Referenciák és tapasztalatok

 

 

Csak egy kis beszámolót szeretnék írni Neked arról, mi történt a találkozásunk óta. Akkor ugye azt terveztem, hogy elindulok vágyaim útján, létrehozok egy központot, ahol gyerekagykontroll, állat asszisztált terápia és egyéb holisztikus gyógymódok által segítünk másokon (és magunkon persze). :)

 

Annyira letisztult, egyértelmű és egyszerű instrukciókat kaptam Nálad, hogy elképesztő, komolyan! Annyira, hogy azóta is folyamatosan ez ugrik be róluk, hogy "hogy ez nekem eddig hogyhogy nem jutott eszembe?!". 

 

Az egyik, hogy bontsam céljaimat részekre. Ha túl nagy falat, amit elképzeltem és ezért nehéz hinni benne, hogy megvalósítható, hát kezdjem kisebbekkel. ("Baby steps". ) Hááát nannáááá!

 

Nos, ami már biztosan manifesztálódni látszik, az az agykontroll-vonal. 31-én e hónapban indítom a keszthelyi agykontroll klubot! Hurrááá!!!!! És képzeld! Tegnap beszéltük meg a részleteket a lánnyal, aki kiadja a helyet (1. helyszín, amit leírtam a tervemben :) ), és mit mondott? Hogy egy hölgy érdekes módon nagyon közel lakik és eddig mindig Pestre járt gyerekagykotrollt oktatni, de valamiért idén nyáron Keszthelyen is tartott. Teháááát van, aki gyerekagykontroll vonalon is "képben van", egészen közel hozzám. Alakul ez! Plusz nemrég tartott Domján Gábor agykontroll tanfolyamot Keszthelyen, így valószínűleg rengetegen vannak, akik még a "feldobott" állapotukban vannak és szomjazzák a folytatást..... aztán majd alakul minden.

Külön érdekesség, hogy hamarabb indul be a dolog, mint terveztem! Fantasztikus!

Emellett rájöttem, hogyan tudom hasznomra fordítani azt, hogy .... nos, nehéz megszabadulnom attól, hogy adjak mások véleményére.... (eddig ezt negatív tulajdonságnak tekintettem). 

Egyik tanácsod volt ugyanis, hogy "beszélj róla másoknak". Persze fontos olyan szempontból is, hogy ki az, aki infóval szolgálhat, segíthet, összeköthet, stb. Viszont!!!! Ugye sokszor elkezd az elme racionális része "toporogni". Valahogy így: Biztos, hogy én vagyok a legmegfelelőbb személy egy ilyen klub vezetésére?" "mi van, ha valaki többet tud az aktuális témáról, amiről beszélek és hülyének néz?" stb. És ilyenkor picit szeretne megfutamodni az ember. Legalábbis várni még---valamire....

És itt bejött a "beszélj róla"! Sokaknak elmeséltem, hogy ősztől indítani szeretnék egy klubot. :) Innentől a belső elvárásaimat tulajdonképp kivetítettem és mostantól hajt, hogy meglegyen a dolog. Már azért is, hogy mások azt mondhassák: megcsinálta! Ügyes! Ahelyett, hogy: ilyen lány ez a Mariann. Fellángol, majd kihuny a fény. Nem kell komolyan venni... :)

És, hogy milyen lesz a klub? Természetesen rengeteg képem, elképzelésem van róla, de izgulok is, hogyne. Amit szeretnék, hogy egyenrangú felekként tudjuk a többiekkel emelni egymást. Ne én őket! És onnan pedig megtanulni elengedni a dolgokat. És ha sikerül ráhangolódni az univerzum "magasabb frekvenciáira", akkor talán olyan csatornájává válhatok, ami egyre tisztább és nem magamat adom át nekik, hanem tényleg felsőbb üzeneteket. Ez annyira éltet most, hogy bearanyozza minden napomat. 

Csodás világ ez. És közben "véletlenül" tényleg megéltem, hogy nem az számít, hogy mit kaptam. Hanem az, hogy mit kezdek vele!

 Hihi... még el sem kezdődött igazán..... de én már élem! Boldogság!

Mindent nagyon, nagyon, nagyon köszönök Neked! Remélem, hogy áldás kíséri az utadat és sokaknak adsz még át olyan vezérfonalat, amit Nekem!

