Tudatos Pénz Teremtés

♥︎ Tudatos Pénz Teremtés ♥︎ Olyat tanulhatsz a pénzről és a pozitív gondolkodásról, amit még sosem hallottál!

 

Miért van (szinte) mindenkinek valami baja a pénzzel?

 

 

Szeretnél-e megszabadulni minden gáttól, hogy végre szeresd és pozitív gondolkodással teremtsd a pénzt és az életed?

 

 • Olyan az életed, amilyennek szeretnéd, vagy minden nap olyan mint a másik?
 • Izgalommal tekintesz a pozitív gondolkodással megteremtettt napjaid elé vagy fogalmad sincs, hogy mi fog történni veled?
 • Tudod-e milyen mélyen rejlő (és téged gátló) titkok, hiedelmek vannak benned a pénzt és a teremtést illetően, melyek gátolják, hogy elérd, amit akarsz?
 • Igazából eleged van már ebből az egészből, inkább hagyjanak már békén a pénzzel és a pozitív gondolkodással?
 • „A pozitív gondolkodás hülyeség! Ez nekem egyáltalán működik.”  - Ezt hiszed és tapasztalod?
 • A pénz könnyen áramlik felém... - Ez már így van az életedben? Netán felbosszant, ha ilyeneket hallasz?

 

Nos, ha Te is „harcolsz” az elemekkel, tudd, hogy nem Te vagy az egyetlen, akinek a pénzzel (és a teremtéssel) baja van... És az, hogy valakinek gondja van a pénzzel, még attól sem függ, hogy sok van-e belőle vagy kevés. A problémák gyökere ugyanis nem az, hogy mennyi van a pénzből, hanem az, hogy milyen a kapcsolatunk vele.

 

Kíváncsi vagy, mit mondanak az eddigi résztvevők? Kattints!

 

Úgy tűnik, a pénzzel szinte senki sincs „jóban”, a többségnek negatív az érzése és rossz a tapasztalata a pénzzel...

 

Nagyon kevesen tudnak negatív energiák, érzelmek nélkül beszélni és gondolkodni róla. Idegesít a pénz téma? Bánt, neheztelést okoz esetleg szégyent? Hogyan is lehetnél ilyen érzésekkel jóban vele??

 

Így aztán bánni is nehéz vele, hiszen ha valamit „nem szeretünk”, vagy aggódást, netán fájdalmat okoz, akkor ezeket a dolgokat szeretjük „elkerülni”. Ez a taktika azonban nem segít megoldani a pénzzel kapcsolatos problémáinkat! Sőt, mindezekkel a mélyben rejlő megatív energiákkal, érzésekkel éppen hogy eltávolítjuk magunktól, nemhogy teremteni tudnánk!

 

A pénzhez csatolt negatív energiák, gondolatok és érzések a családból, a gyerekkorból (is) származnak, és tudattalanul is befolyásolják a mai viselkedésünket és viszonyunkat a pénzhez, és ezzel gátolják, hogy „békében”, harmóniában legyünk vele.
 

Ma már azonban más időket élünk mint akár a szüleink, tehát mindaz, ami akkor érvényes volt, mára már nem az! Mégis, azon elvek és gondolatok alapján éljük az életünket! Nem szeretnél végre valami mást? Nincs még eleged a sok problémából? Ha nincs, akkor NE gyere a tréningre!


Ha viszont kész vagy a változtatásra, hogy a vonzás törvénye alapján bevonzd a pénzt, jólétet, a sok negatív energia helyett, akkor itt az alkalom, hogy olyan tudást szerezz, amivel TELJESEN megváltoztathatod az életed!

 

A két napos Tudatos Pénz Teremtés (CMC) programon megtanulhatod szeretni és teremteni a pénzt, amellett, hogy sok egyébre is rájöhetsz. :)

Biztosan hallottál már a Titok című könyvről, esetleg láttad a filmet és más könyveket is olvastál a témával kapcsolatban, mégis, (az ismereteink szerint) SEHOL sem adják át az összes titkot, mert sokan nincsenek is tisztában vele!

 

Kíváncsi vagy, mit mondanak az eddigi résztvevők? Kattints!

 

A Tudatos Pénz Teremtés (CMC) programon a teremtés összes, - és a legfontosabb lépését is - megismerheted!

 

Meg fogod végre azt is tudni, hogy miért nem működik a pozitív gondolkodás neked! (Amúgy működik, de a mondogatás és az, ahogy a TITOK könyvben van leírva, nagyon kevés!!) Helyetted senki sem teremthet egy jobb életet neked, csak te magad, de itt mindent megtudsz ahhoz, hogy mit tegyél! Minél tovább halogatod, annál tovább lesz az életed olyan, amilyennek nem szereted.

