2012 ápr 01Pénzteremtés, pénz vonzása

2012 és a pénz

Frissítés: 2020. július 15.

 

Ezt a cikket 2012 áprilisában írtam, még jóval azelőtt, hogy a 2012-es év végével a világvégét jósolták sokan. És jósolták azt is, hogy megszűnik a pénz.
Már akkor  is azt írtam, hogy a pénzre még jó ideig szükségünk lesz, bár az igaz, hogy a pénz - ma már jól látni -, abban a papírformában, ahogyan eddig ismertük, valóban megszűnőben van, hiszen a digitális pénzre (különféle applikációkkal való fizetés, utalások) áll át a világ. A pénzhez való alapvető hozzáállást érdemes megváltoztatni ahhoz, hogy ebben a digitális pénzből (ami tényleg olyan, mint az energia, nem is lehet megfogni), annyit teremts, amennyit szeretnél. Így nem a pénzt, hanem a hozzáfűződő negatív gondolkodásunkat fontos elengednünk. Ami, sajnos, azóta sem sikerült a többségnek...

 

Annyi mindent hallani a 2012-es változásokat illetően a pénzről is. Vajon mi a lényege a világban mostanság zajló, a pénzünket (boldogságunkat közvetetten) is érintő változásoknak (tőzsdei összeomlás, romló árfolyamok stb.)?

 

Pozitív gondolkodásra, pénzgazdálkodásra, költekezésre, vagy mire is van szükség???

 

2012-höz alapvetően a felemelkedést, rezgés-emelkedést, az egész világot és az emberiséget érintő nagy változásokat, egy humánusabb, a boldogságot és a pozitív gondolkodást elősegítő, pozitívabb élet lehetőségét társítjuk.

 

Persze egyéb híresztelésekből is van bőven… mint ahogy nagyon sok félreértés kering az interneten és a köztudatban is 2012-ről, a világvége várástól kezdve egészen odáig, hogy megszűnik a pénz. Vajon 2012 elmúltával tényleg megszűnik a pénz?

 

Egyszer csak felébredünk, 2013. január elsején, és nem lesz pénz? Sokan így vélik, mi több, ezt is várják. Mivel nem vagyok jós, :) nem tudom, hogy mi lesz. Én egyelőre azt látom, hogy (még) szükség van a pénzre, és a hozzátartozó felelősségteljes – tudatos – pozitív gondolkodásra is.

 

(2021-ben már tisztán látszik, hogy a pénz nem megszűnt, hanem digitális formára vált egyre inkább. Többet használjuk a kártyás, applikációkon keresztüli fizetést és az utalást, mint bármikor előtte. És mindezt a koronavírus megjelenése 2020-ban alaposan megerősítette.)

 

Az azonban tagadhatatlan, hogy nagy átrendeződések vannak (vál-ság, azaz „változáshegyek”) a pénzügyi szektorban is. Sokan terjesztik, hogy meg kell tanulnunk elengedni a pénzt.

 

Mit jelent az, hogy engedd el a pénzt?

 

Sokan félreértik az e fajta tanácsokat, és úgy gondolják, hagyniuk kell a pénzt, nem kell vele törődniük, „el kell engedni”, el kell költeni, bármire, amit csak megkívánunk. Ez nekem leginkább arról szól, hogy ha már „el van költve”, akkor nem kell vele többet foglalkozni… :)

 

Ha tudatosan megvizsgáljuk az ilyenfajta gondolatok mögötti gondolatokat, akkor hamar rájövünk, hogy félelem alapúak, semmi közük a pozitív gondolkodáshoz. Márpedig a mostani változások, - a 2012-es év rezgésváltozásait is beleértve – pontosan a félelem alapú energiák elengedéséről és szeretet alapú energiákká való átalakításáról, valamint a szeretet földi megéléséről szólnak.

 

Ez az, amit annak is nevezhetünk, hogy lehozzuk a mennyet a földre, a pozitív gondolkodással, a pozitív energiákkal, hogy boldogságunk legyen végre. :) Azaz messze sokkal többről van szó, semmint csak a pénzről vagy az egyéb anyagi javakról.

 

A 2012-es év és a korszak, melyben élünk - hiszen az átalakulás sosem egyik napról a másikra, vagy netán egyik évről a másikra zajlik, minden átalakulás egy hosszabb folyamat végeredménye - a következőkre ad lehetőséget:

 

  • magasabb rezgésű tudatosságra emelkedhetünk,
  • felülemelkedhetünk saját magunkon, a berögzült hiedelmeinken, téveszméinken,
  • hogy valami újat, pozitív gondolkodással teremtsünk és boldogságot tapasztaljunk a világban.

