SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

Mindenhol a pozitív gondolkodás erejéről és a boldogság eléréséről hallani. A SzuperTudatos Önfejlesztés megadja ezekhez a módszert is.

 

Mennyi gond van a világban... békétlenség, terrorizmus, háborúk, napi gondok, éhezés, pénztelenség, és pénzügyi terhek, párkapcsolati nehézségek, család, barátok közötti feszültségek, gyerekvállalás és -nevelés, céges ügyek, egészségügyi gondok, sikertelenség, önbizalomhiány, önbüntető mechanizmusok és különböző függőségek - még sorolni is rossz érzést kelt, hát még megélni!

 

Kinek van ideje ilyen gondok között a boldogságra, pláne a pozitív gondolkodásra?

Jaj, hagyjuk ezeket a dolgokat.... - Te is így gondolod?

 

NEKED MILYEN GONDJAID, KIHÍVÁSAID VANNAK?

 

 1. Sóvárogsz egy jobb élet (párkapcsolat, szerelem, pénz, autó, ház, gyerekáldás, netán több kliens stb.), a boldogság után?
 2. Stagnál az életed, a céged? Úgy érzed megakadtál?
 3. Reggeli rohanás, veszekedés a gyerekekkel, gond a munkádban?
 4. Elúsznak a napjaid, és nem találod az életed célját?
 5. Kamaszodik a gyerek, és nem tudod hogyan kezeld?
 6. Utálod a munkád, a főnököd, a munkatársad, az anyósod, a sógornőd?
 7. Rossz a hangulat a cégedben?
 8. Épp a válás küszöbén állsz?
 9. Nem látod a kiutat a hitelekből?
 10. Félsz a jövőtől, az öregségtől, a betegségtől, az egyedülléttől?
 11. Pozitív gondolkodásról olvasol, gyakorolsz, elkötelezetten tanulsz és mégsem tapasztalsz változást?A listát szerintem te is tudnád folytatni... :)

 

TE hogy kezeled ezeket a gondokat? Ideges vagy? Feszült? Hízol? Fogysz? Rosszul alszol? Beteg leszel? Elégedetlen vagy? Veszekszel? Sírsz? Kellemetlenül érzed magad, hogy másoknak bezzeg sikerül, neked meg milyen nehéz?

 

Hibáztatod magad vagy másokat a bajokért? Már szinte feladtad, elvégre hiába is csinálsz bármit, úgyse sikerül úgy, ahogy szeretnéd? Vagy csak vársz…


Nem gondoltál még arra, hogy milyen jó lenne, ha az ilyen helyzetekre, - csakúgy mint a mosógéphez :) lenne - egy szép színes - KÉZIKÖNYV, amit felütnél, és azonnal tudnád, hogy mi okozza a gondokat, mit tegyél, mit változtass, amivel azonnal jobban és boldogabbnak érezheted magad? 


Hát igen..., ha egy kicsit is hasonlítasz a 25 országból származó klienseimhez és hallgatóimhoz, akkor valószínűleg Te is rég szerettél volna egy ilyen CSODA kézikönyvet!

 

Milyen jó is lett volna, ha már a születésünktől fogva megkaptuk volna, hiszen akkor végre tudnánk mit kell csinálni, hogy boldogságban élhessük a mindennapokat!

 

Szinte mindenhol a pozitív gondolkodás erejéről és a boldogság eléréséről hallani, de a konkrét módszer ez idáig hiányzott. Nemzetközileg aktív személyiségfejlesztő trénerként, több évtizedes tanulás, kutatás és gyakorlati tapasztalat alapján fejlesztettem ki hozzá azt a megoldást, mely világszerte működik, és még soha senki sem csalódott benne!


 

ÚT A BOLDOGSÁGHOZ: POZITÍV GONDOLKODÁS ÉS TUDATOSSÁG

 

Ha az egészségünk rendben van, akkor máris jobban érezzük magunkat, míg ha lehangoltak és rosszkedvűek, stresszeltek, sikertelenek vagyunk, akkor a betegségek is könnyebben megtalálnak.

 

Ebből adódóan nyilván Te is egészséges akarsz lenni! Na de hogyan, mikor annyi minden „támad" folyamatosan minket?

 

Hol van végre valami, ami megmutatná, hogy mit kell csinálni egy adott helyzetben, hogy ne kelljen továbbvinnünk a frusztrációt, haragot, sérelmet? Hogyan lehetne pozitív gondolkodással a boldogságot jobban megközelíteni?

 

Hol van hozzá az eszköz?

 

Nos, a SzuperTudatos Önfejlesztés™mindent egyesít magában, amire szükséged lehet, hogy végre a boldogságot élhesd meg az életedben. Értelmet fog nyerni számodra a pozitív gondolkodás hatalma, mely tudományosan bizonyított, és amit te is a javadra fordíthatsz.

