Tanfolyami időpontok

♥ A SzuperTudatos programok, tanfolyamok segítenek az önbizalom növelésben ♥︎ Kapcsolatok harmonizálása ♥︎ Boldogság, pozitív gondolkodás

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Az alábbi tanfolyamok, illetve tréningek a SuperConscious World™ (SzuperTudatos Világ™) közösséghez tartozó tanfolyamok, melyek elvégzése esetén a közösséghez tagként lehet csatlakozni (a taggá válás feltételeit a SzuperTudatos közösség weboldalán találod). 

A tanfolyami időpontokat a www.SCC.World oldalon találod. A következő időpontra kattintva átkerülsz az SCC oldalra, ahol a SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszer mentorai és instruktorai közössége is található.

 

Megjegyzés:

A tanfolyamokat már nemcsak Erika, a tanfolyamok és a SzuperTudatos rendszer létrehozója, hanem az általa kiképzett instruktorok oktatásában is megtanulhatod. Erika oktatásában lévő tanfolyamokat egy plusz címke, az "Alkotó tanfolyama" különbözteti meg az SCC oldalon. Amennyiben nem találsz időpontot, akkor iratkozz fel a Lélekemelő hírlevélre, hogy értesítést kapj a következő lehetőségről, vagy lépj vele kapcsolatba a Kapcsolat oldalon található emailen keresztül.

 

SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS/ SELF-COACHING™(SSC)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK™ (CCQ)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

  

KULCS A KREATÍV MUNKÁHOZ™ (KULCS)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

TUDATOS PÉNZ TEREMTÉS™ (PÉNZ TRÉNING-CMC)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

TUDATOS KOMMUNIKÁCIÓ™ (TUDKO-COM)

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra)

 

SZUPERTUDATOS WORKSHOP

Következő időpont (átvezet a www.scc.world weboldalra) - SCC tagoknak, mentoroknak, továbbképzés

 

Addig is, míg eldöntöd, melyik tréningre jössz, :) olvasd el egy sok megosztást kapott, másoknak nagyon tetsző cikket a boldogság és az önbizalom növelés titkáról!

 

Jelentkezz most, mert itt az idő, hogy végre megtanuld a pozitív gondolkodás titkait és boldogságot teremts magadnak Te is!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!