Szerintem még írok majd, mi hogy alakul. És van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan sokára, amikor újra találkozunk!

A legeslegjobbakat kívánom Neked és mindenkinek!

Csoooodás napokat!

Dr. Wórum Mariann (fogorvos)

 

 

Szia Erika, nagyon fantasztikus jó volt a konzultáció most is!

Megint sok kérdés letisztult bennem. A hétvégén nekiállok a DE mondatoknak is amit leírtunk. És köszönöm, hogy vagy!!!

Ezzel a két alkalommal nagyon sokat haladtam előre, és ezt tényleg komolyan mondom!

Lipniczky Mária

 

Többször kértem már Erika segítséget SVT-vel, és mostanában az új SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszerével.

Az új rendszer nekem sokkal hatékonyabb. Ha sprirituális választ illetve segítséget kérsz, pozitív választ keresel, ami előre visz, miközben feltárod a problémát vagy nehézséget, amivel szembenézel.

A kérdezési technikával az új táblázatok ugyanolyan gyorsak az okok feltárásában, mint amilyen az SVT volt. Ugyanakkor a megoldás megtalálásában sokkal pozitívabbak és a megfelelő energiák felé visznek, amiket magad felé kell vonzanod.

Nekem sokkal többet segítenek, mint az SVT, mivel a központban a problémádból való kivezetés áll és nem az okokban való elmélyülés.

Neked is hasonló élményeket kívánok az új rendszerrel!

Magdolna - Budapest

Amióta az új technikát használod nekem, a gyógyító számok hoztak nagyon gyors, s látványos eredményt. Amikor először alkalmaztuk, egy hormonális problémára kaptam számot tőled, amit kicsit nehéz volt "kézzel foghatóan" visszaigazolni, hogy tényleg működött-e, mégis az én esetemben volt fizikai jele, ami pozitív visszajelzés volt.

A következő alkalommal egy sokkal könnyebben észrevételezhető problémára kerestünk számot. Ez pedig a nyakfájás volt. Fél évvel ezelőtt jelentkezett egy nagyon makacs nyakfájás nálam, ami kb. 2  hónap után enyhült, de teljesen nem múlt el. Ez a probléma nemrégiben felerősödött megint, s féltem, hogy megint hosszú hónapokig a fejemet sem tudom majd fordítani.

Rögtön írtam neked ezzel kapcsolatban, amire pár órán belül küldtél nekem egy számot az instrukciókkal, amit azonnal elkezdtem alkalmazni. Kb. 3-4 nap alatt a nyakam teljesen rendbe jött úgy, hogy a számok mellett semmilyen más gyógymódot nem használtam. Azt hiszem ez még a teljesen "hitetleneket" is meggyőzné.

Az biztos, hogy ha probléma felmerül, megint a számok gyógyító erejét fogom kérni. :)

Köszönöm!

Domonkos Viktória - Írország

Jól tudod, hogy már több éve foglalkozol velem. Azért írok, hogy elmondjam, mennyire értékelem ezt az új rendszert, amivel dolgozol.  Amikor az SSC tanácsadáson veszek részt veled, sokkal teljesebbnek és erőteljesebben érzem az azonnali változásokat bennem. A tanácsadás után pedig azt látom, hogy az intencióim gyorsabban, elegánsan és könnyedén valósulnak meg. A régi átalakítása, hogy helyet csináljunk az újnak, fénysebességgel – ez az, amit az új rendszer véghezvisz!

Üdvözlettel:

WJ – Los Angeles, USA

Azon szerencsések között lehettem, akinél már használtad az új rendszert.
Igazából, amikor kérted, hogy írjak róla visszajelzést, akkor gondolkodtam el igazán azon, hogy miben is más a Szupertudatos Önfejlesztés!

Már eltelt azóta  egy pár hónap, mégis az első gondolatom az volt, hogy sokkal jobban rávilágíthatunk a hitrendszereinkre, olyanokra, amiket nem is tudtam hogy az hitrendszer, pedig mindig mondod, hogy a hitrendszereink mennyire meghatározzák az életünket. Óriási! Olyan egyszerűen érthető volt minden, már csak a szavak és táblázatok alapján is.

