Teherbeesés nehézségei

A teherbeesés nehézségei hátterében nagyon sok minden, akár fizikai probléma is állhat. Ilyen esetekben mindenképpen javasolt az orvosi kivizsgálás!

 

Régóta próbálkozunk, mégsem esem teherbe. Tud az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™), az energiák átalakításával segíteni a gyermekvállalásban és a teherbeesésben?


Először is: el sem tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet az, hogy gyereket akarsz, és mégsem sikerül! Spirituálisan és az energiákban gondolkozóként azonban tudom, hogy elképesztően sokrétű és nagyon sokféle lehet az a blokk, ami visszatart téged (netán a babát, a kis lelket, aki hozzád érkezne) attól, hogy megszülethessen a kisbabád.

Másodsorban a kérdésre válaszolva, igen, tud segíteni, sőt, már nagyon sok esetben segített is! Több baba is Intuyching® baba, azaz az Intuyching® segített abban, hogy a baba megérkezhessen. :) 

Eddigi tapasztalataimból egy pár, ami akadályokat gördített a teherbeesés, terhesség, várandósság elé:
 

 • félelem a szüléstől; 
 • bizonytalanság, milyen anya leszek;
 • félelem, hogy megváltozik az élet/ a munka/ a párkapcsolat a gyerek miatt; 
 • nem leszek ura az életemnek, a gyerek veszi át az irányítást;
 • mit kezdek majd a gyerekkel; 
 • félek, hogy olyan leszek, mint a saját anyám (ami rossz példa volt számomra);
 • vetélések (netán régi abortuszok) miatti bűntudat, félelem, szorongás
 • tudattalan megfelelési vágy, akár annak, hogy legyen, akár annak, hogy ne legyen gyerek (a pár, a szülők, család stb. részéről)
 • hiedelmek a terhességgel, teherbeeséssel, szüléssel, gyerekvállalással kapcsolatban
 • félelem a válástól (a gyerek miatt tönkre megy a párkapcsolat)
 • félelem, hogy halva születik a gyerek
 • félelem, hogy sérült lesz a gyerek stb.

 

Mivel mindennek sajátos rezgése van és minden energia, így a gondolatnak is van rezgése, és az nem mindegy, hogy az pozitív, vagy negatív a teherbeeséssel, a terhességgel kapcsolatban. A gyermekvállaláshoz, terhességhez kapcsolódó energiablokkot, tévhitet fel lehet tárni, és meg lehet változtatni.


Meg tudjuk nézni, hogy melyek azok a programok és energiák, melyek a gyermekvállaláshoz és a terhességhez, várandóssághoz kapcsolódnak, és blokkolják ezt az életterületet, hogy utána magasabb tudatossági szinttel és boldogságot okozó pozitív gondolatokkal (és ne kétségekkel) viszonyulj a témához.
 

Teherbeesés, várandósság nehézségei esetén már eddig is sokaknak segített az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai coaching (tanácsadás), mellyel olyan dolgokat tudatosíthatunk, ami mélyen a tudatalattiban, akadályozhatja a gyerekvállalást. Az is előfordulhat, hogy az Intuyching felismerteti, valójában csak megfelelni akarunk a gyerekvállalással.

Egyetlen egy alkalommal akár egy évnyi egyéb típusú terápiát ölelhetünk fel, ami azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban el tudod érni a célodat, mint egyéb módszerekkel. Persze, pontosan ezért, az Intuyching nem való mindenkinek! Van, aki inkább lassan halad. Ha te is inkább a lassabban haladók közé tartozol (amivel nincs semmi gond!), akkor az Intuyching® nem való neked.

 

Garancia nincs a terhesség, várandósság létrejöttére, - mint ahogy az orvoslásban sincs (és az életben sincs) semmire -, mindenki saját választásán múlik, hogy mi történik egy-egy Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konzultáció után. Azonban ha a negatív, - félelem-alapú - energiák, korlátozó gondolatok (hitek és hiedelmek) okozzák a megrekedést (sokszor így van), akkor az energiák átalakítása után könnyedén megváltozhat a helyzet.

 

Volt már olyan kliensem, aki egyetlen Intuyching® tanácsadás után, a következő hónapban teherbeesett, és 9 hónap múlva egészséges babát szült. Ez nem történik meg mindenkivel, de ilyenre is volt már példa. Általában az illető belső (tudattalan) programjainak mennyiségéről, a témával kapcsolatos hiedelmeiről és a tudatossági szintről szól, hogy vajon kinek, mennyi idő kell a változáshoz. 

 

Az alábbiakban kizárólag a teherbeesést gátló, leggyakrabban előforduló tünetekről, és az azok  hátterében álló lehetséges lelki eredetű okokról, érzelmi gátakról és hiedelmekről lesz szó, melyek mindegyikére választ kaphatsz, hogy miért történik; és át tudjuk alakítani az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer segítségével.

 

Milyen tudatalatti programok, családból hozott minták gátolhatják a terhesség, teherbeesés létrejöttét?


