SzuperTudatos Önfejlesztés

SzuperTudatos Önfejlesztés

♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztést™ intuitív coaching rendszert László Erika hozta létre ♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés az Élet kézikönyve, a boldogság és a magasabb tudatosság eszköze

A Szupertudatos Világ™ a Szupertudatos Önfejlesztés" (SuperConscious Self-Coaching™) rendszer nemzetközi közösségének oldalán még további információkat is találsz:  SCC.WORLD

 

Neked milyen gondjaid, kihívásaid vannak az életben?

(Ha semmilyen nincs, akkor ez az oldal nem neked való, úgyhogy inkább nézd meg, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel hogyan segíthetnél másoknak!)

 

 1. Sóvárogsz egy jobb élet (párkapcsolat, szerelem, pénz, autó, ház, gyerekáldás, netán több kliens stb.), a boldogság után?
 2. Stagnál az életed, a céged? Úgy érzed megakadtál?
 3. Reggeli rohanás, veszekedés a gyerekekkel, gond a munkádban?
 4. Elúsznak a napjaid, és nem találod az életed célját?
 5. Kamaszodik a gyerek, és nem tudod hogyan kezeld?
 6. Utálod a munkád, a főnököd, a munkatársad, az anyósod, a sógornőd?
 7. Rossz a hangulat a cégedben?
 8. Épp a válás küszöbén állsz?
 9. Nem látod a kiutat a hitelekből?
 10. Félsz a jövőtől, az öregségtől, az egyedülléttől?
 11. Pozitív gondolkodásról olvasol, gyakorolsz, elkötelezetten tanulsz és mégsem tapasztalsz változást?A listát szerintem te is tudnád folytatni... :)

 

TE hogy kezeled ezeket a gondokat? Ideges vagy? Feszült? Hízol? Fogysz? Rosszul alszol? Elégedetlen vagy? Veszekszel? Sírsz? Kellemetlenül érzed magad, hogy másoknak bezzeg sikerül, neked meg milyen nehéz? Mindent megteszel, de már belefáradtál, már szinte feladtad, elvégre hiába is csinálsz bármit, úgyse sikerül úgy, ahogy szeretnéd? Vagy csak vársz…

 

Nem gondoltál még arra, hogy milyen jó lenne, ha az ilyen helyzetekre, - csakúgy mint a mosógéphez :) - lenne - egy szép színes - kézikönyv, amit felütnél, és azonnal tudnád, hogy mi okozza a gondokat, mit tegyél, mit változtass, amivel azonnal jobban és boldogabbnak érezheted magad?  Ha egy kicsit is hasonlítasz a 25 országból származó klienseimhez és hallgatóimhoz, akkor valószínűleg Te is rég szerettél volna egy ilyen kézikönyvet!

 

Szinte mindenhol a pozitív gondolkodás erejéről és a boldogság eléréséről hallani, de a konkrét módszer ez idáig hiányzott. Nemzetközileg aktív trénerként, coach-ként több évtizedes tanulás, kutatás és gyakorlati tapasztalat alapján fejlesztettem ki hozzá azt a megoldást, mely világszerte működik!

 

Út a boldogsághoz: pozitív gondolkodás és tudatosság a SzuperTudatos Önfejlesztéssel 

A SzuperTudatos Önfejlesztés olyan mint egy interaktív könyv, melyben minden titkokra fény derül, és azonnal meg is változtathatunk mindent, ami gátolja, hogy jobb életünk lehessen és elérjük a boldogságot! A SzuperTudatos Önfejlesztésben egy színes táblázatrendszert és a biofeedback - testi visszajelző, reflex - mechanizmusunkat (ingát, a szemünket, vagy az ujjunkat) használjuk, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat (sérelmek, neheztelések, korlátozó gondolatok, hiedelmek), melyek akadályozzák, hogy boldogságban és pozitívan élhessük a mindennapokat. 

  

A legújabb tudományos eredmények bizonyítják, hogy minden, amit az életben tapasztalunk, a berögzült gondolkodásunk következménye. Sokkal fontosabb, hogy mi van a fejünkben valamivel kapcsolatban, mint amennyire eddig valaha is gondoltuk volna.

 

Az élethez, másokhoz, a munkához, tanuláshoz, egészséghez, pénzhez, szexualitáshoz stb. való viszonyulásunkat alapvetően meghatározza, hogy mit gondolunk, illetve mit hiszünk az adott témáról. Ezek a régmúltból származó, sokszor a családból áthozott korlátozások befolyásolják, hogy milyen lesz az életünk, boldogsággal vagy inkább nyomorúsággal, bajokkal teli. Ráadásul ezek egy jó részéről nem is tudunk, annyira a mélyben vannak belénk programozva.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés segít az azonosításban és tudatosításban, valamint azonnal átalakítja a gátló energiákat támogató, pozitív gondolatokká, hitekké, szereret-alapú energiákká. Nem csodálom, ha ezt nehéz elhinned! Szerencsére azonban ma már ezt nem kell hinni, mivel tudományosan bizonyított TÉNY, hogy az energiamezőben, (a kvantummezőben) - melynek mindannyian részesei vagyunk - minden egyszerre, egyidejűleg történik.

  

Az teljesen egyéni, hogy a változáshoz mennyi időre van szüksége valakinek. A valódi és tartós változás eléréséhez, - mint minden változtatási (és coaching) folyamatban, és ugyanúgy mint bármilyen fizikai edzésnél - itt is több alkalomra van általában szükség. Némi idő kell ahhoz, hogy a „szellemiséged izmai", megerősödjenek, a rossz szokások és minták véglegesen megváltozzanak, és az újak rögzüljenek be. A jó hír az, hogy már egyetlen egy SzuperTudatos Önfejlesztés coaching is azonnali megkönnyebbülést, új szemlélelet adhat, magasabb tudatosságra hangol, és ezáltal elindítja a változást a boldogság irányába.

 

Miben segíthet neked a SzuperTudatos Önfejlesztés boldogság coaching? Kattints!

 

Miben nagyon más a SzuperTudatos Önfejlesztés boldogság coaching a life vagy business coachinghoz, a pszichológiához vagy a tanácsadáshoz képest?

 

 

A témáról és a SzuperTudatos Világ™-ról, a SzuperTudatos közösség oldalán további információkat,valamint a nemzetközi hálózathoz tartozó Mentorokat és Instruktorokat is találsz.

 

Kattints, és jelentkezz be most egy SzuperTudatos coaching-ra!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Inkább meg szeretnéd tanulni ezt a kivételes rendszert, hogy bármikor segíthess magadnak és akár másoknak is? Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Fontos figyelmeztetés:

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.
A SzuperTudatos Önfejlesztés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, semmilyen terápiás folyamatot (mivel nem az), illetve egyéb szakember tanácsát, és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
SzuperTudatos Önfejlesztés mentorként abban segítek, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt konzultálj szakértővel; a SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. A mentor semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.
 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.