Tisztában voltam vele, nagy dolog, hogy már meg is tapasztalhattam az ÚJAT, de most tudatosult ahogy írok róla. Döbbenet!!

Sokféle pozitív érzés kavarog most bennem, ennyi idő után is hat rám a Szupertudatos Önfejlesztés.
Írhatnék még sok pozitív jelzőt, ami ki sem tudná fejezni a rendszer nagyságát.
Egy dologban viszont BIZTOS vagyok, hogy hihetetlen gyorsaságban fog terjedni és hatalmas népszerűségre tesz majd szert, amit Erika a legtökéletesebben fog kommunikálni.

Köszönöm, hogy ismerhetlek!

Duzmath Diána - Szalkszentmárton

Emlékszel a csuklómra, ami mindig fájt és az orvos semmit sem tett, hogy meggyógyítsa?

Amikor augusztus 22-én beszéltünk, kérted, hogy mindenféle blokk alakuljon át, ami gátolja a gyógyulást, és már augusztus 29-én észre vettem, hogy olyan más, sokkal jobb, nem fáj úgy, mint azelőtt. Már akkor úgy éreztem, hogy 70-80%- ban gyógyult a csuklóm!!!!! EZ EGY CSODA!!!! Lehetséges ez????? :D

Szinte eltűnt a fájdalom, tudom használni a csuklóm, kezem. :D Hihetetlen, odáig vagyok!!! Szóhoz sem jutok, ez olyan felfoghatatlan, hogy ilyen van!!! :)

Most már szerintem olyan 95-98%- osnak érzem a gyógyulást. Nem is tudom leírni, olyan ugrásszerű az egész, nagyon érdekes. Egyik nap még ott van a fájdalom, másnap azt veszem észre, vagy harmadnap, hogy "jééé, ez már nem fáj"!

Nagyon szépen köszönöm, annyira hálás vagyok!!! El sem tudom mondani, tényleg!!! Tudom, hogy ez "csak" egy csukló, de ha eddig nem tudtam annyira használni, és most megint van két kezem :), akkor ez nem mindegy!

Kárpi Réka - Rátka

Szia, Kedves Erika!


Ismételten nagyon köszönöm a konzultációt! Nagy élmény volt!
Ígértem, hogy röviden írok az eredményről - most itt szeretném megtenni.

Mire Tőled hazaértem olyan fáradt lettem, hogy még egy pohár víz kiöntése is gondot okozott. Egy hétig pedig annyi vizet ittam, mint régebben a nagy fogyókúrám idején, napi 2,5-3 litert. Jó, hogy felkészítettél minderre!

A konzultáció után nagyon aluszékony voltam, mélyen aludtam még napokig. Egy ideig mindenhol láttam mindennek és mindenkinek az auráját, amit korábban inkább csak energetikailag tudtam érzékelni. Az auralátás képessége megmaradt, de már nem automatikus, kicsit "rá kell készülnöm" :-)).
Nagyon érdekes volt a konzultáció hatása, mert az első napokban úgy éreztem, mintha minden kiüresedett volna bennem és körülöttem. Most azonban már intenzív tempóban folyik az új építése.

Mivel a párkapcsolaton dolgoztunk, így ezen a téren döbbentes felimeréseim támadtak, és azonnal tettem érem magam, ha valami negatív gonolat érlelődik bennem. Rájöttem, mennyi általánosítás és kategorizálás ragadt rám az elmúlt években az erőssebbik nemmel kapcsolatban.
Mit mondjak - nem kis munka ezeket lebontani.....
A konzultációnak hála, helyre került az önbizalmam és ennek hatására sok pozitív visszacsatolást is kapok a környezetemtől. A legérdekesebb viszont az, hogy az időérzékem teljesen eltűnt - pedig a pontosságon is kellett dolgoznunk :-))).

Összességében nagyon jól érzem magam a bőrömben így 10 nap elteltével, és mindig ott van a lelkem mélyén egy teljesség vagy boldogságérzés.

Bízom benne, hogy lesz alkalmunk még találkozni, és van olyan ismerősöm is, aki keresni fog Téged konzultáció ügyében - látva rajtam az eredményt.

