SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

♥︎ A boldogság elérése a pozitív gondolkodással ♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés megadja ehhez a rendszert ♥ Egyedülálló módon ötvözi a keleti és nyugati tudást

 

Mennyi gond van a világban... békétlenség, terrorizmus, háborúk, napi gondok, éhezés, pénztelenség, és pénzügyi terhek, hitelek, párkapcsolati nehézségek, család, barátok közötti feszültségek, gyerekvállalás és -nevelés problémák, céges ügyek, egészségügyi gondok, sikertelenség, önbizalomhiány, önbüntető mechanizmusok és különböző függőségek - még sorolni is rossz érzést kelt, hát még megélni!

 

Ilyen gondok között a kinek van ideje a boldogságra, és figyelme a pozitív gondolkodásra?

Maximalistaként nyilván belefáradtál már abba, hogy igyekszel mindig, mindenkinek a legjobbat tenni, ráadásul minden területen, otthon és a munkádban is. Mindenkit jobb kedvre, boldogságra hangolni, és a pozitív életszemléletet terjeszteni, mindig mindent megoldani, még a legnagyobb gondok közepette is.

 

A világunk nem a pozitív életszemléletet támogatja, általában mindenki csak panaszkodik, és fogalma sincs, hogy mit tehetne, hogy jobb legyen az élete. Ha csak egy kicsit is olyan vagy mint én és a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösség tagjai, mentorai és instruktorai, akkor téged is bánt, hogy mi zajlik a környezetedben, a világban, és hogy nem tudod, hogyan segíthetnél ezen, hogy tényleg boldogságban, nyugalomban és pozitív gondolkodással éljük a napjainkat. Hiszen azt már a tudomány is alátámasztja, hogy a negativitás, a panaszkodás a szervezetünknek is rosszat tesz.

   

Hol van az eszköz, amivel az élet mindennapos lelki nehézségeivel könnyebben lehetne boldogulni?

 

Hol van végre valami, ami megmutatná, hogy mit kell csinálni egy adott helyzetben, hogy ne kelljen továbbvinnünk a frusztrációt, haragot, sérelmet? Hogyan lehetne pozitív gondolkodással a boldogságot jobban megközelíteni és ebben másoknak is segíteni?

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ mindent egyesít magában, amire szükséged lehet, hogy végre úgy terjeszd a boldogságot, a pozitív gondolkodást és a pozitív életszemléletet magad körül, hogy ebbe ne rokkanj te magad bele. 

 

A saját, sőt az üzleti életed, munkád, ügyfeleid, családod javára is fordíthatod mindazt, amit ezzel a rendszerrel megtanulsz. 

 

Ha már sok mindent tanultál, akkor a SzuperTudatos Önfejlesztés egy strukturált, könnyen használható rendszerbe foglalja mindazt, amit már tudsz. A SzuperTudatos Önfejlesztés 30 módszert foglal magába, ötvözi a keleti és a nyugati tudást. Megtalálható benne a Mindfullness, a pozitív pszichológia alapelvei, a tranzakcióanalízis, az önsorsrontó minták, de benne vannak a csakrák, a meridiánok és a Feng Shui is, mint ahogy nagy figyelmet szentel a korlátozó negatív gondolatok, hiedelmek átalakítására is. 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés olyan, mintha az Élet Kézikönyvét kapnád a kezedbe!

 

 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SSC – Superconscious Self-Coaching™) a világon az első önsegítő, könnyen érthető, intuitív coaching rendszer, mely iPad applikáción működik. A XXI. század kihívásaira tervezett táblázatrendszerrel (ábrákkal, melyekben szavak, mondatok találhatók) pozitív gondolkodásra, magasabb tudatállapotra hangol és ezáltal boldogságot teremt az életedben.