 

„Elengedni” éppen ezért valóban mindent érdemes, amennyiben az elengedés alatt a félelemből származó ragaszkodást értjük, legyen bármiről is – akár a pénzről – szó. (De a párkapcsolatot is hozhatom példának: elengedni a másikat, hagyni szabadon élni, és nem félni, hogy akkor megcsal, nem jön vissza, vagy nem lesz, aki szeretni fog.)

 

Az elengedésre való utalás így nem a pénz tényleges elengedéséről (azaz elszórásáról), hanem a hozzátartozó félelemből származó ragaszkodás elengedéséről szól. És ugyebár ez nem ugyanaz! :)

 

Fontos, hogy a pénzt eszközként, energiaként tekintsük (még inkább jó barátunknak :) ) és ne valami „mumusnak”. A pénz a szeretet-energia egyik megnyilvánulása, így különösen jó, ha a rá vonatkozó félelmeinket elengedjük.

 

A pénzzel kapcsolatban is a rezgéseinknek, azaz a gondolatainknak kell(ene) megváltozniuk, hogy vele kapcsolatban is a pozitív gondolkodás vegye át az irányítást. Más lehet a viszonyunk hozzá. Szeretettel, pozitív gondolkodással, boldogság érzésekkel töltjük fel, és azzal áramoltatjuk a világban.

 

Kiváncsi vagy, mit hiszel a pénzzel kapcsolatban?

 

Elhisszük, hogy van elég, jut elég mindenkinek. Én úgy látom, hogy sokan azért is várják, hogy megszűnjön végre a pénz (és terjesztenek ilyen jellegű „híreket”), mert annyi bajt és gondot okoz nekik, hogy legszívesebben azt látnák, ha eltűnne a föld színéről ez a számukra nehézséget okozó pénz.

 

Ez azonban az ő feldolgozandó feladataikről és energiáikról szól nekem, és nem arról, hogy a pénz ténylegesen megszűnne. Minden addig okoz gondot az életünkben, amíg nem tudjuk kezelni valamilyen módon.

 

Mire reagál az Univerzum?

 

„Azt hallottam, hogy ... nyugodtan költekezzünk, ha jó szívvel tesszük, akkor az Univerzum úgyis visszaadja.” 

 

Tehát, amennyiben a fenti mondat valami olyasmit jelent, hogy jó érzés tölt el bennünket, amikor vásárolunk, örülünk a terméknek, örülünk és hálásak vagyunk, hogy megvehettük azt a dolgot, és nincs bennünk egy szemernyi bűntudat sem, például hogy:

 

„Nem is kellett volna megvenni”, „Juj, ez igazán drága volt, nem fog hiányozni ez a pénz később?” stb. akkor rendben van.

 

Ha ezzel a hálával éljük utána is a napjaink, akkor ezt a rezgést küldjük kifelé, vagyis egyre több hasonló élményben lesz részünk, mert ezt küldi nekünk vissza az Univerzum (azaz: sok mindenért lehetünk majd újra hálásak).

 

Amennyiben azonban a bűntudat megjelenik valahol a háttérben, akkor gyorsan alakítsd át tudatosan, pozitív gondolkodással valami olyasmivé, hogy:

 

Én ezt nyugodtan megvehetem, mert megérdemlem. Az Univerzum szeret engem, és támogat minden célom és a boldogságom elérésében.

 

Tegyük ezt azért, hogy nehogy a bűntudatból teremtsünk többet magunknak... És végül még egy gondolat. Minél inkább tudatosak vagyunk, annál inkább “jól elvagyunk” mindenféle tárgyak és dolgok nélkül is… :); ugyanis idővel a lelkünk rájön, hogy nem a dolgoktól lesz boldogsága, hanem magától a boldogság benső érzésétől, ami nem tárgyakhoz, vagy emberekhez kötött, hanem egy magas rezgésű tudatállapothoz.

 

Ami persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne lenne fontos másokat szeretnünk vagy ne vágyhatnánk bármire. Épp ellenkezőleg, minél inkább vagyunk boldogak „csak úgy”, annál inkább tudunk másokat is szeretni és annál inkább tudjuk a boldogságot okozó vágyainkat is beteljesíteni. :)

 

Ha profi teremtővé akarsz válni, és szeretnél tudatosan, pozitív gondolkodással több boldogságot teremteni az életedbe, akkor jelentkezz be egy Intuyching tanácsadásra, vagy gyere el a következő Tudatos Pénz Teremtés workshopra!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!