Hallgatók mondják - Tudatos Pénz Teremtés

 

Hálás vagyok, hogy megtartottad, és hogy részese lehettem a Pénztréningnek! Nyugodt szívvel állítom, hogy életem egyik legmeghatározóbb tréningje volt ez (pedig voltam már páron). Nekem nem csak a pénzügyekben, hanem egyébként a CÉLOK kitűzésében, hiedelmek felismerésében, és saját korlátaimnak ledöntésében segített nagyon nagyon sokat. 

Külön köszönöm, hogy 2 napos lett. Az első napon, azt hittem, hogy tudom miről beszélsz, amikor a hiedelmekről volt szó, de csak a második napon döbbentettél rá, hogy mennyi hiedelem, megcsontosodott gondolat van a fejembe, amik korlátoznak. És észre sem veszem, hogy ezek HIEDELEMEK!!!!!!!!! Megdöbbentő erejű felfedezés volt ez. Tényleg köszönöm, hogy odaléptél és szóltál, hogy álljak meg, mit is beszélek és mit is gondolok!

Eddig is tudtam a célfüzetek miatt, hogy teremtő erővel rendelkezem. A pénzügyi dolgok is bejöttek, de nem mertem eddig nagyot álmodni. Most már merek, és tényleg figyelek rá mi az, amit falként építek magamban, és nem tudok rajta átlépni.

Azóta vizsgálom a gondolataimat, és a "nem tudom" kezdetűnél már egy hangjelzés szólal meg, hogy tényleg nem tudom? :-) Vagy csak nem akarom... Soha nem gondoltam magamra mint vállalkozóra (akár az is lehetnék)... most sikerült átlépnem ezt...

A kedvenc játékom az volt, amikor egyikünk volt a pénz a másik meg saját magunk, azóta érzem, hogy a pénzt mennyire jól tudom szeretni, mennyire nagyon barátok lettünk, és hogy mennyire jó a közös életünk. A csillagkapus játék szintén meghatározó volt....

A gyakorlatokat elkezdtem (hála napló, szeretet napló, napi megerősítések, kiadás-bevétel stb.). 

Mindenképp szeretnék még elmenni hozzád tréningre, akár a SZUPERTUDATOSRA vagy a KOMMUNIKÁCIÓSRA. Teljes szívemből hálás vagyok NEKED, és szívem mélyéről köszönöm!!!!!!! (És hidd el, tényleg így gondolom)

Köszönöm, hogy vagy! PÉLDAKÉP vagy, hogy lehet megvalósítani önmagad, hogyan lehet egy célt kitűzni és megvalósítani!!!!!

Üdvözöl és puszil: Teleki Gabriella, bankvezető

Nagyon hálás vagyok a hétvégi tréningért, fantasztikusan éreztem magam, tele voltam AHA-élménnyel, és rendkívül módon feltöltődtem.

Nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek, és, hogy vagy nekünk.

Szeretettel: Kötélné Páder Melinda

Teljes szívemből  hálás vagyok az elmúlt 2 hétben ( Pénztréning és SzuperTudatos Önfejlesztés™) kapott tanításért, szeretetért, figyelemért és a lehetőségért.

Példaértékű az, amit képviselsz, de legfőképp Te saját magad.

Szó szerint egy Csoda vagy és rajtad keresztül is Csodák történnek. Hálás köszönet a logikusan felépített, a hétköznapi életünkre teljes mértékben rászabható technikákért és tananyagért Neked és mindazoknak, akik segítőid, társaid és támogatóid ebben.

Külön köszönet azoknak, akikkel részt vehettem a tréningen, mert velük együtt volt ez az egész szuper energiájú és teljes. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy mind saját,  mind pedig családom, barátaim, klienseim  életében egy könnyebb, boldogabb, bőséggel teli és hitrendszerek nélküli mindennapokat teremtsünk meg.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm: Lancz Judit

A tréning, mint minden tréninged, amelyen nekem eddig volt szerencsém részt venni, nagyon tetszett, igazán jól éreztem magam a két nap alatt és igazi lelki, szellemi feltöltődést nyújtott. A tréning nevéhez hűen természetesen a pénz állt a témák, beszélgetések középpontjában, de valójában szerintem ennél sokkal többről is tanultunk; amiből a teremtési folyamatot és annak lépéseit, valamint korlátozó hiedelmeink egyáltalán első lépésként felismerését, azonosítását, aztán megváltoztatását szeretném különösen kiemelni. Ez persze lehet a pénzzel kapcsolatos, de bármi másra is használható Jolly Joker! :))

Őszintén szólva alapvetően elégedett vagyok az anyagi helyzetünkkel és nem egy égető változás igénye indított arra, hogy a tréningen részt vegyek, hanem a kíváncsiság, hogy hogyan látod te ezt a témát, meg annak biztos tudata, hogy fogok olyat hallani, tapasztalni ami segít, elgondolkodtat és további fejlődést, javulást hoz az életünkbe! 