 

Segítségével bárki, bármilyen egzisztenciális helyzetét meg tudja érteni, és ezzel szinte azonnali változást is létre tud hozni az életében.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés használatával azonnal beazonosíthatók a gátak, melyek átalakításával boldogságot, megkönnyebbültséget és nagyobb rálátást kapunk a saját helyzetünkre. Ezáltal képesek leszünk létrehozni valami újat, hiszen ha tudunk valamiről, sokkal jobban tudjuk kezelni is. A rendszer a használónak is segít magasabb tudatállapotra kerülni, erősíti a pozitív gondolkodást. A SzuperTudatos Önfejlesztéssel segíthetünk másoknak is, egyrészt az ő érzéseik beazonosításával és átalakításával, másrészt nekik is megtanítva a pozitív gondolkodás és a boldogság alapelveit.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™:

 • tudományos háttérre és eredményekre alapozott;
 • rendkívül átfogó; a nyugati coaching, pozitív pszichológia és a keleti bölcsességek elemeit egyesíti magában;
 • a jelenre és a megoldásra, a pozitív gondolkodásra és a boldogságra összpontosít, miközben a múlt fel nem dolgozott traumáit is átalakítja;
 • pozitív gondolkodással és új támogató gondolatokkal helyettesíti a gátló beidegződéseket, tévhiteket;
 • az energiaháztartásunk blokkjait is átalakítja (csakrák, meridiánok - melyek tudományosan bizonyítottan léteznek);
 • olyan mint egy személyes coaching a saját legbensőbb részünkkel;
 • egyszerű és könnyű megtanulni;
 • segítséget nyújt, hogy még (cél)tudatosabb légy a saját ügyeidet illetően, hogy megtudd, mi okozza őket, és elérd a személyes boldogságot;
 • alkalmazásával másoknak is tudsz segíteni (család, barátok), hogy ők is jobban boldoguljanak a saját ügyeiket tekintve;
 • táblázatai iPad alkalmazásban érhetők el

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés több, mint 90 táblázattal, ábrával rendelkezik (2019-es adat), melyben a mindennapi életünk különböző helyzeteit lehet kezelni (Pl.: Üzleti kihívások, Kapcsolati ügyek, Környezeti hatások, Pénzfélelmek, Siker-Bukás és Önsorsrontó minták stb.). A SzuperTudatos Világ™ - a SzuperTudatos mentorok, instruktorok és tagok - nemzetközi közösségről, melyet a férjemmel alapítottunk, bővebben az SzuperTudatos Világ közösségének oldalán olvashatsz.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést használva, a táblázatokban szereplő információk segítségével rálátsz arra, mi zajlik valójában benned és az életedben. Ösztönöz a felelősségvállalásra, a változásra és a pozitív gondolkodást erősíti. Szavaink, gondolataink, érzelmi attitűdünk teremtő erővel bír, és nem mindegy, hogy pozitív, boldogságot okozó, vagy negatív, kellemetlen élményeket teremtünk.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés egyik alapelve (fizikai tény), hogy minden energia, és az energia átalakítható.

 

A félelem-alapú, az életet fenyegető, blokkoló érzéseket alakítjuk át szeretet-alapúvá. A félelem stresszben tart. A támogató, szeretet alapú információ segít a megértésben, az erőforrások aktivizálásában, valamint pozitív gondolkodásra, szemléletváltásra sarkall, hogy boldogságot hozzunk létre.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés a jelenre fókuszál, hiszen ami most gátol, az most van, nem a múltban. Minden ami gondot okoz, megtalálható a jelenben, megoldható és átalakítható, a múltunk és a jövőnk is. Hiszen nincs tér és idő, minden egyszerre zajlik a kvantumfizika bizonyításai szerint, ezért nincs szükség a múlt részletes és időigényes elemzésére. Hiszen minél több energiával fókuszálunk valamire (például a múltra), annál többet teremtünk belőle.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel tudatosítjuk, hogy mi megy végbe a jelenben.