 

Ne várj tovább, GYERE, hogy mihamarabb elkezdhesd azt teremteni, amit tényleg szeretnél! Készen állsz a változásra? Felkészülten várunk, neked már csak eljönni kell!  :)

 

Erika, a Tudatos Pénz Teremtés program létrehozója mondja:

 

Én sem úgy születtem, hogy tudtam volna mi az a pozitív gondolkodás, és a pénzzel való kapcsolatom sem volt jó, de megváltoztattam!

 

Sok éven keresztül nagyon sokat tanultam és tudatosan változtattam meg a pénzhez fűződő viszonyom. Ma már nyugodtan ki merem mondani: szeretem a pénzt, és boldogságot okoz, ha csak rágondolok. (Hű de furán hangzik, igaz? Ilyet aztán nem szokás mondani!)

Sok évbe telt, mire a sok tanulás, tréningek, könyvek olvasása után 2009-ben először összeállítottam ezt az anyagot. A programot azóta is folyamatosan fejlesztem a legújabb tudományos eredményekre alapozva.

Ha én képes voltam megváltoztatni a viszonyom a pénzzel, akkor Te is meg tudod csinálni, hiszen Te az összes tudást, amit én az évek során sok energiával és nagyon sok pénz befektetésével megszereztem, összeállítottam neked, ezért te azonnal megkaphatod, nem kell évekig tanulnod és szenvedned! 

 

Mennyi időt vesz igénybe a Tudatos Pénz Teremtés program?

IDŐTARTAM: 2 nap (10.00-17.30 óráig egy egyórás ebédszünettel)

Csak 2 nap és biztosan állíthatjuk, olyanokat fogsz hallani, amiket még sehol!

 

Nézd meg a következő Tudatos Pénz Teremtés időpontját!

 

Mire lesz a Tudatos Pénz Teremtés neked jó?

 

 • képes leszel felismerni családi mintáid, melyek mind a mai napig hatnak rád;
 • megismerheted a pénzhez kapcsolódó hiedelmeid, melyek gátolják a boldogságod;
 • bevált gyakorlatokat kapsz, melyekkel elősegítheted, hogy gondtalanabb legyen a kapcsolatod a pénzzel;
 • barátságot köthetsz a pénzzel, hogy annyit teremts belőle, amennyit csak szeretnél;
 • megtudod, hogy mit kell tenned azért, hogy a pozitív gondolkodás neked is menjen, ne csak mások érjék el vele a boldogságot;
 • megismered a TELJES teremtési folyamatot - legyen szó bármiről!

 

Most pedig végy egy mély levegőt... fújd ki. Végy megint egy mély levegőt és fújd ki. Most gondold át, hogy milyen lehetne az életed, ha soha többet nem kellene azon aggódnod, hogy van-e elég pénzed? Ha mindig meg tudnád azt teremteni, amit szeretnél? Milyen érzés lenne így élni?

 

Miről lesz szó a Tudatos Pénz Teremtésen?

Pénz teremtés tematika.pdf

 

Miért érdemes eljönnöd a Tudatos Pénz Teremtésre?
 

Egy pár visszajelzés:

 

Teljes mértékben a várakozásaim szerint teljesült minden, illetve talán még túl is teljesített az előadó :). 

Minden perce izgalmas volt a tréningnek, az elméleti részek és a feladatok is teljesen lekötötték a figyelmemet, úgy elrepült az idő, hogy észre sem vettem.


A tréning levezetése szempontjából is csillagos ötöst tudnék adni, minden gördülékenyen ment és a hangulat nagyon kedves, baráti volt, feszélyezettség nélkül. Nagyon hasznosak a technikák, amik elhangzottak, illetve arra is rádöbbentem hogy mi az, amit eddig nem helyesen alkalmaztam.

 

Úgy érzem én nagyon sokat köszönhetek Erika blogjának (Lélekemelő), hiszen ez a most nagyon jó alapnak bizonyult, amire lehet építkezni. Ráadásul az eddig hallottakat, olvasottakat sikerült rendszerben látnom, és rácsodálkoztam néhány nagyon egyszerű dologra, hogy tényleg működhet és eddig nem is gondoltam.


Rengeteg információt és gyakorlatot kaptunk, amit mindenkinek magában kell megemésztenie és a pénzteremtésben alkalmaznia, de biztos vagyok benne, hogy ha hisszük és nap mint nap a tanultak szerint élünk, akkor működik!