Különösen kedveltem az időutazós játékot, ez és az ehhez hasonló gyakorlatok annyira szemléletessé teszik számomra az adott témát!

Minden szempontból csak ajánlani tudom a tréninget érthetősége, megalapozottsága miatt, a hitelességre pedig az a garancia, hogy rajtad jól látszik, hogy ez kiválóan működik! :))

Talics Bernadett, stratégiai beszerző

A tréninggel kapcsolatban, pedig csak pozitívan tudok nyilatkozni. Nekem mindig nagyon gondolat-ébresztő mindennemű találkozásunk. Mivel megnéztem az interneten a gödöllői előadást, nem tűnt teljesen ismeretlennek, amiről beszéltünk, a személyes találkozásainkon is beszélgettünk már számos dologról. Ezúttal viszont helyükre találtak az "elemek", és ez nagyon jó, mert így szinte érezni, ahogy magunkévá válnak.

A tréningről nem lehet beszámolni annak, aki nem volt ott, de egy-két gyakorlatot, rajzot, kérdőívet az én rendkívül racionális, már-már károsan földelt férjemmel is elvégeztettem, s nagyon éreztem, hogy elgondolkodott azon, ami a feladatok kapcsán feljött benne.

Egyébként már az is nagy eredmény, hogy egyáltalán időt áldozott rá, ugyanis rendkívül hárít bármit, ami úgymond "beviszi az erdőbe".

Ezzel csak azt akartam bizonyítani, hogy konkrét, gyakorlatilag is használható tanácsok is elhangzottak, amiket alkalmazni lehet.

Balogh Marika

Sok megerősítést kaptam, újabb támogatást arra vonatkozóan, hogy jó úton haladok, és magyarázatot sok mindenre, ami más megvilágításba helyez egyes dolgokat az életemben.

Megnyugtató érzés megérteni azt, hogy mik azok a dolgok a személyiségemben, amik megakadályozzák, hogy gazdag legyek.

A végén rájöttem, hogy tulajdonképpen nekem ez teher is lenne. Így már nincs a fájó hiányérzet, bár igazából nekem az sosem volt, de sok embernek segíthet megérteni és elfogadni a jelen állapotát, hogy aztán változtatni/változni tudjon.

Erika, én csak most ismertelek meg, de lenyűgöz a belőled áradó életigenlés. Egyszerűen ragyogsz. :)

Tetszett az, hogy a bal agyféltekének is megmagyaráztad, miért nem működik jól a “pénzmágnes”. Így, hogy érti a gyökereket, könnyebben rá lehet bírni az aktív együttműködésre, és nem csak a jobb agyfélteke ábrándja marad. :)

Külön kiemelném az időutazásunkat. Eddig is tapasztaltam már, hogy az agy (legalábbis az enyém biztos) nem tesz különbséget aközt, hogy egy olyan régi dologra emlékszem vissza (pl. nyaralás), ami valóban megtörtént velem, vagy egy olyan szituációba képzelem magmat, amit pl. csak a TV-ben láttam. Pl. repülés a Viktória vízesés felett. Simán képes vagyok látni a dolgokat annak a szemével, aki abban a helikopterben ül. És az olyan érzést kelt bennem, a képek úgy jelennek meg, mintha egy régi nyaralásra emlékeznék. Ugyanez volt most is.

Novák Zsuzsa

Nagyon tetszett a “csillagkapu”, tényleg elhittük, és mindenki elengedte a fantáziáját, hogy mi valósult meg, ez volt a legjobb rész.

Nagyon jó volt az elején a meditáció is, ott nagyon sok dolog rögtön a felszínre jött, és a végén a pénzzel való beszélgetés is érdekes volt.

Köszönöm a fantasztikus tréninget, nagyon jó strukturájú, élvezetes tréning volt, sokat segített a céljaim eléréséhez, és nagyon jó embereket ismertem meg, akikkel könnyű volt együtt munkálkodni a céljainkon.

