Morfogenetikus mező

Morfogenetikus mező

A morfogenetikus mező információkat tartalmaz, és tartalmazza minden (valaha is élt) személy gondolatait (hiedelmeit) és érzelmeit (negatív és pozitív energiákat).

MORFOGENETIKUS MEZŐ / PSZI-MEZŐ / KOLLEKTÍV TUDATTALAN

 

Gondolatokat, hiedelmeket és érzelmeket - azaz energiákat tartalmazó mező, mely körülvesz bennünket. Mindennek van energiamezeje, nemcsak az embereknek, de a tárgyaknak, épületeknek, akár egy cégnek, hivatalnak, sőt városnak és országnak is.

 

Egy a morfogenetikus mezőben létező és sokunkra ható hiedelem például, hogy: betegségeket örökölhetünk.

 

A morfogenetikus mező hatással van mindannyiunkra, és a hozzá való viszonyulásunkat lehet - és érdemes - megváltoztatni, hogy minél kevésbé legyenek ránk befolyással a morfogenetikus mezőben lévő energiák. Ha hiedelmeinket támogató hitekké változtatjuk, az életünk is megváltozik, mint ahogy a körülöttünk lévő morfogenetikus mező energiája is.


Morfogenetikus mező - A tér, ami körülvesz

 

Tárgyhoz, épülethez (ház, lakás, iroda stb.), személyhez vagy állathoz kapcsolódó fizikai, érzelmi és mentális energiák mezeje, melyek tőlünk, emberektől származnak, és maradnak ott a térben. 

 

Ezeket az ott maradt negatív energiákat általában mindenki megérzi, például amikor valaki belép egy helyiségbe és érzi, hogy „itt megfagyott a levegő", vagy egy kiadós veszekedés után érezhető, hogy „kések lógnak a levegőben". Természetesen ugyanígy a pozitív energiák és rezgések is érezhetők, amit ki is szoktunk mondani: „milyen nyugodt itt a hangulat".

 

Egy nagyon érdekes tapasztalat egy tárgy negatív energiáival kapcsolatban, amikor a morfogenetikus mezőben jött létre a változás a negatív energiák átalakítása után:

Egy fiatal pár azzal keresett fel, hogy valami gond van azzal a gyűrűvel, amit a fiú a lánynak ajándékozott. Ahányszor csak viselte a lány, annyiszor történt mindig valami baj, összevesztek, balesetet szenvedtek stb. A gyűrűt vizsgálva az derült ki, hogy az ékszer készítője tele volt mindenféle negatív energiával, amit a gyűrű készítésekor a gondolataival “beletett” a gyűrűbe. (A negatív gondolatok kiderültek, és átalakultak.)

 

Az energiarezgés létezik, és ebben hinni sem kell, hiszen megtanultuk, hogy minden energia. Így nem mindegy, hogy mivel készítünk el valamit. Nem véletlen például, hogy a mama főztjét senki nem tudja utánozni, hiszen hiányzik belőle az a szeretet energia, ami a mamára (és csakis rá) jellemző.

Nézd meg ezt a videót a mama főztjéről és az energiákról!

 

Rupert Sheldrake morfogenetikus mező-elmélete

 

Ha valami elégszer megismétlődik, egy morfogenetikus mező jön létre, és a rezonancia ezzel a mezővel növeli annak valószínűségét, hogy az esemény újra megtörténjen. Az események ugyanúgy képesek rezonálni, mint a hang. 

 

Az események helyszínét morfogenetikus mezőnek, az ismétlődő események jelenségét pedig morfogenetikus rezonanciának nevezi. (Több kísérlet alátámasztotta ezt az elméletet.) Ha a morfogenetikus rezonancia elterjed, hatása minden időre és térre kiterjed.

 

Ha létrejön egy morfogenetikus mező, azonnal hatást gyakorol minden más helyre. Sheldrake szerint nem kizárólag a DNS felelős azért, hogy a családtagok hasonlítanak egymásra, hanem a családi morfogenetikus rezonancia is szerepet játszik ebben.

 

Ezzel érthetőbbé válnak szerinte az ún. véletlen egybeesések (más néven „szinkronicitás”), a csoporttudat (kollektív emlékezet) és az archetípusos minták is, mivel ezek mindegyike megtalálható a morfogenetikus mezőben. 

 

Sheldrake szerint a morfogenetikus mező, - melyet László Ervin professzor pszi-mezőnek hív - „felelős" a telepatikus jelenségekért (Jung és Assagioli ezt a mezőt kollektív tudattalannak nevezi). Ezzel a mezővel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akár tudunk a létezéséről, akár nem. És a morfogenetikus mező hat ránk, mint ahogy mi is a mezőre.

 

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen negatív energiákat kell eltávolítani a morfogenetikus mezőben a lakásod, házad, irodád területén, akkor jelentkezz be egy SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadásra!

 

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.