Az agy újraprogramozása

Az agy újraprogramozása

A konzultáció során a fizikai agyra és az ideghálózatunkra is hatunk az energiák, hitrendszerek megváltoztatásával. Ezzel gyakorlatilag pozitív, szeretet-alapú programokat programozunk az agyba a sok negatív, félelem-alapú program helyett.

AZ AGY ÚJRAPROGRAMOZÁSA

 

Az agy újraprogramozásának vagy más szóval újramintázásának lehetősége ma már tudományosan bizonyított tény.

 

Neuroplaszticitásnak hívják az agyunk azon képességét, mely szerint az agy ideghálózata rugalmasan alkalmazkodik az adott gondolkodásunkhoz.

 

Az agy a fizikai testünkhöz tartozó fontos szervünk, mellyel tudatos döntéseket hozunk az életünkkel kapcsolatban. Ezért nagyon fontos, hogy az agyunkban pozitív, szeretet-alapú minták és támogató hitek legyenek, hogy ezek alapján - és ne félelem-alapú minták és hiedelmek alapján - dönthessünk.

 

MIndannyian, már magzati kortól kezdve, általában 6-7 éves korig bezárólag az életet, saját magunkat  és az emberi kapcsolatainkat illetően programokat, mintákat hozunk létre az agyban.

 

Ezek a programok határozzák meg azután számunkra, hogy milyen az élet, és hogy hogyan viselkedünk benne mi, illetve velünk mások. Ezek a programok, amennyiben negatívak, korlátozzák, hogy az életünket a legteljesebb minőségében, harmóniában élhessük meg.

 

A folyamat azokat a domináns mintákat fedi fel (születés okozta trauma miatt kialakult önértékelési, általános és pénzügyi hiedelmek, félelem-alapú motivációk, blokkolt érzelmek stb.), melyek a tudatunk mélyén gyökereznek, és „elmentett” fájlokként oly módon tároljuk őket, mint a számítógép.


Ezek a minták az élethez való hozzáállásunkat és viselkedésünket is befolyásolhatják adott helyzetekben.

 

Az agy újraprogramozása, az új idegpályák kiépítése lehetőség arra, hogy támogató hitekké alakítsuk át a korlátozásainkat, és hogy harmóniába kerüljünk a vágyainkkal és kiteljesítsük az életünket, kapcsolatainkat.

 

Az átalakítás után csodálatos változások jöhetnek létre, önértékelési területen vagy tanulási, olvasási nehézségekkel küzdő személyek esetében is.

 

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.