Zainkó Ágnes

Bár a pénztréning tavaly volt, de az emlékei elevenen élnek bennem. Nagyon hálás vagyok azért, hogy találkozhattam veled, mert tovább segítettél azon az úton, amin eddig is jártam és megerősítettél abban, hogy amit csinálok az jó.

Nem csak velem történnek azóta jó dolgok, hanem a körülöttem élők élete is megváltozott, szinte észrevétlenül. Ezt csak akkor veszem és veszik észre, amikor néha meg - meg állunk és számot nem vetünk a mostanában történtekkel.

A tréningen tanultakat alkalmazom és a bőség teremtése fokozottabban elindult, bár hogy őszinte legyek eddig sem voltam elégedetlen. Az az intelmed pedig, hogy élj a jelenben, egyenesen csodákra képes. Nagyon sokszor eszembe jut és az aggódásaim nagytöbbsége szinte észrevétlenül elillan. :)

A pénztréningen anyukám is velem tartott és azóta is szorgalmasan gyakorolja a feladatokat, írja a mondatait, és vezeti a naplóját. Ez azért fantasztikus dolog, mert ő nem ilyen beállítottságú és előtte sosem tett ilyeneket. Tréningen még korábban nem vett részt, ezáltal egy más világba csöppent, ami nagyon tetszett neki. Azóta is örömmel meséli, hogy hol járt. A gondolkodása is változni kezdett és a régi pesszimizmusa mintha alább hagyott volna. Ez nagy előrelépés és hálás vagyok érte.

Köszönettel:

Badenszki Erika és az Anyukája

Nagyon, nagyon jó volt a pénz tréning. Nagyon sokat kaptam, és az ott tanultakat használva már voltak sikeres teremtéseim is!
 Ezért biztos vagyok benne, hogy amit ott elterveztem, minden sikerül!


Nagyon köszönöm!!!!


Tóth Erika

Hát az előadásmódod fantasztikus volt, mint mindig! :-) … A második alkalomnál (ismétlésre jöttem) kíváncsi voltam lesz-e bennem ismétlés érzése, hogy de én ezt már tudom, de nagyon érdekes, mert nem volt. Persze volt, amit a fülemmel már hallottam, de érzésben még volt helye az elhangzottaknak. Szóval innen is biztos vagyok benne, hogy jót tett és kellett ez az ismétlő.

Az tetszett még, hogy teljesen használható, konkrét gyakorlatokat kaptunk, mert szerintem jótanácsokkal mindenkinek tele a padlás, de hogy valamit hogyan kéne csinálni, azt már kevesen tudják és szerintem még kevesebben mondják el.

Jó páran, akik valamit jól csinálnak, ők se tudják elmondani a hogyant, - én azt vettem észre - sokszor ösztönösen csinálnak vagy tudnak valamit. A legtöbb spirituális könyvben nekem az nem tetszik, hogy jó, jó, amíg az ember olvassa őket, kellemes meg még érdekes is lehet, de ahogy leteszi az ember a könyvet minden folytatódik az életben úgy ahogy eddig, és semmi se változik. Szerintem ezért fantasztikusak az általad tartott programok, mert itt aki változni akar, az megkapja az eszközt.

Köszönöm, hogy ott lehettem!!

V. A.

Már ennyi idő elteltével is azt mondhatom, hogy pozitív változásokat éltem meg magamban. Tréningen nagyon jól éreztem magam! Ahogy írok csak a pozitív szó jut folyamatosan eszembe. :)

Felszabadultabb vagyok. Tetszett a tréning felépítése és a légkör, ami körülvette. Nem sallangos dolgokat hallottunk, hanem igencsak használható tanácsokat, gondolkodási mintát kaptunk, amivel egyszerűbb lehet az élet. :)

Amire nem is számítottam és nagyon megörültem, hogy a vágyak megfogalmazásában segítséget kaptam. Ez nekem egy vakfolt. Mint az emberek zömének. Pedig hallottam már régebben is, hogy mennyire fontos a célkitűzés a vágyak pontos szavakba öntése, de ez nem egyszerű. Rám az jellemző, hogy sodródok, és ennek vannak hátulütői.

A legnagyobb segítséget ebben éltem meg! Számomra a tréning ezért érte meg a legjobban! Ezt nagyon köszönöm Neked! Ez az egyik legfontosabb elem a jó pár között, mely az élet legalaposabb megélésében, önmegvalósításban segíthet.

