Hallgatók mondják - INTUYCHING 

♥ Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) programok ♥ Önbizalom növelés, kapcsolatok harmonizálása ♥ Boldogság, a pénzhez való hozzáállás megváltoztatása ♥ Pozitív gondolkodás

 

Néhány hallgatói vélemény az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerről és programról.

 

Nagyon jól tettem, hogy voltam nálad ismétlőn. Van egy olyan érzésem, hogy a SzuperTudat már régóta várt rám, és most nagyon jó barátok lettünk. :) Használatával naponta rádöbbenek valamire, naponta változom és ez az amire mindig is vágytam. Sok mindent kipróbáltam, de ez valami csúcs szuper! 

Ezt nehéz szavakban kifejezni, és az is meglehet, hogy mindenkinek mást és mást jelent. Nekem valami olyasmit, hogy végre kezembe vehetem az életem irányítását. El sem tudod képzelni, nekem ez milyen sokat jelent. Visszakaptam az életemet!!! 

Hálás vagyok neked Erika, és köszönöm a SzuperTudatnak is, hogy megtalált Téged, és hogy pont akkor gép előtt voltál!  

Szép napot!

Szeretettel,

Ruthmayer Andi

 

Én nagyon jól éreztem magam. Ezen a héten esténként már végre jut időm gyakorlásra, és nagyon élvezem. … A még hátralévő 2 eseményre, ha lesz …, mindenképpen azonnal szeretnék jelentkezni.

Nagyon érdekel a táblázatok használata is, mindenképpen számíthatsz rám.

Mindent nagyon-nagyon köszönök. Annyi mindent kaptam Tőled ebben a pár napban, hogy az szavakkal kifejezhetetlen.

Szeretettel:

Iza (Varga Izabella - Hungary)

Drága Erika!

Most jött el az ideje,hogy visszajelzést írjak neked - gondolatban a fejemben volt, nem felejtettem el - és hogy miért most?
Kevésnek éreztem volna leírni neked azt, hogy fantasztikus volt az a pár nap, mert azzal tisztában voltam, bármi lesz, bárhogy lesz, tökéletes lesz, mivel már annyi csodálatos napot tölthettem veled, amiért hálás vagyok mindig.
Éppen ezért vártam.....

 

Az Intuyching, a SzuperTudatos Önfejlesztés egy CSODA! Gondolkodtam, hogyan jellemezzem, és teljesen olyan mint TE! Mindene....nem csak a külseje az eszenciája is! Amikor használom, olyan mintha veled lennék, az összes tudásod benne van, és a szereteted. Rémisztő egyszerű, annyira, hogy alig hiszem el, néha próbálom bonyolítani és kiderül hogy felesleges.

 

A családomnak sokat segítettem már, főleg anyunak, vele szuper dolgozni, nagyon tetszik neki is. Lényegretörő módszer, és érthető, bárhonnan nézem, használom. Nekem az a tapasztalatom hogy mintha felgyorsulna a tudatosság vele, mindenkinek, gyorsabban leesik a lényeg. Olyan fantasztikus mint te! Igazából az jut néha az eszembe, hogy fel sem tudom fogni a SzuperTudatos Önfejlesztés igazi értekét, hogy mekkora kincs, és hogy ez nálam van!

Erikám, köszönöm!
Nem tudom hova tudod még fokozni, a mindent és én ennek se látom a tetejét, mi lesz még itt.......?
Millió puszi!

 

Duzmath Diána

 

Drága Erika!

Nagyon felemelő és építő volt az a csodás pár nap, amit Veletek töltöttem. Sokkal gazdagabban tértem haza, lelkileg lettem gazdagabb. Ittam szavaidat és sok tévhitemtől szabadítottál meg. Amit nagyon köszönök Neked!

Már a második napon megkaptam a két fontos kérdéseimre a választ! EZÁLTAL MÁS LETT A HOZZÁÁLLÁSOM ÉS KÖNNYEBBEN KEZELEM!!!

Erika MINDENT nagyon köszönök Neked és a csodás EMBEREKET akiket megismertem általad!!!

Puszillak és minden jót kívánok!

Nagy Ildikó

Kedves Erika!

Ismét  köszönettel tartozom, hogy megismerhettem ezt a csodálatos módszert.

Akkor találtam, hogy Erika tartasz Magyarországon november hónapban egy Intuyching (akkor még más néven futó) programot. Írtam neked és szerettem volna jelentkezni, az időpont azonban a munkám miatt nem volt megfelelő.

