Hogyan használd a napi kártyát?

Kattints a gombra, hogy a kártya és leírása megjelenjen. Olvasd el a szöveget, majd pedig nézd a szimbólumot, és közben kényelmesen lélegezz. A szimbólum feltölt és segíti az adott terület (csakra és téma) megoldását benned. Lélegezz addig, míg azt nem érzed, feltöltött téged!

Egyéni csakra kártya olvasás és tanácsadás

Az egyéni csakra kártya olvasáson 7 kártyát választasz, ami megmutatja, hol vagy elakadva és miért az életedben! Érdeklődj és jelentkezz a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken, illetve emailen: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu 

Mit érdemes tudnod a kártyákról?

A világunkban minden energia, és minden – beleértve a sejteinket, a testünket is – folyamatosan vibrál, mozog. A kártyák (és a rajtuk található ábrák, valamint a szöveg) maguk is rezgéseket (energiát) képviselnek, amelyek összhangban vannak a testünk rezgéseivel. Az ábrák annyira vibrálóak, hogy ahogyan folyamatosan mozognak, szinte 3 dimenzióban láthatóak, így nem is tudnak teljesen élesek lenni. A kártyákon található rajzok az adott üzenet szimbólumban rögzített rezgését képviselik energetikai szinten. A szimbólum, a szöveg és a színek együttesen hatnak pozitívan a szervezet energiaháztartására (a csakrákra) úgy, hogy megnyitják és tisztítják a csakrákat, és segítik emelni az rezgésedet, hogy energetikai szinten is jobban érezd magad. Hatására energetizált, nyugodt és önbizalommal teli lehetsz. Gyere vissza az oldalra és használd minden nap!

Ha további információt szeretnél a csakrákról, illetve a nálunk megtalálható más önfejlesztő programokról, akkor menj az scc.world oldalra, ahol megnézheted, milyen programra jelentkezhetsz! Megyek, megnézem!

Megérdemlem, értékes vagyok

2.3 - Megérdemlem/ Értékes vagyok

Téma: Önbizalommal, önbecsüléssel és önértékeléssel kapcsolatos problémák.

Gondolkozz el:
Mégha nem is vagy vallásos, valószínűleg akkor is hallottad ezt au idézetet a Bibliából:
„Isten saját képére és hasonlatosságára teremtette az embert.” [Teremtés 1,27] Mit jelent ez neked? Úgy gondolod, hogy azt jelenti, hogy te úgy nézel ki, mint a fehér, nagyszakállú öregember a felhőkön, vagy azt hiszed, hogy azt jelenti, hogy úgy tudsz teremteni mint a Teremtő? Te vagy az életed Teremtője. Ugye nincs semmi kétséged afelől, hogy a Felsőbb Hatalom/Isten/Univerzum értékes és érdemes? Ha így van, akkor a saját értékességedben sem kételkedhetsz. Te ugyanannyira értékes vagy; ISTEN(i) vagy. Nagyszerű vagy úgy ahogyan vagy, és minden jót megérdemelsz. Ha kisebbrendűnek érzed magad másoknál, akkor olyan jelzéseket adsz ki magadból az Univerzumnak, ami az ennek megfelelő dolgokat tudja adni neked. Ha a jó dolgokat akarod az életben, akkor hinned kell abban, hogy értékes vagy és megérdemled.


Összpontosíts:
Miért érdemlek meg mindent, amit akarok? Miért vagyok értékes? Miért érdemlek meg minden jót? Az Univerzum/Isten miért ad meg nekem mindent ahhoz, hogy sikeres legyek?

Ez a kártya segít átalakítani az értéktelenséghez kapcsolódó hiedelmeidet és érzéseidet és emeli az önértékelésedet.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!