Miben más az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés)?

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) egyedülálló módon ötvözi a keleti és a nyugati tudást, és a kvantumfizika bizonyításai alapján működik

 

  • Mindannyian egyek vagyunk és hatunk egymásra.
  • Egy közös kvantummezőben létezünk, amiben nincs se tér, se idő.
  • A megfigyelés hatással van a megfigyeltre, azaz a megfigyelés azonnal változást hoz létre.

 

Mit tesz a pszichológia?

 

A pszichológia a múltra koncentrál és hosszan tartó, alapos terápiával vizsgálja, hogy mi történt a családban, a gyerekkorban, hogy az ott kialakult traumákat és érzelmi gátakat felderítse és megoldja.

 

Miről szól egy tanácsadás?

 

A tanácsadás során egy szakértő (például egy könyvelő) információkkal szolgál és javaslatot tesz egy konkrét témában (például adóbevallás), elmondja, hogy mi mindent lehet csinálni az adott helyzetben, amiben az ügyfél kiválasztja a számára megfelelőt. Általában azt, amit a szakértő javasol, mert nem ért a témához, így a szakértő véleményére és tudására támaszkodik.

 

Mit csinál a life és a business coaching?

 

A life és business coaching a jelenből indul ki és a jövőre koncentrál, és a coaching kérdezéstechnikáját használva, igyekszik kibillenteni az ügyfelet a problémájából, és a megoldás felé tereli. Ráébreszti a benne rejlő erősségekre, segít a gyengeséget is erősségekké formálni. A pszichológiától eltérően egyáltalán nem foglalkozik a múlttal, és kizárólag mentálisan egészséges embereknek való.

 

Általában pár alkalom elég egy konkrét elakadás megoldásában. Azonban ahogy a sikeres sportolóknak, olimpiai bajnokoknak folyamatosan van edzőjük, úgy a híres és sikeres vállalkozóknak szintén van saját coach-uk, mert ők már tudják, hogy a coaching sokkal gyorsabban eljuttatja őket a céljukig.

 

Miben más az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció, az Intuyching coaching?

 

Az Intuyching® abban különbözik legjobban mindtől, hogy egy táblázatrendszert használunk, és az intuíciónkkal működünk együtt, miközben az információt a táblázatokból kapjuk meg. Az iPad-en működő táblázatrendszert használva nem az Intuyching® tanácsadótól/intuytortól, hanem a rendszerből kaphatunk konkrét információkat, sőt tanácsokat a te szupertudatodtól, intuíciódból! Tehát az Intuyching tanácsadás és egy speciális coaching is egyben. 

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) a világon az egyetlen integrált intuitív, energetikai coaching-szemléletű rendszer, ami ötvözi a keleti filozófiát, érthető spiritualitást és a nyugati tudást, a megoldással a fókuszban.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatai, - kör alakú, szemet gyönyörködtető színes ábrák - és a biofeedback (testi visszajelző mechanizmus - inga, a szemed vagy az ujjad) segítségével a saját legbensőbb és bölcs részedet, intuíciód tudod elérni és használni, hogy rájöjj és átalakítsd azokat a dolgokat az energiameződben, és a tudatalattidban, melyek jelenleg gátolnak.

 

Használatával gyorsan megtaláljuk a korlátozó hiedelmeinket, (olyanokat is, amikről nem is tudunk tudatosan) egyéb akadályokat és családi hatásokat, módosult tudatállapot nélkül. Felszínre tudunk hozni olyan dolgokat, melyek esetleg a családban (netán előző életekben) történtek, és új, pozitív nézőpontot - és személyre szabott támogató mondatokat, gondolatokat - szemléletet kaphatunk egyetlen egy óra alatt.

 

Azonnali megkönnyebbülést érezhetünk, mintha csak mázsás - évszázados - terhektől szabadulnánk meg. AHA-élményeket nyújt, rájövünk, hogy mi zajlik bennünk. Egyszerű, praktikus és könnyen érthető. Elősegíti a bőség és a teljes egész-ség zavartalan áramlását is.

 

A life vagy business coaching-hoz abban hasonlít, hogy az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) is a jövőre és a megoldásra koncentrál, és a jelenből indulunk ki.

 

Teljesen más viszont a life és business coaching-hoz képest, mert:

 

  • egy táblázatrendszert és a bio-feedback mechanizmust (pl.: ingát) használunk;
  • a régmúltban történteket (családból átívelő előző életeket) is tudatosíthatjuk vele, és mindez át is alakul a kvantumfizikai bizonyításoknak megfelelően az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével. Ezáltal sokkal több energiánk felszabadul a jelenben, mivel a nem feldolgozott és lezáratlan ügyek energiát vonnak el, figyelmet igényelnek.

 

Mindezt úgy érjük el, hogy az intuíciónkat használva (pl.: ingával) megkapjuk az információt az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatokból, majd a táblázatok szavait, mondatait, ha szükség van rá, értelmezzük, megbeszéljük, csakúgy mintha coaching kártyákat használnák vagy az Életkerékről (coaching eszközök) beszélgetnénk. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) minden részünkre hatással van, beleértve a gondolkodásunkat, hiedelmeink megváltoztatását, és az érzéseinket is.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) működésében – és abban, hogy a negatív energiák, negatív érzések átalakulnak az energiamezőben – nem kell hinni, hiszen ezt a kvantumfizika bizonyítja. 

 

Én pedig nemcsak hiszem, hanem tudom, hogy az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszerem remekül működik, hiszen már 10 éve használom, és emberek ezrei életét változtatta már meg több, mint 30 országban, 5 kontinensen. A férjemmel közösen alapított SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösségben közel 100 tag, tanácsadó és instruktor terjeszti az Intuyching® rendszert, és segíti az embereket a világon.

 

Épp ezért nem foglalkozom olyanokkal, akiket meg kellene győznöm arról, hogy akár az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™), akár amit csinálok és tanítok az jó. Aki figyel a megérzéseire az úgyis tudja, sőt érzi már attól, ha megnézi egy videómat, vagy beszél velem. Aki meg szkeptikus, annak nem én vagyok az embere. :) 

 

SCC.WORLDilletve az executive mentorok/intuytorok oldalán más mentorokat is találhatsz.

  

Kattints, és jelentkezz be most egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultációra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatát, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™), és az általa megerősített pozitív életszemlélet és gondolkodás továbblendítsen és elérd azt, amit szeretnél!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!