H. Zsuzsanna

Mivel 2009-ben már részt vettem ezen a tréningen, kíváncsi voltam, hogy azóta mit, mennyit, hogyan változott, most mit fog adni, mit tanulhatok.

Bármennyire is megtanulunk valamit az elméletben, - azt sem árt időnként felfrissíteni -, de a gyakorlatban a kezdeti lelkesedés lanyhul, és akkor jól jön a frissítés, megerősítés, az új szempontok. Sokat lehet tanulni mások helyzetéből is. Számomra most nagyon tanulságos volt az igényeink kihámozása és a pénz humanizálása.

Bőségesen ad eszköztárat, hogy hogyan változtassunk a dolgainkon. Gyakorlati életben, hétköznapokban használható eszközök. Oldott légkör, nagyon jól kézben tartottad a rendkívül heterogén társaságot, akik jól tudtak együttműködni.

A személyiséged mindenkinek megkönnyíti a feldolgozást, az együttműködést a többiekkel és az anyag megértését is.

Gratulálok!!!!! R. B.

Sok hasznos dolgot hallottam és tanultam, de sokkal szerteágazóbb volt és összetettebb, mint amire számítottam. P. Alma

Nagyon élveztem a tréning minden percét. Hazafelé jövet a fellegekben jártam. A hatás fantasztikus volt. Emelkedettségem szintje egyre magasabbra ér.

Amióta Erikát megismertem a tudatossági szintem folyamatosan emelkedik, s tágul. Ami boldogsággal tölt el, az az, hogy ezt a felemelkedett érzést egyre többször ídézem fel, és érzem is át.

Vannak helyek és helyzetek amelyek visszahúznak, de érzem magamban az erőt, hogy ezeket a negatív energiákat legyőzzem.

Köszönet, sok puszi és ölelés mindenért.

Kívánok nagyon jó egészséget, erőt és bőséget minden szinten.

Hajnal Judit

Tetszett a tréning, az tetszett legjobban, hogy a megközelítések gyakorlatiasak, így használhatók voltak… Nagyon hasznos volt az a módszer is, hogy hogyan fordítsuk át az önkorlátozó gondolatainkat. (Megkérdőjelezés)

Ez a módszer sokkal hatékonyabb, - mivel valóban jelen kell lennünk -, mint a sokat ismételt, gondolkozz pozitívan. H. P.

Teljes mértékben a várakozásaim szerint teljesült minden, illetve talán még túl is teljesített az előadó. :)

Minden perce izgalmas volt a tréningnek, az elméleti részek és a feladatok is teljesen lekötötték a figyelmemet, úgy elrepült az idő hogy észre sem vettem. A tréning levezetése szempontjából is csillagos ötöst tudnék adni, minden gördülékenyen ment és a hangulat nagyon kedves, baráti volt, feszélyezettség nélkül. Nagyon hasznosak a technikák amik elhangzottak, illetve arra is rádöbbentem, hogy mi az amit eddig nem helyesen alkalmaztam.

Úgy érzem én nagyon sokat köszönhetek Erika blogjának (Lélekemelő), hiszen ez a most nagyon jó alapnak bizonyult, amire lehet építkezni. Ráadásul az eddig hallottakat, olvasottakat sikerült rendszerben látnom és rácsodálkoztam néhány nagyon egyszerű dologra, hogy tényleg működhet és eddig nem is gondoltam. :)

Rengeteg információt és gyakorlatot kaptunk, amit mindenkinek magában kell megemésztenie és a pénzteremtésben alkalmaznia, de biztos vagyok benne, hogy ha hisszük, és nap mint nap a tanultak szerint élünk, akkor működik!

Nagyon tetszett az előadó személyisége, aki ugyanannyira bájos, tündéri, kedves mint a mindennapokban, ugyanakkor hihetetlen bölcsességet, szeretetet és megértést áraszt. A tréning egy pontján elöntött a hála, hogy én őt személyesen is ismerhetem, itt és most, és csak köszönetet tudok mondani, hogy pont akkor jutottam el a tréningre, amikor nagyon nagy szükségem is volt rá.

Az előadó miatt az egész hangulat számomra nagyon kellemes volt, őszintén tudtunk mindannyian válaszolni a kérdésekre, és megosztani egymással a gondolatainkat, még akkor is, ha rácsodálkoztunk, hogy mennyire eltérően gondolkodunk.

