Becsülöm az egészségem

2.7 - Becsülöm az egészségem

Téma: A testtel és az egészséggel kapcsolatos problémák, elégedetlenség a testképpel és az egészséggel, túlzások (túl sok/kevés étel, mozgás, munka, alvás stb.), bűntudat.

Gondolkozz el:
Értékeled az egészséged, amikor jól vagy? Szereted a tested, kedvesen gondolsz rá és beszélsz róla? Azt eszed, és élvezed, amit szeretsz, vagy eszel, és utána bűntudatod van? “Csokoládét kívánok, de nem szabadna ennem!” Csak akkor veszed észre a tested, amikor rosszul érzed magad? Hálás vagy a testednek vagy mérges vagy rá? “Túl kövér/vékony/, ráncos, /öreg/fiatal, világos/sötétbőrű stb. vagyok.” A legjobb módja, hogy jó egészséget teremts és fenn is tartsd, ha értékeled az egészségedet és a tested minden működését. Emlékezz rá: a betegség csak egy lehetőség, hogy a gyógyulást tapasztalhasd, és hogy értékeld az egészséget – nem pedig büntetés!

Összpontosíts:
Miért vagyok hálás a testemnek? Miért érzem nagyszerűen magam ebben a testben? Miért vagyok egészséges és szerencsés, hogy ilyen testem van, még akkor is, ha rosszul érzem magam?


Ez a kártya segít átalakítani a tudat alatti testképet és megerősíti az egészségedet és a jóllétedet minden szinten.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!