Nagyon vártam, hogy 2016-ban mikor indul megint. Azonnal jelentkeztem, amikor küldted a most már Intuyching (Szuper Tudatos Önfejlesztés) név alatt futó programra a meghívót. Annyira akartam részt venni, hogy minden követ megmozgattam, annak érdekében, hogy a részvételi díjat biztosítani tudjam. Amint láttam, hogy ez összejön, máris elküldtem jelentkezésem hozzád. A rá követő napon értesített Edit is, hogy most már ő is tanítja ezt a módszert.

Azután 2016. március 4-én eljött a várva vált alkalom, elkezdődött az Intuyching.

Már az első nap után fantasztikus megtapasztalások jöttek. (Csak egy példa, hogy éjszaka álmodtam. Ritkán szoktam emlékezni az álmaimra, ezért még fontosabb volt ez számomra. Azt álmodtam, hogy várandós vagyok és elindul a szülés.  Nem éreztem semmit. Azután elmentünk és már nem kellett semmit tenni. Másnap mesélte el az egyik csoporttársunk, hogy várandós volt és két hete elvesztette az 5 hónapos gyermekét.) Nagyon megérintett az álom és a másnapi események is.

Egy másik napon elvégeztük a saját pénzfa ültetését. Az ültetés során láttam, hogy a fának a levelei 20.000 Ft-osokból vannak. Este hazamentem, és kaptam 20.000 Ft-ot.

És a számos apró változásról nem is beszéltem.

Megtapasztaltam azt is, hogyan nyílunk meg egymás felé a csoportban a napok során. Az emberi gesztusok sokat elárulnak.

Az is csodálatos volt, hogy felismerhettem mennyire szerencsés vagyok, hogy ilyen két csodálatos tanárral találkozhattam önfejlesztő utamon, mint Németh Edit és László Erika.

Nagyon tisztának és felemelkedettnek éreztem magam az egész képzés idején, és érzem, hogy ez még mindig tart. Azóta minden nap használom a táblázatokat, igyekszem újra feleleveníteni az ott elhangzottakat.

Szeretettel gondolok csoporttársaimra is.

Nagy Ildikóval négy napig egymás mellett ültünk, és csak a facebokon láttam, hogy egy vállalat csoportnál dolgozunk. Azóta már többször beszéltünk és leveleztünk egymással.

A facebook-ra évekkel ezelőtt regisztráltam, eddig nem igazán használtam, talán félévente belenéztem. Most mélyítem el ennek használatát is.

Még egy megerősítés, hogy az utolsó nap a csoportban egy másik csoporttagnak végzett átalakításon Klárit az inga a környezeti hatások táblázatban a mobil/számítógép/tv mutatatta meg. Akkor nem igazán tudtuk mit is jelent ez. Később jött a felismerés, új lehetőségeket kapok a facebook által. Először kicseréltem a borítóképet, mivel a régin még két barátommal együtt voltunk. Ez az oldal az enyém, az én rezgéseimet kell közvetítenie.

Most még magamat alakítom át, már nagyon várom, hogy a családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek is megmutassam ezt a csodálatos lehetőséget.

Tudom, hogy rendkívüli lehetőséghez jutottam!

Még egyszer köszönöm, és köszönöm.

 

Ignatovits Ildikó

értékesítési szakértő

 

Kedves Erika!

Az utolsó nap végén nem sikerült, de most is nehéz megfogalmazni szavakkal az élményt, amit ez a program adott. Rengeteg felismerés jött, amivel lesz még dolgom, de ezzel a módszerrel öröm ezeknek a blokkoknak az átalakítása.

Egyszerű a használata, érthető és működik. A táblázatokra annyira jó már ránézni is, el sem tettem azóta. Sugárzik az egészből az összeállításába fektetett energia és szeretet.

Más technikával leginkább magamon dolgoztam, és csak nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy másoknál is alkalmazzam. Sokszor éreztem azt, hogy nem merem, még nem tudom eléggé, stb.

Most ezzel még kell egy kis gyakorlás, de az erős visszatartó erő mintha eltűnt volna.

Nagyon köszönöm Neked ezt a pár napot és ezt a csodálatos rendszert.

 

Víg Mariann

 

Bár már eltelt néhány nap a program óta még mindig a hatása alatt vagyok, és szinte nem telik nap hogy ne használnám ezt a szuper módszert hogy segítsek másokon és magamon.

Én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az együtt eltöltött időről, nagyon jó hangulat alakult ki már az első napon, vidáman teltek a percek. Észre sem vettem hogy már a végére értünk, és szomorú voltam hogy nem tartott még legalább ennyi ideig...

