SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés strukturált rendszerbe foglalja és egyedülálló módon ötvözi a keleti és nyugati tudást ♥︎ Boldogságot, megkönnyebbülést okoz ♥︎ Pozitív gondolkodásra ösztönöz

 

Maximalistaként nyilván belefáradtál már abba, hogy igyekszel mindig, mindenkinek a legjobbat tenni, ráadásul minden területen, otthon és a munkádban is. Mindenkit jobb kedvre, boldogságra hangolni, és a pozitív életszemléletet terjeszteni, mindig mindent megoldani, még a legnagyobb gondok közepette is.

 

A világunk nem a pozitív életszemléletet támogatja, általában mindenki csak panaszkodik, és fogalma sincs, hogy mit tehetne, hogy jobb legyen az élete. Ha csak egy kicsit is olyan vagy mint én és a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösség tagjai, mentorai és instruktorai, akkor téged is bánt, hogy mi zajlik a környezetedben, a világban, és hogy nem tudod, hogyan segíthetnél ezen, hogy tényleg boldogságban, nyugalomban és pozitív gondolkodással éljük a napjainkat. Hiszen azt már a tudomány is alátámasztja, hogy a negativitás, a panaszkodás a szervezetünknek is rosszat tesz.

   

Hol van az eszköz, amivel az élet mindennapos lelki nehézségeivel könnyebben lehetne boldogulni?

 

Hol van végre valami, ami megmutatná, hogy mit kell csinálni egy adott helyzetben, hogy ne kelljen továbbvinnünk a frusztrációt, haragot, sérelmet? Hogyan lehetne pozitív gondolkodással a boldogságot jobban megközelíteni és ebben másoknak is segíteni? Úgy, hogy közben ne teher legyen, hanem izgalmas, érdekes tudatosodás?

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ mindent egyesít magában, amire szükséged lehet, hogy végre úgy terjeszd a boldogságot, a pozitív gondolkodást és a pozitív életszemléletet magad körül, hogy ebbe ne rokkanj te magad bele. 


Jelentkezz a tanfolyamra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő tanfolyamokhoz.)

 

Az üzleti életed, munkád, ügyfeleid, családod javára is fordíthatod mindazt, amit ezzel a rendszerrel megtanulsz. 

 

Ha már sok mindent tanultál, akkor a SzuperTudatos Önfejlesztés egy strukturált, könnyen használható rendszerbe foglalja mindazt, amit már tudsz. A SzuperTudatos Önfejlesztés 30 módszert foglal magába, ötvözi a keleti és a nyugati tudást. Megtalálható benne a Mindfullness, a pozitív pszichológia elemei, a tranzakcióanalízis, az önsorsrontó minták, de benne vannak a csakrák, a meridiánok és a Feng Shui is, mint ahogy nagy figyelmet szentel a korlátozó negatív gondolatok, hiedelmek átalakítására is. 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ olyan, mintha az Élet Kézikönyvét kapnád a kezedbe!

 

 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SSC – Superconscious Self-Coaching™) a világon az első önsegítő, könnyen érthető, intuitív coaching rendszer, mely iPad applikáción működik. A XXI. század kihívásaira tervezett táblázatrendszerrel (ábrákkal, melyekben szavak, mondatok találhatók) pozitív gondolkodásra, magasabb tudatállapotra hangol és ezáltal áthangolódunk a boldogságra.

 

Segítségével bárki, bármilyen egzisztenciális helyzetét meg tudja érteni, és ezzel szinte azonnali változást is létre tud hozni az életében.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés használatával azonnal beazonosíthatók (akár a családból és a régmúltból) hozott gátak, melyek átalakításával boldogságot, megkönnyebbültséget érezhetünk, és nagyobb rálátást kapunk a saját helyzetünkre.


Ezáltal képesek leszünk létrehozni valami újat, hiszen ha tudunk valamiről, sokkal jobban tudjuk kezelni is. A SzuperTudatos Önfejlesztéssel segíthetünk másoknak is, egyrészt az ő érzéseik beazonosításával és átalakításával, másrészt nekik is megtanítva a pozitív gondolkodás és a boldogság alapelveit.


Jelentkezz a tanfolyamra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő tanfolyamokhoz.)

