Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés?

Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés?

♥ Miben és hogyan más a SzuperTudatos Önfejlesztés? ♥ Miben különbözik a life és business coachingtól, tanácsadástól, pszichológiától?

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedülálló módon ötvözi a keleti és a nyugati tudást, és a kvantumfizika bizonyításai alapján működik

 

  • Mindannyian egyek vagyunk és hatunk egymásra.
  • Egy közös kvantummezőben létezünk, amiben nincs se tér, se idő.
  • A megfigyelés hatással van a megfigyeltre, azaz a megfigyelés azonnal változást hoz létre.

 

Mit tesz a pszichológia?

A pszichológia a múltra koncentrál és hosszan tartó, alapos terápiával vizsgálja, hogy mi történt a családban, a gyerekkorban, hogy az ott kialakult traumákat és érzelmi gátakat megoldja.

 

Miről szól egy tanácsadás?

A tanácsadás során egy szakértő (például egy könyvelő) információkkal szolgál és javaslatot tesz egy konkrét témában (például adóbevallás), elmondja, hogy mi mindent lehet csinálni az adott helyzetben, amiben az ügyfél kiválasztja a számára megfelelőt. Általában azt, amit a szakértő javasol, mert nem ért a témához, így a szakértő véleményére és tudására támaszkodik.

 

Mit csinál a life és a business coaching?

A life és business coaching a jelenből indul ki és a jövőre koncentrál, és a coaching kérdezéstecnikáját használva igyekszik kibillenteni az ügyfelet a problémájából és a megoldás felé tereli. Ráébreszti a benne rejlő erősségekre, segít a gyengeséget is erősségekké formálni.

 

Általában pár alkalom elég egy konkrét elakadás megoldásában. Azonban ahogy a sikeres sportolóknak, olimpiai bajnokoknak folyamatosan van edzőjük, úgy a híres és sikeres vállalkozóknak szintén van saját coach-uk, mert ők már tudják, hogy a coaching sokkal gyorsabban eljuttatja őket a céljukig.

 

Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching?

A SzuperTudatos Önfejlesztés abban különbözik legjobban mindtől, hogy ez teljesen más! Egy iPad-en működő táblázatrendszer, melyet használva nem a SzuperTudatos mentortól, hanem a rendszerből kaphatunk konkrét információkat és tanácsokat.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ a világon az egyetlen integrált coaching rendszer, ami ötvözi a keleti filozófiát, érthető spiritualitást és a nyugati tudást. A táblázatai, - kör alakú, szemet gyönyörködtető színes ábrák - és a biofeedback (testi visszajelző mechanizmus - egy inga, a szemed vagy az ujjad) segítségével a saját legbensőbb és bölcs részedet, intuíciód tudod elérni és használni, hogy rájöjj és átalakítsd azokat a dolgokat az energiamezőben, melyek jelenleg gátolnak.

 

Használatával gyorsan megtaláljuk a korlátozó hiedelmeinket, (olyanokat is, amikről nem is tudunk tudatosan) egyéb akadályokat és családi hatásokat, módosult tudatállapot nélkül. Felszínre tudunk hozni olyan dolgokat, melyek esetleg a családban (netán előző életekben) történtek, és új, pozitív nézőpontot - és személyre szabott támogató mondatokat, gondolatokat - szemléletet kaphatunk egyetlen egy óra alatt.

 

Eredményeképpen azonnali megkönnyebbülést érezhetünk, mintha csak mázsás - évszázados - terhektől szabadulnánk meg. AHA-élményeket nyújt, rájövünk, hogy mi zajlik bennünk. Egyszerű, praktikus és könnyen érthető. Elősegíti a bőség és a teljes egész-ség zavartalan áramlását is.

 

A life vagy business coaching-hoz abban hasonlít, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel is a jövőre és a megoldásra koncentrálunk, a jelenből indulunk ki.

Teljesen más viszont a life és business coaching-hoz képest, mert:

  • egy táblázatrendszert használunk;
  • a régmúltban történteket is tudatosíthatjuk vele, és mindez át is alakul a kvantumfizikai bizonyításoknak megfelelően a SzuperTudatos Önfejlesztéssel. Ezáltal sokkal több energiánk felszabadul a jelenben, mivel a nem feldolgozott és lezáratlan ügyek energiát vonnak el, figyelmet igényelnek.

 

Mindezt pedig úgy érjük el, hogy az intuíciónkat használva megkapjuk az információt a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatokból, majd a táblázatok szavait, mondatait megbeszéljük, csakúgy mintha coaching kártyákat használnák vagy az Életkerékről (coaching eszközök) beszélgetnénk. A SzuperTudatos Önfejlesztés minden részünkre, beleértve a gondolkodásunkat, hiedelmeink megváltoztatását, hatással van.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés működésében – és abban, hogy az energiák, negatív érzések átalakulnak – nem kell hinni, hiszen ezt a kvantumfizika bizonyítja. 

 

Én pedig nem csak hiszem, hanem tudom, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerem remekül működik, hiszen már évek óta használom, és emberek ezrei életét változtatta már meg 25 országban, 5 kontinensen. A férjemmel közösen alapított SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösségben már több, mint 100 tag, mentor és instruktor terjeszti a SzuperTudatos Önfejlesztést, és segíti az embereket a világon.

 

Épp ezért nem foglalkozom olyanokkal, akiket meg kellene győznöm arról, hogy akár a SzuperTudatos Önfejlesztés, akár amit csinálok és tanítok az jó. Aki figyel a megérzéseire az úgyis tudja, sőt érzi már attól, ha megnézi egy videómat, vagy beszél velem, aki meg szkeptikus, annak nem én vagyok az embere. :) 

 

SCC.WORLDilletve az executive mentorok oldalán más mentorokat is találhatsz.

  

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-ra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés csak mentálisan és fizikálisan is egészséges embereknek való, akik nyitottak a spirituális dolgok iránt. A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, semmilyen terápiás folyamatot (mivel nem az), illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak. SzuperTudatos Önfejlesztés mentorként abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A mentor semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.