2010 szept 10

Vonzás törvénye - Boldogság I.

Az energia-áramlás, a vonzás törvénye alapján ahhoz, hogy a holnapod boldog legyen, a mában is boldognak kell lenned. Minél inkább vagy boldog ma, annál inkább kapod azt holnap is.

Ez egy egyszerű törvény, és nincs alóla kivétel. A boldogság boldogságot vonz. Bár a törvény mindenkire érvényes, mégis sokan mindenféle kifogásra hivatkoznak, hogy miért is nem lehetnek éppen MOST boldogok.

Éppen nincs elég pénzük, hiteleket kell visszafizetniük, egészségügyi problémáik vannak, nincs megfelelő párkapcsolatuk, elvesztettek valaki számukra nagyon fontosat, nem tudnak elutazni egy vágyott helyre stb. stb.

Csakhogy a törvény ekkor is működik... ilyenkor egyre több "nem-boldogságot", hiányállapotot teremtve. Hiszen, ha ennek adjuk az energiát, ezt kaphatjuk csak vissza is. A törvény nem érdem szerint működik!!!

Bármilyen is legyen a helyzeted épp ma, ha nem érzed benne boldognak magad, sajnos akkor holnap sem fogod, mert ezzel az érzéssel nem boldogságot, hanem további "nem-boldogságot" vonzol be magadnak.

A vonzás törvénye kimondja:
"Légy boldog, és ameddig csak az vagy, határtalan boldogságot biztosítok számodra."

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!