Morfogenetikus mező 

A morfogenetikus mező információkat (energiákat, gondolatokat, érzéseket) tartalmazó energiamező, és tartalmazza minden (valaha is élt) személy gondolatait (hiedelmeit) és érzelmeit (negatív és pozitív energiákat).

 

Morfogenetikus mező / Pszi-mező / Kollektív tudattalan

 

Mindegy, hogy milyen névvel illetjük a fentiekből, gyakorlatilag ugyanazt értjük alatta, azaz azt az energiamezőt, mely gondolatokat, hiedelmeket és érzelmeket - azaz energiákat tartalmaz, mely körülvesz bennünket. Mindennek van energiamezeje, nemcsak az embereknek, de a tárgyaknak, épületeknek, akár egy cégnek, hivatalnak, sőt városnak és országnak, és az elképzeléseinknek is.

 

Egy, - a morfogenetikus mezőben létező és - sokunkra ható hiedelem például, hogy: betegségeket örökölhetünk.

 

A morfogenetikus mező hatással van mindannyiunkra, és a hozzá való viszonyulásunkat lehet - és érdemes - megváltoztatni, hogy minél kevésbé legyenek ránk befolyással a morfogenetikus mezőben lévő energiák. Ha a hiedelmeinket támogató hitekké változtatjuk, az életünk is megváltozik, mint ahogy a körülöttünk lévő morfogenetikus mező (kvantummező) energiája is.


Az épületek, tárgyak is rendelkeznek morfogenetikus mezővel

 

Tárgyhoz, épülethez (ház, lakás, iroda stb.), személyhez vagy állathoz kapcsolódnak a mi érzelmi és mentális energiáink. Ezekkel az energiákkal van feltöltve a környezetünkben minden, melyek tőlünk, emberektől származnak, és maradnak ott a térben. 

 

Ezeket az ott maradt negatív energiákat általában mindenki megérzi, például amikor valaki belép egy helyiségbe és érzi, hogy „itt megfagyott a levegő", vagy egy kiadós veszekedés után érezhető, hogy „kések lógnak a levegőben". Természetesen ugyanígy a pozitív energiák és rezgések is érezhetők, amit ki is szoktunk mondani: „milyen nyugodt itt a hangulat".

 

Egy nagyon érdekes tapasztalat egy tárgy negatív energiáival kapcsolatban, amikor a morfogenetikus mezőben jött létre a változás a negatív energiák átalakítása után:
 

Egy fiatal pár azzal keresett fel, hogy valami gond van azzal a gyűrűvel, amit a fiú a lánynak ajándékozott. Ahányszor csak viselte a lány, annyiszor történt mindig valami baj. Összevesztek, balesetet szenvedtek stb. A gyűrűt vizsgálva az derült ki, hogy az ékszer készítője tele volt mindenféle negatív energiával, amit a gyűrű készítésekor a gondolataival tudattalanul „beletett” a gyűrűbe. (A negatív gondolatok kiderültek és átalakultak.)

 

Az energiarezgés létezik, és ebben hinni sem kell, hiszen megtanultuk, hogy minden energia. Így nem mindegy, hogy mivel készítünk el valamit. Nem véletlen például, hogy a mama főztjét senki nem tudja utánozni, hiszen hiányzik belőle az a szeretet-energia, ami a mamára (és csakis rá) jellemző.

 

Nézd meg ezt a videót a mama főztjéről és az energiákról!

 


 

Rupert Sheldrake morfogenetikus mező-elmélete

 

Ha valami elégszer megismétlődik, egy morfogenetikus mező jön létre, és a rezonancia ezzel a mezővel növeli annak valószínűségét, hogy az esemény újra megtörténjen. Az események ugyanúgy képesek rezonálni, mint a hang. 

 

Az események helyszínét morfogenetikus mezőnek, az ismétlődő események jelenségét pedig morfogenetikus rezonanciának nevezi. (Több kísérlet alátámasztotta ezt az elméletet.) Ha a morfogenetikus rezonancia elterjed, hatása minden időre és térre kiterjed.

 

Ha létrejön egy morfogenetikus mező, azonnal hatást gyakorol minden más helyre. Sheldrake szerint nem kizárólag a DNS felelős azért, hogy a családtagok hasonlítanak egymásra, hanem a családi morfogenetikus rezonancia is szerepet játszik ebben.

 

Ezzel érthetőbbé válnak szerinte az ún. véletlen egybeesések (más néven „szinkronicitás”), a csoporttudat (kollektív emlékezet) és az archetípusos minták is, mivel ezek mindegyike megtalálható a morfogenetikus mezőben. 

 

Sheldrake szerint a morfogenetikus mező, - melyet László Ervin professzor pszi-mezőnek hív - „felelős" a telepatikus jelenségekért (Jung és Assagioli ezt a mezőt kollektív tudattalannak nevezi). Ezzel a mezővel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akár tudunk a létezéséről, akár nem. És a morfogenetikus mező hat ránk, mint ahogy mi is a mezőre.

 

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen negatív energiákat lenne érdemes „eltávolítani”, helyesebben átalakítani a morfogenetikus mezőben, a lakásod, házad, irodád területén, akkor jelentkezz be egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadásra!


 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!