Teherbeesés nehézségei

A teherbeesés nehézségei hátterében nagyon sok minden, akár fizikai probléma is állhat. Ilyen esetekben mindenképpen javasolt az orvosi kivizsgálás!

 

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Tud az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™), az energiák átalakításával segíteni a gyermekvállalásban és a teherbeesésben?

 

Igen. Bármilyen energiablokk a témán (félelem a szüléstől, bizonytalanság, milyen anya leszek, mit kezdek a gyerekkel, jaj, csak nehogy sérült legyen a gyerek stb.), gátolhatja, hogy a terhesség létrejöjjön. Mivel mindennek sajátos rezgése van és minden energia, így a gondolatnak is van rezgése, és az nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív. A gyermekvállaláshoz kapcsolódó energiablokkot, tévhitet fel lehet tárni, és meg lehet változtatni.


Meg tudjuk nézni, hogy melyek azok a programok és energiák, melyek a gyermekvállaláshoz és a terhességhez, várandóssághoz kapcsolódnak és blokkolják ezt az életterületet, hogy utána magasabb tudatossági szinttel és boldogságot okozó pozitív gondolatokkal (és ne kétségekkel) viszonyulj a témához.

 

Teherbeesés, várandósság nehézségei esetén is sokat tud segíteni az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű tanácsadás, mellyel olyan dolgokat tudatosíthatunk, ami akadályozhatja a gyerekvállalást, vagy annak felismerését, hogy valójában csak megfelelni akarunk a gyerekvállalással.

 

Garancia nincs a terhesség, várandósság létrejöttére, - mint ahogy az orvoslásban sincs (és az életben sincs) semmire -, mindenki saját választásán múlik, hogy mi történik egy-egy Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció után. Azonban ha a negatív, - félelem-alapú - energiák, korlátozó gondolatok (hitek és hiedelmek) okozzák a megrekedést (sokszor így van), akkor az energiák áthangolása után könnyedén megváltozhat a helyzet.

 

Az alábbiakban kizárólag a teherbeesést gátló, leggyakrabban előforduló tünetekről, és az azok  hátterében álló lehetséges lelki eredetű okokról, érzelmi gátakról és hiedelmekről lesz szó, melyek mindegyikére választ kaphatunk, hogy miért történik; és át tudjuk alakítani az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer segítségével.

 

ENDOMETRIÓZIS

Az endometriozis, tünetként, lelki szinten a következőket (is) jelentheti:

(Ruediger Dahlke: A betegség mint szimbólum könyve alapján)

 

 • a saját ritmusunk nem a megfelelő módon és helyen működik,

 • a nőiességhez tartozó bizonyos dolgok nehezen kezelhetők,

 • a tipikus női megnyilvánulások nem a megfelelő helyen nyilatkoznak meg, férfias reakciót kényszerítenek ki (műtétet, amivel el kell távolítani a felesleges és rossz helyen lévő nyálkahártyát),

 • az érintkezés során esetleges fájdalom esetén a területhez tartozó (méh-anyaság-gyerek) konfliktust,

 • a női termékenység blokkolását,

 • a nem megfelelő szinten/módon/helyen megélt nőiességet jelenthetik.

 

PETEVEZETÉK(EK) ELZÁRÓDÁSA, ÁTJÁRHATATLANSÁGA 

Testi szinten szimbolikusan ez jelentheti azt, hogy bezáródunk a magzat befogadása elől. Sokaknak okoz lelki konfliktust, hogy nem akarnak gyereket, de mivel ez az általános társadalmi elvárás, mégis, tesznek érte, hogy legyen, a testük azonban mutatja, nem szeretném ezt valójában! Ilyen esetben a lelki konfliktust - akarok vagy nem akarok gyereket? - alakítjuk át. Ennek eredményeképpen létrejöhet végre a megkönnyebbülés is: nem feltétlenül, és nem mindenkinek kell, hogy legyen gyereke. 

 

NINCS ÉRETT TÜSZŐ A PETESEJT(EK)BEN

Lelki-szellemi-mentális-fizikai éretlenség állhat a háttérben. Családi megfelelési kényszer, ha az az elvárás, hogy valaki maradjon mindig gyerek, a szülők támasza, és ne legyen saját élete.

 

GONDOLATÉBRESZTŐ KÉRDÉSEK A TÉMA FELDOLGOZÁSÁHOZ  

 • Mit alakítsak át, hogy megélhessem a saját nőiességem?

 • Miért akarok gyereket?
 • Miben tudnám leginkább megélni, hogy nő vagyok?

 • Megengedem magamnak, hogy nő legyek egy férfi mellett? (Vagy én akarok irányítani, jobban tudni... stb.)

 • A női szerepekben hogyan érzem magam?

 • Anya-nő-feleség szerepek mennyire elfogadhatók a számomra? (Milyen érzésem van bármelyikkel kapcsolatban?) Mit érdemes átalakítanom?

 • Valóban akarok gyereket, vagy csak meg akarok felelni az elvárásoknak?

 

Egy konzultáció során ilyen, illetve hasonló kérdéseket teszünk fel, sok egyéb más mellett, hogy a negatív érzések megváltozásával felszabaduljunk az esetleges stressz alól.

 

A lista egyáltalán nem teljes, a fentiektől eltérő problémákat is fel lehet deríteni.

 

Egy kedves visszajelzés a témában:

„Szeretném megköszönni az óriási segítséged, melyet egy alkalommal kaptam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de valószínűleg megszabadultam sok gátló tényezőtől, és ennek hatására meg is érkezett a kisbabánk! :))) Boldog kismamaként hálásan gondolok a találkozásunkra és remélem, még sok hasonló sorsú ember fog Hozzád fordulni a gyermekvállalással kapcsolatban.

Sok, sok szeretettel,

Eszter” (E.B.E.)

 

Jelentkezz be egy Intuyching™ konzultációra! Szeretettel várlak!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!