2013 márc 11

Mielőtt megtenném...

Ezekkel a benső “utasításokkal” mind eltávolítjuk annak a lehetőségét, hogy valami könnyedén megvalósulhasson az életünkben. Gyakorlatilag ezzel “feltételhez” kötjük a megvalósulását valaminek, amit szeretnénk. Ráadásul sokszor másokhoz kötjük ezeket a feltételeket: valakinek csinálnia kell (vagy nem szabad) valamit ahhoz, hogy nekem megtörténhessen. Ezzel megnehezítjük a saját életünk megteremtését, hiszen ha mástól függ a megvalósulás, akkor mi "kénytelenek" vagyunk várni..., várni..., várni. Ezzel áldozattá minősítjük le magunkat, ahelyett, hogy a TEREMTŐ “sapkánkat” feltéve, azt teremtenénk, amit valóban szeretnénk.

Az alábbi mondatok segíthetnek felfedezni, hogy mi az, amivel épp gátoljuk magunkat.

Úgy érdemes leírni őket, hogy ne nagyon gondolkozzunk hosszasan rajtuk. Csak hagyjuk, hogy a fejünkből “csak úgy” kijöjjön mindenféle kifogás, ami most éppen gátol. Ezzel a nagyon egyszerű gyakorlattal könnyen felismerhető, miben, hol, mivel korlátozzuk magunkat. Érdemes többször is megcsinálni az alábbi gyakorlatot, ki tudja mi derül még ki a későbbiekben... :) Bármikor neki lehet látni, ha úgy érzed, nem tudsz továbblépni egy adott helyzetben/dologgal kapcsolatosan. Tedd életed részévé, addig, míg már tényleg automatikussá válik, hogy nem teszel fölösleges akadályokat a saját utadba.

Mielőtt megtenném, előbb még … Mielőtt megtenném, előbb még neki meg kell … Mielőtt megtenném, előbb még el kell jöjjön a megfelelő idő, hogy… Mielőtt meg tudom tenni, előbb még szükségem van arra, hogy … Mielőtt megtenném, előbb még meg kell történnie annak, hogy …

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó! :)

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!