Szeretettel kívánok Neked sok sikert, tartalmas és boldog napokat a következő találkozásig:
Piroska
 

Még egyszer nagyon szeretném megköszönni, hogy ilyen hamar segítettél! Hihetetlen számomra, hogy abból az óriási kilátástalanságból (hogy már nem is tudom magam jól érezni itt) és szomorúságból mennyire vissza tudtam jönni az életbe. Olyan "furcsa" a mai napig, hogy egy ennyire kézzel-foghatatlan dolog, amit most még annyira sem éreztem/észleltem, mint akkor, mikor ott ültem melletted, mi mindenre képes (hiába tudok azonosulni a módszerrel, és hiszek benne, mindig meg tud lepni :D ).

 


Igazán jól tudom magam érezni, szeretek munkába járni, és onnan is még több szeretetet kapok mióta újból tudok szívből mosolyogni. Valóban bebizonyosodik hogy a jó csak jót szül, a rossz pedig még több rosszat...
Azért is nagyon hálás vagyok, amit .....-nek csináltál. Már valahol el is felejtettem, milyen is volt a vidám, boldog barátnőm...tudom, még vannak problémái, de végre meg tudja élni a jó dolgokat, és nagyon sok pozitívum éri mostanában. Hetek óta nem panaszkodik, mikor beszélgetünk :D ! Általad végre képes volt elindulni azon az úton, ahol boldog is lehet.

Csodálatos dologgal foglalkozol!
Millió puszi és ölelés! (H.H.)
 

Szia Erika!


Azért írok, mert el kell hogy mondjam: EZEK A MEGBOCSÁJTÓ MONDATOK FANTASZTIKUSAK!!!!!!!!!!
Nem lehet elmondani, leírni milyen megkönnyebbült, kiegyensúlyozott, könnyű vagyok, frenetikus.
Már azóta több embernek is megbocsájtottam,de vannak még, és négy napja -egymás után- elmegyek oda ahova a király is egyedül jár.:)))!

Nem is hiszem el! Próbálok felocsúdni és megszokni a helyzetet.

Szerintem nagyon sokat tudatosodtam, változtam, megértettem dolgokat, potyogtak a 20 filléresek.
Nagyon boldog vagyok, és örülök, hogy a felső énem elvezetett hozzád, és hogy segítettél rajtam. Ilyen változásokat még senki sem ért el nálam semmivel.
Nagyon köszönöm és hálás vagyok neked mindenért, de vannak még problémáim, fogok majd kérni időpontot.

Vigyázz magadra és további kellemes napot kívánok!

Üdv.: Dia :) (Duzmath Diána)

Erika Drága!
Barbi 14-16 nappal azután, hogy nálad jártam elkezdte végigaludni az éjt. :-)))
Amikor nagy ritkán kelünk, az a fog miatt van.
Csak most jelzem, mert úgy kitágult a világom, hogy eddig nem jutott rá időm. :-D
Nagyszerű vagy! És a módszer is az.

Puszi!
Klaudia (F.K.)

Szeretném megköszönni az óriási segítséged, melyet nemrég kaptam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de valószínűleg megszabadultam sok gátló tényezőtől, és ennek hatására meg is érkezett a kisbabánk! :))) Boldog kismamaként hálásan gondolok a találkozásunkra és remélem, még sok hasonló sorsú ember fog Hozzád fordulni a gyermekvállalással kapcsolatban.

Sok, sok szeretettel,
Eszter (E.B.E.)


Erika – annyit mondhatok hogy 100%-ig megváltozott az életérzésem és a szituációhoz való hozzáállásom. Nem mintha kételkedtem volna – különben nem kértelek volna meg csak viccből – de hogy mennyire nagy hatása van, az mégis meglep.
Nagyon nagyon köszönöm,

Sok szeretettel
Kati (Katalin Tischhauser - London)
 

Kedves Erika!

Már több alkalommal éreztem indíttatást,hogy leírjam gondolataim, érzéseim illetve megfogalmazzam a számomra sokszor megfogalmazhatatlant.
Nagyon készültem a veled való első találkozásra lelkileg is, sok pozitív benyomásom, érzésem volt mind a személyed, mind pedig a munkádat illetően.
Sokat gondolkoztam és próbáltam nem a bal agyféltekés gondolkozással megközelíteni ezt a módszert.

