Az agy újraprogramozása

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció során energiákat, hitrendszereket is megváltoztathatunk a táblázatrendszerrel. Ezzel gyakorlatilag pozitív, szeretet-alapú programokat „programozunk” magunkba, a sok negatív, félelem-alapú program helyett.

 

Az agy újraprogramozásának - vagy más szóval újramintázásának - lehetősége ma már tudományosan bizonyított tény. Neuroplaszticitásnak hívják az agyunk azon képességét, mely szerint az agy ideghálózata rugalmasan alkalmazkodik az adott gondolkodásunkhoz.

 

Az agy a fizikai testünkhöz tartozó fontos szervünk, mellyel tudatos döntéseket hozunk az életünkkel kapcsolatban. Ezért nagyon fontos, hogy az agyunkban pozitív, szeretet-alapú minták és támogató hitek és gondolatok legyenek, hogy ezek alapján - és ne félelem-alapú minták és hiedelmek alapján - dönthessünk.

 

MIndannyian, már magzati kortól kezdve, - általában 6-7 éves korig bezárólag -, az életet, saját magunkat  és az emberi kapcsolatainkat illetően programokat, mintákat hozunk létre az agyban. Ezek a programok határozzák meg azután számunkra, hogy milyen az élet, és hogy hogyan viselkedünk benne mi, illetve velünk mások. Ezek a programok, amennyiben negatívak, korlátozzák, hogy az életünket a legteljesebb minőségében, harmóniában élhessük meg.  

 

Az agy energetikai átprogramozása, átalakítása után és a DEMERT™ Módszert használva csodálatos változások jöhetnek létre, önértékelési területen vagy tanulási, olvasási nehézségekkel küzdő személyek esetében is.

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

 

 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!