Intuyching ® (SzuperTudatos Önfejlesztés™)

 

Maximalistaként nyilván belefáradtál már abba, hogy igyekszel mindig, mindenkinek a legjobbat tenni, ráadásul minden területen, otthon és a munkádban is. Mindenkit jobb kedvre, boldogságra hangolni, és a pozitív életszemléletet terjeszteni, mindig mindent megoldani, még a legnagyobb gondok közepette is.

 

A világunk nem a pozitív gondolkodást és életszemléletet támogatja, általában mindenki csak panaszkodik, és fogalma sincs, hogy mit tehetne, hogy jobb legyen az élete. Ha csak egy kicsit is olyan vagy mint én és a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösség tagjai, licensz használói és instruktorai, akkor téged is bánt, hogy mi zajlik a környezetedben, a világban, és hogy nem tudod, hogyan segíthetnél ezen. Valószínűleg te is boldogságban, nyugalomban szeretnél élni, és hiszel abban, hogy pozitív gondolkodással jobb életet teremthetünk magunknak. Hiszen azt ma már a tudomány is alátámasztja, hogy a negativitás, a panaszkodás a szervezetünknek is rosszat tesz.

   

Hol van az eszköz, amivel az élet mindennapos nehézségeivel könnyebben lehetne boldogulni?

 

Hol van, ami megmutatná, hogy mit kell csinálni egy adott helyzetben, hogy ne kelljen továbbvinnünk a bennünk forrongó energiákat (frusztrációt, haragot, sérelmet)? Hogyan lehetne pozitív gondolkodással teremteni az életünket és ebben másoknak is segíteni? Úgy, hogy közben ne teher legyen, hanem izgalmas, érdekes tudatosodás, felfedező út? 

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer olyan, mintha az Élet Kézikönyvét kapnád a kezedbe!

 

 

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) mindent egyesít magában, amire szükséged lehet, hogy végre úgy terjeszd a pozitív gondolkodást és a pozitív életszemléletet magad körül, hogy ebbe ne rokkanj te magad bele. :)

 

Olvass az eddigi résztvevőktől itt

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Az üzleti életed, munkád, ügyfeleid, családod javára is fordíthatod mindazt, amit az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel megtanulsz. 

 

Ha már sok mindent tanultál, akkor az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) egy strukturált, könnyen használható rendszerbe foglalja mindazt, amit már tudsz. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) több, mint 40 módszert foglal magába, ötvözi a keleti és a nyugati tudást, egy ön-coaching rendszert adva a kezedbe.

 

Használatával mindfullness és meditatív állapotba kerülhetünk, és megtalálhatók benne a pozitív pszichológia elemei, a tranzakcióanalízis, NLP, a különböző önsorsrontó minták mellett, de benne vannak a csakrák, a meridiánok és a Feng Shui is, mint ahogy nagy figyelmet szentel a korlátozó negatív gondolatok, hiedelmek átalakítására is. Ezeket a negatív energiákat, gátló programokat az energiamezőben, a kvantummezőben alakítjuk át.

  

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) a világon az első önsegítő, könnyen érthető, intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer, mely iPad applikáción működik. A XXI. század kihívásaira tervezett táblázatrendszerrel (ábrákkal, melyekben szavak, mondatok találhatók) pozitív gondolkodásra, magasabb tudatállapotra és rezgésekre hangol és ezáltal áthangolódunk a pozitív életszemléletre.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer segítségével bárki, bármilyen helyzetére rá tud látni, és ezzel azonnali változást tud létrehozni az energiamezőben.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) használatával azonnal beazonosíthatók a jelenben fennálló, (de esetleg a családból és a régmúltból hozott) negatív energia gátak, melyek átalakításával megkönnyebbültséget érezhetünk, és nagyobb rálátást kapunk a saját helyzetünkre. 

 

A múlt-jelen-jövő a kvantumfizika szerint egyidejűleg zajlik, így minden, ami bennünk van a jelenben, megmutatja, hogy mi volt a múltban, és mi lehet a jövőben. A rendszerrel mindent tudatosíthatunk, és a negatív energiák megváltoztatásával egy új jövőt, más eredményeket teremthetünk, mint eddig.

 

A karma azt jelenti, hogy eredmény, (okozat), úgyhogy a rendszerrel a „karmát”, azaz a döntéseink eredményét is változtatni tudjuk azáltal, hogy megváltoztatjuk a döntéseink energiáit (dharmát = döntés, ok) és így az eredeti negatív energiák helyett más rezgésekre, - magasabb tudatosságra - kerülve például boldogságot vonzunk az életünkbe az eddigi elégedetlenség és boldogtalanság helyett.