Erika előadása tényleg tökéletes, könnyed, szemléletes, maximálisan lekötötte a figyelmünket és nagyon hasznosak voltak a példák, a közös gyakorlások. Azt gondolom a leghitelesebb forrásból tanulhattunk!

A módszer ismertetésénél minden magától értetődőnek tűnt, egyértelműnek, de így ilyen formában még sosem hallottuk-  rendszerbe foglalva. És bár volt bennem kétely hogy nekem működni fog-e, azt kell mondjam, hogy már ott kiderült, hogy az eredmények visszaigazolják: A módszer teljesen hatékonyan működik.

Végtelen hálás vagyok és köszönettel tartozom Erikának és a csoportnak, hogy részt vehettem ezen a pár napos lélekemelő masszázson és „terápián”, pont akkor amikor a leginkább szükségem volt rá!

Árvay Angelika (borász)

 

Számomra ez a program hozzáférést adott a tudatalattim eddig előttem is rejtve lévő részeihez, illetőleg mindazon programokhoz, amelyekről, ha volt is közvetlen/közvetett tudomásom, de felülírásuk óriási koncentrációt, energiát és kitartást követelt. Ezt a rögös utat a Szupertudatos kapcsolódással bárki leegyszerűsítheti.

Hogy mit kaptam még?

Elsősorban SZABADSÁGOT és LEHETŐSÉGET ahhoz, hogy életem tudatos alakítójává válhassak, egy olyan technika által, amiről az első pillanattól kezdve éreztem, hogy a részemmé vált!

Hálás köszönettel a megalkotójának:

Nagy Norbert

 

Először is köszönet, hogy ott lehettem ezalatt a pár nap alatt, óriási élmény volt számomra. Több pozitív visszajelzés van a tarsolyomban, de a legkézenfekvőbb az Írországban élő nagynénémé. Miután mindennel szembesült, az Aha-élmény után csak annyit mondott, hogy: „ez teljesen olyan mint egy hipnózis :)) csak hipnózis után tudtak ilyen pontos dolgokat mondani rólam.” Ezek a mondatok az igazi kincsek. Puszik és ölelések hada,

Lokodi Kata (Románia)

Nagyon jól éreztem magam, mint mindig. A legtöbb új információt az elemek tábla és a csakra kártyák használatát illetően kaptam. De, mint említettem szerintem én valószínűleg bármeddig elhallgatnálak, nagyon szeretem, ahogy tanítasz. A Spirituális Választerápia tanfolyamnál soha nem éreztem, hogy szeretném tanítani, de jelen esetben én már alig tudom kivárni, hogy taníthassam a SzuperTudatos Önfejlesztést! Alig tudom bent tartani a tudást, adnám tovább egyfolytában.

Beckné Máté Ágnes

Drága Erika

Nagyon régi vágyam vált valóra a SzuperTudatos Önfejlesztéssel. Az energiáim sokszor jól működtek, csak jobb lett volna, ha mindig vagy erőteljesebben működnek. Most alkalmazom a tanultakat és dühös helyett újra mosolygós ember vagyok. Ha valamire kicsit várnom kell, azt mondom: úton van a rendelésem. Karácsonyi ajándékot is a szupertudásommal választok. Jó volt veletek, hasonszőrűekkel lenni, ahol mindenki ért mindenkit és támogatólag hatott mindenki energiája.

Nagyon köszönök mindent!

Hegyi Ágnes

Drága Erika!


Nagyon köszönöm, hogy elsők között ismerhettem meg ezt a Szuper módszert! Az Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) igazán fantasztikus! Egyszerű, felhasználóbarát, nincsenek félelmek, hogy valamit szabad- e vagy nem, vajon mindent kitisztítottam- e, mert itt minden akutomatikusan átalakul szeretet- alapú energiává. Szinte minden nap foglalkozom vele, késztetést érzek, hogy használjam magam és mások javára, és ez nagy örömmel tölt el. Hálás köszönet Erika, hogy kidolgoztad ezt a nagyszerű SzuperTudatos Önfejlesztés módszert!!!

Puszi, Slisz Klaudia

Sok beszédnek sok az alja, egy szónak is száz a vége, ezt ki kell próbálni. :) Nekem ebben minden benne van. :)
Átadni úgyse lehet, hogy kinél mit jelent, maximum érzékeltetni, ezért mindenkinek saját magának kéne ezt átélni.

