Nyitott vagyok és befogadó

4.5 - Nyitott vagyok és befogadó

Téma: Az elfogadással kapcsolatos ügyek; az új dolgok, fejlesztés, fejlődés, tudás és új emberek iránti nyitottság.

Gondolkozz el:
Vajon nyitott vagy-e az újra és az ismeretlenre – új emberekre más nemzetekből/kultúrákból, új információra, technológiára, új országokra, más vallásokra és hitekre? Esetleg inkább megítéled őket és nem fogadod el a változást az életedben? Úgy gondolod, hogy a te nézeteid a legmegfelelőbbek és a többieknek meg kellene érteniük és követniük kellene a tieid? Vajon túlságosan nyitott vagy-e minden újdonságra, a különböző, egyéb dimenziókból is származó energiákra és nem véded meg magad? Folyamatosan hajszolod a még több tudást, tanulást és tanfolyamot anélkül, hogy konkrét célod lenne vele?

Összpontosíts:
Miért vagyok nyitott mindenre, ami jó nekem? Miért kapom meg a jó dolgokat olyan könnyedén? Miért vagyok mások számára könnyedén megközelíthető? Miért vagyok nyitott az univerzális szeretet energiákra? Miért szeretek nyitott és befogadó lenni minden jó dologra az életemben? Miért vagyok nyitott arra, hogy új emberekkel találkozzam? Miért vagyok nyitott más nemzetiségekkel és fajokkal kötött barátságokra? Miért vagyok nyitott az új ismeretekre és technológiára? Miért vagyok nyitott más vallások és hitek iránt ítélkezés nélkül?

Ez a kártya segít átalakítani a saját magad és mások feletti ítélkezést, valamint segít fókuszálni arra, hogy könnyen tanulj és fejlődj, és hogy megkapj mindent, amit megérdemelsz.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!