Például: elhalt magzat, vetélés, abortusz, halva született gyerek, nehéz terhesség, terhességi betegségek, (esetleg régen belehalás a szülésbe) mind befolyásolhatja azt, hogy valaki most tudatalatt is akar-e gyereket. Hiába a tudatos elhatározás, (a tudat csupán napi 5%-ban működik), ha a tudatalattiban (napi 95%-ban működik), az az üzenet, hogy: Biztonságosabb, ha nem lesz gyerekem.1. TEHERBEESÉSI NEHÉZSÉG: ENDOMETRIÓZIS

Az endometriozis, tünetként, lelki szinten a következőket (is) jelentheti:

(Ruediger Dahlke: A betegség mint szimbólum könyve alapján)

 

 • a saját ritmusunk nem a megfelelő módon és helyen működik,

 • a nőiességhez tartozó bizonyos dolgok nehezen kezelhetők,

 • a tipikus női megnyilvánulások nem a megfelelő helyen nyilatkoznak meg, férfias reakciót kényszerítenek ki (műtétet, amivel el kell távolítani a felesleges és rossz helyen lévő nyálkahártyát),

 • az érintkezés során esetleges fájdalom esetén a területhez tartozó (méh-anyaság-gyerek) konfliktust,

 • a női termékenység blokkolását,

 • a nem megfelelő szinten/módon/helyen megélt nőiességet jelenthetik.

 

2. TEHERBEESÉSI NEHÉZSÉG: PETEVEZETÉK(EK) ELZÁRÓDÁSA, ÁTJÁRHATATLANSÁGA 

Testi szinten szimbolikusan ez jelentheti azt, hogy bezáródunk a magzat befogadása elől. Sokaknak okoz lelki konfliktust, hogy nem akarnak gyereket, de mivel ez az általános társadalmi elvárás, mégis, tesznek érte, hogy legyen, a testük azonban mutatja, nem szeretném ezt valójában! Ilyen esetben a lelki konfliktust - akarok vagy nem akarok gyereket? - alakítjuk át. Ennek eredményeképpen létrejöhet végre a megkönnyebbülés is: nem feltétlenül, és nem mindenkinek kell, hogy legyen gyereke. 

 

3. TEHERBEESÉSI NEHÉZSÉG: NINCS ÉRETT TÜSZŐ A PETESEJT(EK)BEN

Lelki-szellemi-mentális-fizikai éretlenség állhat a háttérben. Családi megfelelési kényszer, ha az az elvárás, hogy valaki maradjon mindig gyerek, a szülők támasza, és ne legyen saját élete.

 

GONDOLATÉBRESZTŐ KÉRDÉSEK A TERHESSÉG, TEHERBEESÉS TÉMA FELDOLGOZÁSÁHOZ  (Intuyching® táblázattal rendelkezőknek is)
 

 • Mit alakítsak át, hogy megélhessem a saját nőiességem?
 • Miért akarok gyereket?
 • Miben tudnám leginkább megélni, hogy nő vagyok?
 • Megengedem magamnak, hogy nő legyek egy férfi mellett? (Vagy én akarok irányítani, jobban tudni... stb.)
 • A női szerepekben hogyan érzem magam?
 • Anya-nő-feleség szerepek mennyire elfogadhatók a számomra? (Milyen érzésem van bármelyikkel kapcsolatban?) Mit érdemes átalakítanom?
 • Milyen az édesanyámmal/édesapámmal a kapcsolatom? Mennyi negatív és pozitív energia van ezekben a kapcsolatokban?
 • Milyen hiedelmek kapcsolódnak a terhességhez, teherbeeséshez?
 • Milyen hiedelmek kapcsolódnak a gyerekvállaláshoz, gyerekneveléshez?
 • Milyen hiedelmek kapcsolódnak az anyai léthez?
 • Valóban akarok gyereket, vagy csak meg akarok felelni az elvárásoknak? Kinek akarok megfelelni vele?
 • Esetleg félelemből akarok gyereket, azért, hogy a párom nehogy elhagyjon?

 

Egy konzultáció során ilyen, illetve hasonló kérdéseket teszünk fel, sok egyéb más mellett, hogy a negatív érzések megváltozásával felszabaduljunk az esetleges stressz alól. A feltett kérdéseket a tudatalattinak tesszük fel, amire a táblázat segítségével a szupertudatunktól (intuíciótól) kapjuk meg a válaszokat.

 

A lista egyáltalán nem teljes, a fentiektől eltérő problémákat is fel lehet deríteni.

 

Egy kedves visszajelzés a témában:

„Szeretném megköszönni az óriási segítséged, melyet egy alkalommal kaptam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de valószínűleg megszabadultam sok gátló tényezőtől, és ennek hatására meg is érkezett a kisbabánk! :))) Boldog kismamaként hálásan gondolok a találkozásunkra és remélem, még sok hasonló sorsú ember fog Hozzád fordulni a gyermekvállalással kapcsolatban.

Sok, sok szeretettel,

Eszter” (E.B.E.)

 

Jelentkezz be egy Intuyching® konzultációra, mert hátha azért nem jön a babád, mert azt akarja, hogy tudatosabb légy! (Erre is volt már példa, hogy csak azután jött létre a terhesség, miután az illető megtanulta az Intuyching® rendszert.)
 

Szeretettel várlak!


 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!