V. A.

 

Képzeld, ...-val  a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel dolgoztunk.
Fantasztikus volt, most ment el. Rájöttünk, hogy az értéktelenségét azzal azonosította eddig, hogy ígéretett tett fiatal korában, hogy egyetemen tanul és mivel nem valósult meg, emiatt eddig úgy gondolta, hogy ő értéktelen és SEMMIT nem ért el az életben; ez folyamatosan munkált benne.

Már nem tudom hogyan jutottam ide vele, nem is lényeg, de ahogy rájöttem, őt figyelve megértést adva, képzeld, a szupertudatom úgy kommunikál velem, hogy ÖTLETEL! Most jöttem rá!

A megfogalmazását a lényegnek ötletként kapom! Azért is élmény, mert nagyon semleges tudtam maradni ami azért nehéz, mert ő... ő. Ebből érted, ja es zaklatottan érkezett hozzám. Rengeteg mindent tanultam ma is, és megoldottam mindent.

Felszabadító érzés, mert féltem, hogy majd ha képeket - amitől tartottam - vagy megérzést sugall, nem értem majd, hát persze „ötletel”!
Pedig eddig is mindig ötletelt csak nem volt erős, azt hittem az a tudatom, de ma kiderült hogy nem! Ő annyira megértette, hogy boldogan, megkönyebbülve távozott, én nekem olyan simogató érzés van a lelkemben és boldogság, büszkeség és még sok minden jó érzés, hogy nem vagyok fáradt, alig bírok aludni. Most jöttem rá hogy tényleg ez az utam!
A lelkem boldog, soha nem éreztem még ilyet, olyan mintha kielégült volna.
Felemelő!!

Ezt csak a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszernek köszönhetem és neked!
A szeretetem és a hálám foka amit irántad érzek, mára olyan nagy, hogy nem is tudom felfogni, de remélem te érzed!


Millió puszi!

Duzmath Diána

Szia Drága Erika!

Először is szeretném megköszönni az elmúlt 4 nap történéseit, és a sok munkát, amit a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerbe fektettél. Ma kártyáztunk a malájziai módszerrel, annyira találó volt L-nek, nem is kellett neki magyarázni (ez nekem nagy szerencsém vele). Azt mondja: pont ezen gondolkoztam az előbb... Szóval a kártyák tényleg működnek.

P. A.

Szia Erika!

Nekem a legelső dolog az autómban hazafelé történt. Ott egyébként is jól megy a ráhangolódás a belső bölcsességemre, úgy vettem észre eddig is. (Csak esetleg máshogy hívtam. :) )

Éppen azon morfondírozgattam, mennyire csodás ez az állapot, hogy egy ilyen kincs van a kezemben, mint a SzuperTudatos Önfejlesztés anyag/tudás/táblázat. Aztán jött egy olyan kósza gondolat, hogy milyen kár, hogy ez a feldobottság lecseng egy idő után. Valami olyasmi érzés volt, hogy kár, hogy minden csoda csak 3 napig tart.

Na és a lényeg!! Hogy fülön csíptem magam! Hálás vagyok a mondatodért, hogy a szupertudatunkkal bárhol beszélhetünk, ha ott a figyelmünk. Mert mindig ott van. Önmagam fülöncsípésével pedig odakerült a fókuszom is a kicsúszott mondatra. Ahaa! Hát ez nekem nem jó érzés. Akkor ez nem szeretetcsatorna. Valószínűleg önkorlátozó hiedelem. Hurrá! Hát akkor kérném szépen, hogy alakítsd át szeretet alapú érzésekké ezt! Hálásan köszönöm szupertudat!

Én pedig hozzáteszem a „magamét”: keresek egy hiedelem-átalakító mondatot: minden csoda 3 napig tart...hmm...mi legyen a mondat?....minden csoda...minden csodaaa....... Ez aaz! MINDEN CSODA! Tehát nem három napig tart. Hanem amíg világ a világ, amíg VAN VALAMI, BÁRMI, az maga csoda, az felel azért, hogy ne legyen igaz a tévhitem, ami már nincs is, csak volt!