 

Feltárjuk a blokkokat, pozitív szavakra és gondolatokra változtatjuk a negatívat, és megtaláljuk a megoldást. A SzuperTudatos Önfejlesztés az egységet erősíti. Energetikailag összekapcsolódik minden és mindenki. Tudományosan bizonyított, hogy egy nagy energiamező része vagyunk. Az energiák, érzések átalakítása ezért nem csak rád lesz hatással, hanem minden érintett résztvevőre. 

 

A táblázatokból kapott információ a tudatosságot emeli, ezáltal folyamatos fejlődést biztosít. Az átalakuláshoz nincs időre szükség, mivel az enerrgiamezőben (kvantummező) minden egyidejűleg történik. Csupán a fókuszált szándék, a megfigyelés fontos ahhoz, hogy a változás létrejöjjön. A SzuperTudatos Önfejlesztés többféle módszert használ jelzőeszközként a test visszacsatoló - biofeedback mechanizmusán keresztül. Például: szem, ujj, inga – mindegyik használatát megismerjük a tanfolyamon. 

 

Mire lesz jó neked, ha megtanulod? Mert...:

 • képes leszel átalakítani, hogy az elakadások megszűnjenek bármely életterületen;
 • megismered, hogy lehet véglegesen megváltoztatni a gátló hiedelmeket pozitív gondolkodással;
 • tudatosíthatod és megváltoztathatod a kapcsolatodat a pénzzel, mely ha önmagában nem is boldogít, de mindenképpen hozzájárulhat a boldogsághoz;
 • látni fogod a családból hozott gátló szokásaidat, és meg is fogod tudni őket változtatni
 • hatással leszel és megváltoztathatod a csakra- és meridiánrendszer blokkjait, hogy a boldogság és az öröm tudatállapotára kerülj;
 • plusz még egy csomó minden!

 

Azonnal érezni fogod a SzuperTudatos Önfejlesztés eredményeit, hiszen változást generál minden szinten: tudat, tudatalatti és szupertudatos. Megkönnyebbülést okoz, újfajta nézőpontot ad, pozitív gondolkodásra serkent, és ezáltal megjelenik a jó érzés és állapot – rövid időn belül eltölt a boldogság érzése, bármilyen területről is legyen szó.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés tudatosságra ébreszt az élet mindennapi problémáit tekintve:

 

 • kapcsolati ügyek;
 • boldogság, párkapcsolat hiánya, vagy nehézsége;
 • lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok;
 • pozitív gondolkodás hiánya;
 • pénzügyek, vállalkozás, munka;
 • környezeti hatások, konfliktusok stb.

 

Azzal, hogy még magasabb tudatosságra ébreszt, hatással van a további teremtéseinkre – fejleszti a pozitív gondolkodáson alapuló teremtő képességeinket és a boldogságra való összpontosítási képességet is. A SzuperTudatos Önfejlesztés az energiákra, érzésekre, a bennünk lévő sejtszinten lévő (a DNS-ben és a génekben tárolt) programokra és azok megváltoztatására fókuszál (tudományosan bizonyított, hogy a gondolkodás megváltoztatásával megváltoznak a gének és a DNS!), ezért közvetett hatásként az egész-ségünkre, azaz a teljes testünk állapotára, így a jóllétünkre, boldogságunkra is hatással van.

 

Amikor az energiablokk – a pozitív gondolkodás és nézőpont útját álló feszültség, stressz – megszűnik, akkor az általa kiváltott tünet is eltűnik, illetve attól, hogy jobban érezzük magunkat, hatásosabbá válnak azok a testi öngyógyító folyamatok, melyek addig nem tudtak kellőképpen működni. Ez a pozitív gondolkodás és a tudatosság a testi-lelki egészség és jóllét alapja! Tudod: ép testben, ép lélek vagy másképp fogalmazva: nyugodt lelkiállapotban és folyamatos stressz nélkül a test is egészségesebb.

