SzuperTudatos Önfejlesztés™ (Intuyching™) 

Az Intuyching-ot, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ táblázatrendszert László Erika hozta létre.
Az Intuyching™ az Élet kézikönyve, olyan, mint egy lelki röntgen, amivel megszabadulhatsz a negatív energiáktól, több boldogságot és magasabb tudatosságot érhetsz el.


A Szupertudatos Világ™ a Szupertudatos Önfejlesztés" (SuperConscious Self-Coaching™) rendszer nemzetközi közösségének oldalán még további információkat is találsz: SCC.WORLD

 

Neked milyen gondjaid, kihívásaid vannak az életben?

(Ha semmilyen nincs, akkor ez az oldal nem neked való, úgyhogy inkább nézd meg, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel hogyan segíthetnél másoknak!)

 

 • Sóvárogsz egy jobb élet (párkapcsolat, szerelem, pénz, autó, ház, gyerekáldás, netán több kliens stb.), a boldogság után?
 • Stagnál az életed, a céged? Úgy érzed megakadtál?
 • Reggeli rohanás, veszekedés a gyerekekkel, gond a munkádban?
 • Elúsznak a napjaid, és nem találod az életed célját?
 • Kamaszodik a gyerek, és nem tudod hogyan kezeld?
 • Utálod a munkád, a főnököd, a munkatársad, az anyósod, a sógornőd?
 • Rossz a hangulat a cégedben?
 • Épp a válás küszöbén állsz?
 • Nem látod a kiutat a hitelekből?
 • Félsz a betegségtől, a jövőtől, az öregségtől, az egyedülléttől?
 • Pozitív gondolkodásról olvasol, gyakorolsz, elkötelezetten tanulsz és mégsem tapasztalsz változást


A listát szerintem te is tudnád folytatni... :)

 

TE hogy kezeled ezeket a gondokat? Ideges vagy? Feszült? Hízol? Fogysz? Rosszul alszol? Elégedetlen vagy? Veszekszel? Sírsz? Eleged van? Kellemetlenül érzed magad, hogy másoknak bezzeg sikerül, neked meg milyen nehéz? Mindent megteszel, de már belefáradtál, már szinte feladtad, elvégre hiába is csinálsz bármit, úgyse sikerül úgy, ahogy szeretnéd?

 

Vagy csak vársz a csodára, mint oly sokan. Te is a csodavárók közé tartozol? Ha igen, akkor NE olvass tovább, mert ez nem neked való!

 

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha az ilyen helyzetekre, - csakúgy mint a mosógéphez :) - lenne - egy szép színes - kézikönyv, amit felütnél, és azonnal tudnád, hogy mi okozza a gondokat, mit tegyél, mit változtass, amivel azonnal jobban és boldogabbnak érezheted magad? Ha egy kicsit is hasonlítasz a 25 országból származó klienseimhez és hallgatóimhoz, akkor valószínűleg Te is rég szerettél volna egy ilyen kézikönyvet! Ami ráadásul applikációban működik, úgyhogy még lapozni sem kell! :)

 

Szinte mindenhol a pozitív gondolkodás erejéről és a boldogság eléréséről hallani, de a konkrét módszer ez idáig hiányzott. Nemzetközileg aktív transzformációt elősegítő instruktorként több évtizedes tanulás, kutatás és gyakorlati tapasztalat alapján fejlesztettem ki hozzá azt a megoldást, mely világszerte működik!

 

Út a boldog élethez: pozitív gondolkodás és tudatosság az Intuyching™, a  SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszerrel

Az Intuyching™, a  SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer applikáció olyan, mint egy interaktív könyv, melyben minden titokra fény derül, és azonnal meg is változtathatsz vele mindent, ami gátolja, hogy jobb életed lehessen és elérd a boldogságot és a nagyobb tudatosságot!

Az Intuyching™, a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer színes kör alakú ábrákból áll. A táblázaton az intuíciónk segítségével (ingát, a szemünket, vagy az ujjunkat), megtaláljuk azokat a dolgokat (sérelmek, neheztelések, korlátozó gondolatok, hiedelmek), melyek akadályozzák, hogy boldogságban és pozitívan élhessük a mindennapokat.

 

A legújabb tudományos eredmények bizonyítják, hogy minden, amit az életben tapasztalunk, a berögzült gondolkodásunk következménye. Sokkal fontosabb, hogy mi van a fejünkben valamivel kapcsolatban, mint amennyire eddig valaha is gondoltuk volna.

 

Az élethez, másokhoz, a munkához, tanuláshoz, egészséghez, pénzhez, szexualitáshoz stb. való viszonyulásunkat alapvetően meghatározza, hogy mit gondolunk, illetve mit hiszünk az adott témáról. Ezek a régmúltból származó, sokszor a családból áthozott korlátozások befolyásolják, hogy milyen lesz az életünk, boldogsággal vagy inkább nyomorúsággal, bajokkal teli. Ráadásul ezek egy jó részéről nem is tudunk, annyira a mélyben vannak belénk programozva.

 

Az Intuyching, a SzuperTudatos Önfejlesztés segít az azonosításban és tudatosításban, és ezáltal azonnal átalakítja a gátló energiákat támogató, pozitív gondolatokká, hitekké, szereret-alapú energiákká. A rendszer a kvantumfizika bizonyításai alapján működik, az átalakulás a kvantummezőben történik.

Nem csodálom, ha ezt nehéz elhinned! Szerencsére azonban ma már ezt nem kell hinni, mivel tudományosan bizonyított, kvantumfizikai TÉNY, hogy az energiamezőben, (a kvantummezőben) - melynek mindannyian részesei vagyunk - minden egyszerre, egyidejűleg történik.

 

Az teljesen egyéni, hogy a változáshoz mennyi időre van szüksége valakinek. A valódi és tartós változás eléréséhez, - mint minden változtatási (és coaching) folyamatban, és ugyanúgy mint bármilyen fizikai edzésnél - itt is több alkalomra van általában szükség. Némi idő kell ahhoz, hogy a „szellemiséged izmai", megerősödjenek, a rossz szokások és minták véglegesen megváltozzanak, és az újak rögzüljenek be.

A jó hír az, hogy már egyetlen egy SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció is azonnali megkönnyebbülést, új szemlélelet adhat, magasabb tudatosságra hangol, és ezáltal elindítja a változást a boldogság irányába.

 

Miben segíthet neked a SzuperTudatos Önfejlesztés konzultáció? Kattints!

https://www.laszloerika.hu/hu/konzultacio/miben-segithet-a-szupertudatos-onfejlesztes-coaching-/

 

Miben nagyon más a SzuperTudatos Önfejlesztés boldogság konzultáció a life vagy business coachinghoz, a pszichológiához vagy a tanácsadáshoz képest?

https://www.laszloerika.hu/hu/konzultacio/miben-mas-a-szupertudatos-onfejlesztes-/

 

 

A témáról és a SzuperTudatos Világ™-ról, a SzuperTudatos közösség oldalán további információkat,valamint a nemzetközi hálózathoz tartozó tagokat és Instruktorokat is találsz.

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos konzultációra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

 

Inkább meg szeretnéd tanulni ezt a kivételes rendszert, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

 

Fontos figyelmeztetés:

Az intuyching™, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az intuyching™, a SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az intuyching™, a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszerrel abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadó semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!