Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés?

♥ Miben és hogyan más a SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció? ♥ Miben különbözik a life és business coachingtól, általános tanácsadástól, pszichológiától?

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedülálló módon ötvözi a keleti és a nyugati tudást, és a kvantumfizika bizonyításai alapján működik

 

  • Mindannyian egyek vagyunk és hatunk egymásra.
  • Egy közös kvantummezőben létezünk, amiben nincs se tér, se idő.
  • A megfigyelés hatással van a megfigyeltre, azaz a megfigyelés azonnal változást hoz létre.

 

Mit tesz a pszichológia?

 

A pszichológia a múltra koncentrál és hosszan tartó, alapos terápiával vizsgálja, hogy mi történt a családban, a gyerekkorban, hogy az ott kialakult traumákat és érzelmi gátakat felderítse és megoldja.

 

Miről szól egy tanácsadás?

 

A tanácsadás során egy szakértő (például egy könyvelő) információkkal szolgál és javaslatot tesz egy konkrét témában (például adóbevallás), elmondja, hogy mi mindent lehet csinálni az adott helyzetben, amiben az ügyfél kiválasztja a számára megfelelőt. Általában azt, amit a szakértő javasol, mert nem ért a témához, így a szakértő véleményére és tudására támaszkodik.

 

Mit csinál a life és a business coaching?

 

A life és business coaching a jelenből indul ki és a jövőre koncentrál, és a coaching kérdezéstecnikáját használva igyekszik kibillenteni az ügyfelet a problémájából és a megoldás felé tereli. Ráébreszti a benne rejlő erősségekre, segít a gyengeséget is erősségekké formálni. A pszichológiától eltérően egyáltalán nem foglalkozik a múlttal, és kizárólag mentálisan egészséges embereknek való.

 

Általában pár alkalom elég egy konkrét elakadás megoldásában. Azonban ahogy a sikeres sportolóknak, olimpiai bajnokoknak folyamatosan van edzőjük, úgy a híres és sikeres vállalkozóknak szintén van saját coach-uk, mert ők már tudják, hogy a coaching sokkal gyorsabban eljuttatja őket a céljukig.

 

Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés™ konzultáció?

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés abban különbözik legjobban mindtől, hogy ez teljesen más, hiszen egy táblázatrendszert használunk, és az intuíciónkkal működünk együtt, miközben az infromációt a táblázatokból kapjuk meg. Az iPad-en működő táblázatrendszert használva nem a SzuperTudatos tanácsadótól, hanem a rendszerből kaphatunk konkrét információkat, sőt tanácsokat a te szupertudatodtól, intuíciódból!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ a világon az egyetlen integrált coaching-szemléletű rendszer (angolul: SuperConscious Self-Coaching™), ami ötvözi a keleti filozófiát, érthető spiritualitást és a nyugati tudást, a megoldással a fókuszban.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ táblázatai, - kör alakú, szemet gyönyörködtető színes ábrák - és a biofeedback (testi visszajelző mechanizmus - inga, a szemed vagy az ujjad) segítségével a saját legbensőbb és bölcs részedet, intuíciód tudod elérni és használni, hogy rájöjj és átalakítsd azokat a dolgokat az energiameződben, melyek jelenleg gátolnak.

 

Használatával gyorsan megtaláljuk a korlátozó hiedelmeinket, (olyanokat is, amikről nem is tudunk tudatosan) egyéb akadályokat és családi hatásokat, módosult tudatállapot nélkül. Felszínre tudunk hozni olyan dolgokat, melyek esetleg a családban (netán előző életekben) történtek, és új, pozitív nézőpontot - és személyre szabott támogató mondatokat, gondolatokat - szemléletet kaphatunk egyetlen egy óra alatt.

 

Azonnali megkönnyebbülést érezhetünk, mintha csak mázsás - évszázados - terhektől szabadulnánk meg. AHA-élményeket nyújt, rájövünk, hogy mi zajlik bennünk. Egyszerű, praktikus és könnyen érthető. Elősegíti a bőség és a teljes egész-ség zavartalan áramlását is.

 

A life vagy business coaching-hoz abban hasonlít, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel is a jövőre és a megoldásra koncentrálunk, a jelenből indulunk ki.

 

Teljesen más viszont a life és business coaching-hoz képest, mert:

 

  • egy táblázatrendszert és a bio-feedback mechanizmust (pl.: ingát) használunk;
  • a régmúltban történteket (családból átívelő előző életeket) is tudatosíthatjuk vele, és mindez át is alakul a kvantumfizikai bizonyításoknak megfelelően a SzuperTudatos Önfejlesztéssel. Ezáltal sokkal több energiánk felszabadul a jelenben, mivel a nem feldolgozott és lezáratlan ügyek energiát vonnak el, figyelmet igényelnek.

 

Mindezt úgy érjük el, hogy az intuíciónkat használva (pl.: ingával) megkapjuk az információt a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatokból, majd a táblázatok szavait, mondatait, ha szükség van rá, értelmezzük, megbeszéljük, csakúgy mintha coaching kártyákat használnák vagy az Életkerékről (coaching eszközök) beszélgetnénk. A SzuperTudatos Önfejlesztés minden részünkre, beleértve a gondolkodásunkat, hiedelmeink megváltoztatását, hatással van.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés működésében – és abban, hogy a negatív energiák, negatív érzések átalakulnak az energiamezőben – nem kell hinni, hiszen ezt a kvantumfizika bizonyítja. 

 

Én pedig nem csak hiszem, hanem tudom, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerem remekül működik, hiszen már évek óta használom, és emberek ezrei életét változtatta már meg 25 országban, 5 kontinensen. A férjemmel közösen alapított SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösségben már több, mint 100 tag, tanácsadó és instruktor terjeszti a SzuperTudatos Önfejlesztést, és segíti az embereket a világon.

 

Épp ezért nem foglalkozom olyanokkal, akiket meg kellene győznöm arról, hogy akár a SzuperTudatos Önfejlesztés, akár amit csinálok és tanítok az jó. Aki figyel a megérzéseire az úgyis tudja, sőt érzi már attól, ha megnézi egy videómat, vagy beszél velem, aki meg szkeptikus, annak nem én vagyok az embere. :) 

 

SCC.WORLDilletve az executive mentorok oldalán más mentorokat is találhatsz.

  

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés konzultációra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

A SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
A SzuperTudatos Önfejlesztéssel abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadó semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!