A konzultáció után hazafelé tartva annyira felemelkedett állapotban éreztem magam, amit ebben az életemben eddigi tapasztalataim alapján nem tudtam besorolni. Próbálom szavakba önteni, de a használt szavak nem a pontos másai gondolataimnak pozitív értelemben. Annyira könnyed, laza és nyugodt, sőt békés állapotban éreztem magam, ahol azt éltem meg, hogy ez a középpont, ezt szeretném fenntartani illetve ezzel együtt a többi testeimmel együtt összhangban egy valóban másik "világban" tevékenykedhetem.

Egy belülről jövő csupa pozitív megnyilvánulásokkal teli "utazásom" volt, illetve van azóta is.....
Pontosabban, ami eddig esetleg zavaró tényezőként megpróbált visszahúzni, lehúzni - nyilván ennek is egy része a fejlődésem szolgálta!? - és folyamatosan dolgoznom kellett érte, hogy ne vegyem át a negatív energiákat, feldolgozzam magamban a szükséges félelmeket, indulatokat... stb. az most mintha nem is lett volna.

Úgy éreztem minden eddigi hiedelmem, félelmem, berögzött mintáim mintha leolvadtak volna rólam. Eltűntek...Ott áltam és az első pár napban még úgy éreztem hiányzik az a sok dolog, amihez eddig annyira ragaszkodtam, persze tudat alatt.

Nagyon felemelő érzés azt megtapasztalni, hogy "most létezem" és nem a berögzült mintáim irányítanak. Nem kellett erőfeszítéseket tennem, hogy ne lépjek be egy helyzetbe, amibe nem szeretnék. Mert fel sem merült még a gondolata sem bennem. Pl. egy beszélgetésnél, ahol valaki tőlem akar energiát elvenni ne válaszoljak a hívó szavakra - tudatosan - hanem lépjek ki ebből a körből. Ezért alap esetben dolgoznom kellett, illetve most is kell, csak már nem olyan mértékben.
Mert sokat változtam én is.

Tehát ahogy teltek a napok kezdtem 3-4 hét után azt érezni, hogy kezdek visszacsúzni... Igyekszem rendszeresen meditálni, és amikor nagyon mélyen sikerül ellazulnom és kérek is akkor sok energiát kapok....Sokat dolgozom magamon,hogy változzak.....
Félre ne érts sokan örülnének a helyzeteimnek. De szeretnék a legtisztább lenni belül és kívül egyaránt...Ezt nem is részletezem, mert biztosan tudod mire gondolok.

Köszönöm a figyelmed, a munkád és jelenléted!
Szép Napot!
Szeretettel: Krihó Mónika

Erika segített több - egészségügyet érintő és más jellegű - problémám megoldásában.
Még a "legtitkosabb" kérdésekben is bizalommal fordulok hozzá, mert tudom, hogy jó és biztos kezekben vannak.
A továbbiakban is rendszeresen fogok hozzá járni. (P.Zs.)

Erikát a gyerekem miatt hívtam telefonon, és távtisztítást kértem tőle. A 10 éves gyerekkel már mindenhol jártunk és sok mindent kipróbáltunk, hogy elmúljon az éjszakai bepisilése.
Ez egy ilyen korú gyereknél, ahol semmilyen szervi-pszichológiai okot nem találtak, nagyon kellemetlen volt, főleg neki.

A távtisztítás utáni éjszaka a gyerekem nem pisilt be! Nahát...
Két hét múlva, majd pedig 3 hónap elteltével újra megtörtént, hogy bepisilt éjszaka.
Mindkét alkalommal újra megkértem Erikát, hogy tisztítsa. El sem mondhatom mennyire örültem, hogy a dolog a tisztítás után megszűnt, miközben a gyerek azt sem tudta, hogy közben történt valami...

Nagyon érdekes és elég döbbenetes volt ráébredni, hogy nagyon sok olyan dolog van, amit nem értünk, mégis valahogy működik... (K. M.)

 

Elsősorban szeretném megköszönni a keddi "foglalkozást"! Ha ez csak az első lépés volt, akkor innentől csodálatos életre van kilátásom, mert egészen más ember lettem.
Másnap reggel felhívtam a szüleimet, és nagy türelemmel próbálom új alapokra helyezni a családi kapcsolataimat.