 

LAPOZD FEL AZ ÉLET KÉZIKÖNYVÉT!

 

 

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SSC – Superconscious Self-Coaching™) az első, egyedi, szeretetalapú, önsegítő (self-help) könnyen érthető, intuitív coaching rendszer, az Élet Kézikönyve, mely a XXI. század kihívásaira tervezett táblázatrendszerrel pozitív gondolkodásra, magasabb tudatállapotra hangol és ezáltal boldogságot biztosít.

 

Segítségével bárki, bármilyen egzisztenciális helyzetét meg tudja érteni, és ezzel szinte azonnali változást is létre tud hozni az életében.

 

A rendszer használatával bárki képes tudatos teremtővé válni és boldogságot létrehozni a saját életében, és ebben másoknak is pozitív gondolkodással és tudatossággal segíteni, valamint példát mutatni.

 

A SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS™: 

 • a XXI. század kihívásaival, új energiáival van összhangban, és tudományos háttérre és eredményekre alapozott;
 • teljes mértékben szeretet-alapú, és semmilyen módon nem erősíti a félelmeket;
 • rendkívül átfogó; a nyugati coaching, pozitív pszichológia és a keleti bölcsességek elemeit egyesíti magában;
 • egyedülálló (védjegyeztetett), különleges ábrákkal rendelkezik;
 • a jelenre és a megoldásra, a pozitív gondolkodásra és a boldogságra összpontosít, nem csak a múlt súlyával foglalkozik;
 • használatával mindenre rákérdezhetsz, és válaszokat kapsz az életedet, magadat és a helyzeteidet illetően, és a gátló energiákat, érzéseket át is alakíthatod azonnal;
 • a korlátozó gondolatok, (hiedelmek) és félelem-alapú érzések és energiák átalakítására és megváltoztatására fókuszál a negativitás helyett;
 • az energiaháztartásunk blokkjait is átalakítja (csakrák, meridiánok - tudományosan bizonyítottan léteznek);
 • olyan mint egy személyes coaching a saját legbensőbb részünkkel;
 • egyszerű és könnyű megtanulni;
 • könnyű megérteni, nincsenek benne érthetetlen kifejezések;
 • pozitív gondolkodással és új támogató gondolatokkal helyettesíti a gátló beidegződéseket, tévhiteket;
 • segítséget nyújt, hogy még (cél)tudatosabb légy a saját ügyeidet illetően, hogy megtudd, mi okozza őket, és elérd a személyes boldogságot;
 • alkalmazásával másoknak is tudsz segíteni (család, barátok), hogy ők is jobban boldoguljanak a saját ügyeiket tekintve;
 • alkalmazza a technika vívmányait: táblázatai iPad alkalmazásban is elérhetők!

 

 

Tagsági előnyök és képzési útvonal

Töltsd le az SSC Hallgatói Kézikönyv tartalomjegyzékét!

Töltsd le az SSC táblázatok tartalomjegyzékét!

 

A rendszer több, mint 80 táblázattal (ábrával) rendelkezik, létrejöttének folyamatáról és történetéről, valamint a SzuperTudatos közösségről bővebben az SCC Közösség oldalán olvashatsz.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést használva, a táblázatokban szereplő információk segítségével rálátsz arra, mi zajlik valójában az életedben. Ösztönöz a felelősségvállalásra, a változásra és a pozitív gondolkodást erősíti. Szavaink, gondolataink, érzelmi attitűdünk teremtő erővel bír, és nem mindegy, hogy pozitív, boldogságot okozó, vagy negatív, kellemetlen élményeket teremtünk.

 

Az SSC egyik alapelve, hogy minden energia, és az energia átalakítható. A félelem-alapú, az életet fenyegető, blokkoló érzéseket alakítjuk át szeretet-alapúvá.

 

A félelemből csak olyan információt kaphatsz, ami félelemmel tölt el. Ez pedig ismét félelemben, stresszben tart. A támogató, szeretet alapú információ segít a megértésben, és erőforrásaid aktivizálásában, valamint pozitív gondolkodásra, szemléletváltásra sarkall, hogy boldogságot hozz létre.

 

A rendszer a jelenre fókuszál, hiszen ami most gátol, az most van, nem a múltban. Arra figyel, mi megy végbe a jelenben, feltárja a blokkokat, a pozitív gondolkodásra irányít, és megtalálja a megoldást.

 

Az SSC az egységet erősíti. Energetikailag összekapcsolódik minden és mindenki, akár van erről tudomásod, akár nincs. Tudományosan bizonyított, hogy egy nagy energiamező része vagy.

 

Az energiák átalakítása ezért nem csak rád lesz hatással, hanem minden érintett résztvevőre. Engedélyt sem kell kérned ahhoz, hogy másoknak is boldogságot küldj. Mintha ezüst tálcán kínálnád fel életed résztvevőinek a változást, és ők élhetnek ezzel a lehetőséggel.