 

A családi generációból, a családfából jövő „örökölt sors” (negatív és pozitív energiák és programok összessége) is felderíthető az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével. Bár senki sem tudja bizonyítani, hogy vannak-e előző életek, abban mindannyian egyetértünk, hogy családfája mindenkinek van, és az előző generációknak előző élete is van, hiszen előbb éltek, mint mi.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) hozzáállása szerint mindegy, hogy kinek az előző életéről van szó (a felmenődéről, vagy a tiedről), ha annak az előző életnek valamilyen negatív programját magaddal cipeled, az téged a jelenben fog megakasztani.

 

Az előző generációk előző életeinek programjai, (a traumák is) tudományos kísérletekkel bizonyítottan öröklődnek, bekerülnek a génekbe, a DNS-be. Elég, ha csak a cseresznyevirág-kísérletre gondolunk, mely kísérletben kiderült, hogy az egerek átörökítették a cseresznyevirágtól való félelmet a következő generációba.

 

De ugyanúgy örökölhető - változást okoz a génekben - az előző generációk által megtapasztalt szegénység, ínség, éhezés, vagy a félelem is. Természetesen pozitív programokat is öröklünk, és szerencsére azok nem gátolnak, hanem segítenek az életben, hogy boldogságban élhessünk.

 

Olvass az eddigi résztvevőktől itt

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™):

 

  • a legújabb kutatási eredményeken alapszik; 
  • ötvözi a nyugati coaching, pozitív pszichológia és a keleti ősi, szellemi tudás elemeit;
  • erősíti az intuíciót, a tiszta, félelemmentes gondolkodást; 
  • egy színes táblázatrendszer (kör alakú ábrák), amiben az információkat megtaláljuk;
  • a kvantumfizika bizonyításai alapján működik;
  • segítséget nyújt a céljaink elérésében a korlátozó és negatív energiák felismertetésével és átalakításával;
  • táblázatrendszerrel másoknak is lehet segíteni (család, barátok), hogy ők is jobban boldoguljanak a saját ügyeiket tekintve (úgyis, hogy nincsenek is jelen);
  • olyan mint egy személyes konzultáció a saját legbensőbb részünkkel.

 

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) közel 100 táblázattal, ábrával rendelkezik (2021-es adat), melyben a mindennapi életünk különböző helyzeteit lehet felismerni és kezelni.

(Pl.: Üzleti kihívások, Kapcsolati ügyek, Környezeti hatások, Pénzfélelmek, Siker-Bukás Minták, Személyes Motivációk, Archetípusok, Családfa stb.). A SzuperTudatos Világ™ - az SCCW licensz használók, instruktorok és tagok - nemzetközi közösségről, melyet a férjemmel alapítottunk, bővebben az SzuperTudatos Világ közösségének oldalán olvashatsz.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) ösztönöz a felelősségvállalásra, a változásra és a pozitív gondolkodást, az intuíciós képességeinket erősíti. Szavaink, gondolataink, attitűdünk, azaz a rezgéseink, frekvenciánk teremtő erővel bír, és nem mindegy, hogy pozitív, boldogságot okozó, vagy negatív, kellemetlen élményeket teremtünk.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) egyik alapelve (fizikai tény), hogy minden energia, és az energia átalakítható.

 

Az életünkben, minden, ami stresszt okoz, alapvetően félelem-alapú energia. Ezeket a félelem-alapú, blokkoló energiákat és programokat (melyeket negatívként, kellemetlen érzésekként érzékelünk) alakítjuk át szeretet-alapúvá. A támogató, szeretet-alapú információ segít a megértésben, az erőforrások aktivizálásában, valamint pozitív gondolkodásra, szemléletváltásra sarkall, hogy boldogságot hozzunk létre.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) a jelenre fókuszál, hiszen, ami most gátol, az most van, nem a múltban. Minden, ami gondot okoz, megtalálható a jelenben, megoldható és átalakítható, a múltunk és a jövőnk is. Ezért nincs szükség a múltban való részletes vájkálásra azért sem, mert minél több energiával fókuszálunk valamire (például a múltra), annál többet teremtünk belőle. 

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel felismerjük és tudatosítjuk a negatív, gátló dolgokat, ezáltal ezek megváltoznak a kvantummezőben, és így képesek lehetünk létrehozni valami mást, hiszen ha tudunk valamiről, sokkal jobban tudjuk kezelni is. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) segítségével pozitív szavakra és támogató hitekre változtatjuk a negatív, korlátozó programokat, és rálátunk a megoldásokra is.

