Tisztelem és látom az Istenit mindenben és mindenkiben

7.6 - Tisztelem és látom az Istenit mindenben és mindenkiben

Téma: Polaritással kapcsolatos ügyek (jó kontra rossz); a jót, az istenit látni mindenben, fensőbbrendűség.

Gondolkozz el:
Szeretettel teli vagy bíráló szemmel nézel? Tisztelsz és elfogadsz mindenkit, függetlenül attól, hogy mit csinál, milyen a képzettsége, vallása, nemzetisége stb.? Mindenki és minden az Isteni energiából / Forrás/ Isten származik. Minél inkább tiszteled a többieket, annál nagyobb tiszteletet kapsz. Minél inkább látsz mindenkit és mindent szeretettel teli szemekkel, annál inkább töltöd be isteni küldetésed/ utad.

Összpontosíts:
Miért vagyok tisztelettel mindenki iránt? Miért nézek mindig szerető szemekkel? Miért tudom meglátni mindenben a jót / az istenit? Miért olyan könnyű tisztelni másokat, függetlenül attól, hogy mit csinálnak?


Ez a kártya segít átalakítani a múltbéli tapasztalatokat a mások feletti fensőbbséggel kapcsolatosan, és segít annak megértésében, hogy a Földön és az Univerzumban mindenki egyenlő.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!