 

A táblázatokból kapott információ a tudatosságod emeli, ezáltal folyamatos fejlődést biztosít. Az átalakuláshoz nincs információra, vagy időre szükség, mivel az enerrgiamezőben (kvantummező) minden egyidejűleg történik. Csupán a fókuszált szándékod a fontos ahhoz, hogy a változás létrejöjjön.

 

Mivel a kvantum időben dolgozunk, ahol minden egyszerre történik és létezik, amikor valamit megváltoztatunk a jelenben, az kihat a múltra, és az általunk lineárisan érzékelt, jövőnek nevezett időre is.

 

Minden ami gondot okoz, megtalálható a jelenben, megoldható és átalakítható. A múltunk és a jövőnk is, ezért nincs szükség a múlt részletes és időigényes elemzésére. Hiszen minél több energiával fókuszálunk valamire (például a múltra), annál többet teremtünk belőle.

 

Az SSC többféle módszert használ jelzőeszközként a test visszacsatoló - biofeedback mechanizmusán keresztül. Például: szem, ujj, inga – mindegyik használatát megtanulhatod a tanfolyamon. Már az első napon mindenki könnyedén használja a módszert.

 

MIÉRT LESZ JÓ NEKED, HA MEGTANULOD? …. MERT:


 
Azonnal élvezni fogod a hatását, változást generál minden szinten. Megkönnyebbülést okoz, újfajta nézőpontot ad, pozitív gondolkodásra serkent, és ezáltal megjelenik a jó érzés és állapot az előző rossz érzések és lehangoltság helyett – rövid időn belül eltölt a boldogság érzése, bármilyen területről is legyen szó.

 

 • meg fogod tudni, mi blokkol abban, hogy jót teremthess az életedben, és hogy hogyan szabadulhatsz meg ezektől a blokkoktól;
 • megtudod, hogy lehet véglegesen megváltoztatni a gátló hiedelmeket pozitív gondolkodással;
 • tudatosan fogod tudni felismerni, ellenőrizni és megváltoztatni a kapcsolatodat a pénzzel, mely ha önmagában nem is hozza meg, de mindenképpen hozzájárul a boldogsághoz;
 • meg fogod tudni, hogyan változtasd meg a csakra- és meridiánrendszer blokkjait, hogy a boldogság tudatállapotára kerülj;
 • megtudod, hogyan ellenőrizheted és változtathatod meg a környezeti hatásokat;
 • plusz még egy csomó minden!

 

Tudatosságra ébreszt az élet mindennapi problémáit tekintve:

 

 • kapcsolati ügyek,
 • boldogság hiánya,
 • lehangolt, szomorú, kilátástalannak tűnő érzelmi állapotok,
 • pozitív gondolkodás hiánya,
 • pénzügyek, munka,
 • környezeti hatások stb.

 

Azzal, hogy tudatosságra ébreszt, hatással van a további teremtéseinkre – fejleszti a pozitív gondolkodáson alapuló teremtő képességed és a boldogságra való összpontosítási képességed –, azaz képes leszel tudatosan olyat teremteni, amit szeretnél.

 

A módszer az energiákra, érzésekre, a bennünk lévő sejtszinten lévő (a DNS-ben és a génekben tárolt) programokra és azok megváltoztatására fókuszál (tudományosan bizonyított, hogy a gondolkodás megváltoztatásával megváltoznak a gének és a DNS!), ezért közvetett hatásként az egész-ségünkre, azaz a teljes testünk állapotára, így a jóllétünkre, boldogságunkra is hatással van.

 

Amikor az energiablokk – a pozitív gondolkodás és nézőpont útját álló feszültség, stressz – megszűnik, akkor az általa kiváltott tünet is eltűnik, illetve attól, hogy jobban érezzük magunkat, hatásosabbá válnak azok a testi öngyógyító folyamatok, melyek addig, a blokkok miatt nem tudtak kellőképpen működni.

 

Ez a pozitív gondolkodás és a tudatosság a testi-lelki egészség és jóllét alapja! Tudod: ép testben, ép lélek vagy másképp fogalmazva: nyugodt lelkiállapotban és stresszmentesen a tested is egészségesebb.

 

DE ÉN UTÁLOK / NEM TUDOK TANULNI!

Micsoda korlátozó gondolat, és micsoda akadály a változások előtt! Lehet, hogy eddig ez volt a tapasztalatod, és ha nem akarsz ezen változtatni, akkor ez a tanfolyam nem neked való. (Előtte a korlátozó hiedelmeiden lenne érdemes dolgozni.)