Nos, szerintem az autópályán mögöttem jövő autós a mai napig nem tudja megmagyarázni, mi lehetett az a tűzijáték, amit felszállni látott a kocsimból, de tuti hogy én akkora egységélményt éltem át, hogy az rá is hatással kellett, hogy legyen! :)

Aztán tegnap dolgozni mentem. Előtte megkérdeztem az ingát, hogy ugye nyugis, kellemes napom lesz. Olyan extrém lengéssel jelezte a nem-et, hogy szinte hangos vitába szálltam vele, hogy „nehogymá”, hisz alig vannak bejelentkezve nehezebb esetek, meg egyébként is egy nehéz nap is lehet kellemes, ha úgy jövök ki, hogy ma is tettem valami jót.
Nem kezdem el ecsetelni, milyen meghökkentően terhelő történetek jöttek. Csőstül. Ami máskor egyszerű, most az sem úgy ment, plusz a számítógépünk is elromlott, stb. Nagyon, nagyon fáradtan jöttem ki mind fizikailag, mind mentálisan. És nem azért, mert azt „programoztam” az inga miatt! (Persze itthon a táblázatos elemzés után már tudom, mi miatt volt :) )
 
Két dolgot megtanított az eset:
1. nyugodtan higgyek az ingának (szupertudatomnak), fölösleges harcolni vele
2. tudnom kell előre, ha valaminek a megtudására még nem vagyok kész!

 

Ugyanis azt hiszem, jobb úgy elmenni dolgozni, hogy nem tudom előre, ha nehéz lesz a napom :))))

Még egy fontos dolog, amit szeretnék ebben a levélben leírni:

Kicsi korom óta Istenhívő vagyok. Nemcsak a római katolikus neveltetési alapok miatt. Mindig jó kapcsolatot akartam Istennel. Ami abban nyilvánult meg, hogy folyamatosan kerestem. A kedves pap bácsik hozták is nekem a hírét, így jártam templomba és olvastam a Bibliát. Aztán sok egyebet. Sok év alatt sokat alakult a képem az Istenemről. Akit most már Istenségként élek meg/értelmezek. És visszatekintve azt látom, a papocskák olyan összekötők, ha így tetszik postások voltak, akik el is választottak engem attól ,akit kerestem. Mintha amikor valaki szerelmes valakibe, de csak leveleznek és a postás, vagy hírnök hozza a hírt a másikról. A pap postások nem akarták, hogy találkozzunk, inkább levelezzünk csak , mert akkor rájuk mindig szükség lesz! (Ezt én gondolom, így éltem meg. Persze lehet hallucináció is...)

A lényeg viszont, hogy Te, Erika olyan üzenetet hoztál, amit eddig még soha senki! A Te általad közvetített levélben nem írás volt. Hanem repülőjegy! Valami, ami felszabadít. Ami azt mondja, ha szereted azt a másikat (haha, másikat az egységben ? :) ), akkor menj oda! Ismerd meg! Legyetek együtt! Ki ne vágyna erre, aki szerelmes?

És most van jegyem. Köszönöm szépen! És nekem az a dolgom, hogy a fizikai síkon is tegyek érte.
Én magam.
Fel kell ülnöm a gépre. Ez rajtam múlik.
Korábban már említettem, vannak még félelmeim a repüléssel kapcsolatosan, de ha nagyon vágyom azt a végcélt, akkor ezeket simán átalakítom!

És akkor most ez a szó ugrott be a SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatból: áldott! ...ha jól emlékszem, egész magas a rezgése.... :) ..... mert most úgy érzem itt a szívem közepében :))

Örök hála, Erika! Köszönök mindent!

 

dr. Wórum Mariann (fogorvos)

Erika Drága!

Nagyon köszönöm én is ezt a fantasztikus négy napot!!!!!!!!!
​A csoportkép is szuper lett!!!
Öleléshegy:

Faltusz Kriszta

Dolgoztam kettőt a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel, fülig ér a szám, és mindkét alkalommal a visszajelzés az volt, hogy „Te mindent tudsz rólunk?” :)) Ennyire pontosan mutatja meg a táblázatrendszer az információt, és sokkal könnyebben, kreatíavabban tudom összerakni a képet a kliens számára, az ő kiegészítésével.

A második tanácsadás nagyon izgalmas volt. Egy családállításból ott maradt nehéz érzelmi energiát alakítottunk át. A hölgy egy cég rendszerállításán volt képviselő, úgy, hogy a valóságban is ott dolgozik. Az ő forgatókönyvei kapcsolódtak össze a cég forgatókönyvével, mert ő a cég szíve-lelke, de nem a vezetője. (Szívcsakra, Érzelmi forgatókönyv, Betegséget okozó minták, Szívfájdalom, Pszichikai, látnoki tudás, változást létrehozni, stagnálás, születési traumák, nem vagyok biztonságban, A pénzt könnyebb elkölteni.., ha gazdag lennék, csak a pénzemért.., kapcsolat a pénzzel bűntudat aggódás.) Körülbelül ezek a főbb vonalak, nagyon kíváncsian várom, hogy akár az ő életében, akár a cég életében milyen változásokat generál az átalakítás.