Nem volt rá szükség, hogy felírjam a "szeretet" és "hála szavakat", másnap reggel ezekkel ébredtem, és azóta is minden reggel az első dolgom, hogy hálát adok azért, ami megadatott nekem!
Nagyon jó érzés hallani a visszacsatolásokat a környezetemtől, és magam is tisztában vagyok a változás mértékével, hiszen érzem.

A kollégáim, a barátaim, a szeretteim szinte meg vannak hökkenve, hogy mekkorát változtam egyik napról a másikra, arról nem is beszélve, hogy azóta egyszer sem volt rossz kedvem, és minden pozitívan alakul, ahogy szeretném.
Szinte hihetetlen! Nagyon köszönöm! (D. T.)

Nagyon örülök, hogy ott voltam nálad, mert bizonyos dolgok véglegesen lezárultak bennem. Például teljesen el tudtam engedni a már több éve halott férjem, pedig mostanáig sok gondot okozott bennem. Úgy érzem, most már képes vagyok lépni a dolgaimban.
Köszönöm! (Sz. Jné M.)

Gracias Erika. Te siento muy cerca y agradezco al Universo su ayuda a través de ti. Espero "curarme" pronto y servir también como un instrumento del Universo para ti. Gracias por estar a mi lado en estos momentos (bueno ya no son momentos, más bien meses).

fordítás:
Köszönöm Erika. Közel érezlek magamhoz és hálás vagyok az Univerzum segítségéért, melyet rajtad keresztül küld el nekem.
Remélem hamar „meggyógyítom“ magam, hogy én is tudjak az Univerzum „eszközeként“ neked segíteni. Köszönöm, hogy itt vagy mellettem ezekben a percekben (na jó, nem percekben, hónapokban). (G. M. D. - Mexikó)

A hatást legkézzelfoghatóbban a kapcsolataim javulásán tudom lemérni. Anyámmal szemben minimalizálódott a régebbi dühös, vádoló attitűdöm, helyette egy elfogadást érzek, különösebb érzelmi háttér nélkül, ami békésebbé és nyugodtabbá tesz a vele való érintkezésemben.

A párkapcsolat a másik nagy területe az életemnek, ahol a tisztitás hatására a szélsőséges indulatok nélküli együttműködő szellem a domináns.
Képes vagyok már arra, hogy átadjam az "irányitást" a J.nak - persze kivételek azért vannak - különösebb megerőltetés nélkül.

A női mivoltom megélése ezáltal javult. Jobban megértem őt, jobban tudom szeretni a tökéletlenségei ellenére is.
Az együttélésünk harmonikusabb, mint képzeltem (féltem), persze a "feladat" egymással azért folytatódik.... :-)))

A fiam, a harmadik terület.
A függőségünk megszüntetése után elvégeztem a DE mondatokat,  amit adtál, a "jó anya vagyok, de...." ill. a "mit bocsájtok meg magamnak, amit szerintem ellene bármikor is - amire emlékszem- elkövettem". Irdatlan hosszú lista lett mindkettő, de AZONNAL működött.

Már a következő napokban megváltozott a hozzáállásom - teljesen "magától". Nem éreztem bűntudatot, ha nemet kellett neki mondanom vagy nem láttam napokig és hagytam, hagy élje a maga sorsát, még akkor is, ha az fájdalmakba vezeti őt.
Nem volt baj, hogy nem főztem rá, nem tudta (ő) beinditani a "rossz anya vagy" nevű gombot!!

Ez valami hihetetlen felszabaditó dolog, amely most is tart. Persze indulatok vannak, két Kos :-)), de nem destruktiv és nem teher - legalábbis az én számomra - többé ez a kapcsolat.
Úgy érzem szabadon szerethetem őt, kötelezettségek nélkül.
Elengedtem a kezét. Túlzottan kontrolláltam őt - most látom csak.

Csak mérhetetlen hálát és örömöt érzek, amiért veled találkoztam Erika!
Szegényebb lennék a lényed nélkül. Élvezem az együttléteinket csak úgy magukban is.
Úgy érzem, mintha magamhoz mennék, a magam tudatosságához, a magam objektivitásához. Ez nagyon ritka a számomra.

