Program időpontok

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Az alábbi programok a SuperConscious World™ (SzuperTudatos Világ™) közösséghez tartozó programok, workshopok és találkozók.

A program időpontokat a www.SCC.World oldalon találod. A következő időpontra kattintva átkerülsz az SCCW oldalra, ahol az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer mentorai/intuytorai és instruktorai közössége is található.

 

Megjegyzés:

A programokat már nemcsak Erika, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) rendszer  és az egyéb programok létrehozója, hanem az általa kiképzett instruktorok oktatásában is elvégezheted. Erika oktatásában lévő programokat egy plusz címke, az „Alkotó programja” különbözteti meg az SCCW oldalon. Amennyiben nem találsz időpontot, akkor iratkozz fel a Lélekemelő hírlevélre, hogy értesítést kapj a következő lehetőségről, vagy lépj vele kapcsolatba a Kapcsolat oldalon található emailen keresztül.

 

INTUYCHING® (SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS™)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

TUDATOS PÉNZ TEREMTÉS™ (CMC)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

TUDKO - TUDATOS KOMMUNIKÁCIÓ™

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

 

Addig is, míg eldöntöd, melyikre jössz, :) olvasd el egy sok megosztást kapott, másoknak nagyon tetsző cikket a boldogság és az önbizalom növelés titkáról!

 

Jelentkezz most, mert itt az idő, hogy végre megtanuld a pozitív gondolkodás titkait és boldogságot teremts magadnak Te is!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!