Férfi-női nyelv

♥︎ Férfi és női kommunikációs és viselkedésbeli különbségek ♥︎ Hogyan gátolják a különbségek, hogy megéljük a kapcsolatainkban a boldogságot?

 

Nehéz a kommunikáció a másik nemmel, nehezen érteted meg magad?

Már megint veszekedés lett a beszélgetésből?

Szeretnél segíteni a párodnak, de nem beszél a dolgairól?

 

A férfiak és nők közötti kommunikációs és viselkedési különbségeket megismerve, végre megérthetjük, hogy két különböző nyelven beszélünk, így nem csoda, hogy sokszor nem értjük egymást. Ha ismered ezeket a különbségeket sokkal könnyebb lesz a másik nemet megérteni és az ő „nyelvén” beszélni, ami sokkal harmonikusabb és boldogabb párkapcsolathoz vezet.

 

IDŐTARTAM: 1 nap (10.00-17.00 óráig egy egyórás ebédszünettel)

 

Nézd meg Mark Gungor humoros és rövid előadását a férfi és a női agy különbözőségeiről:

 

 

Biztos te is sokszor érezted már (ha nem, akkor nagyon szerencsés vagy!! :) ), hogy nehéz a másik nem képviselőivel beszélni, beszélgetni vagy bármilyen problémás helyzetben dűlőre jutni. Akár magánügyeket és párkapcsolati problémákat, akár munkahelyi témákat szeretnénk megbeszélni, NEM KÖNNYŰ egymást megérteni.

 

Beszélgetéseink nagy része sajnos sokszor olyan, mint a "süketek párbeszéde": mindenki mondja a magáét, de senki nem érti meg a másikat. Ez nem csak önbizalom-romboló, hanem kapcsolat-romboló hatással is van mindenkire - függetlenül a kapcsolat jellegétől. Munkahelyen ez legalább annyira idegesítő és bosszantó, mint otthon.

 

Mennyi gondot jelent, mennyi veszekedést a jövőben az, hogy nem érted a másik nemet! Boldogtalan, kudarcba fulladó kapcsolatok és szerelmek, szakítás, válás, szomorúság, és a végén a csonka családban felnövekvő gyerekek... Micsoda jövő!

 

Nem lenne jobb tudni, hogy a partnered miért csinálja azt, ami bosszant, miért mond olyat, amit nem értesz?

 

És most képzeld el, hogy részt veszel a kurzuson, amin megismered a férfiak és a nők közötti viselkedési és kommunikációs különbségeket, melyeknek csupán az ismerete is rengeteget segíthet abban, hogy sokkal jobbak legyenek a kapcsolataid és elkerüld az alapvető hibákat!

 

Jó hatással lehetsz a kapcsolataidra, akár olyan dolgokat is sikerülhet egy jó beszélgetéssel megoldani, amit már évek óta nem sikerült, és az önbizalmad is nőhet.

 

Nem lesz-e jó érzés, olyan dolgokat ismerni és alkalmazni tudni a másik nemmel kapcsolatban, amelyek a boldog kapcsolatokhoz  és végső soron a boldogsághoz vezethetnek? Itt a remek alkalom, hogy ne hiányozzon az életedből az, amivel minden férfi-női kapcsolatodat jobbá teheted!

 

Kattints, és jelentkezz egy tréningre most!

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető kommunikációs és pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!