 

Kinek való a SzuperTudatos Önfejlesztés intuitív coaching tanfolyam?

 

Ahogy a nevében is látszik, az intuitív, nyitott embereknek.

Azoknak, akik:

 • már belefáradtak a saját maximalizmusukba,
 • segíteni akarnak másokon és saját magukon,
 • könnyebben akarják a vállalkozásukat vezetni
 • keresik az útjukat, és váltani akarnak
 • nyitott, intuitív szakmabelieknek

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést™ bárki könnyedén el tudja sajátítani (de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek való); Te is szabadon fogod tudni használni, hogy fantasztikus eredményeket érj el vele. Minden előzetes gyakorlat nélkül, már az első napon mindenki tudja a táblázatokat használni, annyira egyértelműek és könnyen alkalmazhatóak, tehát neked is menni fog!

 

Képes leszel egyszerűen és könnyedén megtudni, hogy mi zajlik benned (vagy az ügyfeleidben), az üzleti, családi életedben, és a saját magad coach-a – érzelmi, lelki edzője – leszel, sőt, másoknak  (család, barátok) is fogsz tudni segíteni a pozitív gondolkodásban, ha ezt szeretnéd, hogy a környezeted boldogságáért is tegyél.


Olvass azoktól, akik már megtanulták, megtapasztalták: a hallgatóktól itt, a kliensek referenciáit pedig itt olvashatod.

 

Mit kapsz a SzuperTudatos Önfejlesztés™ intenzív, tanfolyamon?

- 4 napos intenzív (32 órás) tanfolyam (alap és haladó) - rengeteg tudással

- SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer (több, mint 90 táblázattal iPad applikációban)

- SzuperTudatos Önfejlesztés Hallgatói kézikönyv

- SzuperTudatos Csakra kártya™ - 52 lapos kártyacsomag

 

Tudni szeretnéd, hogy mi mindenről szól ez a tanfolyam?

 

Töltsd le az SSC Hallgatói Kézikönyv tartalomjegyzékét!

Töltsd le az SSC táblázatok tartalomjegyzékét!

A SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösség tagjainak sok előnyt biztosítunk és egy folyamatos fejlődési, új hivatás lehetőségét is 


Keresed az utad, most tervezel váltani, vagy már a segítő szakmában dolgozol? 

Tanácsadó, coach, tanár, kineziológus, pszichológus vagy? Esetleg pozitív gondolkodást oktatsz, vagy boldogságra készíted fel klienseidet? Ezt a módszert már sikerrel alkalmazzák a külföldi kollegák, és itthon is nagy szükség van rá. Ha szeretnél valami újat ajánlani a hozzád forduló embereknek és a saját munkádat is megkönnyíteni, felgyorsítani a változásokat, vagy most fontolgatod a jelenlegi szakmádból a váltást, és új utakat keresel...

 

Csatlakozz a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi támogató közösségünkhöz, hogy végre ne egyedüli harcosként kelljen mindennel megbirkóznod!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ elsajátításával egy új szakmát kezdhetsz el, csupán 3 hónap alatt Mentora lehetsz a módszernek és a SzuperTudatos Világ™ egyre bővülő hálózatának. 

Tagsági előnyök és képzési útvonal

 

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel bővítheted az eszköztárad, strukturált rendszerben használhatod az eddigi tudásod, mellyel nemcsak fantasztikus intuitív módon tudsz másoknak segíteni, a saját intuíciód, pozitív gondolkodásod is nagymértékben tud még magasabb szintekre szárnyalni a boldogság felé!

 

 

FONTOS:

 

Mivel a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World™) termékei, így a SzuperTudatos Önfejlesztés™ is védjegyeztetett márka, nyilvános (fizetett) coaching-ot csak az végezhet, aki a SuperConscious World™-hez és a Szuperc Limited céghez licenszszerződés aláírásával csatlakozik, és éves tagdíjat fizet.

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Kattints tovább a részletekért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.