történik egy konzultáción?

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszer segít az önbizalom növelésben, stresszoldásban, boldogság, csakrák harmonizálása és az álomfejtés területén is.

Hogyan zajlik egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ boldogság konzultáció?

  • Megbeszéljük, hogy milyen változást szeretnél, mit szeretnél elérni, mi jelentene valódi boldogságot, és mi az, ami úgy érzed jelenleg blokkol, gátol abban, hogy jól érezd magad az életedben. 

 

  • Kérdéseket teszünk fel, melyekre a táblázatokból kapjuk meg a válaszokat.

 

  • Megbeszéljük, azonosítjuk és átalakítjuk a felmerülő korlátozó és félelem-alapú energiákat és programokat (miért történik valami, milyen szinten okozott gondot, és mire érdemes figyelni), azért, hogy a tudatos változtatás is megtörténhessen, különösen a hiedelmek és a rögzült szokások tekintetében.

 

  • A berögzült gondolatokhoz, negatív, félelem-alapú érzésekhez (pl.: szégyen, megfelelési kényszer, szorongás, alacsony önértékelés, pénzzel kapcsolatos negatív gondolatok) kapcsolódóan - amennyiben ezt bármilyen okból fontos tudatos szintre hozni - megnézzük, hogy vajon mi történt a régmúltban, esetleg a családfában, és hogy ez milyen hatással van rád a jelenben.

 

  • A pozitív gondolkodás megerősítéséhez megkapod az átalakított berögzült gondolatok helyett az új, pozitív, támogató gondolatokat.

 

  • Az egy óra alatt elkezd megváltozni a tudatosságod szintje, újraprogramozzuk, átalakítjuk a tudatot, az ideghálózatot, a DNS-t, a sejteket támogató hitekkel, energiákkal, gondolatokkal és új mintákkal (szokások) valamint újraindul és frissül a teljes szervezeted, energiarendszered.

 

  • Megkapod azokat a könnyű gyakorlatokat, melyekkel tartóssá teheted az átalakulást (gondolati sémák átalakítása, megkérdőjelezés módszere, numeropátia, DEMERT Módszer™).

 

  • Minden, amit a SzuperTudatos módszerrel teszünk, tudományosan alá van támasztva és bizonyítottan működik!

 

  • Miután a régiek helyébe új, pozitív programok kerültek, ezek beindítják az életünkben látható klassz változásokat!

 

Ha még többet szeretnél a SuperConscious Self-Coaching-ról - SzuperTudatos Önfejlesztésről™ tudni, látogasd meg a SuperConscious World™ (SzuperTudatos Világ™) közösségének oldalát, az - SCC.WORLD - oldalt!

 

Kattints, és jelentkezz be most!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Kattints tovább a részletekért, hogy pozitív gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

A caoching nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Coachként abban segítek, hogy megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a coaching során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A coach semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.