Intuíció, Önfejlődés, Boldogság, Intuyching Summit 2023

 

Előadók       Program     Partnerek

 

KÉSZÜLJ FEL AZ INTUÍCIÓDDAL AZ ÉLETED LEGNAGYOBB KIHÍVÁSAIRA!


Ez a program neked való, ha szeretnél többet tudni és fejlődni a kapcsolatok, érzelmek, a pénz és a tudatosság terén!
 

„Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életedet, és te sorsnak fogod hívni.” - Carl Jung


Bizony, már Jung megmondta, hogy a tudatalattival foglalkozni érdemes. Ha nem tesszük, akkor robot módjára élhetjük végig az életünket, olyan berögzült minták, negatív, korlátozó hiedelmek, (negatív gondolatok) és egyéb programok alapján, amiket a családfából örököltünk meg a géneken, sőt, a DNS-en keresztül.

 

Bár az első Intuyching ® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferencia nagy sikerrel lezajlott, most még pár napig lehetőséged van benne részt venni!

Az Intuyching® konferencia, bátran állíthatjuk a visszajelzések alapján, a 2023-as év legkülönlegesebb eseménye az önfejlesztés terén, ami megoldást ad a tudattalanul bennünk működő negatív programozásra, és kiutat mutat a jelenlegi káoszos világunkból!

 

HOGYAN TUDOD MEGNÉZNI A KONFERENCIÁT?

Linket fogsz kapni emailben, amennyiben feliratkozol az oldal alján található formon. A levél nem automatikusan érkezik (a letölthető ajándékod igen!), ne aggódj, csak figyeld az emailed, amiben megküldjük a linket.


A feliratkozásoddal a konferencia mellett az alábbiakat is megkapod:
 

 


Bármelyik is vonatkozik rád a fentiekből, az exkluzív online Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferencia olyat ad majd neked, amit el sem tudsz képzelni!

A világ legjobb Intuyching® instruktorait hallgathatod, akik csakúgy, mint te is, szabad életet akartak maguknak, és elérték!
 

Az Intuyching® Summit 2023 az az élmény, amit sosem fogsz elfelejteni, és könnyen lehet, hogy miatta fog teljesen más irányt venni az életed!
 

Megtudhatod, hogyan szabadítsd fel magad az életben tapasztalható nyomasztó terhek alól, hogyan szabadulj ki a negativitásból, hogy a legteljesebb és boldogabb életet élhesd, és ezt a pozitív példát add tovább a gyerekeidnek, unokáidnak.
 

Ha már segítőként foglalkozol másokkal, megismerheted, hogy mivel tudna az Intuyching® hozzájárulni a már eddig megszerzett tudásodhoz, és hogyan tudnád vele a klienseidet még jobban segíteni.


Akár korlátozó hiedelmeket szeretnél legyőzni, akár a kapcsolataidon vagy a pénzhez való viszonyodon szeretnél javítani, akár nagyobb boldogságra és kiteljesedésre vágysz, a 2023-as Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferencián biztosan lesz olyan újdonság számodra, ami megváltoztatja a gondolkodásod, előreviszi az életed, és segít kibillenteni, ha netán el lennél valamivel akadva.
 

Sőt, ha segítő vagy már, biztosan ad olyan tudást a már meglévőhöz, amivel a klienseidet tudod jobban segíteni.

 

Előadóink mind tapasztalt Intuyching®-használók, akik nemcsak egyéni coachingot tartanak, hanem tanítják is ezt az egyedülálló módszert azoknak, akik megtanulni szeretnék.


Intuíció, bölcsesség, fejlődés, az Intuyching® titkai  - Ez mind az  Intuyching® Summit 2023!

 

A szakértő előadók sora mellett a 2023-as Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferencián különleges beszélgetéseket is láthatsz olyan mentorokkal, akik saját bőrükön tapasztalták meg az Intuyching® átalakító erejét. 

Ezeken a beszélgetéseken lehetőséged lesz közvetlenül tőlük hallani arról, hogyan használták az Intuychinget® az akadályok leküzdésére, céljaik elérésére és életük átalakítására.

Megosztják személyes történeteiket és meglátásaikat, így első kézből láthatod ennek a szupertudatos önfejlesztő eszköznek a sokszor csodának is beillő, hihetetlen hatásait.

 

Akár új vagy az Intuychingot® tekintve, akár tapasztalt gyakorló, ezeket a szuper előadásokat nem érdemes kihagynod.

Egyedülálló lehetőséget kapsz arra, hogy másoktól tanulhass, és betekintést nyerj abba, hogy te hogyan profitálhatsz az Intuyching® használatából, hogy könnyebb legyen az életed.


Nézd meg a 2023-as Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferenciát, azért, hogy inspirálódj azok történeteiből, akiknek már sikerült átalakítaniuk az életüket ezzel az egyedülálló módszerrel! És oszd meg a lehetőséget másokkal is! 
 

Oszd meg az oldalt a Facebook-on, mert így másoknak is segítesz, hogy visszanézhessék ezt az ingyenes, nagyszerű konferenciát!

 

Jelentkezz most, hogy megkapd az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferencia linkjét, ahol az előadásokat megnézheted.

A konferencia után - június 4. 18 órakor, a Tudatosan Boldogan, Pozitívan - Intuyching® FB csoportban - kérdezni is fogsz tudni az előadóktól. (Csatlakozz a csoporthoz!)

 

 

A konferenciára való jelentkezéseddel együtt egy ingyenesen letölthető e-book-ot is kapsz az email címedre. Ez egy kivételes lehetőség, hogy a konferencián visszanézhesd és mellette a könyvet is megkapd.

(A konferencia értéke: 15 000 Ft, ami most neked ingyenes!)Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, azért, hogy biztosan megkapd az ajándékod, majd pedig hírlevélben a linket az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) konferenciához!
 


(Az alábbi hírlevélre való feliratkozással feliratkozol a Summit hírlevélre, és így megkapod a további információkat.)

Email címed biztonságban van, a levelekről bármikor leiratkozhatsz.
Ha elakadsz a feliratkozással vagy valamiért nem működik az űrlap, írj nekünk emailt: erika.laszlo@laszloerika.hu.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!