Férfi-női nyelv

♥︎ Férfi és női kommunikációs és viselkedésbeli különbségek ♥︎ Férfi és női kapcsolatainkban mi gátolhatja, hogy megéljük a boldogságot?

 

Már megint veszekedés lett a beszélgetésből? Szeretnél segíteni a párodnak, de nem beszél a dolgairól?

 

Nehéz a kommunikáció a másik nemmel, nehezen érteted meg magad? A férfiak és nők közötti kommunikációs és viselkedési különbségeket megismerve, végre megérthetjük, hogy két különböző nyelven beszélünk, így nem csoda, hogy sokszor nem értjük egymást. Ha ismered ezeket a különbségeket sokkal könnyebb lesz a másik nemet megérteni és az ő „nyelvén” beszélni, ami sokkal harmonikusabb és boldogabb párkapcsolathoz vezet.

 

IDŐTARTAM: 1 nap (10.00-17.00 óráig egy egyórás ebédszünettel)

 

Nézd meg Mark Gungor humoros és rövid előadását a férfi és a női agy különbözőségeiről:

 

 

Biztos te is sokszor érezted már (ha nem, akkor nagyon szerencsés vagy!! :) ), hogy nehéz a másik nem képviselőivel beszélni, beszélgetni vagy bármilyen problémás helyzetben dűlőre jutni. Akár magánügyeket és párkapcsolati problémákat, akár munkahelyi témákat szeretnénk megbeszélni, NEM KÖNNYŰ egymást megérteni.

 

Férfi-női beszélgetéseink nagy része sajnos sokszor olyan, mint a "süketek párbeszéde": mindenki mondja a magáét, de senki nem érti meg a másikat. Ez nem csak önbizalom-romboló, hanem kapcsolat-romboló hatással is van mindenkire - függetlenül a kapcsolat jellegétől. Munkahelyen ez legalább annyira idegesítő és bosszantó, mint otthon.

 

Mennyi gondot jelent, mennyi veszekedést a jövőben az, hogy nem érted a másik nemet! Boldogtalan, kudarcba fulladó kapcsolatok és szerelmek, szakítás, válás, szomorúság, és a végén a csonka családban felnövekvő gyerekek... Micsoda jövő!

 

Nem lenne jobb tudni, hogy a partnered miért csinálja azt, ami bosszant, miért mond olyat, amit nem értesz?

 

És most képzeld el, hogy részt veszel a kurzuson, amin megismered a férfiak és a nők közötti viselkedési és kommunikációs különbségeket, melyeknek csupán az ismerete is rengeteget segíthet abban, hogy sokkal jobbak legyenek a kapcsolataid és elkerüld az alapvető hibákat!

 

Jó hatással lehetsz a kapcsolataidra, akár olyan dolgokat is sikerülhet egy jó beszélgetéssel megoldani, amit már évek óta nem sikerült, és az önbizalmad is nőhet.

 

Nem lesz-e jó érzés, olyan dolgokat ismerni és alkalmazni tudni a másik nemmel kapcsolatban, amelyek a boldog kapcsolatokhoz  és végső soron a boldogsághoz vezethetnek? Itt a remek alkalom, hogy ne hiányozzon az életedből az, amivel minden férfi-női kapcsolatodat jobbá teheted!

 

Kattints, lépj velünk kapcsolatba, jelentkezz előzetesen egy programra (kötelezettségek nélkül) most!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető kommunikációs és pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!