Hogyan használd a SzuperTudatos Csakrakártyát?

Kattints a gombra, hogy a kártya és leírása megjelenjen. Olvasd el a szöveget, majd pedig nézd a szimbólumot, és közben kényelmesen lélegezz. A szimbólum feltölt és segíti az adott terület (csakra és téma) megoldását benned. Lélegezz addig, míg azt nem érzed, feltöltött téged!

Egyéni csakra kártya olvasás és tanácsadás

Az egyéni csakra kártya olvasáson 7 kártyát választasz, ami megmutatja, hol vagy elakadva és miért az életedben. Bejelentkezhetsz mentorainknál/intuytorainknál™, (a link átviszt az SCC World nemzetközi közösségünk oldalára), akik az Intuyching™ táblázatrendszer mellett a csakra kártyák olvasásában is jártasak, vagy jelentkezhetsz a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken, illetve emailen: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu 

Mit érdemes tudnod a kártyákról?

A világunkban minden energia, és minden – beleértve a sejteinket, a testünket is – folyamatosan vibrál, mozog. A kártyák (és a rajtuk található ábrák, valamint a szöveg) maguk is rezgéseket (energiát) képviselnek, amelyek összhangban vannak a testünk rezgéseivel. Az ábrák annyira vibrálóak, hogy ahogyan folyamatosan mozognak, szinte 3 dimenzióban láthatóak, így nem is tudnak teljesen élesek lenni. A kártyákon található rajzok az adott üzenet szimbólumban rögzített rezgését képviselik energetikai szinten. A szimbólum, a szöveg és a színek együttesen hatnak pozitívan a szervezet energiaháztartására (a csakrákra) úgy, hogy megnyitják és tisztítják a csakrákat, és segítik emelni az rezgésedet, hogy energetikai szinten is jobban érezd magad. Hatására energetizált, nyugodt és önbizalommal teli lehetsz. Gyere vissza az oldalra és használd minden nap!

Ha további információt szeretnél a csakrákról, illetve a nálunk megtalálható más önfejlesztő programokról, akkor menj az scc.world oldalra, ahol megnézheted, milyen programra jelentkezhetsz! Megyek, megnézem!

Azt mondom, amit érzek és gondolok

5.3 - Azt mondom, amit érzek és gondolok

Téma: Félelmek az érzések, gondolatok kifejezésével kapcsolatban, a szégyenbe kerülés és az ítélkezés miatt (Mit fognak mondani?), önbizalom, alacsony önértékelés, kisebbségi komplexus.

Gondolkozz el:
Könnyen kimondod a gondolataidat és az érzéseidet, vagy azon aggódsz, hogy mások mit fognak mondani vagy gondolni rólad? Úgy gondolod, hogy mások szemében gyengévé tesz az, ha kimondod és kimutatod a benső érzéseidet és gondolataidat? Úgy hiszed, hogy nem beszélhetsz az érzéseidről, mert az nem „helyes”? Gyerekkorodban mondták neked, hogy viselkedj rendesen, és ne mutasd ki az érzéseidet? Mondtak olyanokat, hogy „ne sírj/ nem, ez nem fáj/ nincs igazad, hogy azt érzed/ nem, a tanár kedves és nem utálatos stb.? Van olyan emléked a múltból, amikor érzelmileg, szóval vagy fizikálisan bántottak, mert kimondtad, amit gondoltál? Gyerekként lehet, hogy kritizáltak amiatt, hogy kimondtad a gondolataidat és az érzéseidet, és ennek következményeképpen még mindig tarthatsz attól, hogy bántanak vagy félreértenek, illetve lehet, hogy nem ismered az érzéseidet és képtelen vagy kimutatni, hogy mit érzel.

Összpontosíts:
Miért szeretem kimondani, amit gondolok és érzek? Miért mondom mindig azt, amit gondolok és érzek anélkül, hogy érdekelne, hogy mások hogy fognak rá reagálni? Miért beszélek könnyedén az érzéseimről és a gondolataimról? Miért olyan természetes nekem, hogy az érzéseimről és a gondolataimról beszéljek?

Ez a kártya segít átalakítani a benső félelmeket, azzal kapcsolatban, hogy nem tudod magad kifejezni, és segít emelni az önbizalmad.

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!