Tetszett a tréning felépítése, az elmélet és a gyakorlat váltakozása, így soha nem unatkoztunk. Személy szerint nagyon örültem, hogy meditációval kezdtünk, hiszen ez teljesen ráhangolt az egész tréningre.

Én mindenkinek ajánlani fogom, akinek szüksége van rá, és szeretnék Erika minden tréningjére eljutni. :)

Úgy tűnik már a tréning napján is tapasztalható volt a pozitív hatás, mert egy olyan összeg érkezett a számlámra aznap, még miközben tanultunk, amiért általában könyörögnöm kell, most pedig kérés nélkül utaltak.

Köszönöm!

Árvay Angelika, borász

Még mindig nem tudom hogyan írjak erről a tréningről. Rengeteg dolgot kaptam a témával kapcsolatban és más területeken is.

Mindenre használom a "DE" mondatokat, mindenre, ahol problémám van vagy hiedelmem. Olyan felszabadító érzés egy probléma megoldása után hogy az maga a paradicsom!! Hihetetlen!

Tudatosodtam a tréning után és még jobban megértettem azt, amit azt hittem, tudom! Durva és megdöbbentő élmény ez!

Amikor egy tisztítás után megérek dolgokra, felgyorsulnak dolgok, ez volt most is. 

Rá kellett arra is döbbennem - hogy is írjam, hogy ne legyen félreérthető -, hogy sokkal tisztább gondolataim, terveim vannak, de nem voltam vele tisztába, hogy ez jó, mert nem volt megerősítésem mint te. Öntudatomra ébredtem egy más szinten. Valami ilyesmi?! Nem tudom leírni jobban.

A pénz tréningen nem csak a pénzről tanultam sokat hanem másról is. Nekem több dologról szólt!

A pénzzel jól vagyunk, mert rekord összeg lett a fizetésem, még ennyi nem volt, megcsináltam a de mondatokat, valamire többször is és mondogatom, ha tudom a tükörbe vagy munkába menet.

Ezen kívül nagyon jól éreztem magam, mert veled mindig jó! Tökéletes volt minden, mint mindig, Erika.

Sok puszi!

Várom hogy újra tanulhassak tőled!

Legyen szép a napod:

Duzmath Dia :))

Nagyon jól éreztem magam, sok új megközelítést hallottam. Tisztábban látom a saját viszonyulásomat a pénzhez, bőséghez, a körülöttem lévő helyzetekhez.

Már azóta is rengeteget változtam én magam is annak kapcsán, hogy sok új információt hallhattam, hogy a saját érzéseimet jobban látom és jobban megfogalmazódnak bennem dolgok.

Nagyon hasznosnak találtam a találkozót és a beszélgetéseket. Azóta sokkal nyugodtabban megyek vásárolni, mindig tudok úgy költeni, hogy az csak jó érzéssel töltsön el.

Mióta “nézőpontot váltottam”, valahogy mindig van arra pénzem amire szükséges, mindig úgy alakul, hogy telik arra amire kell. Nincs olyan érzésem hogy valamit nem engedhetek meg magamnak, nincs rossz érzésem ha kifizetek valamit, mert tudom hogy mire kell, újra rendelkezésemre fog állni a szükséges pénz. És tényleg☺.

Nagyon jók voltak a meditációk, a Csillagkapu, és egyéb kis “kirakós”, rajzolós feladatok, hihetetlenül sokat tudtam meg magamról ezek kapcsán. L. R.

Felfedeztem magamban olyan dolgokat, amik korábban nem is jutottak eszembe, és tanultam olyanokat, amik logikailag és tényszerűen is valóban úgy vannak.

A tréning óta másképpen állok a pénzhez. Koncentrációt igényel, de úgy látom, hogy tényleg működik. Van eredménye! Nagyon hálás vagyok az útmutatásért.

Érthető, gyakorlatias volt. Rávilágított olyan elfeledett, vagy mélyen eltemetett dolgokra, amiről nem is szoktam gondolkodni. A felismeréseim sok mindent megértettek velem. A Pénzzel való beszélgetés egy nagyon átűtő helyzet volt.

Jól éreztem magam. Feltöltve, gazdagabban mentem haza a tréningről. Nem volt hiányérzetem, tetszett. És nem utolsó sorban, a szeretetteljes hozzáállás, ahogy a csoporthoz viszonyultál.

Köszönöm! N. D.