Köszönöm még egyszer, hogy a részese lehetek ennek a szép élménynek.

Szeretettel ölellek:

Németh Mónika

 

Szerintem fantasztikus ez a rendszer, mert egyszerűen és kristálytisztán fedi fel a problémákat és megmutatja azt, ami elválaszt minket attól, hogy örömmel élhesük meg a mindennapjainkat. :)  
Nagyon köszönöm a lehetőséget!

Rákóczi Julianna (Olaszország)

 

Minden elismerésem. Ez a módszer zseniális, fantasztikus. Gyors és tiszta, egyszerű és praktikus, mintha nekem találták volna ki. :) Tavaly nyáron fogalmazódott meg bennem, hogy eleget tisztítottam már, nem akarok többet áskálódni, most már teremteni szeretnék, illetve arra fókuszálni, hogy mit szeretnék. Na mi kell ehhez? Hát persze, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztés (akkor még más néven futott)!

Csütörtökön kezdtem el foglalkozni vele, hamar tele lettem lelkesedéssel. Olyan volt, mint amikor megismersz valakit és rögtön tudod,hogy barátok lesztek.
Befejezed a mondatait, szórakoztat, néha a homlokodra csapsz, “én erre hogy nem gondoltam!” felkiáltással.

Azután egyszerre voltam boldog az új csodám miatt és szomorú, ahogy tudatosodott bennem mennyi félelmet keltő dolog van a Spirituális Választerápiában (2019-től Spirituális Választechnika a neve). Valószínűleg túl nagyra becsültem, ahhoz, hogy bíráljam. Illetve most is nagyra becsülöm, hisz ő az én régi csodám, és nagyon sokat köszönhetek neki, viszont a SzuperTudatos Önfejlesztést megismerve kétlem, hogy tudnám ugyanúgy használni, mint régen. És ez mind így is van rendjén.

Ezer köszönet és áldás,

Puszi és ölelés,

Beckné Máté Ági

 

Fantasztikus élményben volt részem a programon. Úgy érzem végre olyat kaptam, amire mindig is vágytam. Az anyag azonnal közel került hozzám, érthető volt, világos és nagyon könnyű volt használni.

A munkafolyamat egyértelmű, nincsenek benne misztikus, ködös, megmagyarázhatatlan dolgok. Az azonnali átalakítás és változtatás élményét adja, ezért nagyon befogadható és elfogadható mindenki számára. A táblázatok egymásra épülnek, nem kell keresgetnem mi is legyen a következő lépés, mert láncra fűzve ott van előttem minden.

Minden pillanatban ad egy megértést, egy „aha"”érzést. Azt, hogy „Ah értem már miért történt ez az életemben” és ad egy megoldást is, hogy hogyan tudok változtatni vagy továbblépni. Ez az egyik legjobb dolog, ami történt velem! Erika nagyon köszönöm, hogy megalkottad ezt a rendszert! Örömmel ajánlom ezt mindenkinek, aki szeretne változtatni az életén!

Steinberg Mónika

 

Hihetetlen élmény volt számomra ez a pár nap. Ahogy múltak a napok egyre felszabadultabb lettem, amit állítom a módszer időközbeni kóstolgatása miatt történhetett. És ha ilyen a kóstolgatás, milyen lesz az egész étlapot végig enni, ATYA VILÁG!!!!!!!!!!! 

Sok mindenbe belekóstoltam már és valahogy, amikor az étlapon elkezdtem végig haladni mindig az történt, hogy nem azt hozták, amit vártam. Ma rádöbbentem arra, hogy valószínű azért, mert nem volt érthető az étlap.

Azt hittem kacsa lesz, de halat kaptam. Jó volt, csak nem arra vágytam. Ezen az étlapon minden az, aminek írva van. Nem lehet félreérteni, nincsenek az ízek túlzásba víve, nincs benne oda nem illő fűszer. És bizton állítom neked, ha én nem értettem félre az emberek, akik megismerik ezt a módszert, akkor ők is meg fogják érteni, mert világos, nem misztifikál, közérthető - könnyen megérthető - fogalmakat használsz. 

És ami a legfontosabb, hogy nem csinálsz misztériumot abból, hogy miként tettél szert erre a tudásra. Választ adsz a mindennapi kérdéseinkre, ami a legfontosabb.A válasz azonnal megérkezik és az ember csak néz, hogy de hát tényleg. Na és akkor mit is csináljunk? Meditáljunk? Képzeljük el? Figyeljük magunkat? NEM! Alakítsuk át most! És kész.