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™:

 • a legújabb tudományos kutatási eredményeken alapszik; 
 • ötvözi a nyugati coaching, pozitív pszichológia és a keleti tudás elemeit;
 • erősíti az intuíciót; 
 • egy színes táblázatrendszer (kör alakú ábrák), amiben az információkat megtaláljuk;
 • használatát a kvantumfizika bizonyítja 
 • segítséget nyújt a céljaink elérésében;
 • alkalmazásával másoknak is lehet segíteni (család, barátok), hogy ők is jobban boldoguljanak a saját ügyeiket tekintve;
 • olyan mint egy személyes coaching a saját legbensőbb részünkkel.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés több, mint 90 táblázattal, ábrával rendelkezik (2019-es adat), melyben a mindennapi életünk különböző helyzeteit lehet felismerni és kezelni (Pl.: Üzleti kihívások, Kapcsolati ügyek, Környezeti hatások, Pénzfélelmek, Siker-Bukás és Önsorsrontó minták stb.). A SzuperTudatos Világ™ - a SzuperTudatos mentorok, instruktorok és tagok - nemzetközi közösségről, melyet a férjemmel alapítottunk, bővebben az SzuperTudatos Világ közösségének oldalán olvashatsz.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés ösztönöz a felelősségvállalásra, a változásra és a pozitív gondolkodást erősíti. Szavaink, gondolataink, érzelmi attitűdünk teremtő erővel bír, és nem mindegy, hogy pozitív, boldogságot okozó, vagy negatív, kellemetlen élményeket teremtünk.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés egyik alapelve (fizikai tény), hogy minden energia, és az energia átalakítható.

 

Az életünkben, minden, ami stresszt okoz, alapvetően félelem-alapú energia. Ezeket a félelem-alapú, blokkoló érzéseket alakítjuk át szeretet-alapúvá. A támogató, szeretet alapú információ segít a megértésben, az erőforrások aktivizálásában, valamint pozitív gondolkodásra, szemléletváltásra sarkall, hogy boldogságot hozzunk létre.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés a jelenre fókuszál, hiszen ami most gátol, az most van, nem a múltban. Minden ami gondot okoz, megtalálható a jelenben, megoldható és átalakítható, a múltunk és a jövőnk is. Ezért nincs szükség a múltban való részletes vájkálásra azért sem, mert minél több energiával fókuszálunk valamire (például a múltra), annál többet teremtünk belőle.

 

Feltárjuk a (tudattalan) blokkokat, pozitív szavakra és gondolatokra változtatjuk a negatívat, és megtaláljuk a megoldást.Tudományosan bizonyított, hogy egy nagy energiamező része vagyunk, energetikailag összekapcsolódik minden és mindenki. Az energiák, érzések átalakítása ezért nemcsak rád lesz hatással, hanem minden érintett résztvevőre. 

 

A táblázatokból kapott információ a tudatosságot emeli, ezáltal folyamatos fejlődést biztosít. Az átalakuláshoz nincs időre szükség, mivel az enerrgiamezőben (kvantummező) minden egyidejűleg, azonnal történik. Csupán a fókuszált szándék, a megfigyelés fontos ahhoz, hogy a változás létrejöjjön. A SzuperTudatos Önfejlesztés többféle módszert használ jelzőeszközként a test visszacsatoló - biofeedback mechanizmusán keresztül. Például: szem, ujj, inga – mindegyik használatát megismerjük a tanfolyamon. 


Jelentkezz a tanfolyamra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő tanfolyamokhoz.)

 

Mire lesz jó neked, ha megtanulod? Mert...:

 • képes leszel meghatározni az elakadások okát és ezeket átalakítani;
 • megismered, hogy lehet véglegesen megváltoztatni a gátló hiedelmeket pozitív gondolkodással;
 • tudatosíthatod és megváltoztathatod a kapcsolatodat a pénzzel, mely ha önmagában nem is boldogít, de mindenképpen hozzájárulhat a boldogsághoz;
 • látni fogod a családból hozott gátló szokásaidat, és meg is fogod tudni őket változtatni;
 • hatással leszel és megváltoztathatod a csakra- és meridiánrendszer blokkjait, hogy a boldogság és az öröm tudatállapotára kerülj;
 • plusz még egy csomó minden!

 

Azonnal érezni fogod a SzuperTudatos Önfejlesztés eredményeit, hiszen változást generál minden szinten: tudat, tudatalatti és szupertudatos. Megkönnyebbülést okoz, újfajta nézőpontot ad, pozitív gondolkodásra serkent, és ezáltal megjelenik a jó érzés és állapot – a boldogság érzése, bármilyen területről is legyen szó.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés tudatosságra ébreszt az élet mindennapi problémáit tekintve:

 

 • kapcsolati ügyek;
 • boldogság, párkapcsolat hiánya, vagy nehézsége;
 • lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok;
 • pozitív gondolkodás hiánya saját magunkkal kapcsolatban (önbizalom és önértékelés);
 • pénzügyek, vállalkozás, munka;
 • környezeti hatások, konfliktusok stb.