 

Tudományosan bizonyított, hogy egy nagy energiamező része vagyunk, energetikailag összekapcsolódik minden és mindenki. Az energiák, programok (minták) átalakítása ezért nemcsak rád lesz hatással, hanem minden érintett résztvevőre. Segíthetünk másoknak is, egyrészt az ő energiáik (például: gondolatok, hozzállás, érzések) beazonosításával és átalakításával, másrészt nekik is megtanítva a pozitív gondolkodás és a teremtés alapelveit.

 

Az Intuyching® táblázatrendszerből kapott információ a tudatosságot emeli, ezáltal folyamatos fejlődést biztosít. Az átalakuláshoz nincs időre szükség, mivel az energiamezőben (kvantummező) minden egyidejűleg, azonnal történik. Csupán a fókuszált szándék, a megfigyelés fontos ahhoz, hogy a változás létrejöjjön.

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) többféle módszert használ jelzőeszközként a test visszacsatoló - biofeedback - mechanizmusán keresztül. (Például: szem, ujj, inga – mindegyik használatát megismerjük a tanfolyamon.)
 

 

Olvass az eddigi résztvevőktől itt

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Mire lesz jó neked, ha megismered és elkezded használni az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszert?

Mert...:

 

  • képes leszel meghatározni az elakadások okát és ezeket átalakítani;
  • a felismerés hatására az energiaváltozás azonnal megtörténik a kvantummezőben;
  • megismered, hogy lehet véglegesen megváltoztatni a gátló hiedelmeket pozitív gondolkodással és a DEMERT Módszerrel™;
  • tudatosíthatod és megváltoztathatod a kapcsolatodat a pénzzel, mely ha önmagában nem is boldogít, de mindenképpen hozzájárulhat a boldogsághoz;
  • látni fogod a családból hozott gátló szokásaidat, és meg is fogod tudni őket változtatni az energiamezőben;
  • hatással leszel és megváltoztathatod a csakra- és meridiánrendszer blokkjait, hogy a boldogság és az öröm tudatállapotára kerülj;
  • plusz még egy csomó minden!

 

Azonnal érezheted az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) eredményeit, hiszen változást generál bennünk a legmagasabb energetikai szinteken. Megkönnyebbülést okoz, újfajta nézőpontot ad, pozitív gondolkodásra serkent, és magasabb tudatosságra hoz, ezáltal megjelenik a jó érzés és állapot – a boldogság érzése, bármilyen területről is legyen szó.

 

Olvass az eddigi résztvevőktől itt

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) tudatosságra ébreszt az élet mindennapi problémáit tekintve:

 

  • kapcsolati ügyek;
  • párkapcsolat hiánya, vagy nehézsége;
  • gyerekvállalás és nevelés;
  • kilátástalannak tűnő lehangolt állapotok;
  • pozitív gondolkodás hiánya saját magunkkal kapcsolatban (önbizalom és önértékelés);
  • pénzügyek, vállalkozás, munka;
  • környezeti hatások, konfliktusok stb.

 

Azzal, hogy még magasabb tudatosságra ébreszt, hatással van minden életterületünkre. Amikor a pozitív gondolkodás és nézőpont útját álló feszültség, stressz megszűnik, akkor azonnal jobban érezzük magunkat, így hatásosabbá válnak a bennünk zajló folyamatok, melyek addig nem tudtak kellőképpen működni. Ez a pozitív gondolkodás és a tudatosság a teljes jóllétünk alapja. 

 

Bár az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatrendszer használatát bárki könnyedén el tudja sajátítani, nem való mindenkinek!

 

Kinek való az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű táblázatrendszer applikáció?

 

Ahogy a nevében is látszik, az intuitív, szellemileg (spirituálisan) nyitott, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek.

Azoknak, akik:

  • már belefáradtak a saját maximalizmusukba;
  • segíteni akarnak másokon és tovább akarnak fejlődni;
  • nyitottak a technikai, digitális újdonságokra is (a rendszer iPad applikációban, éves előfizetéssel működik)
  • keresik az útjukat, és váltani akarnak;
  • nyitott, intuitív szakmabelieknek, akik már régóta kliensekkel dolgoznak, de szeretnének gyorsabban eredményeket elérni, illetve a tudásukat egy strukturált rendszerbe foglalva használni
  • hajlandók magukba és a tudásukba (folyamatosan) fektetni

 

Olvass az eddigi résztvevőktől itt

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Minden előzetes gyakorlat nélkül, már az első napon mindenki tudja a táblázatokat használni, annyira egyértelműek és könnyen alkalmazhatóak, tehát neked is menni fog! Te is szabadon fogod tudni használni, hogy fantasztikus eredményeket érj el vele.