Az a szeretet, amivel mindezt átadod, az Földöntúli.

Köszönet az Univerzumnak, hogy ismerlek, büszke vagyok arra, hogy azt gondolom a barátomnak mondhatlak.

Ölellek szeretettel:

Kiss Ilés Mónika

Számomra a SzuperTudatos Önfejlesztés olyan, mint egy dinamikus és hiteles kézikönyv az élethez, amit az iskolában tanítani kellene. Azért dinamikus, mert folyamatosan reagál a változásokra és azért hiteles, mert mindig naprakész információt közöl a létező legtisztább forrásból.

Az a tapasztalatom, hogy a rendszer teljeskörű, minden olyan hasznos módszert, gyakorlatot integrál, ami a mai kor problémáira megoldást jelenthet.

A környezetemben azt látom, hogy mindenki keresi a módszert, ami a boldogság kulcsát jelenti, és az emberek sokféle rendszert ki is próbálnak, azonban úgy hiszem, hogy egyik sem tud olyan átfogó lenni és az életben zajló összefüggésekre úgy rávilágítani, mint a SzuperTudatos Önfejlesztés.

Pedig a képlet egyszerű. Nem kell más, minthogy az egyén megértse ezeket az összefüggéseket és ráérezzen saját teremtő erejére. Ez egy döntés kell, hogy legyen, amikor megkérdőjelezem önmagam és elhatározom, hogy elkezdek dolgozni az ügyön.

A SzuperTudatos Önfejlesztés ebben segít, mert kíméletes, szeretet-alapú és a pozitív megerősítés által működik. És ami a legjobb benne, hogy hétköznapi nyelven, bárki számára érthetően és abszolút gyakorlatiasan fogalmazza meg a válaszokat a kérdéseinkre.

Nagyon örülök és kivételezettnek érzem magam, hogy résztvehettem rajta, mert bár már jó pár éve foglalkozom a témával és dolgozom magamon is, ezen a programon mégis sok olyan informaciót kaptam, amit könyvekben nem írtak le: újdonság volt számomra például az, amit a hitrendszerekről vagy az univerzum törvényeiről tanultam.

Hálás vagyok ezért a lehetőségért és köszönöm!

Csepregi Angéla

Miért szuper a SzuperTudatos Önfejlesztés? Mert egyszerűen van megfogalmazva, nincs misztifikálás, bárki megérti magyarázat nélkül is. Konkrét és nagyon pontos. Helyben megoldást is mutat, hiszen ott már át is alakul.

Azt pedig kimondottan élvezem, ahogyan reagálnak a kliensek, amikor meghallják milyen pozitív dolgokat kaptak az átalakítás után! :-)

Köszönöm szépen!

Nagy puszi,

G.V. (Románia)

Teljes szívemből  hálás vagyok az elmúlt 2 hétben (Tudatos Pénz Teremtés és SzuperTudatos Önfejlesztés) kapott tanításért, szeretetért, figyelemért és a lehetőségért.

Példaértékű az, amit képviselsz, de legfőképp Te saját magad. Szó szerint egy Csoda vagy, és rajtad keresztül is Csodák történnek.

Hálás köszönet a logikusan felépített, a hétköznapi életünkre teljes mértékben rászabható technikákért és tananyagért Neked és mindazoknak, akik segítőid, társaid és támogatóid ebben.

Külön köszönet azoknak, akikkel részt vehettem a tréningen, mert velük együtt volt ez az egész szuper energiájú és teljes.

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy mind saját, mind pedig családom, barátaim, klienseim életében egy könnyebb, boldogabb, bőséggel teli és hitrendszerek nélküli mindennapokat teremtsünk meg.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Lancz Judit

Megalkottad azt a rendszert, amivel még egy egyszerű mérnök is képes Guruvá, és Látóvá válni, mindenféle komoly tanfolyamok elvégzése nélkül is! :-) Nem kell hozzá intuíciós szuperképesség, lejövő, átjövő és egyéb kitudja honnan jövő képek, nem kell hozzá fantáziálás, találgatás, csupán a tiszta csatorna és máris minden a világ legegyszerűbb dolgává válik, a tanácsadás és az esetfeltárás a SzuperTudatos Önfejlesztés segítségével.