Jó veled lenni, mindig megkönnyebbülök, mindig fényesebb az élet utánad. Egyszerűen azt érzem, hogy összepasszolok veled és remekül együtt tudunk dolgozni.
Isten adott nekem téged, lelki segitőm vagy a szó legnemesebb és legtágasabb értelmében.
És nem utolsó sorban, hihetetlenül jól csinálod a "szakmát" :-)))) (D. R.)

Szia Erika,

csak ennyit szeretnék mondani: ma reggel olyan sugárzóan kék volt a szemem és világított, amire nem is emlékszem. Reggel, amikor kifestettem a szempillámat, az tűnt fel, hogy élénk kéken világos és nem is emlékszem ilyenre....és megkönnyebbültnek is éreztem magam... és ez nagyon jó.

Remélem, sikerül ezt az állapotot sokszor magamévá tenni, akár állandósítani - azzal, hogy ha kell, megengedem magamnak a sírást, s utána újból jöjjön elő ez az érzés.
Köszönöm a tegnapi napot és nagyon várom a következő programod időpontját! (D. A.)

Kedves Erika!

Nagyon köszönöm neked a tegnapi napot, hálás vagyok érte, hogy távban megcsináltad nekem a tisztításokat és főleg megtisztel, hogy én voltam az első olyan, akinek úgy csináltad, hogy nem rokon, ismerős az illető.

Azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem csalódtam, a várakozásaimat is felülmúlta, még így távban is!

Úgy érzem,hogy sokszor fogunk mi még együtt dolgozni, mert vannak más életterületek is nálam, amit szeretnék ezzel a módszerrel tisztíttatni, más területeken is vannak körforgások nálam.
Úgy érzem, hogy máris sikerült elfogadóbbá válnom önmagammal szemben, segített megértetni, hogy nem azért alakultak így a dolgaim, mert rossz lennék stb...., hanem, mert ilyen programjaim voltam, és eddig bármit is tettem volna, ezek a körforgások jellemezték volna szerelmi életem.
De most már, hogy kaptam tőled szép, új programot, így most már rajtam is múlik, hogyan alakul tovább a szerelmi életem. Azért csak a szerelmi, mert tegnap ezt tisztítottuk.
Aztán majd legközelebb kitérhetünk más dolgokra is, vagy a tegnapi témakört is megnézhetjük, hogy esetleg mit mutat még a felső én.

Tegnap szépen elmagyaráztad, hogy legközelebb is lehet még tisztítani, és az nem azért lesz, mert rosszul lett csinálva, hanem, mert tegnap ennyit mutatott a felső énem, legközelebb megnézzük mit mutat, és azt is lehet tisztítani.
Hálás vagyok a felső énemnek is, mert úgy érzem, hogy rengeteg programom tisztult, sok mindenre választ adott.

Na és azok a történetek az előző életből, az is nagyon csodás, mert így sok mindent megért az ember, kellenek az előző életbeli történetek is, még akkor is, ha rosszak, mert ezáltal segít megérteni jobban önmagam, és segít az önelfogadásban is. Már most is sokat segített abban, hogy jobb embernek lássam-érezzem magam.
Fantasztikus,hogy semilyen erőfeszítést nem kell tennem, és olyan dolgokat tudok meg, amikről álmodni sem mertem.


...csodálattal hallgattam, amiről beszéltél, jó volt hallgatni, nagyon szépen tisztán hallottalak, persze fura volt így skype-olni, de a hatás ugyanúgy megvolt, és teljesen átjött a dolog.

Várom a következő alkalmat is, ... érzem, hogy jó kezekben vagyok-leszek melletted, úgyhogy hajrá!

Szép napot, még egyszer köszönök mindent! (B.B.)

Zs. nagyon jól van, virul, el sem hinnéd, milyen boldog... és én is megkaptam Rajta keresztül az „adagomat”, mert sokkal jobb a közérzetem, éppen aznap éjszakától, amikor Nálad járt!!!
Azóta valahogy jobban pihenek, és azt hiszem, a vérnyomásom is stabilizálódik végre...
Egészen fantasztikus, nagyon köszönöm Neked! (R. H.)

 

 

 

 

Fontos figyelmeztetés:

A visszajelzések nem tipikusak, és nem biztos, hogy neked is hasonló tapasztalataid lesznek.

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
A SzuperTudatos Önfejlesztéssel abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadó semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!