Belső gyermek

 

Ahhoz, hogy felnőttként jól érezzük magunkat, fontos, hogy belső gyermekünk érezze a szeretetünket.

 

Legtöbbször a mindannyiunkban élő kicsi gyermekre gondolunk, amikor a belső gyermekre utalunk, bár ez valójában egy archetípus (ősi minta), illetve karakter, mellyel már a méhben töltött idő alatt is rendelkezünk, és elválaszthatatlan részünk marad egészen az életünk végéig.
 

Ahhoz, hogy felnőttként jól érezzük magunkat, fontos, hogy belső gyermekünk érezze a szeretetünket, hiszen, ha mi nem szeretjük magunkat, mi sem tudunk másokat szeretni, sőt mások szeretetét sem tudjuk befogadni.
 

A bennünk élő belső gyermek sok helyzetben meghatározza viselkedésünket, reakciónkat, attól függően, hogy milyen „programok” kerültek bele, amikor még kicsik voltunk, ovisok, iskolások, kamaszok... illetve felnőtté válásunk során, különböző életkorokban. 

 

Már a méhben elraktározunk információkat (gondolatokat, érzéseket, helyzeteket), melyek az anyukánktól, illetve a vele kapcsolatban állóktól származhatnak, legyen ez akár ránk vonatkozó dolog, vagy sem. Ez az információ-raktározás folytatódik a születésünk után is.
 

Gyerekként még nem tudunk különbséget tenni „igaz” és „hamis” információ között. A különböző helyzetek és körülmények így válogatás nélkül rögzülnek a belső gyermekben, akár ránk vonatkoznak és helyesek, akár nem. 

 

Például egy terhesség alatti kényszerű költözés, mely elfogadhatatlan az anyának, kiválthatja a magzatban az elfogadhatatlanság érzését, mely a későbbiekben megnyilvánulhat abban, hogy a gyermek úgy gondolja, anya nem tudja őt elfogadni, szeretni. Ez azután mindenféle elfogadással (és el-nem-fogadással) kapcsolatos ügyet beindíthat az illető élete során.

 

Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel könnyedén meg tudjuk találni azokat az eseményeket, energiákat (érzéseket, gondolatokat) és hiedelmeket, melyek akár a mai napig gondot okozhatnak az életünkben és akadályozzák, hogy bizonyos („zsigerből jövő”) viselkedéseinken és az esetlegesen ismétlődő helyzeteinken változtassunk.

 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!