Tényleg mindenki megérti és Atyaég, nagyon is telitalálatokat hoz!!!
Nem ismerek ehhez hasonló, extra pontos AHA-élmény generátort! :-)))
Mivel a SzuperTudatos Önfejlesztés mindenkinek a tuti-t mondja el a jelen életéből, sokkal nagyobb így a lehetőség a tudatossági szint emelkedésre. Míg a Spirituális Választerápiánál csak úgy kitisztulnak a dolgok, itt a saját magunk iránti felelősség-felvállalásával sokkal érthetőbb, tisztább és átfogóbb képet lehet felvázolni és tenni önmagunkért.
 
Vannak tapasztalataim is, főleg a páromnál. Nincs az a rendszer, amit a SzuperTudatos Önfejlesztés megismeréséig ne próbáltam volna ki rajta az önpusztítását illetően...  Decemberben megcsináltam neki a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerrel is, azóta képzeld, van ereje, ellen tud állni rengeteg ártó tényezőnek, letette a cigarettát (itt besegítettem biorezonanciával ugyan), viszont azóta sem gyújtott rá, fogyott vagy 15 kg-ot és sokkal kitartóbb, mint valaha is volt.
Mikor kér tisztítást mindig megkérdezem, melyikkel szeretné, erre azt mondja, hogy a "Dzsukellel" :-)
Ez persze a SzuperTudatos Önfejlesztés!
 
Közeli ismerősökön is kipróbáltam, meg voltak döbbenve, mennyire tárgyilagosan és egyszerűen írható körül egy helyzet, egy esemény, egy probléma. A válasz mindig ez: Teljesen egyetértek, magamra ismertem!
 
Gyakorlásként meg szoktam nézni mindkét rendszerrel, sok esetben nagyon is hasonló és egymáshoz közelítő eredmény születik. Viszont a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerét sokkal könnyebben tudja mindenki értelmezni! :-)

Az iPad Applikációt egyenesen imádom, nem véletlenül kértem, hogy a mini iPad-ra is feltelepíthessem, viszem magammal mindenhová. :-)
 
Még egyszer szeretném megköszönni Nektek ezt a SZUPERTUTKÓ (direkt T :-)) SzuperTudatos Önfejlesztés rendszert, rendkívül hálás vagyok érte, hogy létrehoztad!

P.A.

Ez egy életet megváltoztató rendszer! Könnyű megérteni, logikus. Szinte minden része mögött tudományos magyarázat is található, mégis spirituális is és nagyon gyorsan működik! Rengeteg lehetőséget megnyit. A program csodálatos volt, az eredmények meg fantasztikusak.
A kutyám duzzadt szemét és egy cisztát a hasán gyógyítottam, és nem is kell mondanom, hogy a javulás azonnali volt. Másnapra a szemduzzanat eltűnt és a ciszta napról napra javul. Azt mondhatnám, hogy meg vagyok lepődve, de nem igazán… Egyszerűen imádom ezt a rendszert. Alig várom, hogy emberekkel dolgozhassam.

Tegnap este Skype-on dolgoztam egy barátomon, aki Spirituális Választerápia-tanácsadó és kineziológus Budapesten... Leginkább az üzleti dolgain dolgoztunk, és ma olyan ötletek jutottak eszébe, melyekre már hónapok óta vár és ma reggel pedig (7 órakor) felkérték, hogy tartson új tanfolyamokat.

Nagyon boldog vagyok, és úgy érzem, hogy ezzel a rendszerrel csak a csillagos ég a határ…

Nagyon köszönöm!

Oláh Konkoly Timea (UK)

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés egy olyan rendszer, ami megmutatja, hogyan lehet szinte detektívként azon dolgozni, hogy megtaláljuk a hamis hiedelmeinket. Felszínre hozza az összes elrejtett igazságot. Az igazság szabaddá tesz, és átváltozik szeretetté. Marja Vraets-Guliker (UK)

 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés egy igazán nagyon könnyen megtanulható és érthető rendszer; mint ahogy a kis patak a folyóba, majd az óceán Egységébe folyik, úgy áramlik ez is; magába foglal mindent, amire szükségünk van ahhoz, hogy felismerjük mindazt, amit még nem vettünk észre tudatosan, mindazokat a mélyen rejlő blokkokat, amelyek akadályozzák a továbblépést. 

Könnyedén megmutatja és azután egyszerűen átalakítja, de legfőképpen újraindítja a rendszerünket. Segít abban, hogy megtanuljuk azt teremteni, amik lenni akarunk, és hogy megértsük, hogy az Egységben melyben létezünk, ahogyan teremtünk ezzel teremtünk meg mindent, hiszen a nagy egész része vagyunk.

Áldással, Gabriella Divine (UK)

 

 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!