SzuperTudatos Önfejlesztés

SzuperTudatos Önfejlesztés

A László Erika által létrehozott SzuperTudatos Önfejlesztés™ a XXI. század szeretet-alapú, önfejlesztő és önsegítő (self-help) coaching módszere, az Élet Kézikönyve

A Szupertudatos Önfejlesztés" (SuperConscious Self-Coaching™) oldalán még további információkat is találsz:  SCC.WORLD

 

Ez a rendszer olyan, mint egy interaktív könyv...,

 

melyben minden titkokra fény derül, és azonnal meg is változtathatunk mindent, ami gátolja, hogy jobb életünk lehessen!

 

Az SSC-ben egy színes táblázatrendszert és a biofeedback - testi visszajelző, reflex - mechanizmusunkat (ingát, a szemünket, vagy az ujjunkat) használjuk, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat (sérelmek, neheztelések, harag, korlátozó gondolatok, hiedelmek), melyek gátolják, hogy jobb életünk lehessen.

 

A legújabb tudományos eredmények bizonyítják,

 

hogy minden, amit az életben tapasztalunk, a berögzült gondolkodásunk következménye. Sokkal fontosabb, hogy mi van a fejünkben valamivel kapcsolatban, mint amennyire eddig valaha is gondoltuk volna.

 

Az élethez, másokhoz, a munkához, tanuláshoz, egészséghez, pénzhez, szexualitáshoz stb. való viszonyulásunkat alapvetően meghatározza, hogy mit gondolunk, illetve mit hiszünk - akár tudatalatt - az adott témáról. Ezek a régmúltból származó, sokszor a családból áthozott korlátozások befolyásolják, hogy milyen lesz az életünk.

 

Az SSC segít az azonosításban és felismerésben,

 

valamint azonnal átalakítja a gátló energiákat támogató, pozitív gondolatokká, hitekké, szereret-alapú érzésekké.

 

Nehéz elhinned, hogy ez megtörténik? Nem csodálom! :)

 

Szerencsére azonban ma már ezt nem kell hinni, mivel tudományosan bizonyított TÉNY, hogy az idő nem lineáris, ahogyan mi tapasztaljuk. Az energiamezőben, (a kvantum mezőben) - melynek mindannyian részesei vagyunk - minden egyszerre, egyidejűleg történik.

 

Úgy tudod elképzelni, hogy ez energetikai tér olyan, mint amikor álmodsz. Egyik pillanatban itt, a másikban meg amott... és minden egyidőben. Nos, a kvantum mezőben ugyanígy egy pillanat alatt létrejön a változás, mint amikor álmodunk.

 

A fizikai síkon érzékelünk csak időt, így a fizikai síkon történő változásokhoz szükség van időre (mint ahogy ahhoz is, hogy egy fogantatásból baba szülessen a 9 hónap elteltével). Ez az idő azonban nagyon kevés (is) lehet, főleg ahhoz képest, hogy mióta hurcoljuk magunkkal az adott problémákat.

 

Az teljesen egyéni, hogy a változáshoz mennyi időre van szüksége valakinek. Van akinek kevés, van akinek több idő kell a változáshoz, és közben többszöri segítségre, támogatásra van szüksége.

 

A valódi és tartós változás eléréséhez, - mint minden coaching folyamatban, és ugyanúgy mint bármilyen fizikai edzésnél - itt is több alkalomra van általában szükség. Azért, hogy a "mentális izmok", a rossz szokások és minták véglegesen megváltozzanak, és az újak rögzüljenek be, de a jó hír, hogy már egyetlen egy alkalom is nagy változásokat okoz!

 

A témáról és a SzuperTudatos Világ™-ról, a SzuperTudatos közösség oldalán további információkat,valamint a nemzetközi hálózathoz tartozó Mentorokat és Instruktorokat is találsz.

 

Kattints és jelentkezz be, próbáld ki te magad! :)

 

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.