Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés?

Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés?

♥ Miben és hogyan más a SzuperTudatos Önfejlesztés? ♥ Miben különbözik a life és business coachingtól, tanácsadástól, pszichológiától?

A SzuperTudatos Önfejlesztés egyedülálló módon ötvözi a keleti és a nyugati tudást, és a kvantumfizika bizonyításai alapján működik

 

  • Mindannyian egyek vagyunk és hatunk egymásra.
  • Egy közös kvantummezőben létezünk, amiben nincs se tér, se idő.
  • A megfigyelés hatással van a megfigyeltre, azaz a megfigyelés azonnal változást hoz létre.

 

Mit tesz a pszichológia?

A pszichológia a múltra koncentrál és akár évekig tartó terápiával vizsgálja, hogy mi történt a családban, a gyerekkorban, hogy az ott kialakult traumákat és érzelmi gátakat megoldja.

 

Miről szól egy tanácsadás?

A tanácsadás során egy szakértő (például egy könyvelő) információkkal szolgál és javaslatot tesz egy konkrét témában (például adóbevallás), elmondja, hogy mi mindent lehet csinálni az adott helyzetben, amiben az ügyfél kiválasztja a számára megfelelőt. Általában azt, amit a szakértő javasol, mert nem ért a témához, így a szakértő véleményére és tudására támaszkodik.

 

Mit csinál a life és a business coaching?

A life és business coaching (én nem szeretem elválasztani a kettőt egymástól, mert emberként bármelyik területen van gondunk, az mindenhova kihat) a jelenből indul ki és a jövőre koncentrál, és a coaching kérdezéstecnikáját használva igyekszik kibillenteni az ügyfelet a problémájából és a megoldás felé tereli. Ráébreszti a benne rejlő erősségekre, segít a gyengeséget is erősségekké formálni.

 

A pszichológiához képest sokkal gyorsabb, általában pár alkalom elég egy konkrét elakadás megoldásában. Azonban ahogy a sikeres sportolóknak, olimpiai bajnokoknak folyamatosan van edzőjük, úgy a híres és sikeres vállalkozóknak szintén van saját coach-uk, lélekedzőjük, mert ők már tudják, hogy a coaching sokkal gyorsabban eljuttatja őket a céljukig.

 

Miben más a SzuperTudatos Önfejlesztés™ coaching?

Bizonyos értelemben a SzuperTudatos Önfejlesztés mindhármat egyesíti magában, (pszichológia, tanácsadás, coaching) anélkül, hogy terápia vagy tanácsadás lenne, és többet is ad. A SzuperTudatos Önfejlesztés abban különbözik legjobban mindtől, hogy ez egy táblázatrendszer, melyet használva nem a SzuperTudatos mentortól, hanem a rendszerből kaphatunk konkrét tanácsokat. 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ a világon az egyetlen integrált coaching rendszer, ami ötvözi a keleti filozófiát, érthető spiritualitást és a nyugati tudást. A táblázatai, - kör alakú, szemet gyönyörködtető színes ábrák - és a biofeedback (testi visszajelző mechanizmus - egy inga, a szemed vagy az ujjad) segítségével a saját legbensőbb és bölcs részedet tudod elérni és használni, hogy rájöjj és átalakítsd azokat a dolgokat, melyek jelenleg gátolnak.

 

Használatával gyorsan megtaláljuk a tudatos és tudat alatti korlátozó hiedelmeinket, egyéb akadályokat és családi hatásokat, módosult tudatállapot nélkül. A múlt traumáit tudatos szintre tudjuk hozni anélkül, hogy éveket kellene beszélgetni, pszichológiai terápiába járni, és új, pozitív nézőpontot - és személyre szabott támogató mondatokat, gondolatokat - szemléletet kaphatunk egyetlen egy óra alatt.

 

Eredményeképpen azonnali megkönnyebbülést érezhetünk, mintha csak mázsás terhektől szabadulnánk meg. AHA-élményeket nyújt, rájövünk, hogy mi zajlik bennünk. Egyszerű, praktikus és könnyen érthető. Elősegíti a bőség és a teljes egész-ség zavartalan áramlását is.

 

A life vagy business coaching-hoz abban hasonlít, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel is a jövőre és a megoldásra koncentrálunk, a jelenből indulunk ki.

Teljesen más viszont a life és business coaching-hoz képest, mert:

  • egy táblázatrendszert használunk;
  • a múltban történteket is tudatosítjuk, hiszen attól, hogy nem figyelünk a sarokban a koszra, attól még a kosz ott maradt, és ezt a „koszt” is átalakítjuk a SzuperTudatos Önfejlesztéssel. Ezáltal sokkal több energiánk felszabadul a jelenben, mivel a nem feldolgozott és lezáratlan ügyek tudattalanul, de energiát vonnak el, figyelmet igényelnek.

 

Mindezt pedig úgy érjük el, hogy az intuíciónkat használva megkapjuk az információt a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatokból, majd a táblázatok szavait, mondatait megbeszéljük, csakúgy mintha coaching kártyákat használnák vagy az Életkerékről (coaching eszközök) beszélgetnénk. A SzuperTudatos Önfejlesztés mindhárom részünket igénybe veszi, és az átalakulások mindhárom területre – tudatos, tudattalan, szupertudatos – hatással van.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés működésében – és abban, hogy az energiák, negatív érzések átalakulnak – nem kell hinni, hiszen ezt a kvantumfizika bizonyítja. 

 

Én pedig nem csak hiszem, hanem tudom, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerem remekül működik, hiszen már évek óta használom, és emberek ezrei életét változtatta már meg 25 országban, 5 kontinensen. A férjemmel közösen alapított SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösségben már több, mint 100 tag, mentor és instruktor terjeszti a SzuperTudatos Önfejlesztést, és segíti az embereket a világon.

 

Épp ezért nem foglalkozom olyanokkal, akiket meg kellene győznöm arról, hogy akár a SzuperTudatos Önfejlesztés, akár amit csinálok és tanítok az jó. Aki figyel a megérzéseire az úgyis tudja, sőt érzi már attól, ha megnézi egy videómat, vagy beszél velem, aki meg szkeptikus, annak nem én vagyok az embere. :) 

 

SCC.WORLDilletve az executive mentorok oldalán más mentorokat is találhatsz.

  

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching-ra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni a SzuperTudatos Önfejlesztést, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

A caoching nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Coachként, SzuperTudatos Önfejlesztés mentorként abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a coaching során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A coach semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.