Tetszett a tréning felépítése, az elmélet és a gyakorlat váltakozása, így soha nem unatkoztunk.
Személy szerint nagyon örültem, hogy meditációval kezdtünk, hiszen ez teljesen ráhangolt az egész tréningre.

 

Én mindenkinek ajánlani fogom, akinek szüksége van rá, és szeretnék Erika minden tréningjére eljutni! :)

Árvay Angelika, borászRengeteg dolgot kaptam a témával kapcsolatban és más területeken is.

Mindenre használom a "DE" mondatokat, mindenre ahol problémám van vagy hiedelmem. Olyan felszabadító érzés egy probléma megoldása után, hogy az maga a paradicsom!! Hihetetlen!
Tudatosodtam a tréning után és még jobban megértettem azt amit azt hittem tudom! Durva és megdöbbentő élmény ez! ...


A pénz tréningen nem csak a pénzről tanultam sokat hanem másról is. Nekem több dologról szólt! A pénzzel jól vagyunk mert record összeg lett a fizetésem, még ennyi nem volt, megcsináltam a de mondatokat, valamire többször is, és csinálom a tanult feladatokat.


Ezen kívül nagyon jól éreztem magam, mert veled mindig jó! Tökéletes volt minden, mint mindig, Erika.
Várom hogy újra tanulhassak tőled!

Duzmath Dia :))

 

Olyan volt ez a két nap, mint egy gyógyszer! Jó értelemben persze! :) 

A hangulat nagyon jó volt. Az előadó személyisége könnyed és bölcs, egyszerűen magával ragadó! Maga a személyisége és ő maga példaértékű, hiteles, szeretetteljes.
A várakozásaim nagyon is!! teljesültek.


Nemcsak a pénzzel kapcsolatban ismertem fel a leggyengébb láncszememet :), hanem az életben való működésemben is felismertem (úgy érzem) az alap „téves” kiinduló pontomat, ahonnan az összes többi hitrendszerem elindul.


Az alap megoldandómra más hitrendszerek is rakódtak, és így már elég nehéz volt bármiben is pozitívan teremteni, leginkább magamról pozitívan gondolkodni. Nagyon nagy felismerés volt, megdöbbentő!
Azt javasolnám, hogy mindenki menjen el hozzád, aki emberbőrben itt él, most! Tényleg! (K. A.)

 

...hihetetlenül sokat tudtam meg magamról...

Nagyon jól éreztem magam, sok új megközelítést hallottam. Tisztábban látom a saját viszonyulásomat a pénzhez, bőséghez, a körülöttem lévő helyzetekhez.

 

Már azóta is rengeteget változtam én magam is annak kapcsán, hogy sok új információt hallhattam, hogy a saját érzéseimet jobban látom és jobban megfogalmazódnak bennem dolgok. Nagyon hasznosnak találtam a találkozót és a beszélgetéseket. Nagyon jók voltak a meditációk, a Csillagkapu, és egyéb kis „kirakós”, rajzolós feladatok, sok anyag, hihetetlenül sokat tudtam meg magamról ezek kapcsán.

 

Azóta sokkal nyugodtabban megyek vásárolni, mindig tudok úgy költeni, hogy az csak jó érzéssel töltsön el.  Mióta „nézőpontot váltottam”, valahogy mindig van arra pénzem amire szükséges, mindig úgy alakul, hogy telik arra, amire kell.


Nincs olyan érzésem, hogy valamit nem engedhetek meg magamnak, nincs rossz érzésem, ha kifizetek valamit, mert tudom hogy mire kell, újra rendelkezésemre fog állni a szükséges pénz.
És tényleg :). (L. R.)

 

Olvass még véleményeket! Kattints!

 

Mit kapsz a Tudatos Pénz Teremtésen?


A Tudatos Pénz Teremtés munkafüzetét, részvételi igazolást az elvégzéséről, és egy életen keresztül tartó tudást.

 

Fontos információ


A CMC elvégzésével Juniorként csatlakozhatsz a SuperConscious World™  (SzuperTudatos Világ™) bővülő közösségéhez egy zöld csillaggal.
Azok, akik már rendelkeznek Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) részvételi igazolással, a CMC elvégzése után az elvégzett programoknak megfelelően SCCW Executive Mentorokká/Intuytorokká válhatnak, illetve további csillagot gyűjthetnek SCCW Mentorként!

 

Bővebb információt a tagságról és a csatlakozás feltételeiről itt olvashatsz.

(A link átvezet a http://www.scc.world weboldalra.)

 

Nézd meg a következő program időpontját!

 

Ne habozz, jelentkezz, csak a láncaidat veszítheted!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető kommunikációs és pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!