 Azt gondolom, viszonylag jól kezelem a pénzügyeimet, de mégis van/volt olyan érzésem, hogy valami nem kerek, de nem tudtam hol a baj. Ezt igazolta a “JÓLÉT IQ TESZT” is: 4 db IGEN-em lett. 
Azt vártam, hogy kapok “aha”-élményeket, gondolatokat, felismeréseket... Igazán, akár csak egy olyan mondattal is elégedett lettem volna, ami elindít bennem új gondolatokat.

Sokkal többet kaptam. :) Rengeteget kaptam, nagyon jól éreztem magam, köszönöm!


El sem tudtam képzelni, hogy ennyire sokat számít, hogyan gondolkodom a pénzről!

Az egész nagyon tetszett! :) Könnyed volt, családias, szemléletes, érthető, emészthető.


Hálás vagyok azért hogy részt vehettem ezen a tréningen! :) O. H.

Sok tréningen vettem már részt, de itt tényleg azt éreztem, hogy megvan, amire vágyok.

Útmutatók, gyakorlatok, megerősítések, már csak alkalmazni kell! Nagyon tetszett a CSILLAGKAPU gyakorlat!! Úgy éreztem, hogy teljesen tudtam azonosulni a szereppel, és ez nagyon jó érzés volt!

Sánta Edit

Teljesültek és túl is teljesültek a várakozásaim! A gyakorlatok tetszettek a legjobban.

Mindent, amit beletettél ebbe a tréningbe nagyon jó. Sokat tanultam.

3 fontos felismeréssel jöttem haza. Amit eddig tudtam a pénzről az most összefüggésében és egészében állt össze bennem ill. tanultam hozzá. Nagy élmény volt az egész nap a számomra, mert olyan emberek közt voltam ahol nem voltam “különc”.

A tréning végére úgy éreztem, hogy barátokat kaptam és egyből 12-őt!

Nagyon tetszett a téma, a gyakorlatok, az elmélet, a tanácsaid, a tudásod, amit próbálsz átadni nekünk és a SZERETETED, amivel fordultál felénk.

Sipos Klára

Nemcsak a pénzzel kapcsolatban ismertem fel a leggyengébb láncszememet)), hanem az életben való működésemben is felismertem (úgy érzem) az alap “téves” kiinduló pontomat, ahonnan az összes többi hitrendszerem elindul. Az alap megoldandómra más hitrendszerek is rakódtak, és így már elég nehéz volt bármiben is pozitívan teremteni, leginkább magamról pozitívan goldolkodni.

Nagyon nagy felismerés volt, megdöbbentő! Könnyedebbé vált a gondolkodásom az élettel kapcsolatban, másképp látom az Egészet megélés szinten is.

Úgy érzem, hogy képessé váltam arra, hogy az elképzelt pozitív életképemet stabilizáljam, mert a hozzá kapcsolódó energia (pozitív) stabillá vált.

A hátulról néha felmerülő kis “zöngéket” tenyeres- fonák ütésekkel könnyedén kezelem!, így egyre halványabbak, éppen hogy előtünnek. És még csak 2 nap telt el!!!!! :)))

Azt javasolnám, hogy mindenki menjen el hozzád, aki emberbőrben itt él, most! Tényleg! Neked azt, hogy sok ilyen programot tarts! Már szóltam ismerőseimnek!))

Olyan volt ez a két nap, mint egy gyógyszer! Jó értelemben persze! :))

A hangulat nagyon jó volt. Az előadó személyisége könnyed és bölcs, egyszerűen magával ragadó! Maga a személyisége és ő maga példaértékű, hiteles, szeretetteljes.

Jól felépített program. Közvetlenség és érthetőség jellemezte a workshopot, ezért mindenkinek ajánlom!

A közös játékokból lehetett a legtöbb felismerést tenni. Játszani nagyon jó volt és még a lényegemre is rávilágított, hogyan tudnánk ennél egyszerűbben és könnyedebben megérteni valamit? K. A.

Még többet is kaptam mint reméltem. Köszönöm! :)

Nagyon tetszett a pénzzel való beszélgetés. Nagyon hatékony feladat volt.

Szuper volt a csillagkapus beszélgetés. (Meg is beszéltük hazafelé, hogy fogunk ilyeneket csinálni magunk többször is.)

Ami rám még az előző kettőnél is erősebben hatott az a “milliomos lettem” meditáció volt. V. K.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!