 

Képes leszel egyszerűen és könnyedén megtudni, hogy mi zajlik benned, (vagy az ügyfeleidben), az üzleti, családi életedben, és a saját magad coach-a – tudatosságedzője – leszel, sőt, másoknak (család, barátok) is fogsz tudni segíteni a pozitív gondolkodásban, a negatív energiák átalakításában, ha ezt szeretnéd, hogy a környezeted boldogságáért is tegyél.


Olvass azoktól, akik már megtanulták, megtapasztalták: a hallgatóktól itt, a kliensek referenciáit pedig itt olvashatod.

 

Mit kapsz az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) teljes táblázatrendszert bemutató workshopon?

 

- összesen 5 napos találkozó (több alkalomra bontva vagy intenzív módon, egyben tartva) - amiken az alap, haladó, szakértő táblázatrendszert ismerhetjük meg

- Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) teljes táblázatrendszer, iPad applikációban (1 éves licensszel, ami az egy év elteltével megújítandó - az iPad-et nem tartalmazza)

- Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) használati kézikönyv a táblázatokhoz (az applikációban)

- SzuperTudatos Csakra kártya™ (iPad applikációban, 1 éves licensszel, ami az egy év elteltével megújítandó - az iPad-et nem tartalmazza)

 

Tudni szeretnéd, hogy mi mindent tartalmaz az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer?

 

Töltsd le az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) kézikönyv tartalomjegyzékét!

Töltsd le a teljes Intuyching (SzuperTudatos Önfejlesztés) táblázatok tartalomjegyzékét (2020-as)!

A SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösség tagjainak sok előnyt biztosítunk és egy folyamatos fejlődési, új hivatás lehetőségét is!

 


Keresed az utad, most tervezel váltani, vagy már a segítő szakmában dolgozol? 

 

Tanácsadó, coach, tanár, kineziológus, pszichológus vagy? Esetleg pozitív gondolkodást oktatsz, vagy boldogságra készíted fel klienseidet? Ezt a módszert már sikerrel alkalmazzák a külföldi kollegák, és itthon is nagy szükség van rá. Ha szeretnél valami újat ajánlani a hozzád forduló embereknek és a saját munkádat is megkönnyíteni, felgyorsítani a változásokat, vagy most fontolgatod a jelenlegi szakmádból a váltást, és új utakat keresel...

 

Csatlakozz a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi, támogató közösségünkhöz, hogy végre ne egyedüli harcosként kelljen mindennel megbirkóznod!

 
Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatának elsajátításával egy új szakmát kezdhetsz el, csupán 3 hónap alatt licensz használója, intuytora (Intuyching mentora) lehetsz a rendszernek és a SzuperTudatos Világ™ egyre bővülő nemzetközi hálózatának.

 

Tagsági előnyök és képzési útvonal

Tagként kedvezményeket és csodás fejlődési utat járhatsz be. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer használatával bővítheted az eszköztárad, strukturált rendszerben használhatod az eddigi tudásod, mellyel nemcsak fantasztikus intuitív módon tudsz másoknak segíteni, a saját intuíciód, pozitív gondolkodásod is nagymértékben tud még magasabb szintekre szárnyalni! Tagjainknak ingyenes találkozókat, kedvezményes részvételi lehetőséget kínálunk a programjainkon, valamint minden termékünk (iPad applikáció) is kedvezményesen érhető el.

 

Olvass az eddigi résztvevőktől itt

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

FONTOS:

 

Mivel a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World®) termékei, így az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) is védjegyeztetett márka, nyilvános (fizetett) konzultációt, tanácsadást csak az végezhet, aki a SuperConscious World®-höz és a Szuperc Limited céghez licenszszerződés aláírásával csatlakozik és éves licenszdíjat fizet.

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Kattints tovább a jelentkezésért, hogy az Intuyching® táblázatrendszerrel és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a céljaidat!

 

Jelentkezz az Intuyching táblázatrendszer workshopra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő programokhoz.)

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)
 

Fontos figyelmeztetés:

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszerrel a kvantummezőben történik az energiaátalakítás, az illető energiamezejében. A rendszer szellemileg (spirituálisan) nyitott, magas tudatosságú és céltudatos, mentálisan és lelkileg is egészséges embereknek való.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, a pszichoterápiát, a pszichológiai kezelést, illetve egyéb terápiás folyamatot (mivel nem az), és nem tekinthető semmiféle hivatalos egészségügyi vagy egyéb tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) abban segít, hogy felismerd, tudatosítsd és megszabadulj azoktól a gátaktól, melyek akadályoznak a fejlődésben, továbblépésben. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadás során elhangzott információk felhasználása kizárólag a Te felelősségedre és kockázatodra történik. Az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés) tanácsadó/intuytor™ semmilyen felelősséggel nem tartozik, hogy Te hogyan alkalmazod (és alkalmazod-e) a kapott gyakorlatokat, információt.

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!