 

Azzal, hogy még magasabb tudatosságra ébreszt, hatással van minden életterületünkre. Amikor a pozitív gondolkodás és nézőpont útját álló feszültség, stressz megszűnik, akkor azonnal jobban érezzük magunkat, így hatásosabbá válnak azok a testi öngyógyító folyamatok, melyek addig nem tudtak kellőképpen működni. Ez a pozitív gondolkodás és a tudatosság a testi-lelki egészség és jóllét alapja! Tudod: ép testben, ép lélek vagy másképp fogalmazva: nyugodt lelkiállapotban és folyamatos stressz nélkül a test is egészségesebb.

 

Kinek való a SzuperTudatos Önfejlesztés intuitív coaching tanfolyam?

 

Ahogy a nevében is látszik, az intuitív, nyitott embereknek.

Azoknak, akik:

 • már belefáradtak a saját maximalizmusukba;
 • segíteni akarnak másokon és változtatni saját magukon;
 • könnyebben akarják a vállalkozásukat vezetni;
 • keresik az útjukat, és váltani akarnak;
 • nyitott, intuitív szakmabelieknek.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést™ bárki könnyedén el tudja sajátítani (de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek való); Te is szabadon fogod tudni használni, hogy fantasztikus eredményeket érj el vele. Minden előzetes gyakorlat nélkül, már az első napon mindenki tudja a táblázatokat használni, annyira egyértelműek és könnyen alkalmazhatóak, tehát neked is menni fog!

 

Képes leszel egyszerűen és könnyedén megtudni, hogy mi zajlik benned (vagy az ügyfeleidben), az üzleti, családi életedben, és a saját magad coach-a – érzelmi, lelki edzője – leszel, sőt, másoknak  (család, barátok) is fogsz tudni segíteni a pozitív gondolkodásban, ha ezt szeretnéd, hogy a környezeted boldogságáért is tegyél.


Olvass azoktól, akik már megtanulták, megtapasztalták: a hallgatóktól itt, a kliensek referenciáit pedig itt olvashatod.

 

Mit kapsz a SzuperTudatos Önfejlesztés™ intenzív tanfolyamon?

- 4 napos intenzív (32 órás) tanfolyam (alap és haladó) - rengeteg tudással

- SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer (több, mint 90 táblázattal iPad applikációban)

- SzuperTudatos Önfejlesztés Hallgatói kézikönyv

- SzuperTudatos Csakra kártya™ - 52 lapos kártyacsomag

 

Tudni szeretnéd, hogy mi mindenről szól ez a tanfolyam?

 

Töltsd le az SSC Hallgatói Kézikönyv tartalomjegyzékét!

Töltsd le az SSC táblázatok tartalomjegyzékét!

A SzuperTudatos Világ™ nemzetközi közösség tagjainak sok előnyt biztosítunk és egy folyamatos fejlődési, új hivatás lehetőségét is 


Keresed az utad, most tervezel váltani, vagy már a segítő szakmában dolgozol? 

Tanácsadó, coach, tanár, kineziológus, pszichológus vagy? Esetleg pozitív gondolkodást oktatsz, vagy boldogságra készíted fel klienseidet? Ezt a módszert már sikerrel alkalmazzák a külföldi kollegák, és itthon is nagy szükség van rá. Ha szeretnél valami újat ajánlani a hozzád forduló embereknek és a saját munkádat is megkönnyíteni, felgyorsítani a változásokat, vagy most fontolgatod a jelenlegi szakmádból a váltást, és új utakat keresel...

 

Csatlakozz a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi támogató közösségünkhöz, hogy végre ne egyedüli harcosként kelljen mindennel megbirkóznod!

 
Jelentkezz a tanfolyamra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő tanfolyamokhoz.)

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ elsajátításával egy új szakmát kezdhetsz el, csupán 3 hónap alatt Mentora lehetsz a módszernek és a SzuperTudatos Világ™ egyre bővülő hálózatának. 

Tagsági előnyök és képzési útvonal

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel bővítheted az eszköztárad, strukturált rendszerben használhatod az eddigi tudásod, mellyel nemcsak fantasztikus intuitív módon tudsz másoknak segíteni, a saját intuíciód, pozitív gondolkodásod is nagymértékben tud még magasabb szintekre szárnyalni a boldogság felé!

 

 

FONTOS:

 

Mivel a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World™) termékei, így a SzuperTudatos Önfejlesztés™ is védjegyeztetett márka, nyilvános (fizetett) coaching-ot csak az végezhet, aki a SuperConscious World™-hez és a Szuperc Limited céghez licenszszerződés aláírásával csatlakozik, és éves tagdíjat fizet.

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélrehogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Kattints tovább a jelentkezésért, hogy a SzuperTudatos Önfejlesztéssel, és az általa megerősített pozitív életszemlélettel és gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Jelentkezz a tanfolyamra, kattints! (A link átvezet az SCCWORLD oldalra, a következő tanfolyamokhoz.)

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő instruktor, coach, mentor és kommunikációs tréner. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.