 

A csoportok azonban nem olyanok, mint amihez eddig hozzászoktál. Itt támogató környezetet, kedves, szeretettel teli pozitív embereket, és elfogadást kapsz. Minden tanfolyam és tréning egy csoda, szuper klassz, kedves emberekkel! Nem lenne jó egy ilyen környezetben, hasonló gondolkodásúak között eltölteni 4 remek, jó hangulatú, vidámsággal teli napot?

 

Csatlakozni egy segítő közösséghez, egy nemzetközi hálózatban, ahol nyugodtan elmondhatod a legrejtettebb gondolataidat? Ahol támogatás és szeretet van, a lehurrogás és és szokásos negatív gondolkodás helyett?

 

De tényleg, nem lenne sokkal jobb, ha sokkal jobb lenne? :))

 

Ezzel a legújabb kutatási eredményekre alapozott önfejlesztő módszerrel minden gátló gondolatot, berögzült korlátozást, haragot, neheztelést, régi sérelmeket, gyerekkori és a családból hozott kényszerű mintát könnyedén át tudsz TE IS alakítani, hogy jobb életed lehessen.

 

A SzuperTudatos Önfejlesztést™ bárki könnyedén el tudja sajátítani; Te is szabadon fogod tudni használni, hogy fantasztikus eredményeket érj el vele. Minden előzetes gyakorlat nélkül, már az első napon mindenki tudja a táblázatokat használni, annyira egyértelműek és könnyen alkalmazhatóak, tehát neked is menni fog!

 

Képes leszel egyszerűen és könnyedén megtudni, hogy mi zajlik benned, és a saját magad coach-a – érzelmi, lelki edzője – leszel, sőt másoknak is (család, barátok) fogsz tudni segíteni a pozitív gondolkodásban, ha ezt szeretnéd, hogy a környezeted boldogságáért is tegyél.Szerinted ez is csak egy új kamu? Már sok mindent kipróbáltál, és semmi sem vált be igazán? Nem is lehet valami ennyire egyszerű? Hát pedig az!

De nem kell nekem elhinned, - elvégre én tényleg elfogult vagyok, és csak áradozni tudok erről :) -, viszont olvasd el, hogy mit mondanak azok, akik már megtanulták:

az eddigi tapasztalatokról a hallgatóktól itt, a kliensek referenciáit pedig itt olvashatod.

 

MIT KAPSZ A TANFOLYAMON?

 

- 4 napos intenzív tanfolyam (alap és haladó) - rengeteg tudással

- SSC táblázatrendszer (több, mint 80 táblázattal)

- SSC Hallgatói kézikönyv

- SzuperTudatos Csakra kártya™ - 52 lapos kártyacsomag

 

Töltsd le az SSC Hallgatói Kézikönyv tartalomjegyzékét!

Töltsd le az SSC táblázatok tartalomjegyzékét!


 

MÁR A SEGÍTŐ SZAKMÁBAN DOLGOZOL?

 

Tanácsadó, coach, tréner, kineziológus, pszichológus, orvos vagy? Esetleg pozitív gondolkodást oktatsz, vagy boldogságra készíted fel klienseidet? Ezt a módszert már sikerrel alkalmazzák a külföldi kollegák és itthon is nagy szükség van rá.

 

Ha szeretnél valami újat ajánlani a hozzád forduló embereknek és a saját munkádat is megkönnyíteni, felgyorsítani a változásokat, vagy most fontolgatod a jelenlegi szakmádból a váltást, és új utakat keresel...

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, A SZUPERTUDATOS KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ elsajátításával egy új szakmát kezdhetsz el, könnyedén Mentora lehetsz a módszernek és a SzuperTudatos Világ/Teremtés™ egyre bővülő hálózatának. 

Tagsági előnyök és képzési útvonal

 

Az SSC-vel bővítheted az eszköztárad, a tudásod, és egy remek eszközt kapsz a kezedbe, mellyel nemcsak fantasztikus intuitív módon tudsz másoknak segíteni, a saját intuíciód, pozitív gondolkodásod is nagymértékben tud még magasabb szintekre szárnyalni a boldogság felé!

 

 

FONTOS:

 

Mivel a SzuperTudatos Világ™ (SuperConscious World™) termékei, így a SzuperTudatos Önfejlesztés™ is védjegyeztetett márka, nyilvános (fizetett) coaching-ot csak az végezhet, aki a SuperConscious World™-hez és a Szuperc Limited céghez licenszszerződés aláírásával csatlakozik, és éves tagdíjat fizet.

 

Iratkozz fel az INGYENES Lélekemelő hírlevélre, hogy megkapd a programokról az értesítést, és a boldogság eléréséhez vezető pozitív gondolkodási tippeket kapj!

 

Kattints tovább a részletekért, hogy pozitív gondolkodással elérd a boldogságot!

 

Ha neked hasznos volt, lehet, hogy másoknak is tetszene? Oszd meg másokkal is bátran! :)

 
 
 
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT:

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.