Legnépszerűbb

Negatív entitások, testetlenek? Mit tehetsz velük? És mit csinálj egy visszatérő rémálommal? Álomfejtés egyszerűen! A legnépszerűbb cikkek gyűjteménye, hogy ne kelljen keresned!

Negatív entitások és testetlenek

 

Az alacsonyabb rezgésű lelkeknek a többsége ártalmatlan ugyan, de minél negatívabb energiákkal rendelkeznek, annál több problémát okozhatnak. Vannak olyan lények is, melyek (még) nem voltak emberek, és ők is gátolhatnak bennünket az életünk kiteljesedésében.

 

A legjobb védelem, ha magas rezgésen - a hála, szeretet, elégedettség, elfogadás, megbocsátás szintjén - vagyunk, mert ott ezek a fajta energiák nem érnek fel hozzánk. Másik fontos információ: ...

tovább olvasom...

 

Álomfejtés egyszerűen

 

Voltál már úgy, hogy alig tudtál reggel magadhoz térni, mert olyan szörnyűt álmodtál? Nem vagy vele egyedül, sokaknak okoznak gondot a rémálmok, pláne, a visszatérők.

 

Egy nagyon kedves kliensem rendszeresen azt álmodta, hogy egy csodás trópusi folyóban csónakázik, amiben azonban hemzsegnek a kígyók, és ezért rettegve ül a csónakjában, attól félve, hogy vajon mikor borul fel a hajója vagy csúsznak be a kígyók a csónakba.

tovább olvasom...

 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!