Hogyan használd a SzuperTudatos Csakrakártyát?

Kattints a gombra, hogy a kártya és leírása megjelenjen. Olvasd el a szöveget, majd pedig nézd a szimbólumot, és közben kényelmesen lélegezz. A szimbólum feltölt és segíti az adott terület (csakra és téma) megoldását benned. Lélegezz addig, míg azt nem érzed, feltöltött téged!

Egyéni csakra kártya olvasás és tanácsadás

Az egyéni csakra kártya olvasáson 7 kártyát választasz, ami megmutatja, hol vagy elakadva és miért az életedben. Bejelentkezhetsz mentorainknál/intuytorainknál™, (a link átviszt az SCC World nemzetközi közösségünk oldalára), akik az Intuyching™ táblázatrendszer mellett a csakra kártyák olvasásában is jártasak, vagy jelentkezhetsz a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken, illetve emailen: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu 

Mit érdemes tudnod a kártyákról?

A világunkban minden energia, és minden – beleértve a sejteinket, a testünket is – folyamatosan vibrál, mozog. A kártyák (és a rajtuk található ábrák, valamint a szöveg) maguk is rezgéseket (energiát) képviselnek, amelyek összhangban vannak a testünk rezgéseivel. Az ábrák annyira vibrálóak, hogy ahogyan folyamatosan mozognak, szinte 3 dimenzióban láthatóak, így nem is tudnak teljesen élesek lenni. A kártyákon található rajzok az adott üzenet szimbólumban rögzített rezgését képviselik energetikai szinten. A szimbólum, a szöveg és a színek együttesen hatnak pozitívan a szervezet energiaháztartására (a csakrákra) úgy, hogy megnyitják és tisztítják a csakrákat, és segítik emelni az rezgésedet, hogy energetikai szinten is jobban érezd magad. Hatására energetizált, nyugodt és önbizalommal teli lehetsz. Gyere vissza az oldalra és használd minden nap!

Ha további információt szeretnél a csakrákról, illetve a nálunk megtalálható más önfejlesztő programokról, akkor menj az scc.world oldalra, ahol megnézheted, milyen programra jelentkezhetsz! Megyek, megnézem!

A szívemmel hallgatok

5.6 - A szívemmel hallgatok

Téma: A hallgatással, figyeléssel kapcsolatos ügyek. Kényelmes érzések mások energiáival, kimerülés hallgatóként vagy segítőként mások energiájának az átvétele miatt. A szeretet és ítélkezésmentesség magasabb energiájával való (meg)hallgatás.

Gondolkozz el:
Megítéled, amit hallasz, anélkül, hogy megpróbálnád megérteni? Kimerültnek érzed magad, amikor mások elmesélik a történeteiket? Részt veszel az energiájukban? Meghallgatod, utána meg fáradtnak érzed magad?

Amikor a szíveddel hallgatsz, az segít könnyebben megérteni másokat, anélkül, hogy belevonódnál az energiáikba és a dolgaikba. Ha nem ítélsz el másokat, akkor kívül tudsz maradni az energiáikon/ helyzetükön/ történetükön, és sokkal nagyobb segítség leszel számukra.

Összpontosíts:
Miért hallgatok mindig a szívemmel? Miért olyan könnyű nekem a szívemmel gondolkozni? Miért természetes számomra ítélkezés nélkül könnyedén figyelni?

Ez a kártya segít átalakítani a bal agyféltekés logikus/gondolkodó és a hallottakra megoldást kereső meghallgatási szokásaidat. Abban is segít, hogy a szíveddel/ jobb agyféltekéddel hallgass, ítélkezés nélkül, és hogy a jelenben légy, ahelyett, hogy megoldást akarnál találni.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!