Miben segíthet az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció?

 

  • Legfőképpen a tudatosításban segít, hiszen ha tudsz valamiről, akkor kezelni is jobban tudod, ha meg nem, akkor fogalmad sincs, hogy mit kellene másképp csinálni. 
  • Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű konzultáció felismeréseket okoz, és olyan dolgokat is felszínre hoz, melyekről nincs tudásod. (Generációkon átívelő minták stb.)
  • Ráébreszt, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, pláne miután átalakulnak benned azok a dolgok (energiák és programok), melyek eddig gátoltak.
  • Segít a családból hozott negatív programok, gátló szokások - mint például a hirtelen harag, veszekedések, az önbizalom-romboló hiedelmek - átalakításában, és a saját ügyeinkért való felelősség felvállalásában.
  • Megerősít, új (pozitív) szemléletet ad, és ezáltal képessé tesz, hogy megtaláld a megoldásokat.
  • Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) intuitív coaching-szemléletű konzultáció során konkrét és egyszerű gyakorlatokat is kapsz, mellyel a már elért magasabb rezgésű tudatállapotot (melyet sokan egyfajta boldogságként, megkönnyebbülésként élnek meg) fenn is tudd tartani.

 

Miben más az Intuyching® mint a life/business coaching, a pszichológia vagy a tanácsadás? Kattints!

 

Milyen problémákat fogalmaztak már meg a több, mint 30 országból származó ügyfeleim, amiket sikerült megoldaniuk az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) energetikai, intuitív coaching-szemléletű konzultáció segítségével?

 

Célok elérése, halogatás

Nem tudom, hogy hogyan kezdhetnék bele

Sosem fejezek be semmit se

Úgyse lennék sikeres

 

Családi problémák

Hogy egyeztessem össze a munkám a családdal?

Nem jövök ki az anyóssal/apóssal

Családi ünnepek - Juj!

 

Döntéshozatal

Nekem való-e?

Képtelen vagyok dönteni

 

Életközepi (midlife) krízis

Hogyan váltsak át valami újra?

Mihez kezdjek ennyi évesen?

A régi otthagyása

Mi fog történni velem?

 

Gyermekvállalás és nevelés

Valóban akarok gyereket?

Kicsúszom az időből

Baj van a gyerekkel, nem találom meg vele a hangot

 

Időgazdálkodás 

Nincs magamra elég időm, elúszik a napom

Hogyan lehetnék hatékonyabb?

 

Karriertervezés, pályaválasztás

Milyen munka lenne nekem jó?

Mik az erősségeim, gyengeségeim?

Mi az életfeladatom?

 

Konfliktuskezelés, kommunikáció

Nehéz a kapcsolatom a munkatársakkal, a családdal stb.

Nem sikerül elmondani, hogy mit akarok

Nem értenek meg

 

Önbizalom növelés, önfejlesztés, önismeret

Nem tudok kiállni magamért, úgy érzem nem vagyok elég jó

Önértékelés, helyes önkép

Nem tudom, hogy miért kerülök mindig ugyanolyan helyzetekbe

 

Párkapcsolati ügyek

Hogyan találom meg a megfelelő társam?

Ki illik hozzám?

Házasodjak? Váljak? Melyik a jó nekem?

Nem tudom magam megértetni a párommal!

Elbeszélünk egymás mellett!

 

Pénzügyi elakadások, stressz

Félek, ha emelem a szolgáltatásom árát, elvesztem az ügyfeleimet

Mindent megteszek, mégsem jönnek az ügyfelek

Mindig valaki más kap fizetésemelést

Nem becsülik meg a munkám

 

Vállalkozási, üzleti ügyek

Vezető lettem, most mit csináljak?

Elakadt a vállalkozásom, segítség!

 

Kattints, és jelentkezz be most egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) coaching-szemléletű konzultációra a boldogság tudatállapotának eléréséhez!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni ezt a csodás rendszert, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

Jelentkezz egy Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) programra!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!